50116
  • SovereignXY
    Most ezzel a fleet mark dologgal nem kóser vmi. Net azt írja, hogy ha csinálom psec eventek pl a starbase 24 amit már nem 2szer csináltam kapok fleet markot. Hát.. nekem egy sincs.
  • SovereignXY
    Pénz kérdés megoldva. Kösz az infót azért mindenkinek.
  • Plata
    Ha megkérsz valakit akkor segíthet neked átadni a pénzt,de csak olyan embernek adj át pénzt akiben meg is bízol.De a legegyszerűbb valóban az account bank,1000 zen és kapsz egy 10 slotos bankot,amit a hajódon is elérhetsz,és oda berakhatsz account bound tárgyakat is,pénzt.Ha van account bound felszerelésed azt át lehet adni másik karakternek is,sima itemeket postán is küldhetsz a másik karidnak.Klingonnal ajánlom kezd el keresni a disable freighter küldetéseket.Vagy egyéb marauder küldiket,mindig menj le az akadémiára szerezni újabb doffokat.Bár klingonnal ha járod az űrt találhatsz sokszor olyan küldit ami kék zöld néha lila doffot ad.
    Lila doffról jut eszembe,nekem a ferengim kereskedő hajóján mostanában sokszor kapok lila doffot.Vagy holo vagy photonic,de asszem holo doffok jönnek.
  • Kolln
    No comment, ahogy Capello barátunk is írta, account bank is van, amin keresztül lehet küldeni itemet és pénzt is.

Mellesleg az Exchange közös minden kasztnak. Pl ha rákeresel doffokra akkor ugyanúgy látod a klingonokét mint a fedesekét és fordítva. Továbbá ahogy Jence mondta, részletesen kell keresni minden esetben, ez az exchange alap hibája már jó ideje.

• SovereignXY
    Felvettettem ezt ingame chaten. Írta ott 2 ember is hogy ő látja amit felettem.
  • Jence4
    Ja és a lóvé küldés legegyszerbb módja kb 15k dili átvált zenbe és és a klingonnal kulcs(master key) kivesz részletesben átnéz az ex-en kb 1,4 milla EC elad , boldog :)
  • Jence4
    Az exchange(amin pár millióan aktvak) csak akkor megy rendesen ha résletesebb kereséssel keresel, még akkor is ha a pontos nevét is beírtad az itemnek
  • Fabio Capello
    Account bankban tudsz berakni EC-t.
  • SovereignXY
    Vagy ezek iylen gecik vagy nem tudom. De csináltam másik accot - fél óra alatt végi szoptam újra akurva tutoriált - feltezsek fele vmit ekszcséndzsre erre uygan úgy nem találom...
  • SovereignXY
    Közben feltetem exchangere cuccot mondom megvezsem a fed karakterreml. Nem látom. Most ez... klingon exet nem látja fed ha nem klingon helyen van vagy...?
  • SovereignXY
    Indítottam végre egy klingon karaktert is. Van vmi mód, hogy lóvét küldjek neki? Mert 20+ szint és 0 lóvé hát...
  • Plata
    Vannak olyan öcsik amiket érdemes sőt ajánlott beszerezni,mert adnak skillbónuszt,vagy sebzés illetve resist bónuszt.
    Itt nézz szét.
  • SovereignXY
    Lehet bennem vana hiba de deoff:
    6-7 klikk aztán várjál.
    Accolae:
    Nem vagyok acsívment vadász :)

Egyenlőre sztem viszem csak küldetés sorozat aztán majd meglátom.
  • Kolln
    Az STO-nak nem a level-up része hanem az utójátéka van kidolgozva. teszem azt remek példa az accoladek, mindig tesznek be valami újat, ha jól tudom több mint 15,000 accolade pontot lehet szerezni. Van, hogy egyes accoladek, max 50-et adnak, de van ami csak 10-et, stb...

Most ott van a reputation system, május 21-el megint jön bele egy új amit ki lehet húzni, raknak bele új földi és űr szetet is.

rengeteg egzotikum van benne, mint petek, stb, ott a dabozás, azért is jár accolade plusz doff küldiket azzal lehet vinni.

