50164
-
hmark02 #1363 Hi mindenki!
Meg szeretném kérdezni, hogy honnan lehet letölteni magát a telepítőt?
Mert én letöltöttem egy bizonyos "Star_Trek_Downloader_ST.0.20100108a.0.exe" nevű fájlt, de nem tudom, hogy ez az e!
Előre is köszönöm:
{HUN}Sisko -
DarkBlade #1362 ŐŐ.. hogy is mondjam.. bűnbe estem és kicsit túlzásba vittem "Pi Canis Sector" védelmét. :D -
De miért most csinálod? Már rég kész kéne lenned vele Commander szinten... -
DarkBlade #1360 Mi értelme, mi értelme... ha már fizetek a játékért, akkor játszok vele.
Te miért vetted meg?
Most toljam ki max -ra a karaktert és verjem a nyálam hogy nincs endgame?
Annak semmi értelme, az nem játék.
Mellesleg.. idegesít hogy ott vannak. :D
-
Ment a skilles oldal már akkor is. Egyébként meg ha elegendő pontot kapsz aakor a bal felső sarokban elkezd villogni a skill up fül és ha arra ráklikkelsz lejön a skill menü. Ez pedig már a kezdetek óta így van. -
Már bocsi nem kötekedni akarok, de mi értelme van cvommanderként olyan küldiket csinálni amiből Mk II-es cuccokat kapsz? -
DarkBlade #1357 Én 1nap 17óra után Commander 1.
Mondjuk nem rohanok, még most csinálom azokat a küldiket amik MK2 -es cuccokat adnak. :D -
Ki hányas szintű? Én Commander 5. -
rholas #1355 "ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegőt. Anyád vár húzz vissza belé... "
Azért a szinvonal megvan.
-
maniac001 #1354 ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegőt. Anyád vár húzz vissza belé... -
Skill #1353 túl teng bennem a segítő szándék XD -
Skill #1352 ahh benéztem bocs -
3 hsz-el ezelőtt ugyanezt linkeltem be... -
Skill #1350 hasznos link : http://sto-builder.binarybit.ch/ (talent kalkulátor vagy mi a szösz) -
Skill #1349 csak dobozos verzió jó? mert ha nem tudok segíteni -
Mi a direct2drive tól vettük meg. Azt én is láttam ,hogy levették a cdgalaxisban esetleg hívd fel őket, vagy nézd meg a Media Marktban vagy valami nagyobb bevásárlóközpontban. -
Legyen itt némi hasznos infó is:
STO builder (Java kell hozzá) nagyon hasznos BO ür skilleket is mutatja ill, hogy melyik saját skillt kell emelni ,hogy erősebb legyen.
Csillagtérkép
ABC sorrendbe szedve a rendszerek neve+ bázisok stb. ha valamit nem találsz akkor ez segít
Proc Energia fegyverek bonus proc-át mutatja
Hajótípusok hasznos cucc hajóválasztáskor (fegyverek,consolok,BO-k száma stb.) -
baalbaalbaal #1346 Hol lehet megvenni a játékot? a CD galaxisról eltűnt, nincs dobozos verzió? -
Ott hibáztál ,hogy ide írtál....
-
rholas #1344 "aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket " Megnézném hogy osztanád ki a skill pontjaidat ha az a menü elö se jön mert kidob az asztalra. De mint látod van egy kis idöbeli dolog én kb 2 hetet játszottam addig nem ment a scanner és a skilles oldal sem. Valószinü ezt 2-3 héttel ezelötti patch ben javitották. Ott hibáztam hogy ezt a szemetet még a béta alatt megnéztem.
-
Ha tényleg játszottál volna vele akkor tudnád ,hogy kb. 2-3 hete a scanner mutatja ,hogy merre van a köv. objective a missonben ill a legközelebbi anomalia de minek magyarázom ezt annak aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket de legalább ne tényként közölnéd ezeket a dolgokat mert csak félrevezeted azokat akik nem ismerik a játékot. -
rholas #1342 Persze hogy játszottam másfél hét bétát, annyi elég is volt.
