50113
  • Plata
    Viccelsz?
    Hétvégén vagy hat órát küldizgettem meg szenvedtem repu mark farmolással roma karinak.
    Teszt karimnak adtam normál hajót.
    Promóst.
    Elköltöttem ingyen promós tokent.
    Már napok óta vacakoltam vele.
    A Kurland here poén volt.
    Mert örökre megjegyeztem mert az a köcsög ezerszer benyögte.
    Ezzel a roma karival teszteltem a roma hajókat és nem volt vele foglalkozva.
    Még recruit jutalmak sem voltak kivéve.
  • Orbancapitan
    XD Plata most van e fogalmad a storól vagy csak a doff, admi, és r&d-ben merül ki az egész? :DDDD
  • Plata
    Kurland here?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.10. 06:53:57
  • Orbancapitan
    gunjival értek egyet mert picard s2-al kánosították a sto-t szóval. De Nem kell beleélni magunkat h shon szöveget kap majd max egy néma cameo illetve max majd az évad záróban mikor az egész helyzet reménytelenek látszik akkor az enterprise-F be warp-ol mint az elődjeihez híven és shon majd mond vmi tipikus shon-osat
  • Plata
    Á nem hinném.
    Szerintem valami TNG kari lesz a székben.
    Mondjuk Will Wheaton szomszédjának az unokaöccse.
  • gunji
    De kánon még csak most lesz. Amúgy meg milyen lenne már, ha ott is Va'Kel Shon ülne a nagy székben.
  • Plata
    Azt tom.
    Már T5 Ody is úgy jött be hogy az az Enterprise F.
    Volt hozzá event meg kűdi.
    Bár a klingon oldali jobb vót.
  • gunji
    Nemcsak egy Ody, hanem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az Enterprise NCC 1701-F

#41934: akkor lesz belőle illiberal :p
  • Plata
    STO-s Ody-t láttam,de nem tudom ki a franc ez az új hiper szuper ellenség aki egy hajóval leveri az egész föderációt.
    Jah és ESD is elég STO-s volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.09. 08:21:24
  • Orbancapitan
    egyébként jött a picard s3 trailer

a hajó alapján tényleg son'a lehet az ellen
  • Orbancapitan
    a liberated akk nem fogja :D bár ha plata láncra verte és úgy is tartja mint a jedi visszatérben lea-t A dagadt hot, úgy elképzelhető xd
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.10.09. 03:28:52
  • gunji
    Csak óvatosan, nehogy a romulán karakteredet is asszimilálja a borg boff. Utána meg tudod ki jön :P :D
    Az ellenállás hasztalan [borg smiley]
  • Plata
    Roma karival csinálom Home küldit,a szett miatt.
    A tisztjeimnek imperial assault szett van adva.
    Küldihez jó az.
    Ugye két pisztoly van hozzá.
    Erre a boffom mellettem lődözik egy TBR szerű puskával.
    Hogy a bánatba csinált ez a két pisztolyból puskát?
    Liberated borg romulan boff,szal lehet hogy továbbfejlesztette?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.08. 18:59:03
  • Orbancapitan
    Jah
  • gunji
    Egy időben néhányszor resetelni kellett a skillezést, mert mindig elcsesztek valamit, akkor adtak ingyen ilyen tokeneket.
  • Plata
    Jah.
    Az nem vót vicces.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.07. 22:24:26
  • Orbancapitan
    mm hogy nem akart lőni álcában brel én még arra a bugra gondoltam
  • Plata
    Na de kérlek,a B'rel enchanced cloak bug a leges leg bulibb dolog.
    Mióta megvan azóta buli az élet.
    A legdurvább elite borg encounteren is vigyorogva szambázok végig.

De ha már zakkant romulán karik.
    Retrainelni akartam a roma karim skilezését.
    Ez fogadott.

