50164
  • hmark02
    Hi mindenki!

Meg szeretném kérdezni, hogy honnan lehet letölteni magát a telepítőt?
    Mert én letöltöttem egy bizonyos "Star_Trek_Downloader_ST.0.20100108a.0.exe" nevű fájlt, de nem tudom, hogy ez az e!

Előre is köszönöm:

{HUN}Sisko
  • DarkBlade
    ŐŐ.. hogy is mondjam.. bűnbe estem és kicsit túlzásba vittem "Pi Canis Sector" védelmét. :D
  • mrzoltan
    De miért most csinálod? Már rég kész kéne lenned vele Commander szinten...
  • DarkBlade
    Mi értelme, mi értelme... ha már fizetek a játékért, akkor játszok vele.
    Te miért vetted meg?
    Most toljam ki max -ra a karaktert és verjem a nyálam hogy nincs endgame?
    Annak semmi értelme, az nem játék.
    Mellesleg.. idegesít hogy ott vannak. :D
  • Pluskast
    Ment a skilles oldal már akkor is. Egyébként meg ha elegendő pontot kapsz aakor a bal felső sarokban elkezd villogni a skill up fül és ha arra ráklikkelsz lejön a skill menü. Ez pedig már a kezdetek óta így van.
  • Pluskast
    Már bocsi nem kötekedni akarok, de mi értelme van cvommanderként olyan küldiket csinálni amiből Mk II-es cuccokat kapsz?
  • DarkBlade
    Én 1nap 17óra után Commander 1.
    Mondjuk nem rohanok, még most csinálom azokat a küldiket amik MK2 -es cuccokat adnak. :D
  • Jeffjohnson
    Ki hányas szintű? Én Commander 5.
  • rholas
    "ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegőt. Anyád vár húzz vissza belé... "
    Azért a szinvonal megvan.

• maniac001
    ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegőt. Anyád vár húzz vissza belé...
  • Skill
    túl teng bennem a segítő szándék XD
  • Skill
    ahh benéztem bocs
  • Jeffjohnson
    3 hsz-el ezelőtt ugyanezt linkeltem be...
  • Skill
    hasznos link : http://sto-builder.binarybit.ch/ (talent kalkulátor vagy mi a szösz)
  • Skill
    csak dobozos verzió jó? mert ha nem tudok segíteni
  • Jeffjohnson
    Mi a direct2drive tól vettük meg. Azt én is láttam ,hogy levették a cdgalaxisban esetleg hívd fel őket, vagy nézd meg a Media Marktban vagy valami nagyobb bevásárlóközpontban.
  • Jeffjohnson
    Legyen itt némi hasznos infó is:

STO builder (Java kell hozzá) nagyon hasznos BO ür skilleket is mutatja ill, hogy melyik saját skillt kell emelni ,hogy erősebb legyen.

Csillagtérkép
    ABC sorrendbe szedve a rendszerek neve+ bázisok stb. ha valamit nem találsz akkor ez segít

Proc Energia fegyverek bonus proc-át mutatja

Hajótípusok hasznos cucc hajóválasztáskor (fegyverek,consolok,BO-k száma stb.)
  • baalbaalbaal
    Hol lehet megvenni a játékot? a CD galaxisról eltűnt, nincs dobozos verzió?
  • Jeffjohnson
    Ott hibáztál ,hogy ide írtál....
  • rholas
    "aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket " Megnézném hogy osztanád ki a skill pontjaidat ha az a menü elö se jön mert kidob az asztalra. De mint látod van egy kis idöbeli dolog én kb 2 hetet játszottam addig nem ment a scanner és a skilles oldal sem. Valószinü ezt 2-3 héttel ezelötti patch ben javitották. Ott hibáztam hogy ezt a szemetet még a béta alatt megnéztem.

