50105
  • Itsuki
    Hali! van 1 küldi h stop the signal... és asszem 1 8472es hajót támadunk meg a küldi végén pár hajóval nem föderációssal,de mindig feltöltödik az élete maxra... mit csináljak?
  • raga
    Persze bejárható a hajód, sőt trófeákat is kapsz bizonyos feladatokért és díszítheted a kabinodat.
  • raga
    Igen amik esnek azok jobbak, de ha több karaktered van akkor a nagyobbal azért tudsz a kicsinek jókat gyártani.
  • raga
    Minden rank ugrásnál kapsz új hajót , ha jól emlékszem 10 szintenként.
  • raga
    Felszabadított borgot az lifetime előfizetéshez adták anno. A borg alkatrészeket az én az STF-ek ből kaptam pl. infected vice admiral szinten. Mindegyik STF mást adott.
  • Lemming
    Kiegészítés: Most vettem észre, hogy űrben nézem az R&D listát akkor mások az értékek mintha mondjuk bázison nézném. Ennek meg mi értelme?
  • Lemming
    Kérdés:
    Valós az az észrevételem, hogy a gyártható fegyverek rendszerint nem erősebbek mint amiket dobhatnak az ellenfelek?

Példa:
    Very rare Phaser beam array III [ACC] [DMG]x2 jóval gyengébb mint egy common MkIV...

Hasonlóképp semmi statisztikai különbség nincs egy Mk III sima rare és a very rare között, legalábbis látszólag.
  • mrzoltan
    Itt keresd ki a küldetésed, a listából a neve alapján. Találsz róla információkat.
  • Bizarro
    Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni egy küldiben.
    A vulcanon vagyok és valami historit kell sorba rakni 1-4-ig.
    Probáltam már több variációt, de egyik sem volt jó.
    Tudnátok segíteni, hogy mi a sorrend vagy hogy mit kell csinálni?
    A válaszokat előre is köszönöm!!
  • mrzoltan
    Rámész a Candidate-re és ott Join-ra mész. Ingyenesen,rear admiral szintig csak 4 Boff-od lehet majd megkapod az 5. helyet is.
  • Devids Pro
    Bridge Officert hogyan lehet szerezni?
    Most kaptam meg az új hajómat és ezen lenne még 1 hely, de nincs oda emberem.
    Van egy engineer candidate(engineer kellene), de vele csak valami skilljét tudnám lecserélni a meglévő engineeremnek.
  • Lemming
    És azon az oldalon amit bemásoltál a Perfect World van bepipálva?

http://www.perfectworld.com/

Itt be tudsz lépni?

Nem lehet a böngésződ tilt valamit?

Vagy ha a játékban pipálod ki, hogy Perfect World accountod van akkor mit szól?

Ja igen. Egy észrevétel.
    Perfect world CSAK kisbetűs accountot generál. Én is csuklóból írtam a szokásosat, aztán néztem miért írja át... szóval... csupa kisbetűvel próbáld hátha ez a bibi.
  • Lacimanyó
    Uhh Ez nagyon jóóó! Cool!
  • Lacimanyó
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hidat meg lehet látogatni, tudok barangolni a hajómon, csak úgy.. Csak azért kérdezem, mert mikor lehet tetszés szerint alakítani a hajódat akkor ott a hidat is be lehet állítani.
    Csak ha nem lehet elérni ezt az opciót, hogy csak úgy barangolsz a hajón akkor minek! So tud valaki esetleg ebben segíteni?

Előre is köszi!

Ui.: Ha már ennyien játszunk akkor lehetne egy kisebb fórumos flottát csinálni a játékban, persze minden kötöttségek nélkül... Na???
  • Lacimanyó
    :)) Kicsinek is fogo még tartani, én már a 20 szinten (Commander) vagyok és még így is kicsi a hajóm főleg mikor egy Star mellém áll, na az aztán a méret! Viszont ha a a Bridge Officereidet jól kezeled azaz azoknak a különféle skilljeit a csatában akkor eléggé sok előnyre lehet szert tenni :)
  • Fabio Capello
    no én is beálltam a flottába, egyelőre ismerkedem a játékkal :)
  • Vermilion666
    Nos a https://startrekonline.com/user/login?destination=user%2Flogin oldalon szeretnék belépni de ezt írja: Sorry, unrecognized username or password. Have you forgotten your password?

Eszem megáll! :S :(
  • mrzoltan
    Be kell vele lépni a http://startrekonline.com ra és csinál egy Cryptic Handle-t és utánna tudsz játszani.
  • Vermilion666
    Kedves Lemming! Perfect World-ös regem is van! Oda sem enged be! Kértem jelszó és felhasználói név emlékeztetőt! Meg is jött pár percen belül de még így sem enged be!! :( Eszem megáll! :(
  • Lemming
    Azon ne aggódj. A kis(ebb) hajókban ülő tacticalok ütik a legnagyobbat ahogy néztem míg én a (méretre legalábbis) 'nagyobb' cruiseremmel keringőzhetek egy ideig...
  • Lemming
    Kérdés.
    Melyik oldalon csináltál accountot? Mert a link amit az eredeti postodba írtál az egy alienware accountot csinál az meg csak hozzájuk jó, a játékhoz nem.

