50121
-
Ja hát az úgy talán elmegy. Először azt hittem hogy az egy hónapot egy naptári hónapon értik és nem a játékidőn. Eléggé csábít ez a játék, lehet neki állok pókerezni, hogy összedjem rá a pénzt.
Ezt nem teljesen értem, hogy az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, na de mindegy. -
Na most már le vették a kariról a lóvét de nos pre older key ....
Lehet hogy nekem majd a steam accal kell be jelentkeznem mert bele van építve az accba? -
Mivel Steam-en az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, mintha nem lenne különbség köztük. -
Monoton #916 Havidíjas a játék. Megveszed, aktiválod játszhatsz 30 napig. Utána a havidíj 3000-3500 Ft lesz kb. -
Utána néztem és azt írják, hogy minden játék tartalmaz 30 nap játék időt, és azt is írják, hogy ha 3-at veszek akkor 90 napot kapok, remélem hogy ez nem azt jelenti, hogy ha eljátszom a 30 napomat akkor mégegyszer ennyit ki kell fizetnem érte(nem tudom hogy mennek a dolgok az ilyen játékoknál mert még soha nem játszottam mmorpg-t).
Egyébként az nagy szemétség, hogy a steam-en 50 euró, míg máshol 50 USD-ért adják. -
OB-re X számú embert várnak, és az első X-et be is engedik :) Természetesen, aki előre megvette a játékot azt előre veszik a sorban és garantált bejutást biztosítanak neki, de a preorderesek mellett sok más játékos is bekerülhet az OB-re.
CB-re a fejlesztő csapat válogatja össze az embereket bizonyos szempontok alapján. -
akkor tulajdonképpen mi a különbség az open és closed beta között? -
sztem az aki előrendeli de csak külföldön -
Az open betat bárki kiprobálhatja vagy csak az akinek szerencséje van és bejut? -
amazonról megjött a beta key -
Steamrol rendelt mar valaki?a gameknel jelzi hogy ott a game ,de nem vette le a karirol a lovét de nem is kaptam pre older keyt:S -
Herkulles #908 Dúrva cucc :D -
Tehat egy helyben all es a feher elektromos feny cikazik rajta folyamatosan, jol nez ki a jatekban. -
Az egy kicsit szetroncsolodott urhajo ahogy folyamatosan egy energiamezobe van "zarva".
Jobban nem tudom megfogalmazni.
-
Herkulles #905 Nem rosssz!! Az a második kép alulról, ahol egy hajó ép szét akar esni, vagy el van torzúlva az micsoda?
-
Már csak 4 nap, és indul az OB! -
mmorpg.com-on olvastam egy jó leírást a játékról le van írva minden negatívum és pozitívum érdemes elolvasni LINK -
A fenyektol nem kell annyira felni, mert en allitottam tulzottan erosre a jatekon belul. -
Én biztosan ki fogom próbálni az SW-t attól függetlenül, hogy az STO-t már megvettem, szerintem az egyik nem zárja ki a másikat, az ember nagyon is szeretheti az SW, és az ST univerzumot is.
A képek tényleg nagyon jó minőségüek, bár kicsit erős a fény, azt biztos lejjebb állítanám :) Lentről a 2. képen mintha lenne egy kis hull damage a hajón :D -
Star Wars: The Old Republic -
karajjj #899 ez nem a fradi topik, ahol nem szabad leírnod a újpest nevét -.-
a két univerzum a világ két legnagyobb scifi alkotása, Lucas bácsit ugyanúgy meg lehetne koronázni, mint Roddenberryt -
Monoton #898 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112451114
"Amúgy meg ST topikban ne nagyon említsd az SW-t, mert az igazi trekkerek gyűlölik az SW univerzumot."
Na ilyen baromságot is rég hallottam :D -
Azt tudom, hogy mit jelent, de mi a játék pontos neve?
Amúgy meg ST topikban ne nagyon említsd az SW-t, mert az igazi trekkerek gyűlölik az SW univerzumot.
-
karajjj #896 Star Wars -.- -
SW? Az mi? -
Én is csak azért érdeklődöm a ST után mert a SW valószínűleg jövőre jön. -
Végre egy bátor ember.
-
Én inkább azért majd az SW-t erőltetem :) -
A videók amik kijöttek eddig szerintem nagyon csúnyák viszont ezek a képek leszámítva a baromi sok blúrt ami kiégeti a szemem de a videókhoz képest egész jók igaz nem egy AOC szintű de ez már jobb. -
Sok a blur :) -
hmm jól néz ki . -
Kicsit tudtam tesztelni a betat.
Nem szeretem igazan ezt a jatekstilust, de rovid jatek utan annyi a velemenyem rola hogy jo a jatek, latszik hogy foglalkoztak vele a fejlesztok, ajanlom annak aki szereti a star treket es ezt a stilust.
-
kösz a válaszokat, akkor szerintem ezt inkább kihagyom. -
99,999999999999999999999999%, hogy az lesz, még nem tudni a díjazást... -
Monoton #885 Igen az lesz. -
Üdv. Azt lehet tudni hogy a játék havidíjas lesz-e? -
Since #883 Digitálisból csak a steames meg a d2d-os van? Atari oldaláról nem enged előrendelni. -
Tényleg ha steameset veszem meg az is feljogosít az open betara meg a headstartra gondolom... -
ez nem igaz... 2.-án megveszem d2d -on, 5.-én meg: Pre-Order STO on Steam... -.- -
Nem hiszem.