50135
-
üdv! valaki csinálta már azt a küldetést ahol egy bolygóról klingon torpedókat kell felsugározni aztán azt írja hogy repüljek közel a bolygó magjához, de nem történik semmi. -
DarkBlade #1132 Én itthon a CDG -től, amint kapható lesz. -
Ki honnan veszi meg, pl: angliából az előrendelőset, vagy itthonról? -
Nem biztos. Azért a szerverparkot lehet bővíteni. Azt meg ne felejtsük el, hogy ez béta teszt és nem a végleges játék, sőt ha jól tudom valamivel a béta vége előtt kihoznak egy szép méretes (1-2 gigás) patchet. Sok lehetőség van ebben a játékban és még közelről sem kell eltemetni, hiszen még nem is indult el. Egy dologra kell odafigyelni a cryptic-nek. Mégpedig arra, hogy ez nem a Citiy of Heroes vagy nem a Championship online. A földi harcokban ez a koncepció márpedig erősen látszik. De mindent egybe vetve nekem tetszik a játék. :)
Amúgy az teljesen igaz, hogy az EVE totál más stílust képvisel. Az egy hardcore űr mmorpg és habár én szeretem a komplex játékokat de az még nekem is túl bonyolult, bár hozzá teszem, hogy egy jól össze rakott game! Ez egy kicsit más :)
-
Van magyar klán már múlt hét csütörtök óta, de van magyar channel is: Hun -
Lord Zax #1128 Ha nem enged be nyomogasd még párszor 4-5 probára mindig beenged.
Van már magyar klán? ha van vegyetek be (LordZax), vagy irjátok ki a nevet és jelentkezek. -
Neton #1127 Nekem ma reggel is ment. -
Mákod volt bizony, mert azóta is ez van, nekem legalábbis nem engedi belépni, másnak? -
Skill #1125 ez jó! XD -
Neton #1124 De legalább a bnőmet verem, nem a billentyűzetet. :D 

-
Arányosan többet is kapsz tőle:) -
Igazi élet? Az kerül a legtöbbe :D -
Neton #1121 Na, én rájöttem, h inkább igazi életet akarok magamnak, úgyhogy előrendelést lemondtam. Nagyon durván képes magába szippantani a cucc. :D -
"Eve pedig nem mainstream, mert ott gondolkodni is kell néha, nem csak nyomkodni az egérgombot ész nélkül, mint WoW-ban. Tehát teljesen rendben van a játékosszám."
Igazad van, EVE-ben ezer gombot kell nyomni az afk drone-os küldizés közben, vagy amikor a cnr-ben beállva megnyomom az f1-t, meg kijelölöm a targetet...
"Ez valóban pozitívum, csak kár hogy ugyanaz az 5 küldetés ismétlődik mindig."
EVE-ben mennyivel van több?
Mindegy, csak felesleges ilyen hozzáállással összehasonlítani a két játékot. EVE-nek is megvan a maga szépsége és az STO-nak is meglesz :) -
Neton #1119 Nekem sikerült belépni. Miután kiírta ezt a szöveget, bejött a másik bejelentkező képernyő, nem a Launcher, ott beírtam a kódom és rögtön jó lett. Lehet mákom volt. :D -
nekem is ezt írja ki már egy ideje. -
Neton #1117 Mi az, h "You are not allowed to log in at this time"? Eddig ilyen még nem vót. :D Megértem, hogy túlterhelt a szerver és busy. Azt is megértem, ha épp le van rohadva az egész. De hogy nem engednek belogolni indok nélkül? Pofám leszakad. :) -
1-2 ora és lejönne..
nem az a gond. -
Nem mindegy ? Mire letoltod ugyis vege lesz az open betatesztnek. :D -
De ingyenes. Itt még lehet, vagyis reggel lehetett: http://www.videogamer.com/features/competition/15-01-2010-952.html#formentry
De a google-n is könnyen találhatsz -
de gamestar-on olvastam, akkor hogy lehet igényelni?
vagy nem ingyenes? -
mert nem jár a regisztrációért. -
hogy lehet az hogy regisztráltam és nem kaptam cd-kulcsot? -
A CB-t arra használták, hogy a feedback alapján módosítsák a játék zenét, az animációkat és az effekteket és olyanra írják át a UI-t, amit a többség akart. Most, hogy ez mind meg van az OB jó arra, hogy az ezekből a fejlesztésekből jelentkező ÚJ(!) hibákat felderítsék és javítsák. Egyébként nincs benne olyan dance emote, ami más mmo-ban ne lenne. Az összes játék ugyanazokat a sémákat használja fel, sőt gyakran ugyanazokat a koreográfusokat/kaszkadőröket alkalmazzák a mozgás felvételéhez, nem fognak a Te kedvedért külön fejen forogni. Persze az eve kivétel, ott nincsenek karakterek lol.
