50105
  • Orbancapitan
    nem írt fred azóta h milyen hajóval akarná mert attól függ h hogyan közelitsunk a dologhoz
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.22. 15:59:53
  • Plata
    Elfelejtetted be tenni a linket szerintem.Vagy én nem vettem észre?
  • Plata
    Sima repus ikony pajzs,ez van a hajómon.

Repus vanity omega shield.

Valójában az első van rajta de ez látszik.
    Platinum ajándék valami.

Alliance valami,azt hiszem évfordulós ajándék.

Medical,még a karantén idejéről.

Terran task force repus vanity.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.19. 12:12:48
  • Plata
    Mikor eléred a T6 reput elérhetővé válnak a visual itemek.
    De jó ha tudod hogy a videó nem rossz,de nem teljesen így fog kinézni a hajódon a repus vagy küdis szett,a reman igen mert az minden hajón állat.De a legtöbb hajónál a külső eltérhet,nem biztos hogy a galaxy-n úgy néz ki mint ezen.Változhat a kinézet kismértékben.Például nekem az ikony szettes sokkal szebb.Bár kicsit túl csicsás.

Na itt egy lista a pajzsokról.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 18:42:29
  • Plata
    Persze.
    A repus is nagyon szép,nekem a scimitáron is repus van.
    De a játék is ad időnként tök ingyen nagyon szépet.
    Platinum pajzs például nekem a kedvencem,nagyon szép és marhára ingyen kaptuk mint giveaway,hogy mire azt ne kérdezd.
    De asszem a koronavírus miatt volt talán a medic pajzs?
    Meg van még valamilyen de fejből nem tudom a nevüket.
    Ha szereted a romulánt és szépet szeretnél,a romulán sztoriban kapni egyet ami nagyon szép.Azt hiszem a colisseum adja?

Majd utánanézek.
    Eventeken is lehet vásárolni egy rahedlit.
    Nekem az egyik baseball kellene,majd talán az idén lesz rá időm.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 18:30:54
  • PiszkosFred
    Erre gondoltam. De oda a visual reszhez berakhatok par konkret pajzsot amelyeket mission rewardkent kaptam vagy rakhatok repubol vasaroltakat is. Meg nyilvan van eventes meg extra egyeb visuallal rendelkezo is, olyanom nincs.

• Plata
    Fred ez nam az amire te gondolsz.
    Ez nem rendes pajzs.
    Ez csak egy dísz,amitől a hajód csicsásan néz ki.
    Őszintén szólva ez még a szemmel veréstől sem véd meg. :D
    Nem is rendes pajzs slotba kell tenni,hanem a hajónak van egy visual fül,a visual fülön a pajzs részre kell betenni és ettől a hajód igen szíp lösz.
    Már akinek tetszik egyik másik.Ez a dolog azért került be vezetésre mert egyesek sok milliárd dilithiumon ülnek és hogy így kicsit csappanjon a népek dili tartaléka.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 18:09:16
  • PiszkosFred
    280k diliert, nincs az az isten. A repus/rewardos cuccok boven jok erre, 280k baromi sok.
  • Plata
    Vanity shield-ek diliért.
    Első link.

