50096
  • gunji
    Pár éve
  • Plata
    Egy kérdés.
    A leges legelső karimnak mellszőre nőtt.
    Mióta van egyáltalán ilyen a játékban? :O
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 17:57:52
  • gunji
    Elsőre nekem is hasonló volt a véleményem, amikor az egyik Dyson-os küldetésben kellett repkedni az űrben szkafanderben (a kettő irányítása ua). Egy idő után meg lehet szokni, hibátlanul egyáltalán nem fog menni, néha az ember, néha a gép fog hibázni.
    Melyiket vetted (sebességben)?

Szerk: egérrel? :o :)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.06.28. 17:58:23
  • Plata
    Egérrel irányítsd. XD
  • PiszkosFred
    Aki ezt a jetpackes repkedos baromsagot kitalalta, hat adja isten, hogy ne talalkozzak vele :D Remelem a tobbi konnyebb es normalisabb az iranyitasa...
  • Plata
    Az event meghosszabbítva a steam problémák miatt.
  • Plata
    Mai Peccs:
    Summer Event
    The Annual Lohlunat Festival returns with all your favorite activities!
    Enjoy a Risian Renaissance in the Hysperian Intel Battlecruiser [T6]!!
    + Participating in any of the Summer Events will Grant progress towards the all new Hysperian Intel Battlecruiser [T6] ship!
    + Once this starship is obtained by any character on your account, all of the characters on your account will be able to claim the Hysperian Intel Battlecruiser [T6]
    from the Account Claim tab within the Event Store (in the Event Tab of the Mission Journal).
    The Summer Event Store has been updated with all new prizes to earn.
    + All of the following new store offerings can be purchased using Lohlunat Favors, earned by participating in various events around the island:
    - Elysian Spellsword
    - Neve’s Icy Wrath
    - Elysian Ring of Reflection

General:
    Resolved an issue that prevented the Advanced Engineering Consoles from having access to their full list of intended mods.
    Resolved an issue where the Console - Advanced Science - Energy Field Gradient Projector wasn't properly working with Subsystem Targeting.
    Resolved an issue where Augment Boarding Party didn't count as a Shield Drain.
    Resolved an issue that prevented flagships called in with the Flagship Distress Transponder from leaving after 10 sec. of no combat.
    Resolved an issue with the Holographic Science Officer Candidate - Dr. Beverly Crusher where her unique trait was improperly causing Torpedo: High Yield and Photonic Officer abilities to go on cooldown.

Known Issues:
    non, this week
  • Plata
    Lila szörfdeszka.

Lila jetpack.

• gunji
    Igen, a fafej-gyűjtésnél én sem értem, miért ott kezdik a parton, ha már van saját floater (hacsaknem azért, mert az közelebb van a vendorhoz, ha épp akkor kölcsönöz az ember floatert)
    Azt tegyük hozzá, hogy két 'garnitúra' horga'hn van, ez az egyik, amit betettél, s a másiknál pár méterrel odébb vannak: link
  • gunji
    Vagy a Flying High repülés, amiről Plata beszél vagy bármelyik időzített minigame megadja a napi progresst. Időben legrövidebb talán a szörfverseny.
    Az utóbbi két évben már kevesebbet megyek Flying Highra, csak ha nem sikerül egy félórát ellógnom ott és mennem szörfversenyre vagy horga'hn-okat gyűjteni. (A 22 órának itt is meg kell lennie).
    Amúgy jó kis buli, jól el lehet tölteni az időt Risán.
  • Plata
    Akartam még képet be rakni de a főnököm közbeszólt és már nem tudom berakni.
    Este majd felrakom ha hazaérek.
    Mobilról nem férek hozzá képeimhez.
  • Plata
    Sajnos én jelenleg el vagyok havazva és alig jut időm megcsinálni a napi eventet is.
    Általában reggel gyorsan le tolom ha tudom és esetleg este endevorozok ha hazaérek.
  • Plata

Ehhez hozzá tenném én a kettes pontnál kezdem és egyel tovább megyek,karimat mindig a hotelben hagyom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 13:24:57
  • Plata
    Hajóhoz szükséges napi küldi az emlékeim szerint naponta egy repkedős küldetés,cél 3 pályán repülj végig.
    Ez három random hely a szigeten.Nem tart semeddig.Vendortól veszel egy bérelt floatert és megcsinálod,ha már lesz saját floatered azzal gyorsabban haladsz.
    De legelőször elkell menned risa-ra és elindítani a küldeést ami unlockolja risa store-t.Azt akkor kapod ha le sugárzol a szigetre az event ideje alatt.

Esetleg nézz rá erre.

Esetleg ezt is átnézheted.
    link.

De ezt is nagyon ajánlom mert még jobb.
    Még egy link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 13:20:43
  • PiszkosFred
    Egy het mulva gondolom erteni fogom, amit leirtal, de most jelenleg ez kinai :)
  • PiszkosFred
    Ok, koszonom. Gondoltam, hogy ahhoz tul hosszu, hogy minden nap adjon nagy eventes progresst, de gondoltam rakerdezek.

