50116
  • pajer_csaba
    Köszönöm, megjött. Próbáltam standard föderációs fézer puskát upgradelni XII-esről, hát, már az is irdatlan összegekbe került, hogy XIII-as legyen... :/
  • Plata
    Furi,nekem van 2 hónap gamecard is.
    STAR WARS™: The Old Republic™ - 60 Day Game Time vásárlása
  • gunji
    Akkor lehet, hogy mégse olyan jó ötlet a ticket a collection-hibás armor miatt. :( A fene a spagetti-kódokba :(
  • Orbancapitan
    nekem 3 dolog van carter coin, előfizetés, meg 60 napos játék idő
  • Plata
    Nézd meg steam storeban.
  • Orbancapitan
    akkor az nem gamecard ha steames veszel
  • Plata
    Neeem,én steamest veszek.
    Valamiért évek óta nem enged előfizetni Sw ToR.
    Viszont steamen keresztül engedi.
    Sok költözéstől szar lett az accom.Volt idő mikor a bónuszkódot sem tudtam be váltani.
    Először is dobozosan van meg a játék régről,így először sima volt az accom,után át kellett rakni originre,akkor valamiért vacakolt az accom és nem akarta elfogadni a DVD-s kiadás kódját,így társítanom kellett az accomhoz egy új kulcsot,egy ingyenest,Miután origines lett a launcher elkezdett vacakolni.Többé nem engedett előfizetni,csak gamecardot lehetett venni,de aztán leállt a gamecard.Így vacakolnom kellett paypal-al és hasonlóval.De aztán az sem segített és már csak CC-t tudtam venni,előfizut nem.Így aztán sok CC-ből mindent unlockoltam és úgy játszottam,aztán pár év és jött a steam-re költözés,steamre költözés után vagy kéthónapig tudtam előfizetést venni,aztán az is elcsesződött.De már bónusz és promós kódot sem tudtam be váltani,mert invalid vagy mi a szar volt az accom.De aztán tavaly februárban sikerült gamecardot venni steamen,azóta azzal fut.Ha az is elbaszódik,nem tudom mi lesz.
    Mellesleg mai napig gebasz van abból hogy az accomhoz két termék kulcs van regisztrálva,dobozos és inygenes digitális.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.08. 21:26:10
  • Orbancapitan
    küldtem egy puskát
  • gunji
    Hát én se nyúlnék kézzel egy 13+ éves adatbázisba... viccen kívül.
  • Orbancapitan
    én tudnék mesélni arról hogyan lettem ingyen lifetimer :D :/
  • Orbancapitan
    a bioware jobban kezeli a gamecardokat szóval hajrá
  • Plata
    Ok,csak azért írtam hogy lásd mennyire seggarcok.
    Azért az mennyire ciki már hogy nem tudják javítani,vagy nem tudják beadni az eltűnt cuccot.
    Egyébként,tényleg azóta mindig csinálok képet steammel arról hogy ha felteszek dilit,vagy ha megkapom a zent.
    Biztos ami biztos.
    Printscreant úgyis elfelejtem,de a steam képet nem kell menteni,magától menti.
    Igaz a steam kép elég gagyi minőségű,de a lényeg látszik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.08. 16:43:42
  • pajer_csaba
    Jó, én értem, nem is bántásból írtam, csak viccnek.
  • Plata
    Nézd,írtam ticketet arról hogy feltettem exre ezt meg azt és szörén szálán eltűnt a frissitéskor,írtam nekik,erre kértek screenshotot,de az nem volt,a fene sem csinál ilyesmiről.
    Azóta ha 5k-ért felteszek exre dilit mindig lefényképezem.
    De aztán jött a levél tőlük hogy megnézték a logban és igen meg van hogy én feltettem a dolgokat exre,meg is mutatták,viszont ők nem tudják hogy hogyan kell vissza csinálni,meg lehet hogy bajt okozna ha vissza adnák,de a pénzt elküldik postán amennyiért a tárgyakat feltettem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.08. 16:11:47
  • pajer_csaba
    Köszi, legközelebb kipróbálom.