A küldetések pedig való igaz, hogy egy sémára épülnek, de még is mind más. Valamikor csak ölni kell, valamikor vontatni, valamikor vásárolni, valamikor csak szkennelni. Ráadásúl választhatsz a csoportos storyline küldetések vagy az egy személyse genesis küldetések között. Nem tudok egy MMOG-t sem ahol ennyire változatos küldetések lennének. -
DarkBlade #1109 Végre értelmet nyert előttem hogy mért az ALT+Space combóra van állítva a lőjük ki rájuk mindenünk amink van. :D
Mert egérrel is lehet irányítani a hajót. xD
Jó dolog hogy küldetés felvételhez/leadáshoz nem kell vissza kommandózni a sol system -be. Fellehet venni/leadni bárhol.
Mondjuk az egyik küldi szívat most, a Celes Nebula.
Szkenneljek le 3om aszteroidát, idáig rendben.. de mért tűnnek el az anomáliák amint a közelébe érek? xD -
Lord Zax #1108 Szerintem egész jo játék lehet belölle, ha törödnek vele.
Nincs olyan mmo ami tökéletesen indul. Emlékszek anno az eve betajára, és az utánna levö hosszu bugos honapokra, de idövel egész jo lett. Csak meguntam 2 év után azt is.
Sajnos nicns választék, és konkurencia. Én ezt a müfajt szeretem inkább scifi, ürhajos. Lassan én is 10 es szintü leszek. Nekem nagyon bejön a hangulata, ab ugok ellenére nagyon élvezhetö, változatos és feelinges küldetések, nem csak menj ide oda, lödd ki, menj vissza kezd ujra stb. van története is.
Reméljük a legjobbakat, és felesleges egy betát bármihez is hasonlitani még, vagy veszekedni mi a jo és rossz benne, ez a játék még nincs kész.
Ha kidobják és jo visszajelzések lesznek, talán támogatom is majd öket pár honappal és majd akkor kiderül mi lett belölle. -
foxxi #1107 Akkor kanyarodjunk vissza a hasonlatokhoz... Azon gondolkozz el hogy tudsz e csak 1 olyan fizetős mmo-t mondani ahol nem "átlagon felüli" volt a kezdékor a bugok halmaza? Segítek, 1et nem tudsz mondani.
Valóban az az igaz hogy majd kijavítják 1-2 hónap alatt. Azért a legtöbben a játék fikázásával kezdik ha valami nem ugy van ahogy épp az adott ember akarja, ahelyett hogy a mögöttes tartalmat és mozgató szálakat nézni. Könnyű ugy elitélni bármelyik játékfejlesztőt hogy lövésünk sincs, hogy pontosan mit-hogyan-hol-mennyiért stb. csinálnak.
A legnagyobb szűk keresztmetszet mindigis a kiadó és nem a játék készítője. Ha a kiadő ad egy határidőt, és még közben folyamatosan ostorozza a fejlesztőt egy pár napos korábbi kiadás reményében.... nos, a most kijött, kihövő játékok e megitélés alapján fognak a kezünkbe kerülni. Igy bőven belefér az ha valaki azt mondja " 1-2 hónappal az indulás után már használható lesz", Ja igen! ilyenkor jön az hogy "bazze nem ezért fizettem" - senkit sem érdekel! Miért olyan felelőtlen valaki hogy az első percben kiadja a játék teljes összegét, mint hogy várna legalább 1-2 hetet hogy legyen rálátása mit is akar megvenni.. de ezeket az érveket- ellenérveket napokig lehetne sorolni...
A lényeg: készül, eddig a support nem olyan rossz, a balance se dúrva, a grafmotor jó (CO rulez), a lag, beakadások, texturahibák stb pedig még a jövő zenéje.
Ez szintén szubjektív vélemény ( mennyire sz@r hogy e fórumon ezt mindig hangsúlyozni kell.. ), igy kéretik e szerint kezelni, és nem kell rá válaszolni! -
Inkabb alfa, mert azert illik am egy bizonyos szintet elerni egy hettel a rajt elott.
Most elore latom, hogy milyen sorsra jut majd ez a jatek. Hasonlora fog jutni mint a Conan, amit ugyanigy inditottak, hogy nagy szavakkal ecseteltek, hogy micsoda nagy jatek lesz, mikozben egy negyedig kesz szart akartak mar az elejetol fogva rasozni a nagyerdemure.
Mire pedig hasznalhatova tettek az egeszet mar nem maradt szinte jatekos a szervereken. Szegyen es gyalazat es pofatlansag teteje, hogy ilyen allapotu jatekot egyaltalan kilehet adni a mai vilagban.
Itt lehet latni, hogy nem a minosegi munka a lenyeg ezeknel a cegeknel, hanem a vasarlo pofatlan lehuzasa. Nem veletlen volt meg az ilyesfajta open beta is, amiert elvartak hogy fizessenek. Egy meg csak nem is felkesz termekert, hanem egy osszecsapott minosegtelen szarert, aminek meg a fo elemei is hianyosak. -
Némely videón és képen láttam, hogy nem olyan az energiakapcsolók HUD-ja, mint amit választani lehet(3 féle)! Ezt hogyan lehet állítani(pl.:Attack, Deffense..stb gombok)?