Javaslom csinálj egyet a startrekonline.com -on is, ha ez a helyzet.
  • Juhasz27
    Müxik a game!
  • Juhasz27
    Tegnap este elértem a 10-es szintet kaptam 1 új hajót,jelenleg 13. szintnél tartok de még mindig gyengécskének és kicsinek tartom a hajómat,főleg amikor vmi nagy batár dög hajó beáll mellém :D
  • mrzoltan
    még megy a karbantartás
  • Juhasz27
    Nekem vmi patch-et töltött le de beengedni akkor sem akar.
  • Reg5
    Most akartam belépni a játékba, de azt írja, hogy "Version mismatch". Ez mi?
  • edwood
    Arra figyelj, hogy ha most regisztráltál akkor Perfect World-ös accountod van.
  • Vermilion666
    Nem hiszem el,hogy mindenkinek elindul a játék és tud vele játszani de Én még be sem tudok lépni a startrekonline.com-ra! Segítsetek légyszi! :(
  • edwood
    Arra gondoltam amiket írtatok, elindultam enginer kapitánnyal, és nem tudom, hogy milyen skilleket lenne érdemes neki megtanítani. Sok skillnél nem is mindig értem, hogy pontosan mire jó tehát nem tudom hogy használnám-e. Ha kísérletezgetek vele akkor meg elpazarlom a pontjaimat.
  • Lemming
    Szerintem a 'maxra kihúzni' az relatív. 7-8-9 szintje egy skillnek drágább és kevesebbet is ad. Érdekes kérdés, hogy az abba ölhető pontok hol adhatnak több bonuszt?
  • Pluskast
    Mondjuk ezt én sem értem. Csakmert külön úgynevezett "kaszt skillek" nincsenek egyiknél sem (mármint enginer, siencer, commander). Illetve persze vannak de nincs választható skill külön, külön. Ami a lényeges és fontos, hogy milyen típusú fegyvert akarsz használni és azokat maximálisan kihúzni. Ez viszont meg egyén függő.
  • Lemming
    Mármint hogy mit vegyenek fel? Nem találtam olyat. Esetleg stowiki környékét érdemes megnézni, másrészt átgondolni hogy milyan capt vagy és mit akarsz majd csinálni vele.

Alternatíva: a hivatalos fórumok nézegetése. Ott láttam érdekeseket, de még nem értem annyira a játékot hogy értelmezni is tudjam a sok rövidítést.
  • edwood
    Sziasztok!
    Gol lehet egy olyan oldalt találni, ami leírja, hogy egyes típusú kapitányoknak mely skillek ajánlottak?
    Köszi a segítséget előre is!
  • Plata
    Köszönöm a válaszokat.
  • Plata
    Értem,kár.
  • Lemming
    Mint Pluskast írja.

Annyi kiegészítést tennék csak hozzá, hogy a hajódra tehető konzoloknak is van szintje, pl.: Ensing, Lieutenant, Lt. Commander, etc.

Ez mutatja hogy milyen szintű officert tud kiszolgálni. Minden szintje 1-1 képesség használatát is jelenti, magyarul - én is csalódtam picit - cruiseren lesz 1-1 alap konzol tact-engi-science, és egy Lt konzol engihez. Azaz lesz 1-1 skilled mindegyikhez + egy 2 skilles engi.

• Pluskast
    Sehogy. A képességei változatlanúl ott vannak, csak éppen hajó függő, hogy az adott űrhajó típus hány slotott engedélyez, hogy használd. Magyarán, ha a hajód mondjuk úgy épűl fel, hogy 3 enginer skillt tud használni, akkor az embered csak az első 3 képességét fogja tudni használni, hiába van neki egy negyedik is.
  • Plata
    Tegnap mikor 12-es szintű lettem,elő léptettem a legénységemet.Kaptak új abilityt,ami látszott is,azonban később eltűntek a második képességeik,csak az egyik engineer tisztemnek látszik.Hogy tudom újra előcsalni a második képességüket?
  • Lemming
    Hmm... a startrekonline oldalon 2 féle account használható. Cryptic és Perfect World. Biztos jó helyen akarsz belépni? Tudom triviális kérdés, de hátha.

Nekem pl Perfect world nem ment, a régi cryptices accom kellett újjáélesztenem.

• Vermilion666
    Sziasztok!

Segítséget kérnék! Regisztráltam a startrekonline.com-on és letöltöttem a játékot. Az email-emre kaptam egy üzenetet és ott volt egy aktiváló link. Rákattintottam és kiírta:Congratulations, your account has been created!Please check your email for more information on the upcoming beta.Questions, comments? Click here. Elindítottam a játékot és be akartam lépni de azt írja ki: invalid username or password! A lentiek alapján regisztráltam és kaptam egy kódot a http://www.alienwarearena.com/giveaway/star-trek-online-subscription-bundle/ oldalon de a startrekonline.com-ra sem tudok belépni! Gondoltam lekérem a kódomat a regelt e-mail-emre hátha az a gond és erre ezt az üzenetet kaptam: Sorry, that e-mail address does not match any existing accounts. Most merre tovább? Valaki egy pontos teljes regisztrációs menetet leírna nekem! Egyedül vagyok a problémával? Van rá megoldás? Előre is köszönöm a segítségeteket!