  • gunji
    Igen, régi bug, főleg DS9 körül. Az autopilot rosszul kezeli a függőlegesbeli különbséget. Érdemes ilyenkor kicsit megdönteni előre a hajót, akkor meg szokta találni a helyes irányt.
  • pajer_csaba
    Valakinek volt már olyan problémája, hogy mapon kijelölte a célt, a hajó elindult de egy másik irányba, fél sebességen és később se fordult a cél felé?
  • pajer_csaba
    "Tudnak mindent,csak nem tudják hogyan kell vissza csinálni." SWTOR-ban meg mindig kifogy a hely a txt-ben, ezért új kontnentnél mindig ki kell törölniük valami már régóta jól működő dolgot. Nem tudom, melyik megoldás a jobb... XD
  • Plata
    Figyelj,log van,mindenre van log,tudom mert nekem már volt gondom ezzel azzal és olyan logot küldtek hogy csak lestem.Szerintem még azt is tudják hogy a karaktered gatyájának az anyagát melyik bolygón tenyésző birka gyapjújából készítették.
    Tudnak mindent,csak nem tudják hogyan kell vissza csinálni.
    Nekem tűnt el pénzes cuccom akkor is meg mondták hogy látják a logban hogy nekem valóban meg volt és elveszett,de visszacsinálni nem tudják hogyan kell,ezért inkább elküldik az árát.
    Volt amikor kaptam levelet benne volt a cucc ára.
    Szerintem még a csetre is van log akár 10 évre visszamenőleg.
    Ezt abból gondolom,mert kaptam ilyen jellegűt is.
    Valakinek csúnyát mondtam és valszeg feljelentett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.08. 09:22:36
  • Plata
    Én most is gamecardot veszek SW ToR-hoz.
    Igaz diogitálist.
  • Plata
    Tudom,de az vagy 20 volt,klingonoknak kell a sok tribbli,eladják pénzért.
    Napi küldi.
  • gunji
    De előtte még jól bepiálnak abból a hat üveg kanarból
  • Plata
    Az direkt van,ott van mellettük egy kannibál tribbli,majd megeszi őket.
  • Orbancapitan
    azóta más világ van el is tüntek a game cardot meg egyéb lehetőségek csak NA régióban tünnek fel néha ilyen game card-ok azokat így könnyebb ellenörizni mint mikor még global volt
  • Orbancapitan
    oké am ma nem igézem de megnézem h van e TR-116B Rifle Sniper Rifle-hez alapanyagom és küldök egyet neked mert a borg nem tud adaptálódni fizikai sebzés ellen
  • gunji
    Hm, érdekes tribbli-kufirc lesz majd a batyudban, ha egészet üt az óra

A risa-kitet már nem lehet kperfx3-ra módosítani?
  • gunji
    Ez elég durva, hisz ott a log. Ennyire nem lehettek barmok. Az ilyen cégekre/szolgáltatásokra (is) kellene valami felügyelet, végülis itt rl pénz tűnik el a semmiben.
    #42194: És az SWTORnak megvan az az előnye, hogy mindig forintban kell fizetni. ;)

Más: keddtől két hetes Red Alert. Utána 24-én v. 26-án indulhat az évfordulós omega-gyűjtögetés és Q favicc-gyűjteménye.
  • Plata
    Rizsa az risa.
    Nyári event az a rizsa,vagyis gyárilag risa.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.07. 20:44:51
  • pajer_csaba
    A Frequency Remodulator Device-ra gondolsz? Aminek 4 másodperc a ferekvenciaváltási ideje és az alatt lazán megesznek a borgok? Igen, használom.
  • Orbancapitan
    jah amit én mondtam az nem mostanába volt még 10-11 éve mikor még lehetett több helyről zent szerezni és a support meg szart bele jobban megnézni és nem a biztonsági riasztásra hagyatkozni csak
  • Orbancapitan
    amúgy használsz te modulártort a borg ellen groundon?