Aki gondolkodik legendás bundlin itt az akcióóó.
    Eggyel későbbi link.
  • Plata
    Endeavorhoz el kellett mennem archer systembe,ESD-ről mentem autopilótával.
    De közben el kellett mennem gép elől,alt taboltam és elmentem,vissza jöttem akkor látom hogy a hajóm ott ugrál Archer systemnél,a hajó ment tovább,valamiért viszont vissza pattogott mindig Archer sysnetmehez.Elég fura látvány volt,általában a hajó tovább megy a határig ott megáll,de most nem,újra és újra próbált tovább menni,de mindig vissza pattant.
  • Plata
    Hát ciki de bénáztam,igaz elég szarul vagyok,de azért felmentem meg csinálni endeavort,ha admiraltyhoz nem is fogok hozzá.
    CLR—Infected Space[3:09]— Dmg(DPS) —Liesa 17 736 650(95 358) Alien Joke 12 916 026(68 339) Floki 9 456 402(51 958) RRFarmer 3 210 069(20 063) Solet 2 278 052(12 117)
    Max. One-Hit: 1 027 504 (Liesa)
    Max. One-Hit: 1 027 504 (Maelstrom Quantum Torpedo)
    Nem hy vót.
  • Plata
    Igen az emote fülnek a jobb felső sarkában ott van egy jel ami olyan mint egy rajzszög kb,azt benyomva az emote fül ott marad ahova rakod.Az eventen nem ilyen gyorsan jönnek a táncok.Kb 10 másodpercenként jön űj tánc,de sokkal több mint a Nimbus-on.Minél többet csinálsz meg hiba nélkül annál több a jutalmad,sőt ha tök ügyes vagy új táncokat kapsz.mint a szamba.
    De nem csak táncot lehet szerezni,ha elkapod azt amikor a klingonok a sziget egy adott pontján épp gyakorolják a fene tudja mit,valami harcművészetet,tőlük is kapsz valamit.Talán mok'bara?
    Lehet hülyeséget írok,fejből nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.17. 12:02:32
  • PiszkosFred
    Ez az emote kituzes jo otlet, megnezem. Tegnap(vagy elott) volt egy tancos universal endeavor, amiota ujra jatszok, nem volt ilyen feladat, igy ott picit kaoszba torkollott az elso proba, de aztan csak sikerult gyosan megnyitni az emociokat majd onnan a kert tancmozdulatot. Ha fixen a kepernyon van, konnyebb lesz, koszonom.
  • Plata
    Ha már rizsa,ilyen egy papagáj,bár ez nem a legszebb,de most csak ő volt nálam.

Valahonnan még egy eventes dögöm is van,bár arra nem emlékszem honnan is jött,de eventen kaptam szerintem.
  • Plata
    Rizsa eventen majd ha mész táncolni így tűzd ki a tánc emote-kat,könnyebb mint keresgélni az emote menüben.
    Univerzális endeavor miatt pont el kellett mennem táncolni.

Samba táncokat pont nyári eventen kapod ha táncolsz az eventes táncon.
    Mellesleg risa most is meglátogatható,csak nincsenek bent NPC-k eventek.
    És nem elérhető a welcome to risa küldi ami unlockolja a risa store-t.
    Azt hiszem.
    De egy két vendor van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.17. 09:24:14
  • Orbancapitan
    nem költség craftolgatni azért is találták ki így h az újakat és a kiskarikat így segítség a nagykarik/régi játékosok
  • Plata
    Az a jó a rizsával,bocsi de nekem már csak rizsa,hogy tényleg jó móka.
    Én például szeretek papagájokat nevelgetni,az igazán szépeket megtartom,a többit eladom markért.
    A majmokat nem komálom. :D
    De a papszi tud veled repülni ha repkedsz a szigeten floater-el.
    A napi küldetés végtelenül egyszerű,repülj három kört a levegőben,és ennyi.
    Na persze megadott pályán de nem nehéz egy hangyányit sem.kb 5 perc sincs.
    Utána már hogy te csinálsz több eventes dolgot már rajtad múlik.
    Én kedvelem a köcsögvadászatot,a kincsekersés is szórakoztató,bár van amikor a jó k mamájába kívánom azt aki eldugta. XD
    De megesik az is.
    A homokvár építés sem rossz,a táncverseny meg megint nem nehéz,csak figyelni kell hogy mi a következő tánc.Ha nem rontod el a lépéseket akkor külön jutalmat kapsz,sőt új táncokat is tanulhatsz.
    Hiába szerzel eventen saját agyag szobrocskát,ki raktam a napozóágyam mellé,nem jöttek a csajok. XD
    Na igen,lehet napozni is,bár le égni nem fogsz.De a napozóágyakat a karid használja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 16:16:43
  • PiszkosFred
    Erthetoseggel nincs gond, csak lesz megint annyi teendo, amely elso blikkre sok(k)nak tunik. De az elso napon majd helyere kerul minden, ahogy elkezdodik es csinalgatom azokat, amelyeknek van ertelme.
  • Plata
    Ha sok kávét iszom elkap a szófosás. XD
    Amiért bocs.
    Egyébként rizsa event nagyon jó,jó kikapcsolódás és szórakoztató,tavaly sajna kb semmit nem tudtam csinálni,mert pont be szoptam a festés és egyebek miatt.
    De kérdezz nyugodtan,amiket adtam azokat én készítettem,az nekem nem került semmibe,a boxos fegyvert is a bankban találtam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 13:15:38
  • PiszkosFred
    Hasznaltam es hasznalom, nagyon koszonom. Ami nem kell - eddig nem volt meg ra pelda -, akkor visszakuldom, de semmikeppen sem adom el. Szerencsere account bound, igy ha mas nem, az altok is hasznalhatjak.

