50116
-
Plata #41307 Igen mert a twitteren írták a múlt héten hogy a Vesta bizonyos részei bent vannak és rá lehet tenni.
De nem a hajó van bent,csak egyes részeinek a külseje.
Bár azt is mondták cseten hogy valami bug akadt a vesta külsejével.Amit javítani kell.
Már azt is mondtam hogy ne a hajót keresd,ha nem ha van T6 vesta-d akkor a hajógyárban a testreszabásnál megtalálod a legendary hajó egy két alkatrészét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 20:39:00 -
Orbancapitan #41306 te mondtad h bent van a tribblin Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.
-
Plata #41305 Gondoltma hogy nem lesz bent,a peccsben sem volt róla szó.
Arrú volt szó hogy ezen a héten jön róla hír. -
gunji #41304 Esetleg az éjszakai streamen lesz róla szó, reggelre kiderül. -
Orbancapitan #41303 nincs vesta bent -
Plata #41302 Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.
Lííínk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 07:46:48 -
Plata #41301 Mai Peccs
General:
Resolved an issue that could prevent Discovery captains from being able to start the Kobali Front.
Resolved an issue that was causing the Fleet Project "Weekly Project: Mark Boost" (all ranks) to not work with several types of Reputation Marks.
Resolved an issue that was causing Disruptor and Plasma Quad Cannons to deal Phaser damage while under the effects of Surgical Strikes.
All items obtained in Lvl 65 Captain Boost packs can now be recycled in the replicator.
The 3-pc set bonus in the 8472 Counter-Command space set now passively destroys Undine fluidic space bubbles nearby, instead of only on use of activated power.
Resolved an issue during the “Counterpoint” Task Force Operation where hailing a contact could force a Captain out of cloak.
The wingtip canons of the Kor Bird of Prey will now be appropriately symmetrical if you swap to them in the advanced ship customization UI. -
Plata #41300 Még a múlt héten volt twitteres hír hogy ezen a héten jön talán új infó a legendary vestáról és volt róla fent kép asszem négy. -
Orbancapitan #41299 itt van a mostani nincs vesta nincs új küldi v új tfo itt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.04.28. 02:16:43 -
Orbancapitan #41298 a terran pack előtt másoltam karit és nem volt semmi új tartalom a disco óta tudom mert néztem se terran packos hajók semmi plusz nem lettek semmilyen dolgok készen a holodeck szerveren szóval ez csak blöff mert teszt nélkül adják ki a dolgokat mert nem értenek hozzá már h hogyan kell bugot keresni v bugot javitani és vki észre vette h nincs semmi a tribblen azt ki írta a fórumban és a cryptic pánikolt xd -
Plata #41297 Nem tudom,régen mis is szórakoztunk azzal hogy cseszett sokszor átmásoltunk egy karit tribblire és begyüjtöttük tőle az értékes cuccot majd elköltöttük,de ugye amit tribblin csinálsz az nincs kihatással az éló szerverre,hiába csináltál több ezer kulcsot ott,akkor sem lehetett hatása a normálra,max arra volt jó hogy teszteljük ott a dolgokat.
Erre most valahogy még is be kevert valahogy.
Azt is el tudom képzelni hogy azért nincs zen exen mert megint volt dili exploit. -
gunji #41296 Belegondolva nem is tudom melyik a rosszabb: az, hogy ilyesmi előfordulhat, vagy az, hogy a devek eddigi tevékenysége alapján teljesen hihető, hogy ennyire elszúrtak egy adatbázis másolást is.
-
Plata #41295 Pontosabban én sem tudom,csak mikor admiztam valami ilyesmiről dumáltak. -
gunji #41294 wtf ??? rotfl
Nem hiszem el, hogy ez komoly...
-
Plata #41293 Tribblin vannak új tartalmak,elvileg vesta is bent van.
Plusz nem a tribblin vót a baj,hanem attól hogy a karidat átmásoltad a normál szerón lévő karidnak kész lettek dolgok. -
Orbancapitan #41292 amúgy szerintem nincs is új tartalom a tribble-n a discovery óta csak a insta invader szerűség pl a voth dinók -
Orbancapitan #41291 LOL Holy Spock...... -
Plata #41290 Twitteren a múlt héten azt írták hogy ezen a héten jön bővebb infó Legendary vesta-ról,de eddig még semmi. -
Plata #41289 Lol.
"We've temporarily turned off the ability to transfer characters to our Tribble test server, since a few of you had found a way to access some unfinished content and we don't want your characters to get bugged out. Thanks for understanding!" -
Orbancapitan #41288 xd akkor is több volt mint amennyi a pack ára volt -
Plata #41287 Pontosabban úgy értettem hogy kevés van. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.27. 00:35:46 -
Orbancapitan #41286 A múltkor azt mondtad hogy nincs zened mikor jött a terran pack:D -
Plata #41285 Jó kérdés.
Azt hszem zen függő vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 21:34:38 -
Orbancapitan #41284 minek ennyi zen? -
gunji #41283 

-
Plata #41282 Vagy nincs is rajtad táska.
Hétfőn tettem ki,két hete.Ma szedtem be délután.Reggel mikor fent voltam még csak a harmada volt elkelve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 19:00:28 -
gunji #41281 Igen, több volt két hétnél, talán a 10-i hétvége körül tehettem ki, most hétvégén még megvolt. Szóval még egy-két nap és elkél.
A rakétaszerelés meg elég bugos: pl. menet közben vált színt a hátitáska (lett zöldről sárga)
-
Plata #41280 Nekem két hét és talán egy nap.
15k megint. -
Orbancapitan #41279 NEKEM nem vitték el 2 hét alatt se pedig csak 200 zent akartam venni -
Plata #41278 Az laza.
Én egyenlőre még meg leszek.
Ha lesz admy hét tolom is. -
Chak #41277 Sohatélben több mint fél év.
Ez a jövő itt is ha nem lesz valami drasztikus változás. -
Plata #41276 Már két hét kell mire elviszik a dilit az exről. 
-
Plata #41275 Egyébként meg a launcherről jut eszembe,nem is vettem eddig észre hogy megváltozott.
Csak ma vettem észre hogy más a felirat. -
Plata #41274 Múltkor meg kiírták a launcherbe hogy főnix lesz,jah,csak konzolon. -
gunji #41273 Nem-nem, ők voltak a balfékek, hogy későn tették ki, aztán csodálkoznak, hogy nincs senki. Aztán lehet, jobb, hogy kevesebben voltak, s nem vált diafilmvetítéssé a Tribble
-
Plata #41272 Nem tehetek róla,14 perccel korábban rakták ki a hírt mint ahogy be írtam. -
gunji #41271 Az éjfél volt...
-
Plata #41270 Jött egy üzi a diszkós terran csajtól.:
"Hello, Captains. Did you miss me? Well, you won't for long. In exactly one hour, I'm coming to Earth Space Dock on your Tribble Test Server. I'll be sure to bring some friends. Show up if you like, I seriously doubt any of you can stop me. See you in orbit at 3pm PT." -
Orbancapitan #41269 basszák meg -
Plata #41268 Kár.