50116
  • Plata
    Tévedtem két új hajó alkatrész is jött warp core és singularity core.
    Meglévő 50-es karakter mk10-es szürkét kap,30k diliért lehet venni rengeteg féle kéket.
  • Plata
    Menjetek tesztelni romulánokat,megnyílt a roma teszt.
    A romulán engim már 10-es,föderációhoz csatlakozott,de a küldik nem jöttek be,lapos történet sok összevissza mászkálással.Annyit küldözgettek oda vissza hülye állomásokon bolygókon hogy meguntam.Roma hajók meg működésük érdekes.Minden hajó kapott valami hülye singularitás generátort vagy mi a rákot.Úgyhogy majd azt is kell venni a hajókba,50-es fedes és klingon karik hajójába sima fehér jutott.Ha legalább 1 órát teszteltek a hétvégén jutalmat kaptok.
  • Plata
    Nem tudom milyen engi vagy,tank vagy esetleg sebzősebb,de ha nem vagy tank,a regent jobb mint az ody pack,én nagyon szeretem a regentet.
  • acer12
    Köszönöm , hogy irtatok akkor asziszem elkezdek Dilitiumot gyüjtögetni és majd azt beváltom ZEN-re amúgy a játékba engineer vagyok .
  • Plata
    Jah tényleg,csak figyelmetlen voltam.Nekem nincs fleet verziós ody,de a fleet ody az majdnem olyan mint az ingyen ody amit osztogattak,az meg megvan,és megvan az Ody pack is,mert az vettem magamnak karácsonyra.Kettő közt a különbség átkozott nagy.
  • Kolln
    Tier 5 valószínűsítem, mivel Acer12 is azt írta. Természetesen, ha taktikai kaszttal vagy semmiképpen nem ajánlom a cruisert. Sebezni nem fogsz vele tudni, mert nincs hozzá tudásod még, illetve életben maradni sem nagyon fogsz, szóval minden csapatban csak egy "itt van de minek"státuszt tudnál betölteni. Persze, ha engineer vagy, akkoer a fentiek tárgytalannak minősülnek és természetesen azzal már jó lesz az ody, mindazonáltal én is a packot nem pedig a fleet verziósat ajánlanám.
  • Plata
    Ja és az a hajó engineernek való,bár az ODyk közül csak az ér valamit amit a storeban lehet kapni,és csak akkor ha megveszed a pack-ot,bár akkor se túl jó.
  • Plata
    Kell hogy flotta tag legyél,és kell hozzá egy kiépített flotta bázis,kiépített talán tier 4 vagy 5 hajógyár.
  • acer12
    Hello én kb 2 hónapja játszom ezt a játékot és még nem nagyon értek hozzá 50-es szintű vagyok és megszeretném venni az Odyssey Star Cruiser-t már öszegyüjtötem a 200,000 Flotta Kreditet meg a Militaryt mé azt irlya ki , hogy (Vice Admiral Rank , Fleet Shipyard Tier 5) segitsetek mit kell még itt csinálnom , hogy megvehesem a hajót.
  • Plata
    Hát klingon engi jól megvan például tac hajóban,és egész jó is,de scivel nekem nem jött be a cruiser,kipróbáltam ody sci cruisert és megszokhatatlanul lomha volt az intrepidhez képest.Az ingyenes 40-es hajók tény hogy nem a legszebbek,de ha össze tudsz szedni annyi dilit akkor javaslom vegyél egy Intrepid retrofitet,nagyon jó kis dög.
  • Plata
    Nem mind sci hajó vagy carrier,Vesta Intrepid Varanus Kar'Fi.Híler sci használ cruisert.
