50116
-
Plata #41827 Még az elnök hangja is elment. -
Nomad90Hun #41826 Just as usual
-
Plata #41825 Jól megjavították az evntes hajókat,mostmár ami eddig működött nem megy,ami nem müködött az meg jó lett.
Amit javítottak annak van hangja,a többinek meg elment. -
Plata #41824 Pedig undine battlezone jó.
Vagy undine sztori küldi. -
gunji #41823 Nincs valami értelmes hely a 'killing 30 undine ships' endeavorra? A BZ nem játszik. -
gunji #41822 Ez jó ötlet, köszi, de sajna ugyanolyan. Sajnos ugyanúgy nem lehet az ablakokat/HUDot világosabbá tenni.
Picard 3. évad trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9o-QBUw8Rf0 -
Plata #41821 Lehet hogy ez.
De az ody készítője tette azokat fel.
Próbáld meg ablakos módban. -
gunji #41820 Az Ody-s info: https://old.reddit.com/r/sto/comments/xa3ysr/new_odyssey_in_ascension_trailer/
Más. Tegnap sikerült újratelepíteni a játékot, de ugyanúgy rossz. Most azt csinálom, hogy mikor indítom, az asztali fényerőt feljebb viszem 20%-kal (70%-ra), s úgy már pöpec. -
Plata #41819 Az este egy új Ody variánsról is beszéltek.
Állítólag új Ody változatról rakott fel valaki képeket.
Mondták azt is hogy ki,de a fene emlékszik már arra. -
Plata #41818 Új TFO.
Link. -
Plata #41817 Nekem tegnap este feldobta. -
Orbancapitan #41816 nekem nem adta be sehol sem -
Plata #41815 Valami 1 giga körüli frissítés jön le. -
Plata #41814 Már megint új legendás bringáról beszélnek,valami új terrán drídről.
De már van terrán dríd. -
Plata #41813 Jah lehet hogy a játékban öreg,de a valóságban nem tűnik annak. -
gunji #41812 Hát az... :) Ha odaát is 2348-ban született, akkor most (2411-ben) 63 éves és a videó alapján mai szemmel nagyjából tényleg annyinak néz ki. -
Plata #41811 Jesszus nem nézted a videót?
Ott van a vidióban,leleplezik a császárt,aki nem más mint Whill Wheaton,alias Wesleay Crusher.
Jövőhéten élesedik az új season.
Már tegnap erről beszélt mindenki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.09. 13:22:07 -
Orbancapitan #41810 hol olvastad ezt? -
Plata #41809 Nem értem hogy a francba lett Will Wheaton a császár?
Ok hogy terrán,de akkor is.És mért pont egy TNG szereplő hisz már TNG után vagy 60 évvel játszódik a sztori a csókának szakállas muksónak kéne lennie nem? -
Orbancapitan #41808 a hud 2d-s szóval azzal nem lenne probléma -
gunji #41807 Az értelemnek mond csak ellent

#41805: Hát ... jogos, hátha segít, beiktatom. De furának tartom, hogy ilyen oka lenne annak, hogy ha világosabbra állítom a játékot, akkor az a HUD-ra nem vonatkozik. Bár igen, a(s)z ámítástechnika szereti az ilyen furcsa megoldásokat
-
Plata #41806 Jövőhéten új season,Will Wheaton a terran emperor.
Vagyis akkor Wesley.De nem mond ez ellent a sorozatnak? -
Orbancapitan #41805 csinálj egy tiszta telepítést a driverrer mert úgy minden le porol ami nem kell v maradvány lehet -
Orbancapitan #41804 dehogy csúnya inkább a sto-s hajók ami többségében csúnyák -
Chak #41803 Igen, szerettem ezeket a gémeket is.
Főleg az EF 1-2 nagyon adta.
Vártam volna egy harmadik részt is.
Armada 1-2 is sokat nyomtam.
Második részét módolgattam is.
Szép idők voltak. -
Plata #41802 Meggyütt a boff up token.
Link. -
Plata #41801 Figyelj lehet hogy a vírusírtó a telepítő egyik file-ját karanténba tette,sosem fogja feltelepíteni a játékot.
Mindig kb ugyanott abba marad a telepítés és újra kezdi.
Én is jártam már így. -
gunji #41800 Nem tudom, passzolom inkább. De azért fura, hogy pont patch után és pont akkor, amikor jelezték is, hogy hozzányúlnak a grafikához a legutóbbi hajókonzol miatt. Hétvégén feltettem a legújabb drivert, de maradt ugyanolyan rossz.
Megpróbálom még a melóhelyi gépen, de este 3-4 óra alatt csak harmincvalahány %-ig jutott a telepítő, most meg újrakezdte nulláról :( -
Plata #41799 Lol.
Az van kiírva hogy admy hét September 6th at 8am PT (17:00 CEST) to September 13th at 10am PT (19:00 CEST) között van hírben,launcher szerint meg szeptember 24 október 1.
-
Plata #41798 Jujj,ez lenni csúnya. -
Orbancapitan #41797 https://www.deviantart.com/unusualsuspex/art/Excalibur-Class-ortho-USS-Paris-419516068 -
Orbancapitan #41796
mondjuk én ezzel szeretnék repkedni ááááááá de jó is volt mikor a armada 2 rajongói modjában a fleet operationben a subspace comm állomással hívni lehetet be warpolt két nebula variánssal együtt és szét kapot egy tac borg cube-ot, vagy a bridge commanderben maximum full speedel be rammingoltam 6 romulán harci madár és 2 fed szállitó közé h megmentsem őket. Apám az epic volt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.09.08. 17:18:58 -
Orbancapitan #41795 a ds9-osok nem voltak olyan jó inkább a bridge commander és az elite forces 1-2 -
Orbancapitan #41794 én úgy tudom h a cbs intézi a sorozatokat a paramount meg a filmeket doku filmeket így van külön választva de lehet h házon belül egy és ugyan az a kettő. -
Chak #41793 Passzolom, hogy milyen jogokkal melyik rendelkezik. Nem úgy volt h ismét egyesülnek?
A Thomas nevű Cryptices mondta h Paramounttól megkapta az engedélyt.
Csak a 3d modelleket a nulláról kell újra alkotni.
Sok jó ST gém van, jó dizájnokkal.
Remélem lesz is pár belőlük STOban is.
Emlékszem milyen jó volt a
STDS9 the fallen c. játék és a
STDS9: Dominion Wars. -
Orbancapitan #41792 disco fed óta -
Orbancapitan #41791 De már rég a cbs-é a jogok a paramount csak a filmes jogokat tartotta meg illetve a kizárólagos forgalmazási jogokat a sorozatoknak -
Plata #41790 Mai Peccs:
General:
Updated audio and text descriptions for the Discovery, Enterprise (2257), Cerritos, and Stargazer at the Starfleet Museum.
Resolved an issue that was causing the Swimsuit Top Mini T to not appear properly.
Resolved an issue that was preventing the Swimsuit Top Mini T from being wearable by Discovery Klingon Female Captains.
Resolved an issue that was causing the Beachwear Set Swimsuits and Beachwear Separates to not appear properly for Discovery Klingon Captains.
Mióta van diszkós klingon? -
Chak #41789 Megkapták végre az engedélyt a Paramounttól. -
Orbancapitan #41788 V DRIVER hiba is lehet