• Jeffjohnson
    Ha tényleg játszottál volna vele akkor tudnád ,hogy kb. 2-3 hete a scanner mutatja ,hogy merre van a köv. objective a missonben ill a legközelebbi anomalia de minek magyarázom ezt annak aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket de legalább ne tényként közölnéd ezeket a dolgokat mert csak félrevezeted azokat akik nem ismerik a játékot.
  • rholas
    Persze hogy játszottam másfél hét bétát, annyi elég is volt.
  • Jeffjohnson
    Játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal? Mert már megint azt sem tudod mit beszélsz
  • rholas
    "nyomnak egy scannert" ami kiirja hogy 2 object van a térképen. Nem ad az semmi irányt. A 2 object pedig nem a quest item hanem az anomalia.
  • Xbluereaper
    Ezzel egyetértek, de nem a fejlesztőkön múlott, hogy mikor jelenik meg, hanem az Atarin. Még tavaly 2010 áprilisát emlegették, lehet, hogy a kiadó előbbre tetette a megjelenést és ezért a fejlesztők inkább úgy döntöttek, hogy kihagynak jó néhány dolgot, nehogy a béta még hibásabb legyen és tovább húzódjon. Tehát szerintem maga a játék olyan lesz amilyen ígérték/ígérik... És biztos, hogy ennél jóval több lesz, pl. nézzétek meg a hiv. oldalt: Csak két játszható frakció van bemutatva, de mind a négynek kint van a logója. Minden jel arra utal, hogy hosszú távra terveznek.
  • Paladin
    Legyünk őszinték: megcsinálnak pár dolgot, aminek már elve benne kellett volna lennie.
  • Jeffjohnson
    Nyugodtan erre van ez a topic :)
  • Xbluereaper
    Igen, de ezek csak az "endgame" küldik. Pl. a Naprendszert is kibővítik még ebben a hónapban és lesz klingon explorer is. Az első nagy patch
    Bocs, hogy reklámozok...
  • Jeffjohnson
    Különben meg korábban írtad hogy még az alap hajóból is kilőttek akkor hogy érnéd el a max szintet?
  • Jeffjohnson
    Ha 10 olyan "ember" mint te akkor biztosan ha nem akkor nyomnak egy scannert ami megmutatja az irányt vagy észreveszik a mapon azt a hatalmas kört ami a területet jelzi ahol a mission objective van... dehát nem mindenki egyforma van akinek az alap dolgok is nehezek.
  • rholas
    De jó hogy még karim sincs mert 5-6 nap alatt énis behuztam volna a max szintet. A raid meg gondolom az lesz hogy 10 en bolyanganak a ködben órákon át és aki talál valamit az nyer.
  • hzsolt
    LOL
    Már csak a hetet kell kitalálni! :)
  • akyyy
    12, 25, 29, 46, 87
  • Jeffjohnson
    PotBS-vel béta alatt játszottam egész jó kis játék volt. Korábban a laggra gondoltam elvileg STOban most hétvégén raknak még be pár szervert és ezzel talán teljesen meg is szűnik a lagg. 1x kellet csak headstart alatt sorban állnom és mióta játszom csak 1x fagyott ki olyan meg még nem volt ,hogy lagg miatt vagy bug miatt játszhatatlan lenne a game. Vannak hibái de ahhoz képest hogy csak két évig fejlesztették sokkal jóbb állapotban van mint a WHO induláskor.

Meglátjuk milyen lesz a jövőben most nagyon bejön és mivel jó társasággal játszom így ha az ígéretek szerint fejlesztik akkor SW:TOR-ig simán kitart.
  • Jeffjohnson
    Egyébként azoknak akik szeretik a játékot egy kis info 4 raid episode jön majd pár héten belül.Ha minden igaz akkor az első már jövő héten jön. (Raid Episodes we'll be rolling out over the coming weeks, beginning a week after launch)

* Infected - Investigate a federation station that Starfleet has lost contact with.

* The Cure - A planet has been completely taken over by the Borg. Fight them for control of the planet.

* Khitomer Accord - Travel back in time and uncover and participate in the events that led to the release of old Borg you encountered in the Tutorial Episode.

* Into the Hive - Track down a missing Starfleet captain and come face to face with the new Borg Queen.
  • Torzonborz
    "mióta élesben megy stabil a játék ami egyetlen mmoról startról sem mondható el"

PotBS start is sima és gördülékeny volt. ;) a problémák csak később jöttek :(
  • Jeffjohnson
    dehogy csak hallottam ,hogy "A macskák Whiskast vennének" gondoltam megéheztél itt a nagy izgalmak közepette.
  • Me0w
    Szemelyeskedunk? :) Nagyon szanalmas ;)
  • Jeffjohnson
    Megmondom ha elmondod mik lesznek a lottószámok.
    Menj inkább Whiskast venni...
  • Me0w
    Kivancsi vagyok, hogy 3 het mulva, mikor mindenki admiral rangu lesz, es meg mindig nincs kontent, akkor mi lesz ;)