50121
-
Ezért kell a HGF es ekkel megpróbálni :)
Hétvégén én Vismajorral csináltam, és még 3 HGF essel :)
Nagyon király volt eljutottunk a borg királynőig csak útunkat álta egy pajzsvírusos feltöltéses ugrálás :D, ami lehet, hogy bugos volt akkor. Elvileg javítottak benne, ezért hétvégén megint nekiugrunk. -
maniac001 #1519 Köszönöm megnézem. -
Persze, a HGF szívesen lát (Hungarian Gamer Fleet), bővebben az sto.hu -n. -
maniac001 #1517 Köszi a választ. Esetleg van olyan magyar flotta ahová csatlakozhatnék? -
DarkBlade #1516 Azért lv45, mert még a lv50 -re a hajók még gyártás alatt vannak. :D -
Egyébként ez admiral 5 vagy lvl 45 nem értettem soha . Lehetett volna Admiral 10. Annak lenne értelme , de a 45 azt nem értettem soha . -
rholas #1514 Megvettem még a béta alatt de nem jött be a játék.
Probaltam eladni de nem igen kellett senkinek, igy kiraktam ide.
-
DarkBlade #1513 Admiral 5 -ig kapsz sp -t te.
Az officerek sp -jét lehet halmozni tovább. -
maniac001 #1512 Admiral rangon is jön a skillpont meg az officer pont? Jó lenne minél több dolgot kiraakni nekik meg magamnak is ha már nem lehet úra elosztani a pontokat.
Volt hogy egy officer 9-esre húzott skilljét dobtam ki egy új miatt. Legalább ilyenkor visszaadhatná a pontokat vagy az új skill ne 1-es legyen hanem amennyi az előző skillen volt. Remélem ezt javítják. -
Kiado #1511 De most akkor elég, ha Timecard-ot veszek, azzal meg tudom 60 napig hosszabítani?
Ha meg meg kell venni a játékot, akkor mi értelme volt, hogy ő is kidobott 10 ezret?:D -
bajsz #1510 nem önző csak úgylátszik,hogy megengedheti magának,hogy 10ezret kidob:D -
ez a Infected egy kib*szott sz*r vmi,főleg a hülye külföldi agymosott playerekkel. -
Valószínűleg tudja csak ő nem önző és inkább odaadja másnak aki szeretne vele játszani. -
bajsz #1507 és azt tudod ,hogy 10ezer ft játékot ingyen adtál?:D 
-
rholas #1506 Amit volt az full játék volt kb 10 ezerbe került de nem jött be és be se léptem már a normál játékba.
-
Semmit nem érsz azzal az accal , mert nincs rajta aktiválva semmilyen játék . Mindenképpen meg kell venned a játékot , akkor meg már csinálhatsz sajátot.
Egyébként a helyzet annyiban gáz nincs nagyon end Game tartalom , Valaki elvan addig alto húz , klingonozik . Sajna a Wowban sem volt anno , meg a Warhammerben sem , Csak itt piszok gyors a fejlődés azért jön elő ez a probléma . -
hippy #1504 Nem elég.Ha csak a preorder kulcs van ott akkor még a teljes játékot is meg kell venned hozzá.A preorder kulcs az csak 1 plusz item ami az előrendelésért járt. -
mégse olyan jó mint hitted? -
Kiado #1502 Az megvolt az első belépés után xD -
ha valakit érdejkel az én accom eladó 4590 ft-ért, március 22-ig feltöltve. -
Ha valakit érdekel eladó account 5000 Ft-ért, Márc. 20ig feltöltve -
bajsz #1499 igen,de azért a saját adataidra írd át a cuccot.
saját email.stb. -
Kiado #1498 Értem és ha most meg akarom hosszabbítani rholas accountját akkor elég venni egy 60 napos time cardot,nem? -
Ha ez most jó lenne akkor ki lenne írva hogy milyen verzió és hogy live az előfizetés.
Nekem így néz ki.
Activated Features
* Star Trek Online Open beta access
* Star Trek Online - Preorder
* Star Trek Online Lifetime Subscription
* Star Trek Online - Digital Collector's Edition
Subscriptions
* ACTIVE
Itt van szépen sorban . Open béta volt elsőnek - aztán a kapott preorder kod , aztán amikor kijött a játék akkor jött a Digital Collectros live kód . -
De ez csak a preorder , amivel most már nem tudsz játszani . Én legalábbis így tudom. Ha jól emlékszem már csak a sima pre orderrel már nem lehet belépni. -
30 nap -
Kiado #1494 Hű köszi, örök hála!!!! :D
Ha ennyi van kiírva, hogy:
Activated Features
* Star Trek Online - Preorder
Akkor ez most hány napig érvényes előfizetést jelent? -
rholas #1493 rholas/starT1234
-
bajsz #1492 bocs rosszul fogalmaztam,
ez a kulcs regisztrálva van a STO oldalán?--akkor az accountodat kell odaadnod valakinek.
-
bajsz #1491 de reggelve vagy a STO oldalán nem ezzel a kulcsal? -
rholas #1490 SDRDDQ8CMBPF7MN3Q96DHN6DR
Ez a serial kódom akinek kell nyugodtan regsztrálja, még be se léptem a játékba se.
-
Robcuskilla #1489 ??? öööö... pedig de, igen... csak nem mindenki egymás hegyén hátán van, hanem külön instákban meg rétegekben vagy hogy a tökömben hívják ennek a technikáját. -
DarkBlade #1488 Mit csináltak a napi pvp -s küldivel?
Tegnapelőtt csináltam utoljára, tegnap délután 4körül kellet volna adnia megint, de nem adja.
Nem lehet igaz hogy szívatnak.
-
:DDDDD -
Nem olyan mint a wow . Itt egy központi szerver van , és több rétegben játszik az ember . -
Olvass utána! A szerver sok millió férőhelyes. -
ez azt jelenti, hogy nem szar a játék csak mostanra kifogyott a tartalom 2 hete csak exploler mis. csinálunk -
Hát azt meg hogy?1 az elég kevésnek tűnik nekem! -
Csak 1 szerver van, de egyáltalán nem üres, nagyon is tele van :) Bár számokat nem adnak ki, vagy csak én nem futottam vele össze. -
Egyébként sokan játszanak vele?Nem üresek a szerverek?Mert ez a topic nem túl aktív.