De azt megfogadtam, hogy most mar csak kijelentek ha kesz vagyok valamivel, nem kerdezek, mert amikor kerdest teszek fel, akkor koltsegekbe veritek magatokat es en meg mindig nem tudom hogyan visszaadni, bar szepen fejlodgetnek a karakterek, de meg minden szerzett nyersanyag es fizetoeszkoz megy is vsisza a rendszerbe.

Olvastam, van masfel honapom feldolgozni azt az infocunamit :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.16. 12:35:05
  • Plata
    Írtam egy szösszenetet a rizsa eventről privátban,de lehet kicsit sok rizsa lett. :D
    Főleg mert közben néha afkoltam is,így lehet még el is bénáztam.
  • Plata
    Na csak most tudtam felmenni,délben nem tudtam elszabadulni.
    De az utcsó omega is siker.

De nem tudom elküldeni,mert Fred postája tele van. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.15. 18:43:14
  • Orbancapitan
    Akkor eladdhatja amit én küldtem ha csak be nem tette
  • Plata
    Vagyis az egyik nagyobb szintű mint a többi,mert még nem kávéztam és két omegát csesztem el rá. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.15. 09:10:17
  • Plata
    Na kiderült egy dolog,omegával uppolt cucc nem lesz bound.
    Fred-nek küldtem három dhc-t két turretet,az egyik craftolt turret,rajta teszteltem az omegát.
    Egyik epic lett.Még tovább kell őket húzni csak mk8-9 szintűek.
  • Plata
    Vulkáni sci.
  • Orbancapitan
    melyik lökött karival?
  • Plata
    CLR—Infected Space[1:51]— Dmg(DPS) —T'Por 16 823 538(152 941) Durmo'Atar 15 536 741(139 971) Roccus 4 806 074(48 061) Thalen 2 516 549(25 165) Lutz 1 851 920(17 980)
  • Orbancapitan
    jah vagy csak turretet az kinetic mellé bár az omni hatékonyabb a pajzs ellen
  • Orbancapitan
    bocs el írtam erre akartam hivatkozni covert phaser wide dhc
  • Plata
    Ha rak fel cutting beamet,akkor három omni mehet hátra,feltéve ha akar tenni.
    Egyébként 1 nap 17 óra és kész vagyok a craftolással.
  • Plata
    Mi a bánat az a wide covered dhc?
  • Orbancapitan
    amúgy tegnap raktam a hydra-ra wide covered dhc-t találtam olcsót és eszembe jutott h a coveredből is van xd és vhogy lett tőle az egész elsősorra +40 crit sev isa-n csak néztem h mi a WTF van itt.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.13. 04:17:42
  • Orbancapitan
    én már azokat küldtem 2 turret 1 dbb és 1 dhc-t hátúlra meg válaszhat full turrett v omni-beam és turret v ha meg van a repuból a kinetic cutting beam akk az és az omni v az és egy turret
  • Plata
    Jó ötlet.
    Ha használja a wide dhc-t és az omnit akkor kell előre még 1 dhc 1 dbb és egy torpi gondolom,torpi az repus szal kiesik.
    Vagyis kell 1 dhc 1 dbb.
    Hátra nem tudom mit gondoltatok,két turret 1 omni?Vagy 1 craftolt omni és hozá repus vagy küldis omni és egy turret?
    Vagy csupa turret?
  • Orbancapitan
    oké akkor mondom én fred helyett az agony boxos v zenes szóval jó lesz neki a phaser amit gyártottunk neki illetve írja h milyen jajóval képzelni el a kipróbálás és össze rakok neki egy f2p buildet a sto academy-n és ide be linkelem neki
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.12. 21:35:50
  • Plata
    Jótól kérdezed,általában az izgat milyen a szine. :D
  • PiszkosFred
    "Többire agony phaser-t szeretnél vagy craftolt phasert?"

Ne kerdezz ilyeneket, fogalmam sincs, amelyik jobb ezekbol cannon buildre, legyen az.
  • Orbancapitan
    arbittere ajanlanám a 32c beamet a skill cd csökkentője miatt
  • Orbancapitan
    nálam csak ennyi úgy h az évek során volt már párszor eladva belőle