50078
-
Plata #44994 Ok,hivatalosan is marha vagyok.
Több órányi keresés után az utolsó előtti karinál sem találtam meg a lock boxot.
Naná,mert az acc bankban van a k életbe.
Mindjárt le fejelem az asztalt,órák óta keresem. -
gunji #44993 Powá, moar powá: https://sto.fandom.com/wiki/Synergistic_Retrofitting_Set#Console_-_Universal_-_Dynamic_Power_Redistributor_Module -
Plata #44992 Ma gondoltam rá hogy egy karihoz paolom el a régi boxokat,de elfelejtettem hova tettem.
Tudom hogy az egyik karinál 9999-es stack-ben van watcher boffos box is,de nem találom. XD
A legrégebbi ESD egyik NPC-jének a biológiai mintájából találtam vagy öt darabot. XD
Már bent sincs szerintem az NPC meg az a küldetés sem amivel a pasingert szekáltuk. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.17. 20:03:19 -
Plata #44991 Mi a mámzi néni buggyantot tojása az a DPRM konzol? :D -
gunji #44990 Rákerestem, mert nem tudtam róla, hogy kijöttek doffként ;)
De ha ilyen drágák, akkor nem is baj :( Mint amikor budget buildre beteszik a DPRM-konzolt. xD -
Plata #44989 Jah bocs 50+ akart lenni scak nem figyeltem. -
Orbancapitan #44988 nálam is vannak régebbik -
Orbancapitan #44987 lol én 9 ért vettem dal volt 10 -
Plata #44986 Az a doff mostmár 503 misi,ha lehet kapni,régi boxból esik így ritka.
Ha már régi box,képzeld találtam iszonyú régi lock boxot az egyik karimnál.
Ferengi meg kardassziai box-ot. XD -
Plata #44985 Jézus anyám,amit azure nebulán a B'rel művel,azt én már le sem merem videózni.
Másodpercenként 10-15 torpedót is kiköp. XD -
Orbancapitan #44984 Amúgy pár misiért vettem mikor ki jött a protostar box -
Orbancapitan #44983 jaja gunji egyből tudta hiába tudom h gwyn de nekem vmiért mindig gwen-nek marad meg :D -
gunji #44982 Gondolom ebben: https://www.reddit.com/r/sto/comments/16jlagx/prodigy_boffs_for_anyone_that_need_to_know_their/, Gwyndala, az utolsó képen.
(A címben rosszul írták, csak doff. ) Úgy nézem p2w cuccos :D -
kapcs. ford. pls :)
#szerk: a szettet azt hiszem sejtem melyikre gondolsz, a borg rifle, kit es pajzs. De a gwent nem ertem :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.03.17. 14:08:45 -
Orbancapitan #44980 2. MEG AZ ÚJ ANTIBORG fegyver a régebbi event-ből+nem árt ha meg van gwen a protostar-ból doff-ként ami robotokat hív le security team mellé -
Plata #44979 Nos a furcsa az hogy nekem 9 admiralty küldit lehet elindítani egyszerre,mert 8+1 slot van a recruit miatt.
De tegnap még a tizediket is engedte volna elindítani,ha mertem volna.
Másrészt a 700+ hajó nem igaz.
Vagyis nem úgy igaz.Elméletileg 700-900+ hajóm van,de gyakorlatilag ennek a 80%-a jutalomból kapott egyszer használatos káryta amit sosem használok el és csak gyűlik.
Tudom ez az én hülyeségem,de vannak ilyen mániáim,admiralty küldibe mindig eventes hajót teszek,vagy ha tour küldi akkor epic kártyát,vagyis így sosem használom el az egyszer használatos hajókat és csak gyűlnek.
1. Küldis és eventes jutalo felszerelést ingyen lehet upgradelni Mk12-re,kivéve ha nagyon ki szintű karival veszed ki,akkor arra a szintre lehet csak utána már valószínűleg dilis.
Sőt van olyan jutalom cucc ami nem is mk12 hanem mk13-ig ugrik,fejből nem tudom melyik az de már volt olyanom is.
2.Abban totál igazad van,rohadt szopás az új küldi,ha nem figyelsz a szarokra bármilyen karit megesznek.