DOFF rendszer meg hihetetlen, sokáig tart kihúzni, hihetetlen mennyiségű küldetések vannak benne, minden egyes szektorban újabbak várnak, a cloud-okról nem beszélve, ott is találsz küldetéssorozatokat, doff-tól lehet jó geart is kiszedni helyenként...

Szal van bőven, ez csak a negyede talán.
  • zsigerpuding
    Én másfél éve játszom, és még nem unom. Több karakter, kísérletezgetés a játék különféle területeivel (fegyverek, pajzsok, DOFF-ok stb.), mindig új célok kitűzése (accolade, új hajó, új konzol stb.). Így nehéz megunni, mert mindig van új.

Például a MACO+Borg a legjobb szett STF-re, de én egy karaktert csak arra szántam, hogy kísérletezgessek más szettekkel (ha nem is olyan hatékonyak, de nem egyből halok meg, és változatos is).
  • ronnie89b
    Én is pont így voltam vele. Miután elfogytak a küldetés sorozatok meguntam a játékot..
    Már akartam is kérdezni, hogy az elmúlt egy évben előnyére változott a játék, vagy nem? Érdemes lenne vajon újra belefogni?
  • SovereignXY
    Az a problémám nekem, hogy az 50es szintet elérni is... egyetlen dolog ami "változatos" benne a story line küldik. A többi... menj lődd le, sugározz le(vagy azt se) öld meg, sugázozz fel kész. Ha egy csatát láttam láttam mindet.
    Nem érzem azt, hogy úúú ott egy bolygó leszállok megnézem mi van mert tök ugyan az csak más háttérel.
  • Plata
    Ha még nem is vagy 50 hogy a rákba untál bele?Először érd el az 50-et,50-es szinten már sokkal több lehetőséged van mint kis szinten.És ha fun-t szeretnél kezdj klingont,vagy vegyél store hajót.Klingon Store hajó meg tuti fun.Elite stf-re járni is lehet fun,vagy flotta akciókra.Csak egy kis fun hajó kell hozzá vagy fun skillezés.És ha flotta tag vagy az is adhat egy kis fun-t.
  • Plata
    Valóban elírtam.
  • SovereignXY
    Kösztök.

Más.

Van aki már régen játszik és még mindig élvezi? Nem tolom régen de... elég egysíkúnak érzem a dolgot sajnos. Így hogy elmúlt az újdonság varázsa... próbálom keresni, hogy mi a fun benne de...
  • Kolln
    Tudtommal 1440-et kapsz, gondolom elírtad Plata.
  • Plata
    Ha Pvp-zni akarsz menj kerratba,de vedd fel előtte kerrat küldit,kapsz érte 2440 dilit,ha első vagy a küldetésben akkor lila item is jön.
  • Kolln
    Csak ha maxos szintet elérted kezdj el PvP-zni, addig senki sem szokott pvp-zni mert felesleges nem éri meg.
  • SovereignXY
    Utolsó az megvan. Persze már vagy 3 napja rajtam van a pvp tutoriál de vhogy rohadtul bazsik betenni. bár ahogy elnézem jó 1 óra a várakozás...
  • Kolln
    Ez kissé bonyolultabb, a küldetéseket nem alanyi alapon kapod. Hanem ha megcsináltál bizonyos küldetéseket vagy küldetéssorozatokat. Például, ahhoz, hogy a Breenek 3 darab napi dilitiumos küldetését megkapd, végig kell csináld a Breen szériát.

"This mission becomes available after you have completed “Out in the Cold” " Idézet a Wikiből, küldetések Notes részét olvasd el, főleg az ilyen dili napi küldetéseknél, hogy előtte mely küldetést/eket kell megcsinálnod.

Ugyanígy van egy küldi, a Frank Drake-től is, amit szintén másik küldetés megcsinálásával kaphatsz meg.