  • SovereignXY
    Plata azt hiszem te írtad lentebb vhol, vmikor hogy van karid ami (példa) science de engi hajóban. Science fed kari indult de az 1. admirál science hajók elég randák. Stra cruserben vagy Asult cruiserben mennyire teljesítene? Vagy tapasztalatod szerint melyik típusú tiszt melyik típusú hajóban tud jól teljesíteni. Nem úgy hogy tac tachajóban :)
  • Plata
    Én nem szoktam csinálni empire defenset.Az ami egyszerre sok plasma torpedót nyom az romulán hyper impulse torpedó vagy hogy a szöszbe hívják,nekem is van,elég gyengusz,sok torpedót lő de túró a sebzése.
  • Plata
    Mert van space traitjük,az embernek például olyan ami 20%-al javítja a hajó repair systemet vagy mit.Hétvégén teszt hétvége,lehet kapni cuccot érte.
  • SovereignXY
    Másik kérdésem. Miylen hajó, vagy cucc kell ahhoz hogy ki tudjak lőni nem 1 de vagy 5 plasma hvy torpedot? Csináltam egy iylen borgos fleet action-t és a csávó 5-6 plasma hvy-t lőtt mint a D'deridex szokta. Csak az NPC ugye,
  • SovereignXY
    Más. Végül is vettem 2 kari slot. Let egy fed tudós és lesz egy klingon akármi. Ezt még nem döntöttem el. Döntésem függ attól is, hogy mivel leheta legjobban farmolni az empire defenst?
    Alap klingonom a negh'varral tolja. Alap dps a dist. beammel ha fegyver energy van belőve 600+. Így van 3000+ dps. vészenergy to fegyvereknek + támadj alfában 1065. így a 6 fegyóval van 6000 meg az apró. Mondjuk 20 sec.
    Most sajna csak emlékezetből tudom hasonlítani de a fed defiantal skillek elnyomva 2k-ról indult 1 fegyver dps. A 4el az már 8k. És mivel több atack manőver meg rapid fire stb skill van többször fel tudom tornázni. Ámbátor mindig irányba kell állítani a hajót.
    Végül is szakértő tanácsot kérnék mivel lenne a leggyosabb letolni az ilyet. :) 40es szint körül.
  • SovereignXY
    Mert? Tudom ott van neten lehet meg is nézem mire erre választ kapok. De... skilljeik ahogy én néztem ugyan azok. Ráadás első dolgom menni crew trainerhez és oyln skillt adni nekei ami nekem tetszik.
  • Jakuza1
    A chat tabokat lehet mozgatni ? (egyeni izles szerint sorendbe tenni) Csinaltam egy uj tabot es felcserelte az eredeti chat tabok sorrendjet valahogy a panelen a kliens es most a Chat tab lett az utolso.
  • Plata
    Nem valóban nem,de a lila boff sokkal jobb mint a fehér.Ha nincs pénzed saurianra akkor vegyél ember boffokat,azok is jók,de lilát.
    Ezt nézd át.
  • ronnie89b
    Kicsit lehet félreérthető voltam. Arra gondoltam, hogy a sima fehér Boffot nem lehetne-e valahogy lilává fejleszteni? Azt hiszem nem, csak a kis andóriai tisztjeimet úgy sajnálnám kirúgni.:)
  • Plata
    De ha esetleg Kolln felnéz ide ő majd tud neked adni kimerítő választ,ő ért is hozzá.
  • Plata
    Elő kell léptetni,a szerver jelenleg azért ilyen szar mert a neverwinter meg sto is egy szerverről megy,szar never április 30-tól open,azóta sok hülye nyomul fel.És azóta elég szar STO is.Alap boff különben sem jó,szerezz lila human és lila saurian.Azt hiszem saurian az ajánlott.Ennek a két fajnak vannak space traitjeik,na meg talán borg boffnak.
  • Plata
    Hát photon és quantum ajánlott tac kapitányoknak,de omega topredó elég nagyot tud ütni,a romulán meg elég szar.Pvp-n szoktak még használni transzfázisost mert leszedi pajzsot vagy chronitont mert lassít.Tricobaltot a télen nerfelték szarrá.Sima plasma fejlődésre és közben fa-ra nagyon jó.
