50269
  • soulhunter85
    Sziasztok ! Nem rég kezdtem a játékot, és érdekelne hogy van e Magyar klán?
    Örülnék ha invelnétek, mert sok kérdésem lenne.
    a karim neve Isabel K. Spacey, Isabel@krisztian1985
    Köszönöm!

• Fabio Capello
    STF-ekben. (Cure, Infected, Khitomer)
  • Kope91
    borg felszerelésekhez hol tudok szerezni kis itemeket, amikkel ki lehet váltani azoka DS9en?
  • Plata
    Annál a küldetésnél automatikusan kapsz egy ingyen űrsiklót.
  • Sunsetjoy
    Hm, mi kell ahhoz, hogy egy heavy cruiseren a két mérnöki pultot tudjam használni? már commander 26 vagyok, a főgépészem ugye lt. commander, és van a hajón egy másik ensign engineer station <- na ide hogy hozzak be új embert?
    Amikor kapok, akkor azt hebegi, hogy nincs hely a hajón, csak átképezhetek vele.

Ranghoz kötött (az enyémhez), vagy pedig valami kezdőbb pasast kell keresnem az officerek között erre az ensign pozícióra?
  • Juhasz27
    Ne a bolygón keresd,az űrbázison lehet venni hajókat
  • baly94
    Klingonoknál honnan lehet űrsiklót venni? Kéne majd a Valut című küldetéshez is, meg a mostani epizódhoz. Sehol se találom egyszerűen.
  • Mr Csé
    ok
  • Reg5
    Az explore mission mellé vegyél egy másik felfedezőset, úgy elfogadja.
  • Mr Csé
    explorer missiont hogy kell megcsinalni?

elmentem egy klasterba három bolygot felfedeztem azt semmit nemkaptam érte nem irta ki hogy komplett a mission miért?
  • Plata
    10 szintenként két új hajó helyet kapsz.
  • baly94
    A hajókat csak elbocsájtani tudod(dismiss). nem kapsz értük semmit, mivel ingyen is kapod őket. 10es szint után kapsz plusz helyeket.
  • Scharnhorst
    Üdv!

Hogyan lehet hajót eladni? Azt írja a játék, hogy nem eladható a hajó senkinek. F2P-jel csak két hajóm lehet akkor utána vége is vagy lehet tovább menni is majd?
    Előre is köszi a választ.
  • Fabio Capello
    doff, pve, exploration, community review
  • Mr Csé
    pve vel lehet dilitiumot kapni ?
  • baly94
    Jaja, szombatonként nyílik meg új ha minden igaz.
  • Kope91
    vannak ezek az uj future missionok, és megcsáltam az első, a következőt mikor, lehet mert azt még nem tudom hail-elni, vagy mindegyik küldetést hétvégénként lehet elérni?
  • baly94
    Nemrég kezdtem egy engineer KDF karriert, és arra lennék kíváncsi, mennyire életképes egy engineer class a Vo'quv hordozóval. Sok helyen néztem, elvileg használható mindennel, kivéve taktikai tisztel, de gondoltam itt is megkérdezem. Előre is köszi :)
  • DarkBlade
    Hogy repül az idő.. azt a cruisert alig 2 hete vágták hozzánk.. hehe.. :P :D
    Amúgy én is kis hajóval vagyok, jó kis retrofites defikével.. :D
  • Juhasz27
    A kis hajó nem feltétlenül jelenti azt hogy gyenge,nekem is kis hajóm van mert Taktikálos vagyok .Annó kaptam a Cruisert a 2 éves game miatt,de én gyengébbnek érzem mit a kis csodamasinámat.Fürge és erősek a fegyók,kevesebb a HP de ez így nekem tökéletes.
  • Mr Csé
    :) egyébként jo a game csak a hajom picike és gyenge :C
  • ronnie89b
    Kerratba menjél borgot gyilkolászni és azért kapsz dilitiumot :), a sima küldetésekért nem nagyon jár.
    Energy creditért is lehet cuccokat venni + a Memory Alpha állomáson magadnak is gyárthatsz, ha akarsz.
  • Mr Csé
    hogy lehet az hogy egy csomo kuldetést megcsináltam és soha nem kaptam dirithiumot ?
    igy meg nemtudom fejleszteni a hajom :C
  • gabor145
    Megoldódot a probléma, nem komálta a játék a Realtek kártyát.
    Megoldás: Commandlineba beírtam: -ignorex64check
    hátha másnak is lesz hasonló problémája.
  • gabor145
    Sziasztok!

Nos sikerült nagynehezen lepatchelnem a játékot de előált egy olyan probléma hogy nincs hang a játékban. Sehogy sem bírom működésre a dolgot. Eddig tökéletesen jó volt a patch elöttig.
  • Skill
    klingonként hol találok trader npct az űrben?
  • Crokin
    Ja, otthon megnéztem és rájöttem én is.
  • aricsi
    Vót má? http://www.youtube.com/watch?v=8u1i4UWizTE

Kötelező megnézni, szinte egy remekmű a videó.
  • Lightman
    Nem vagy túl aktuális, induláskor volt 1,5+ millió, tegnap 900000-nél járt.
  • Lightman
    Kár, hogy ilyet nem lehet.
  • Me0w
    hf :) Masfel mill a legolcsobb kulcs ;)
  • Crokin
    Hagy akkor a régi hajódon :)
  • bgabor
    A bridge officereket lehetséges valahogy tartalékba helyezni? Tehát ha az a mostani hajómon ugyan nincs hely egynek, akinek az előző hajón volt, de nem szeretném végleg elküldeni, mert egy későbbi hajón még szükség lehet rá. Mert most más hajóosztályt választottam mint az előző volt, és mivel négynél több embert nem enged a hajóra kinevezni, ezért most van egy emberem aki nem csinál semmit, és egy betöltetlen taktikai posztom, amire nem tudok embert kinevezni merthogy nincs hely a hajón.
  • Reg5
    Köszi, akkor ebből excahnge lesz.
  • Lightman
    Ja és persze nem csak c-storeból szerezhetsz kulcsot, hanem exchangeből is.
  • Lightman

Kinyitni. Itt (http://www.stowiki.org/Cardassian_Lock_Box) megnézheted, hogy mit találhatsz a Cardassian lock boxban, és itt (http://www.stowiki.org/Cardassian_Lock_Box_-_Gold) megnézheted, hogy miket kaphatsz, ha a gold verzióból nyitsz egyet. Ha teheted inkább csak goldot nyiss.
  • Fabio Capello
    veszel kulcsot c-storeban, ha mákod van akkor kapsz egy kardassziai galor-cirkálót, ha nincs mákod, akkor valami boostot (xp/cp), vagy itemet
  • Reg5
    Ha már lock box, azokkal mit lehet csinálni?
  • Lightman
    A ketracel, meg a többi új commodity nem hiszem, hogy van tradereknél, mert ezek a Dominiumos sztorival jöttek be. Alapvetően cardassian lock boxból lehet beszerezni, meg néha duty officer mission is ad jutalomként, meg hát az exchange is ott van mint fő forrása bárminek, de egyenlőre nem éri meg beszerezni semelyik forrásból sem.
  • Skill
    ez egy jó kérdés. nem tudom a választ. exchangében szoktam látni jó drágán. amúgy ne replikátorból vedd meg ezeket hanem a trader hajóknál tankolj fel mindből. olcsóbb és nagyon sokat el fogsz használni.