Oda totális és erős Aoe sebzés kell,rizsa kit és rizsa térsebzős modulok.
Ugyanis ha rizsa kited van és rizsa modult használsz a kit 20% eséllyel plusz egy random modult aktivál.
De a hurrikános modullal vigyázni kell.Ugyanis ha a borgot be rakja valami tereptárgyba akkor az istennek sem fog tovább menni a küldetés és lehet újra kezdeni,meg anyázni. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.17. 11:44:23 -
Nem tudom, ami nekem "furcsa" - ertsd, amulattal nezem -, az, hogy 700+ hajobol valogatsz admiban. Ennyi hajo az osszes Star Trek sorozatban es filmben sem szerepelt, de meg a ha belevesszuk a Mass Effectet, akkor is letszamfolenyben vagy :D
Par aprosag:
1. Tegnap az KDF recruitnak mentem a quantum szettert, max szinten, es kesobb lattam, hogy a phaser beamet XII-eskent adta meg rewardkent, de a konzolt VIII-askent. De, a VIII-as kesobb ingyen tudtam kattintgatva upgradelni XII-re. A kerdesem az, hogy ez minden quest rewardra vonatkozik. Vagyis, ha van egy lvl10-es karakterem, akivel megcsinalok egy missiont eskapok mittomen IV-es cuccot, azt folyamatosan tudom upgradelni XII-ig a szintezes kozben, ingyen, vagy ujra es ujra be kell szereznem azt a felszerelest kesobb, ha ragaszkodok hozza?
2. Szantam ra egy kis idot az uj epizodra (csipetcsapat vendegsegbe megy a lof.szert a kiralyhoz), es hat bmeg, a masik topikban emlitett Directive 7-es elmenyek jottek elo, mire vegigszenvedtem. Ez valami istentelenul hosszu es olyan idorablo megoldasokat alkalmaztak, hogy az kesz elmebaj. Instant respawnolo regeneration probeok, a dronok healerehez mire odaersz kikapcsolni, mar ujra el, stb. Max karakterrel nem volt vesz - csak hosszu -, de a recruittal volt 1-1.5 ora, mire vegere ertem. (hozzateszem, a borg implantatum skin karpotolt, az baromira tetszik). -
Plata #44977 Ki vesz észre valami furcsát ezen a képen?
Ma történtek velem fura dolgok.
A klingon karimnál találtam 54 darab elite TFO kraft alapanyagot.
Nem tudom hogy került hozzá.Az a vicces klingonom,akivel régen a csapattársakat hergeltem.De az régen volt,akkor még nem is volt ilyen kraft alapanyag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másik dolog hogy exre feltettem egy doffot,de nagy lag volt mikor be akartam tenni,nem tudom hogyan és nem szándékosan de két doff lett belőle.
Sokat szarakodtam hogy mit tegyek de végül hagytam őket bent,mind a kettő elkelt és meg is kaptam mind a kettőért a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.16. 20:46:23 -
Plata #44976 Nono,nézd meg exet,mi olcsóbb a ruha vagy a favor amiből veszed?
Kevesebbe kerül 999 favor mint egy ruha.
No és a ruha 600 favor,marad 399.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.15. 23:06:02 -
Plata #44975 Nono,sőőőt nonono.
Ha jön az új deszka akkor kell,mert mi van ha az új deszkába lesz beépített minibár és egy ferengi sminkes? :D -
20misi korul lattam, annyit nem er. :) Majd nyaron osszeguberalok 600 tokent, deszkara meg egyebre most mar ugysem kell. -
Plata #44973 Ezek sajnos fix szinűek.
Az adott csapat szineiben lehet kapni csak.
Tudtommal.
Nem tudom exen mennyibe kerülnek,de azt hiszem lehet kapni. -
Gondoltam. Lattam egy karaktert, baromi jol nezett ki rajta a baseball sapka :) Gondolom nem festheto/szinezheto ez sem, mint a dobozos costumeok nagy resze, pl a winteres dzsekik (eddig csak azt hasznaltam, azert kerdezem, hogy ez most egyseges minden ilyen eventes box cuccnal vagy egyedi) -
Orbancapitan #44971 karakter -
A nyari eventes baseball uniform (600 tokenert) az karakterre unlockolj a cuccost, vagy accountra? Felek, hogy csak karakterre, de inkabb rakerdezek :) -
Plata #44969 Viszont a klingonoknak már csatahajóval is lehet EBC-t használni.