  • ronnie89b
    Nagy örömmel látom, hogy egy év kihagyás után a szerver stabilitás még mindig ugyanolyan "nagyszerű", mint mikor abbahagytam a játékot. :(
    Egy alap Boff-ot fel lehet magasabb szintűvé fejleszteni, vagy le kell cserélni?
  • SovereignXY
    Kérdés. Foton és quantum torpedon kívül a többinek van értelme? Még a plazma mert a hvy oda csap de a többi nekem useless. sztem useless.
  • SovereignXY

Hm.. cseles :)
  • Plata
    Ja és régen az összes hajót ki lehetett próbálni,most csak ody bortast.
  • Plata
    Nem,nem adnak ingyen semmit.Régen lehetett kapni omega maco és khg szettet ingyen ds9-en de azt is kivették.Egy dolgot tehetsz,átmásolod a karakteredet vagy tízszer,felrakod a dilit exre minddel,majd a melyiket megtartod azzal kiveszed,többit törlöd.Elvileg míg tart a teszt annyiszor másolod fel a karid amennyiszer akarod,csak ne felejtsd el utána törölni.
  • SovereignXY
    Kipróbáltam tezst szrver. Először is. KURVA JÓŰL FOG KINÉZNI A GÉM! :)
    Másodszor. Itt nem kapok egy rakat free cuccot mint wot pl? Reméltem ad vagy fél misi dilit vagy zent, hogy hajót próbálgathassak ki. De így a 40k dilimből semmi nem fogok megnézni :S
  • SovereignXY
    Okok. Kösz mégegyszer!
  • Plata
    Sajna nekem most lépnem kell,lehet hogy még napközben fel tudok lógni,de délután biztos leszek,hacsak nem jön össze valami,akkor meg este fele.Ha van még valami kérdésed írd le,amint tudok válaszolok.
  • Plata
    Sajna nem tudok,ezt is csak úgy ismertem meg hogy a flottában hallottam róla.
  • SovereignXY
    Nem tudod nincs vmi odlal ahol van egy foundary külid lista, hogy ki mit ajánl? Az alapján ahogy te is írtad abban a küldiben esik sok loot.
  • Plata
    Na itt jobban leírja.
    Küldik.
  • SovereignXY
    Kezd tetzseni ez a tudós kari :)
  • Plata
    Ha végigtolsz egy foundry küldit a végén kapsz dilit,ha rövid és könnyű volt akkor semmit.De ha egy normális küldetés volt akkor a végén kapsz dilit,de a küldetésnél azt hiszem írja is.
    Van olyan küldi amit én azért szoktam csinálni hogy farmoljak cuccokat.Például a qwark the farmer azt hiszem nem ad semmit,de rengeteg cucc esik benne és lehet keresni rajta pár száz ezer creditet.Abban a küldiben a legkönnyebben sztem,scivel lehet haladni,folyton lerak a küldi eléd egy nagy halom ellenséges hajót,bele rakja őket valami interferenciába vagy nebulába és nincs pajzsuk,rájuk dobok egy gravity wellt az ott tartja őket és gyorsan lelövök egyet mire a robbanástól a többi is megdöglik.Mert ugye a gw egy helyre rángatja az összest,közéjük vágok még egy scramble sensort,amitől egymást kezdik el lőni.
  • SovereignXY
    Ez az amit ha jól olvatsam 15 percenként generál x mennyiséget ha foundary küldit tolok? A spotlight 1. meg sokat ad tudom.
  • Plata
    Nem azt is kivették.Csinálj foundry küldetéseket,spotlight meg egyéb küldiket,amik nem túl rövidek.Azok adnak maguktól dilit,van amik 2k felett de általában 1k felett.
  • SovereignXY
    THX! Újra! :)
  • SovereignXY
    Investigate Officer Reports Ez a küldi még létezik? Dili mission de én rohadtul nem találom sehol. Foundaríban írják pedig.