50055
-
Plata #45331 Érdekesen hangzik,de én nem nagyon szeretem pandát,pandából csak a saját kert tetszett,az is már légió alatt és utána.
Cataclysm idején hagytam abba,panda kimaradt,de nem nagyon bántam. -
Van ra 95 napod, majd probald ki egyszer azert. Annyira nem rossz otlet - bar a helyszint nagyon nem szeretem -, picit nyultak a PoE-bol es ezuttal lootolt gemek is adnak a spelleket, barmelyik classbol talalhatsz szinte barmit es hasznalhatod :) -
Plata #45329 Panda remix? Jáááj.
:D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 23:20:35 -
Gyere panda remixezni transmogokert meg minden loszarert :) -
Orbancapitan #45327 értem most lagos volt de másfél órája még nem volt -
Plata #45326 Hááát,ha mázlim van és eltudok lógni akkor valamikor reggel.Mostanában este nem játszom ha lehet,mert este lagos.
Bár igazából már vagy egy hete nem is voltam fent este,lehet megjavult. -
Orbancapitan #45325 Plata mikor leszel fent stoban? traitet kéne húznom de egyedül dög unalmas xd -
Plata #45324 Jut eszembe,ma olvastam valami cikket,hogy a tejútrendszerben 7 darab olyan csillagot találtak ami körül dyson gömb van.
Szerintük. -
Plata #45323 Red alert.
Tökre vörösen riadó lösz. -
Plata #45322 Nem tudom mi a fene van.De steamről eltűnik a STO.
Nem steames a STO,de felvettem a könyvtárba mint nem steames játék,onnan is indítom már régen.
De két napja eltűnt a stemről,újra felvettem elindítanám,erre eltűnik.
Már többször is csinálta,de nem tudom mi a fene baja van.
Ha meg is marad a neve eltűnik csak Star Trek ikon marad meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 09:10:18 -
Plata #45321 Na igen,mert az alien például +1 trait slot-ot kap.
Plusz a fajok spéci képességei,na és a ruhák is változnak.
Bizonyos fajoknak ugyanabban a frakcióban lehetnek egyedi ruhái.
Amit a másik faj nem tud felvenni,mi van akkor ha valakinek van elmentve a tailornál ilyen ruha,faj-t vált és felveszi a ruhát?
Emlékszem mikor S6 kijött a vulkáni karim félig pucér volt,a boffokon meg felemás ruha volt,egyik boffon alul sima ruha felül valami spéci a másikon pont fordítva.Szegény vulkáni sci karim meg felül pucér volt. :D
Pedig akkor csak a flottás dolgokat tették be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.14. 20:36:02 -
gunji #45320 Hát ja xD
Engem jobban aggaszt a fajváltás: ugye a trait-ek száma is pl. különböző. Az a karakter szíve kb., s egy 13 vagy több éves adatbázisban. Elég bátor dolog... Felelősségteljes programozó nem piszkálja az adatbázist. :) Remélem azért mentenek sűrűn... :D -
Plata #45319 LOL.
Gondold el miféle bugok lesznek a nem váltó tokenből. XD -
gunji #45318 Huhú mecsoda bugok lesznek ebből, ejh ,,, xD vagy :( -
Na, akkor tuti lesz giveaway is par heten belul, szoljatok ha van valahol (nezem en is azert). -
Plata #45316 új season. -
Plata #45315 UNPARALLELED COMING MAY 28TH!
Our latest update, Star Trek Online: Unparalleled, is coming May 28th!
By Ambassador Kael May 14, 2024, 09:00 AM
The multiversal Borg saga continues in our upcoming update, Star Trek Online: Unparalleled! Coming May 28th on PC and in June on Xbox and Playstation, this update offers a new episode and TFO, a long requested quality of life feature, and a new event with amazing rewards. Find out more here:
In Star Trek Online: Unparalleled, the Borg threat to the multiverse continues as the player’s Captain discovers a last stand between a new, peaceful alternate universe Iconians and a new type of Borg, infused with a mysterious nanite technology. The player’s Captain must work with allies across the universe including Enterprise Captain Sela from this new parallel universe and Aetherian ally Captain Grendat-Bex to defend the Iconians against this new Borg threat and their queen.
This new adventure features a notable Star Trek franchise star, Denise Crosby, playing Captain Sela, Captain of the Enterprise from a parallel universe. Denise Crosby is known for playing Tasha Yar in the first season of Star Trek: The Next Generation and she later returned to the Star Trek universe to play Captain Sela. Star Trek Online: Unparalleled will also introduce plenty of new content for players to discover.
Star Trek Online: Unparalleled will include the following new features:
New Episode – Situation Under Control
The Aetherians will send you on a mission with one of their own into a new universe, and you must join forces to stem the tide of a new Borg foe!
Brand New Task Force Operation – Borg Battle Royale
A new 5 Captain Ground TFO.
A holodeck simulation of fighting waves of Borg allows captains to gain experience in small teams holding off increasingly dangerous groups of Borg enemies of all types. The event version will last 12 rounds.
