50121
  • Sh3rmanData
    Ezért kell a HGF es ekkel megpróbálni :)
    Hétvégén én Vismajorral csináltam, és még 3 HGF essel :)
    Nagyon király volt eljutottunk a borg királynőig csak útunkat álta egy pajzsvírusos feltöltéses ugrálás :D, ami lehet, hogy bugos volt akkor. Elvileg javítottak benne, ezért hétvégén megint nekiugrunk.
  • maniac001
    Köszönöm megnézem.
  • Agamemnon
    Persze, a HGF szívesen lát (Hungarian Gamer Fleet), bővebben az sto.hu -n.
  • maniac001
    Köszi a választ. Esetleg van olyan magyar flotta ahová csatlakozhatnék?
  • DarkBlade
    Azért lv45, mert még a lv50 -re a hajók még gyártás alatt vannak. :D
  • HAF Rigel
    Egyébként ez admiral 5 vagy lvl 45 nem értettem soha . Lehetett volna Admiral 10. Annak lenne értelme , de a 45 azt nem értettem soha .
  • rholas
    Megvettem még a béta alatt de nem jött be a játék.
    Probaltam eladni de nem igen kellett senkinek, igy kiraktam ide.
  • DarkBlade
    Admiral 5 -ig kapsz sp -t te.
    Az officerek sp -jét lehet halmozni tovább.
  • maniac001
    Admiral rangon is jön a skillpont meg az officer pont? Jó lenne minél több dolgot kiraakni nekik meg magamnak is ha már nem lehet úra elosztani a pontokat.

Volt hogy egy officer 9-esre húzott skilljét dobtam ki egy új miatt. Legalább ilyenkor visszaadhatná a pontokat vagy az új skill ne 1-es legyen hanem amennyi az előző skillen volt. Remélem ezt javítják.
  • Kiado
    De most akkor elég, ha Timecard-ot veszek, azzal meg tudom 60 napig hosszabítani?
    Ha meg meg kell venni a játékot, akkor mi értelme volt, hogy ő is kidobott 10 ezret?:D
  • bajsz
    nem önző csak úgylátszik,hogy megengedheti magának,hogy 10ezret kidob:D
  • mrzoltan
    ez a Infected egy kib*szott sz*r vmi,főleg a hülye külföldi agymosott playerekkel.
  • Fehercsoki
    Valószínűleg tudja csak ő nem önző és inkább odaadja másnak aki szeretne vele játszani.
  • bajsz
    és azt tudod ,hogy 10ezer ft játékot ingyen adtál?:D
  • rholas
    Amit volt az full játék volt kb 10 ezerbe került de nem jött be és be se léptem már a normál játékba.
  • HAF Rigel
    Semmit nem érsz azzal az accal , mert nincs rajta aktiválva semmilyen játék . Mindenképpen meg kell venned a játékot , akkor meg már csinálhatsz sajátot.

Egyébként a helyzet annyiban gáz nincs nagyon end Game tartalom , Valaki elvan addig alto húz , klingonozik . Sajna a Wowban sem volt anno , meg a Warhammerben sem , Csak itt piszok gyors a fejlődés azért jön elő ez a probléma .
  • hippy
    Nem elég.Ha csak a preorder kulcs van ott akkor még a teljes játékot is meg kell venned hozzá.A preorder kulcs az csak 1 plusz item ami az előrendelésért járt.
  • Tatyla
    mégse olyan jó mint hitted?
  • Kiado
    Az megvolt az első belépés után xD
  • akyyy
    ha valakit érdejkel az én accom eladó 4590 ft-ért, március 22-ig feltöltve.
  • Anthrax
    Ha valakit érdekel eladó account 5000 Ft-ért, Márc. 20ig feltöltve
  • bajsz
    igen,de azért a saját adataidra írd át a cuccot.

saját email.stb.
  • Kiado
    Értem és ha most meg akarom hosszabbítani rholas accountját akkor elég venni egy 60 napos time cardot,nem?
  • HAF Rigel
    Ha ez most jó lenne akkor ki lenne írva hogy milyen verzió és hogy live az előfizetés.

Nekem így néz ki.

Activated Features

* Star Trek Online Open beta access
    * Star Trek Online - Preorder
    * Star Trek Online Lifetime Subscription
    * Star Trek Online - Digital Collector's Edition

Subscriptions

* ACTIVE

Itt van szépen sorban . Open béta volt elsőnek - aztán a kapott preorder kod , aztán amikor kijött a játék akkor jött a Digital Collectros live kód .
  • HAF Rigel
    De ez csak a preorder , amivel most már nem tudsz játszani . Én legalábbis így tudom. Ha jól emlékszem már csak a sima pre orderrel már nem lehet belépni.
  • hzsolt
    30 nap
  • Kiado
    Hű köszi, örök hála!!!! :D
    Ha ennyi van kiírva, hogy:

Activated Features

* Star Trek Online - Preorder

Akkor ez most hány napig érvényes előfizetést jelent?
  • rholas
    rholas/starT1234
  • bajsz
    bocs rosszul fogalmaztam,

ez a kulcs regisztrálva van a STO oldalán?--akkor az accountodat kell odaadnod valakinek.

• bajsz
    de reggelve vagy a STO oldalán nem ezzel a kulcsal?
  • rholas
    SDRDDQ8CMBPF7MN3Q96DHN6DR

Ez a serial kódom akinek kell nyugodtan regsztrálja, még be se léptem a játékba se.
  • Robcuskilla
    ??? öööö... pedig de, igen... csak nem mindenki egymás hegyén hátán van, hanem külön instákban meg rétegekben vagy hogy a tökömben hívják ennek a technikáját.
  • DarkBlade
    Mit csináltak a napi pvp -s küldivel?
    Tegnapelőtt csináltam utoljára, tegnap délután 4körül kellet volna adnia megint, de nem adja.
    Nem lehet igaz hogy szívatnak.
  • Me0w
    :DDDDD
  • HAF Rigel
    Nem olyan mint a wow . Itt egy központi szerver van , és több rétegben játszik az ember .
  • Xbluereaper
    Olvass utána! A szerver sok millió férőhelyes.
  • m1garand
    ez azt jelenti, hogy nem szar a játék csak mostanra kifogyott a tartalom 2 hete csak exploler mis. csinálunk
  • Fehercsoki
    Hát azt meg hogy?1 az elég kevésnek tűnik nekem!
  • Agamemnon
    Csak 1 szerver van, de egyáltalán nem üres, nagyon is tele van :) Bár számokat nem adnak ki, vagy csak én nem futottam vele össze.
  • Fehercsoki
    Egyébként sokan játszanak vele?Nem üresek a szerverek?Mert ez a topic nem túl aktív.