-
Játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal? Mert már megint azt sem tudod mit beszélsz 
-
rholas #1340 "nyomnak egy scannert" ami kiirja hogy 2 object van a térképen. Nem ad az semmi irányt. A 2 object pedig nem a quest item hanem az anomalia. -
Ezzel egyetértek, de nem a fejlesztőkön múlott, hogy mikor jelenik meg, hanem az Atarin. Még tavaly 2010 áprilisát emlegették, lehet, hogy a kiadó előbbre tetette a megjelenést és ezért a fejlesztők inkább úgy döntöttek, hogy kihagynak jó néhány dolgot, nehogy a béta még hibásabb legyen és tovább húzódjon. Tehát szerintem maga a játék olyan lesz amilyen ígérték/ígérik... És biztos, hogy ennél jóval több lesz, pl. nézzétek meg a hiv. oldalt: Csak két játszható frakció van bemutatva, de mind a négynek kint van a logója. Minden jel arra utal, hogy hosszú távra terveznek. -
Paladin #1338 Legyünk őszinték: megcsinálnak pár dolgot, aminek már elve benne kellett volna lennie. -
Nyugodtan erre van ez a topic :) -
Igen, de ezek csak az "endgame" küldik. Pl. a Naprendszert is kibővítik még ebben a hónapban és lesz klingon explorer is. Az első nagy patch
Bocs, hogy reklámozok... -
Különben meg korábban írtad hogy még az alap hajóból is kilőttek akkor hogy érnéd el a max szintet? -
Ha 10 olyan "ember" mint te akkor biztosan ha nem akkor nyomnak egy scannert ami megmutatja az irányt vagy észreveszik a mapon azt a hatalmas kört ami a területet jelzi ahol a mission objective van... dehát nem mindenki egyforma van akinek az alap dolgok is nehezek. -
rholas #1333 De jó hogy még karim sincs mert 5-6 nap alatt énis behuztam volna a max szintet. A raid meg gondolom az lesz hogy 10 en bolyanganak a ködben órákon át és aki talál valamit az nyer.
-
LOL
Már csak a hetet kell kitalálni! :) -
12, 25, 29, 46, 87 -
PotBS-vel béta alatt játszottam egész jó kis játék volt. Korábban a laggra gondoltam elvileg STOban most hétvégén raknak még be pár szervert és ezzel talán teljesen meg is szűnik a lagg. 1x kellet csak headstart alatt sorban állnom és mióta játszom csak 1x fagyott ki olyan meg még nem volt ,hogy lagg miatt vagy bug miatt játszhatatlan lenne a game. Vannak hibái de ahhoz képest hogy csak két évig fejlesztették sokkal jóbb állapotban van mint a WHO induláskor.
Meglátjuk milyen lesz a jövőben most nagyon bejön és mivel jó társasággal játszom így ha az ígéretek szerint fejlesztik akkor SW:TOR-ig simán kitart. -
Egyébként azoknak akik szeretik a játékot egy kis info 4 raid episode jön majd pár héten belül.Ha minden igaz akkor az első már jövő héten jön. (Raid Episodes we'll be rolling out over the coming weeks, beginning a week after launch)
* Infected - Investigate a federation station that Starfleet has lost contact with.
* The Cure - A planet has been completely taken over by the Borg. Fight them for control of the planet.
* Khitomer Accord - Travel back in time and uncover and participate in the events that led to the release of old Borg you encountered in the Tutorial Episode.
* Into the Hive - Track down a missing Starfleet captain and come face to face with the new Borg Queen.
-
"mióta élesben megy stabil a játék ami egyetlen mmoról startról sem mondható el"
PotBS start is sima és gördülékeny volt. ;) a problémák csak később jöttek :( -
dehogy csak hallottam ,hogy "A macskák Whiskast vennének" gondoltam megéheztél itt a nagy izgalmak közepette. -
Szemelyeskedunk? :) Nagyon szanalmas ;) -
Megmondom ha elmondod mik lesznek a lottószámok.
Menj inkább Whiskast venni... -
Kivancsi vagyok, hogy 3 het mulva, mikor mindenki admiral rangu lesz, es meg mindig nincs kontent, akkor mi lesz ;)