50113
  • Orbancapitan
    akkor is feleslegesen írtad amit írtál mert nem life profit hanem farm és várakozás a cryptic nem ebből kap részesedés hanem h ha vki vesz zent és ha vki 10m zent vársárólt akkor bukta mert nincs az h nincs miből fel venni embert.,
  • gunji
    A dili exchange-ből.
    De annyira hihetetlen ez az összeg, hogy utána számoltam saját adatokkal (előzőleg a google volt a forrás): arc kliensben kb. 6700 zent kapunk 50 euroból, ez alapján a 10m zen csak 75k euro, egy nagyságrenddel kevesebb. Oh, SORRY, hamu fejemre.
  • Orbancapitan
    és ezt mikor tették meg mm diliexchangere v honnan tudják? és ha life profit akkor valid, de hát kell mike fatum-éknak a kokós bulikra az anyag és a színtiszta nem olcsó na persze meg a csajok.
  • gunji
    Chaten most épp arról beszéltek, hogy decemberben 10 millió zen cserélt gazdát. Ez olyan 80-100 millió euró is lehet. WTF???...
    Ha valid, akkor k*rva gáz, hogy azt mondják, nem éri meg új embert felvenni...
  • gunji
    Én nem tudom, melyik karakterrel vegyem ki. Jó lett volna, ha csomagolva adják.
  • Plata
    Köszi.A négy vackot észrevettem,kiírta mikor felmentem.
  • gunji
    Mától hat napig minden nap ajándék a 13. évforduló alkalmából: link
    Ma péntek este hétig: 4 db hajó-slot (automatikusan hozzáadódik a meglévőkhöz, nem dobozos - feltéve, ha még nem vagyunk maxon)
    A többi napra meg ezek jönnek (forrás a fenti reddit cikk):

• Orbancapitan
    a max effectból nyúlta az art director állítólag v'ger kicsi formája ilyen a filmben hát a mostani felújitott változatban tényleg ilyesmit láthatunk mikor spock behatol
  • Plata
  • Plata
    Galaxy.
  • Plata
    Plusz jön egy ronda Galady juggernaught boxos hajó.
  • Plata
    Az új eventes hajó nagyon tutii.
    Link.

Science dreadnought hangárral és másodlagos deflectorral.
  • Plata
    Na újra kint van.
    Link.
  • Plata
    Ki jött a hír az évfordulós eventről.
    Január 24-edikén kezdődik.
    Új T6 hajót kapunk lesznek új küldik,TFO és patrolok.
    De belinkelni nem tudom,mert törölték a hírt miközben olvastam.
    Valami új V'ger party poppert is kapunk,de nem tudtam elolvasni azt a részt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.17. 12:01:54
  • Orbancapitan
    a jó öreg foundry-s map