  • Orbancapitan
    az a pajzs amit csabi a visual helyre rakott be.9
  • pajer_csaba
    Egy kérdés: Mi a tököm az a "rizsa"? :D
  • pajer_csaba
    (Annyi megjegyzést fűznék hozzá, hogy én Z-t úgy szoktam vásárolni, hogy a játékban rákattintok a Buy Zeni-re, ott arra, hogy mennyit akarok venni, az felhozza a steamet, ahol választhatok, hogy csak az adott Z mennyiség összegével töltöm, fel a számlámat, vagy esetleg többel - nem - és vásárlás, és a játék maga veszi le a lóvét a számláról. Nem tudom, hogy a Steamen lehet-e csak direktbe Z-t vásárolni, vagyis belépés nélkül, csak onnan veszed azt közvetlen fizetéssel - SWTOR-ban lehet CC-t, de ott nem is bannoltak ezért soha senkit. GamerEasy-ért meg a hasonlókért viszont igen.)
  • Plata
    Nekem megvan minden zenes shuttle,de csak egyet vettem meg,a többit giveaway-el kaptam.
    Borg-ot rendszeresen szoktam ölni mert endevor miatt kell.De szerintem nem erősek,általában modulator nélkül szoktam őket leölni.Javaslom a boffjaidnak adj temporal képességet,vagy jó fajta kit modult rakj be.
    Nagyon jó ellenük a rizsa eventes kit és hozzá pár rizsa modul.Ha rizsa kit-ed van 20% eséllyel minden rizsa kit modul használatakor le tesz a kit még egy random event modult.
    A recruit karimmal ezzel szoktam a shuttle-s hülyeségeket tolni,eventes konzolok vannak rajta.

Nincs stat mert nem aktív a hajó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.07. 19:11:55
  • Orbancapitan
    értem h mit akarsz mondani.
    de ennyi erővel a zenstore-ból se érdemes venni semmit pénzért mert kibanolhatnak ha véletlen úgy érzékelik h a zen nem törvényesen vásárolt helyről van mert a redditten már volt pár ilyen h hiába bizonyitotta h steam-ről v arc-ról volt a zen annyit mondtak bocs kezd újra.
  • pajer_csaba
    A legolcsóbb 8-as osztályú űrkomppal toltam le (parpncsnokhelyettesi rangban csak ilyet tudtam venni tokenért, dilíthiumom nem volt elég, a Z-t meg sajnáltam rá, mert az kell a lock boxok miatt...), de kapott Mark IV-es plazmasugárzót meg Mark IV-es fotontorpit. De majd szeretnék beszerezni egy Danube runaboutot is.

De a borg továbbra is a halálom... Általában a csapatnak ugyan azt a szintű felszerelést szerzem be, mint ami a karimon van, de nem ér xart se, ha 30 borg vár a respawn ponton, illetve, amikor ölöd őket, és respawnolódik az újabb és újabb group belőlük... Lehet, hogy én vagyok kretén ehhez a játékhoz, de szerintem egy-két küldetés netto mélytorok, és a játékos a farok rossz végén tartózkodik. :(
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.01.07. 18:56:30
  • Plata
    Vault nem vészes egy jobb fajta shuttle-vel.
    Na és főleg ha shuttle-t megpakolod spéci konzolokkal.
    Stalker stealth fighter,To'duj fighter vagy scorpion fighter,mivel van álca.
    Esetleg delta flyer a dupla boff slot miatt.
    Konzol helyekbe meg olyan univerzális konzolt tegyél ami sebzős.
    Point defense system,isometric charge és hasonló konzolok.
    Borg groundra meg vegyél jó geart a társaidnak,akár repust akár flottást.
    Meg legyen náluk remodulator,vagy olyan fegyver ami nem adaptálódik.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.07. 18:21:41
  • pajer_csaba
    Na, végre-valahára, életemben először, sikerült megcsinálnom a The Vault-ot... Azt hittem, leszpom magam... Eddig ennél csak egy szrabb küldetéssel (pontosabban küldetés-lánccal) találkoztam: a Borgossal, ahol konstans és endless respawnolódnak a borg dolgozók, oszt nesze paraszt, old meg a feladatot, úgy, hogy három halál után már az egész borg hadsereg a saját respawn helyeden toporog.
  • pajer_csaba
    Köszi. :)