After the Season event ends, an infinite round version will be available.
Season 32 Event – Delete Alt Control
For this new event, players can play selected content to earn the following rewards:
Dimensional Hypermass Torpedo Launcher
Type 14 Shuttle Support Squadron
500 Lobi Crystals
1 Phoenix Epic Prize Token
30,000 Dilithium Ore
Infinity Lockbox Update
T6 Aetherian Revelation will be added to the Infinity Lockbox .
Captain Alteration Token
Want to change your character but keep your hard earned rewards? Now you can, with the Captain Alteration Token. This new token will allow you to change your Captain's species and/or gender, within your chosen faction. -
Plata #45314 Hááát,annyit nem költenék rá.
Az ára 560 zen-t ér. -
Orbancapitan #45313 https://imgur.com/a/p6yt4L2 ha nem jelenítené meg a spoilerben a t6-os fedes dyson jól néz ki protostar vanity-vel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.05.14. 03:24:48 -
Orbancapitan #45312 viszont az lehet erősíteni a proton hatást -
Plata #45311 Jah,azt tudom de az csak fél proton,vagyis csak részben proton. -
Orbancapitan #45310 de van protonic polaron -
Plata #45309 Tudom,de max egy lehet. -
Orbancapitan #45308 proton -
Orbancapitan #45307 am a dyson repuban is van proton fegyver -
Plata #45306 Hát első próbálkozásra 5.5 misit sebzett összesen.
De llyen lagban még egyszer nem próbálom meg.
Max. One-Hit: 1 275 150 (Thalaron Pulse)
-
Plata #45305
-
Plata #45304 Hááát,jah,meg hogy marha vagyok. :P
A dyson bundlihoz kapott 9 tokent elhasználtam dyson hajókra,csak hogy fölöslegesen,azt hittem a klingon és roma is be jön,de így hogy nincs hozzá proton fegyó nem igazán jön be.
Csak a fedest használom,vagyis marha vótam. -
Orbancapitan #45303 h zenre költs -
Plata #45302 Valamit buheráltak a thalaron ágyúval is,systemben azt mutatja hogy 1.08 millió sebzést tol 10 célpontba.
Kipróbálni még nem tudtam,nem volt időm.
Szerintem régebben még tized ennyi sem volt rajta systemben.
Még a hajót is upgradelni kellene,csak nincs most upgrade tokenem,másik karinál van,de az kari bound.Nem tom mi a francért tesznek up tokenre karakter bound-ot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.12. 21:29:56 -
gunji #45301 Régen nekem is volt, ment Belannak, örült neki :) -
Orbancapitan #45300 jah én 40ből nyítottam 1 ur és tán 10-15 very-t -
Plata #45299 Lol.
Ezek mk11 craftolt beamek voltak. XD
Mert ugye recruit karinak küldizéshez az is elég.
De ha már Upgrade hétvége,akkor hagy kapjon egy kis upgrade-t.
Jah mellesleg a főnix dropot is nagyon lerontották.
Nem emlékszem pontosan,de vagy 440 vagy 520 főnixet nyitottam,de ugye nem egy karinál és nulla epic,Ur is kevés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.12. 20:30:19 -
Orbancapitan #45298 igen, és van ilyen de csak a war game-es repuból jövő fegyvereknél kéne jönnie ilyen statnak mert azokra vezeték be anno -
Plata #45297 De még is mit írjak,hogy a kraftolt saját készítésű sima plasma bím valami szarrá ment? .D
Nem is tudtam hogy van ilyen pvp stat fegyókon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.12. 18:59:26 -
Orbancapitan #45296 ticket -
Plata #45295 Én csak megyek a többiek után és lövöm az ikonyokat. :D
Mindig laza és pár perc.
Egyébkétn romulán delta recruit karimnak upgradeltem sima plasma beamjét és olyan statot kapott hogy PVP damage. :O
Le sem lehet szedni re-enginering-el,mert az a stat nem megváltoztatható.
Lol,a másik meg PVP Res statot kapott és leszedhetetlen.
Mi a szösz ez?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.12. 11:48:21 -
gunji #45294 Hm, lehet, hogy az elachikat ki kéne próbálnom, hátha segítenek....
A brother. tfo-tól meg herótot kapok, nem véletlenül nem próbáltam eddig. Míg olvasom itt, hogy mennyire hülyék a játékosok, hogy ez se megy nekik, az egy dolog. De amikor belülről látom, hogy azért nem ennyire egysíkú a dolog. A küldetés rohadt bugos, nem csak az elején a félbe vágott klingon, vagy a kihagyott videó miatt. Az eszközöknél hiába nyomok rá a szinkronra rögtön a legelején, 4:1-ben, hogy nem fogadja el, hiába nincs semmi külső behatás. Vagy én vagyok a helikopter :( -
Plata #45293 Az megvan.
Ma eventen jöttek velem elacsi muksók,rendesen gyilkolták ikonyokat. :D
-
Orbancapitan #45292 Plata nézd meg a dyson-t a pahvo set-el mert ugye proton sebzős