Egyébként fent vagyok Sw Tor-ban. -
Orbancapitan #44968 amúgy vágod h egy konzol miatt nincs a fedes hajóknak ebc-je mert korlátozott a másik konzol amivel meg volt az meg nerfelték xd -
Plata #44967 -
Orbancapitan #44966 az nem a lexington nálam hanem a hydra v a inquiry amivel így megy xd -
gunji #44965 Köszi a tippeket :D -
Plata #44964 Hááát ha már filmes.
A nemezis jobb, :D
Ha kijövök álcából scimivel akkor annyi. :D
-
Orbancapitan #44963 azure drenya v carrierer v strike wingel lényeg h legyen hangárja mert pik-pak jszét szedik a tholiánokat én a lexingtont használom az előző pahvo óta sima ügy volt most az azure. mondjuk volt egy olyan helyzet mintha az egyik ST filmbe ilett volna volt egy csóri aki egyedül ment neki a hármas pontnak. 50% hulljánál figyeltem fel h nem tudja egyedül megcsinálni full impluzusra kapcsoltam, közben a hullja 25%-ra csökkent én véletlenül nem nyomtam ki a full impluzust szóval meg kellett kerülnöm az aszteroidát közben a hangároknak+az aqarius-nak jelőltem ki a célpontot. már háromnegyed fordulónál tartottam mikor a hangárok és az aquarius észbe kaptak szóval az asztreoida mögűl feltüntek szószerint rá repültek a célpontra közbe ezt a zenét hallottam a fejemben xd SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!közben már minden skillt el nyomtam végül a lexington is meg érkezett a buliba mint az enterprise-e xd és 2-sec alatt vége lett a csóri meg menekült :D én meg fel pörögtem xd -
Azure, mar cask azert is, mert 10 perc alatt mindenkeppen vege van. :) -
Plata #44961 Azure.
Egyszerűbb nyugisabb.
Vault nem nyugis,rengeteget kel mászkálni,seggberúgni az önjelölt pókembereket mielőtt beházlóznák a vault-ot.
Nagy pálya,sokat kell mászkálni,odafigyelni.Na és ha berepülsz abba a szarságba még pajzsod is elmegy. -
gunji #44960 Anno csináltam az azure-t párszor, mielőtt kiszedték volna. Csak nem tudom, melyikre érdemesebb menni az event miatt. -
Plata #44959 Nem ajánlom,azure könnyű.
Vault pont olyan fárasztó mint a vault küldetés.
Javaslom egyszer próbáld ki elite nehézségen. XD
Azure nebula egyszerű.
De van pár tanácsom,először is ne törődj a pálya közepén spawnoló zakkant hajókkal.
Mindig a több pontos aszteroidához menj.
Ne menj be olyan karival akinek nincs aoe képessége,Faw gw és hasonló kötelező.
Tholian dögökkel harcolsz majd,mindent be hálóznak,ha ninsc mivel leszedni megszívhatod.Az öt pontos aszteroidával vigyázz,egy Tarantula dekkol ott pár Recluse-al.
Ha Tarantula ágyúja beindul menj nagyon gyorsan ki a célterületről.Ha asszimilálod tarantulát az muris. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.14. 20:12:02 -
gunji #44958 Melyik jobb a két tfo-ból? Esetleg lehet őket szólózni? -
Plata #44957 Azure nebulát vagy le nerfelték a halálba vagy dilis az imperial rift szett.
Ötös csapatot egy lövéssel kifektetem,még hozzá farm karival.
A jó öreg klingon farm karival akinek eventes carrier van. -
Plata #44956 Nem is arra gondoltam.
A lobi sale,lobi sale alatt jobb hajót lehet cserélni ugyanannyi pénzért.
Ilyenkor olcsóbbá válnak a hajók mert sokan vesznek és aztán eladják.
Trade cseten ilyenkor jó bizniszeket lehet kifogni. -
Hat, az a shield 280k diliert felejtos. :)