Egyik nagyon fontos állomás, hogy LvL 5 után meg kell csinálni a "Neutral Zone Diplomacy" kis 2 perces beszélgetős küldetést, hogy PvP-re és War Zone-okra megkapd a napi küldetést.

Blablabla...

Egyéb kérdés estén itt vagy [email protected] -ra lehet írni nyugodtan.
  • SovereignXY
    Az availbe fül alatti missinöket, hogy kapom? Mert a neten ahogy nézem van egy pár sok hozza a dilithiumot is. Hát nekem bőven nicns ennyi. Vagy ott van a daily missiönök pl a breen frontos ami már lv6tól vagy hogy elérhető de azt se nagyon találom.
    Vagy ott van a Fraklin Drake hírszerzős fickó aki az eta iridani vagy hova küldene de tőle is csak infót kérhetek oszt jónapot.
  • Plata
    Nem véletlenül van pár karimnak Medal of Honor kitüntetése.
  • SovereignXY
    Hm... nem semmi farm lehetett :)
  • Plata
    Nézd én sosem fizettem a STO-ért,alap f2p accoutom van,de 16 kari slot,13 50-es kari 1 45-ös,account bank,Ody,Bortas,Kumari és Vesta Pack,Ds9 bundle,Karfi,Guramba,Brel,Regent,Intrepid,Defiant,Galaxy X,és még kitudja hány store hajó,kb 10 ruha szett,+4 ruha slot,Caitian és Ferasan faj unlockolva.Legalább 60 ezer zent elköltöttem egy év alatt úgy hogy sosem fizettem a játékért.Csak farmoltam rengeteget.Pontos összeget nem tudok,de csak a 4 hajó szett volt 20 ezer zen,és vettem sok boff packot is mikor akciós volt.
  • Kolln
    Nem, karakterenként gyűjtesz dilithiumot, viszont a dili exchange-n át lehet ügyeskedni legális módon a dilit egyik kariról másikra.
  • SovereignXY
    Majd ha nem 15ös szintű leszek :)
    Több karakter de a dilithium egy helyre megy? Hm... Persze zen nélkül nincs másik kari fizetni nem fogok ;)
  • mrzoltan
    Kérdést attól feldobhatod :)
  • Plata
    Nem játszok most,de kérdezz,hisz azért van a fórum.Este fele vagy talán délután játszani fogok.Attól függ mikor végzek.
  • Fpocok
    Sziasztok Trekkik. Van itt valaki, aki játszik? Lenne egy gyors kérdésem.
  • Plata
    Legyen minél több karid,amivel tudod gyűjtögetni,kezdj klingont,mert a klingon minden szarért kap dilit.Rengeteg módja van a dili szerzésnek,STF vagy Fleet Action,vagy ha van pár klingon karid akkor járod az űrt és felveszel minden Disable Freighter küldit,ami contrabandot hoz,amit beválthatsz dilire.De ha jobb tippeket akarsz akkor olvasd el a FAQ-ot.Van benne részletes leírás.Ja és mellesleg ha csinálod a Kristálylény ölést 14 nap után 50k dilit kapsz.
  • SovereignXY
    Kösztök.
    Akkor uccsó kérdés. Vmi dilitium gyors összeszedés tipp? :)
  • Kolln
    Valóban nem éri meg nyitogatni, de kisebb az esély, mint 100 az egyhez, ha jól emlékszem, valami 0,001% esély, amit azt hiszem felemeltek 0,01%-ra talán. A lényeg kisebb az esély, mint 1%.
  • zsigerpuding
    Nem igazán. Ha jól emlékszem, akkor száz az egyhez, hogy értékes jutalmat (azaz hajót) kapsz. A kulcsokat inkább exchange-en érdemes értékesíteni, de szerintem gyűjtsd inkább egy új hajóra a zent.
  • SovereignXY
    Ezeket a domination lockboxokat megéri kinyini? Látom Zen-t dilitiumért is lehet kapni de... egyenlőre ezért nem jön nagyon egyzserűen szóval... nem tudom megéri e.
  • SovereignXY
    Nagyon kösz!