Szerencsere a hetvege meg a jovo het melo szempontjabol picit enyhe lesz (elindult minden, ami hataridos volt), igy lesz idom megismerkedni az eventtel. Voltam mar ott, vettem napszemuveget a karaktereknek (lottos aranybol), de kivancsi leszek a tobbire.

Ha gyorsan akarom letolni reggelente a napi eventes progresst, hogy ha barmi kozbe is jonne, az meglegyen, akkro melyik lesz a leggyorsabb modszer majd? Mit keressek ugy, hogy elsobalozokent nem sok helyismerettel rendelkezem, vagyis melyik az az event, ami ad majd daily progresst es par lepessel/kattintassal mar el is kezdodik? (mint a tobbinel mondjuk a tfo-k, vagy raketa epites, stb.)
  • Orbancapitan
    3. a mait nem számolva...
  • Plata
    Még 2.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 06:17:25
  • Orbancapitan
    engem v rohadt közelre küldött aztán rohadt távolra v távolra és vissza a kezdő aera-ban és alap hátassal
  • Plata
    Tévedtem,még nekem is 3.
  • Plata
    Hát nekem van amikor az első repülés pont ott van ahol a küldit adó NPC. :D Következő a hotel előtt vagy felett azt csókolom.
  • Plata
  • Orbancapitan
    nekem úgy 3-4
  • Orbancapitan
    én mindig távoli pontokat kaptam azért hagytam fel vele
  • Plata
    Nekem még 2 nap és kééééész.
  • Orbancapitan
    megfogják hosszabitani a nagy eventet egyenlőre még nem tudni h mennyivel a steames baki miatt attól függ h mennyi időbe fog telni a javítása
  • Plata
    Hát én megeszem a kalapom reggelire mustárral ha nem tolom le három perc alatt.
    A köcsögvadászatot megcsinálom hat karival 15 perc alatt és az az egész sziget körül van,a repülés meg három lepkefing pálya.Repülj át a hotel felett,a hotel előtt meg a híd alatt,kb. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.26. 20:08:35
  • Orbancapitan
    plata az 10-15 perc a repülés
  • Plata
    Rizsa event nem olyan mint a többi event,először is egy külön bolygón van az egész.
    Most is megnézheted a helyet,mert bent van,csak épp nincs értelme,mert nem aktív semmi.
    Talán vannak vendorok de nem tudsz vásárolni,mert kell a welcome to risa küldetés.
    Ami az eventen lesz elérhető,utána már megnyílik a store.Bár favorod akkor sem lesz.
    Ezenkívül az event idején randomesemények is vannak a szigeten,felfedezni való dolgok,plusz 15 percenként új event.
    Persze 20 óránként egyszer repülnöd kell a hajóért,de az meg szintén lópikula.
    felkapod a jetpacket és két perc repkedés és kész.
    Napi eventhez bérelt jetpack is elég,versenyhez már saját kell és jó.
    Szobor keresős mini eventhez is minimum kék ajánlott.
    Ezenkívül még kell majd egy szörfdeszka is.
    De azt vehetsz főnixért is,igaz nem rizsa szörfdeszka,de arra is jó.
    Marty McFly féle légdeszka a játékban van,annak idején a Vissza a jövőben évfordulóra ingyen kaptuk,de most is elérhető főnix boltban.
  • Plata
    Az nem,a nyári és téli event az szórakozás inkább mint hagyományos event,állandó 15 percenként váltakozó eventek mennek.
    Amikkel rengeteg jó dolgot szerezhetsz.
    A játék legjobb kit-je a rizsa alap kit,az első eredeti.
    Hozzá való rizsa kit modulokkal eszetlen erős.
    Az alap kit olyan hogy ha teszel bele rizsa modult 20% eséllyel egy random rizsa kit modul képességet be aktivál neked.
  • Orbancapitan
    Nem, sajnos
  • PiszkosFred
    A nyari, hamarosan indulo Risa event nem lesz resze az egesz evet felolelo 5 reszesnek, ugye?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.26. 16:11:37
  • Plata
    There's definitely issues logging into STO via Steam today. We're not sure what the cause is, looking into it. In the meantime, the exe file in program Files/Steamapps/common/Star Trek Online should work.
  • PiszkosFred
    Diablo szervereket DDoS-oljak, az STO steames login doglott, jol indul a vasarnap este :) Meg szerencse, hogy a klienst onalloan inditva megy.
  • gunji
    Igen, azt tudom, ismertem és maximálisan kihasználtam a levélmellékletre vonatkozó limitet. Csak úgy látszik, közben ebbe is belekavartak és alacsonyabb lett e limit (eddig 40 db mellékletes levél volt asszem' a limit).
  • Orbancapitan
    jah v spam
  • Plata
    Sajnos doffot csak úgy lehet ha doff packot veszel vagy kapsz és be rakod acc bankba,egyébként marad a hülye posta.
    Én helyedben megnézném hogy valamelyik karidnál a postán nincs-e bent egy rakás item,mert ha igen a többi karidnak sem tudsz küldeni.
  • gunji
    DOFF-ot nem lehet küldeni, csak levélben. Ezzel szívok egy órája.
  • Orbancapitan
    accounton belülii levelezésre ott az acc bank
  • Orbancapitan
    A CW Tv is anno az arrowverse