Először is van neki free retrain,honnan a bánatból?
    Másodszor honnan a büdös frászból van neki 33 retrain token?
    Az életben nem vettem retrain tokent.Ha kellett vettem egyet repuból banyek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.07. 20:32:16
  • Orbancapitan
    NEM, platáná nem ez a gond hanem anno-n ő is volt lent Qo'noS-on fed karival npc-ket ölni hiába javították és hamar le lépet de attól még maradhattak anomáliák amelyek ezeket a bugokat okozza nála pl a brel enchannted cloakja is utána kezdett el vacakolni nála. ki tudja h milyen debug_mode-os parancsok társultak az accjához amik egy-egy updatek előhoznak aktiválva és ennyire látszik hogy a cryptic-ket ennyire érdekli az acc szinten való felülvizsgálat. Erre mondaná a cryptic h sorry please start to new acc :D
  • gunji
    Spagetti-kód...
    A másik magyarázat rosszabb: hibás adatbázis, vagy még rosszabb: hibás raid.
    Érdekes lenne tudni, mennyire gyakori az efajta hiba.
  • Plata
    Bazd,hogy a faszba lehet azt meg magyarázni hogy nem csináltam semmit csak át akartam pakolni cuccot és duplázta magát?
    Másik,hogy a retkes faszba lett a hajón olyan konzolból kettő,amire rá van írva hogy csak egy lehet?
    Egyébként az el is párolgott.
    Fogtam és manuálisan kivettem a konzolt be tettem kari táskájába majd hajóra vissza raktam flottás konzolt.Ki be logoltam a kari táskájában lett egy üres kocka ahol a konzol volt.
    Jó pár évvel ugyanígy pakolás közben lett craftolt cuccomból dupla statos.Amikor be jöttek a warp magok és lehetett craftolni,csináltam pár lilát mert jó biznisz volt eladni akkor még,raktam át acc bankon keresztüla boltos karinak és két warpon a statok megduplázódtak.El sem mertem adni az egyik flotta tag adta el helyettem,na persze elvitték exről azonnal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.07. 18:13:14
  • gunji
    Hát tuti valami speckó az accod
  • lammaer
    Ide a loot felét és akkor nem jlentlek dupolásért :D
  • lammaer
    Akkor nem én voltam berúgva... de mintha másodszorra beadta volna :)
    előszor jupitzert csináltam, arra nem adta, de egy counterpoint után meglett.
  • Plata
    Ok eddigi bugok csak poénok voltak.
    De valahogy az orion engim táskájában a master key megduplázódott.
    Ettől viszont már meghűlt a vér az ereimben.
  • Plata
    Bazz,új bugot találtam.
    ESD-en a hajógyárban a hajókat rendezgettem,párat be tettem dry dockba,amikor be akartam zárni az ablakot rákérdezett a játék hogy mentem-e a loadout-ot vagy mentés nélkül kilépek.
    Rányomtam mentés és kilépés,mert a franc tudja mi lesz,a következő pillanatban töltőképernyő és a karakterem a romulan flottilla-n van.
    Ez még is hogy jött össze basszus?
    Ui:Nincs vége a bulinak,a flottilláról mennék vissza ESD-re és nem a schimitarban van a karim,elhúzok ESD-re elmegyek újra hajógyárba ki választom a kicseszett scimitart és újra vissza dob flottillára.
    Most már a jó hajómban vagyok,de van egy rakás cd-m transwarpon.
    Ui2:Ettől a cécótól az egyik konzolomból kettő lett.Infinity packos konzolból kettő van a hajómon.
    Most sírjak vagy röhögjek vagy sikítsak?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.07. 12:42:27
  • Plata
    Én már befejeztem,de ugye 16k dilit kaptam volna érte.
  • gunji
    A Jupiter sem, állítólag holnap javítják. (Pont sikerült tegnap befejezni.)
  • Plata
    Event megint bugos,nem ad jutalmat.
    Sem counterpoint sem forged in fire nem adta meg a napi jutalmat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.06. 18:46:51
  • Plata
    Szerintem az űr endeavor ami x pajzs hílt-t kér defektes.
    Vulkáni karival és Intrepiddel nem tudtam hílelni pajzsot,még hive onslaught-on sem moccant meg a mutató.
    Vagy a hajó pajzsával van gond vagy az endeavor cseszett bugos.
    Klingon karival meg sem próbáltam,annak úgysincs pajzsa.
    Mentem khitomer infected és cure adv-ot,majd még egy hive-t is és nulla.Na akkor felkaptam a vizet és reroll.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.30. 11:20:31
  • Plata
    De hogy is.Csak kb 10-es szintig.
    Akkor majd történik valami,amitől a jövőbe kerülsz.
  • Caliph
    jó de utánna mehetek a jövőbe nem? :D nem kell végig tos világban hajókáznom ósdi bárkákkal ? :D
  • Plata
    Ha TOS karit kezdtél akkor azzal végig kell játszani a TOS sztorit,kb 10 szint,nem is találkozhatsz más játékosokkal mert más időben vagy.
  • Caliph
    ok,ma kicsit jobban nekifekszem,amit eddig csináltam az valami tutorial lehetett :) egy földi küldi meg egy űrhajós. most elküldött valami űrállomásra,ahol pofázni kell valakivel a bárban,de itt kiléptem nem volt már idő rá. de még mindig az original series világában vagyok ragadva,gondolom mivel a kari temporális,előbb utóbb visszaenged a későbbi idősíkba :D
  • gunji
    Ha még nem volt: TNG giveaway a zen-storeban, Promotions-fül (nekem engedi többször felvenni :)
    És Mudd-pack sale...
  • Plata
    Zen store-ban TNG anniversary giveaway van.
    Nem nagy szám.
  • Plata
    Drozana állomáson van egy kis hülye ferengi NPC,feje felett ződ küldetés jel,beszélkj vele,ad ingyen főnix dobozt.
    Naponta 1-et ad,kétszer kell vele beszélni,először fel veszed aküldit,utána újra duma és elkéred.
    Drozanaa station a Donatu sector-ban van a beta kvadránsban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.29. 20:09:39
  • Plata
    A napi ingyen főnix UR lett.
  • Plata
    Így néz ki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.29. 20:01:55
  • Orbancapitan
    mikor karit csinálsz csak a kari nevet kell megadni de levelezéshez és pm-hez kell az karinév és a account név is pl 1@2(az egyes a karinév és a kettes az a account név amin van a kari) csak plata szarul magyarázta :D