• Plata
  • gunji
    Jobb későn, mint soha alapon pénteken este betették a Hearts and Minds küldit. Még keddig elérhető. Akinek nincs még (elég) Dr. Sibakja, érdemes elugrani rá.
  • Plata
    Ma endevor közben nukarán le jött nekem segíteni két elachi grunt,a két gülüszemű alien EV suit nélkül mászkált és lövöldözött,rá sem tojtak hogy van vagy 500 fok árnyékban.
  • Plata
    ÚJ TFO jön.
    Valami börtönszökdösős.
    Ha jól értem.
    Börtön link.
  • Plata
  • Plata
    Bundli sale.
    Link.
  • Orbancapitan
    nope
  • Plata
    Új hajóról nincs infó?
  • Orbancapitan
    de hát pont hogy ezt nem tudnak bele rakni a ten forwardban mondták :D
  • Plata
    Az ok hogy mondtad,bár nem emlékszem,visszaolvasni lusta vagyok.
    De ma megnéztem.
  • gunji
    mármint dilit
    és amúgy de, a botfarmolást kell megszüntetni, hogy ne lehessen többezer usd-t kifarmolni havonta a játékból scripttel
    dili költéshez meg tegyenek be új flottaépületet, diliért zenes hajót villámakciót
    legyen normális kontent
    és a dil/zen piac helyre fog állni, mikor a játékosok visszatérnek
  • Orbancapitan
    LOL KEVESET KŐLTÜNK? bmeg ne legyen 12-20-60k zenes árak. és többet költünk + írjanak a diliexchange-be plusz egy nullát és meg is van oldva a f2p játékosok költése
  • gunji
    Önszándékú Ten Forward kiemelés (bocsi :D):
    - nem lesz új frakció, sem adventure zone, inkább szüttyögnek a félévi egy-két story-missionnel,
    - nem lesz játék remake sem,
    - jól megy a játéknak pénzügyileg, így pár évig még tovább üzemel,
    - nem megy jól a játéknak pénzügyileg, így nem vesznek fel új fejlesztőt,
    - de ingyen sem lehet fejleszteni rá, mert illegális (swg és sto foundry somolyog a sarokban),
    - a dili marketnél nem a botfarmok a baj, hanem, hogy keveset költenek a játékosok,
    - André: mit szólnátok, ha lenne egy olyan season update, amiben más nem lenne, csak a régi klingonos küldetések kerülhetnének vissza?
    fanbase: hatalmas üdvrivalgás, igen-igen, kell-kell
    Kael: jó, mert ilyen nem lesz
    :D

Amúgy link a többihez: Ten Forward Weekly 1/10/23
  • Orbancapitan
    mondtuk
  • Plata
    Srácok tényleg van romulán D7 skin.
  • gunji
    Mától Red Alert és egy hétig R&D-event : azaz a craftoláshoz használt skilleket lehet gyorsabban tanulni
  • Plata
    Star Trek Onlne-ban nincs semmi buli hogy a DS9 30 éves?
    Steam-es Star Trek játékban amit telómról is szoktam tolni van Ds9 Anniversary giveaway.
  • Orbancapitan
    EZ CSAK KÓD amit csak be kell aktíválni a oldalon és kész nem sötét üzlet csak kód
  • pajer_csaba
    Ha jól sejtem, ez játékon kívüli tranzakció. Köszi, de nem. Nem akarok azon foschni, hogy bannolnak e.
  • Orbancapitan
    na a válaszadás is bugos sg-n pedig platára adtam választ és nem csabira amúgy csabi itt van egy kis starter pack t6-os hajóval 0.36eu-ért pack
  • Orbancapitan
    jaja
  • Plata
    Á,mi nem veszekszünk.
    Közben meg együtt FP-zünk Sw ToR-ban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 00:51:24
  • pajer_csaba
    Úristen, én csak annyit kérdeztem, hogy tudtok-e vmi normális magyar klánt... Nem gondoltam volna, hohy ekkora vihar lesz belőle... :'-( Kajakra, mintha az swtor-os klánunk történetét olvasnám, csak más nevekkel... :-(
  • Orbancapitan
    NEM, Akkora már rendeződve volt az ügy a másik oldalról is és mivel közösséget szeretünk volna létrehozni így félre kellett tenni a sérelmeket ezt mind a 2 fél elismerte tudom mert ott voltam azon a megbeszélésen mint john jobb keze utána jöttek be a szobába a balls-sok is ts-en
  • Plata
    Hát én jó pár évig csak azzal voltam elfoglalva hogy szerezzek dilit amiből zen legyen és meglegyen pár zenes hajóm,aztán ez módosult arra hogy legyen meg az összes.
    Elvoltam én foglalva a farmolással,más nem nagyon érdekelt,meg nem is akartam bele folyni flottás ügyekbe.
    Pénz meg sosem volt sok,mert az ec farmolástól meguntam az életem is gyorsan,később jött a doffozás,na az már könnyű volt.Dilit farmolni nem volt unalmas,de már 20 perc exeléstől kihaltam.
    De én régen kedveltem John-t.Egész addig amíg össze nem állt azokkal akik a legtöbbet ártottak a flottának.Akkor is főleg csak csalódtam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 22:39:26