-
Neton #1104 Én megvárom amíg kész lesz a progi, aztán meglátjuk. :D Addig nem mondok végleges ítéletet. :D -
Világos, de az open bétának az lenne a lényege, hogy a játékmenettel kapcsolatos hibákra derüljön fény. A lent felsorolt hibák nagy része nem azzal kapcsolatos, ráadásul pofon vágnak annyira nyílvánvalóak, nincs szükség hozzájuk bétateszterekre, a fejlesztőknek az első dolguk kellene hogy legyen kijavítani őket. Ezzel pusztán magukat égetik.
Maximum még a zárt béta idején elfogadhatő, de most több tízezer béta accounttal a potenciális vásárlókat ijesztik el.
14 éve a szakmában vagyok, tudom:) -
Neton #1102 Igen, mivel ez még Béta, ezért még jó, h tele van buggal. :D Majd szépen kijavítják ezeket az indulást követő pár hónapban. :D -
Jaa akkor korán ítélsz:) Én lvl 8 vagyok, kb 20 órám van a játékban, ami sajnos elegendő volt ahhoz, hogy ne nagyon legyen kedvem játszani vele. Csak javítások letöltése után szoktam felnézni van-e valami eredménye, de sajnos még mindig a "programot" javítgatják és nem a játékot.
Ahogy írtam az egyik játékosnak: ide nem béta teszterek kellenek hanem programozók. Olyan elemi hibák vannak benne hogy ihaj.
- bugos drag&drop
- bugos töltőképernyők
- bugos karaktergenerátor
- ember az űrben/földön űrhajó probléma amit a lag-ra fognak - de nem az
- bugos dialógusok, olykor nem lehet kilépni belőlük, többször dobja ugyanazt a szöveget
- földi helyszíneken kilépések, hibás poziciók, lag-szerű visszaugrások
- az AI hülye mint a s@gg
- bugos az AI csapatválasztás - hol lemennek veled, hol nem
- nincs lock az űrcsatában, lősz, buffolsz, kanyarodsz, a harmadik kezeddel meg a kamerát forgatnád ha lenne, hogy láss is valamit.
- olykor beakadsz két aszteroida közé
- respawn olykor kirak a harcmezőre, a védett pont helyett
és most csak a tízedét soroltam fel anak a 4 oldalas doksinak amit küldtem a Cryptic-nek. Mert azért jófej vagyok és bétatesztelek:)
Két dolog azért tetszik a játékban: a zenéje és a kozmosz-grafika.
Az SWG-ből nyúlt táncmozdulatok meg pofátlanok:)
Az egy másik dolog, hogy a lista stílusa miatt lapátra tesznek, de majd meglátjuk, végülis igazam van:)
Még mindig szubjektív vagyok. -
Neton #1100 Najah, ez könnyen lehet. Én eddig csak 4-et csináltam meg, szóval azért az még nem mérvadó nálam. Viszont ugye csak béta, simán lehet még majd több féle küldetés később. Amit szívesen látnék még, az a bridge crew-hoz kapcsolódó küldetések pl. Vagy mondjuk hajón is lehetne majd boarding party-t visszaverni. Szerintem elég állat lenne az is, de sanszos, h később bekerül, mert adja magát a téma. :D -
" Ami miatt sztem iszonyat jó, h tele van single küldikkel, nem vagy masszívan flottához kötve."
Ez valóban pozitívum, csak kár hogy ugyanaz az 5 küldetés ismétlődik mindig. -
Neton #1098 Én pontosan azt kaptam, amire számítottam. Egy teljesen átlagos lövöldét rpg elemekkel star trek köntösben, némi online körítéssel. Ez nekem teljesen pöpec, WoW-tól lilát hánytam, de ez bejön. Ami miatt sztem iszonyat jó, h tele van single küldikkel, nem vagy masszívan flottához kötve. -
"akkor miért keresitek STO-ban"
Nem keresem, én töredelmesen bevallom, hogy hidegen hagy az ST világa, és nem vagyok oda a játékért sem. Kíváncsi voltam, nyomogatom, mikor nincs jobb dolgom, oszt annyi. A béta vége (inkább előbb) után eszem ágában sem lesz játszani vele.
Ha félreteszem az ST világot, - különösebb vizet nem nem zavar - maga a játék (szubjektív vélemény) koncepcionálisan van elszúrva, ebből már nem fognak olyan játékot sszerakni, amivel én szívesen játszanék. Ennyi az idő. -
"A legótvarabb ingyenes mmorpg játékoknak is a játékos"
Mert ingyenes te lüke.... Ha ingyenes lenne a WoW az egész világ azzal játszana...
Eve pedig nem mainstream, mert ott gondolkodni is kell néha, nem csak nyomkodni az egérgombot ész nélkül, mint WoW-ban. Tehát teljesen rendben van a játékosszám. -
Bár nem vagyok L2 fan, de tudom azóta sokat változott. A STO is sokat változott az elmult 2 hónap alatt és még fog is. De akkor sem értem ha az ív olyan jó, akkor miért keresitek STO-ban? Ez nem férrecsúszás, hogy nem olyan mint az eve. A fejlesztők írták más fél évvel ezelőt, hogy aki egy star trek köntösbe bújtatott eve-t remél tőlük az nagyot fog csalódni. -
lol