50191
-
ronnie89b #3922 skill1
skill2
Ez lemaradt. -
ronnie89b #3921
Skillezési tanácsokat kérnék cruiseremhez, mivel beruháznék a visszaállítós tokenre vagy mi a fenére:) . Ilyen a jelenlegi, mit változtassak rajta? Phaser beamek és quantum torpedó a fegyverzet.
Ground nem érdekes, az űr a lényeges és stfre kéne legfőképpen optimalizálni. Csak képet csináltam, nem vacakoltam a skillplannerrel. -
Zero 7th #3920 Eheh, nemrég néztem azt a részt, amikor Picard járt a Risa-n, ahogy nézem a fejlesztők kitettek magukért, hogy minden egyes részletet abból a részből betegyenek a játékba... :) -
Kolln #3919 Nekem tetszik, a Breen Chel-t úgyse vettem ki, de ez tetszik, szóval ez ki lesz szedve! :P Köszi az infót! -
CTRL-F5 és jó lesz. -
DarkBlade #3917 Csütörtöktől, augusztus 15. -éig lesz a nyári event.
Risa Tropical Getaway
Lehet megint gyűjteni 1000 bigyót egy fölösleges hajóra.
-
zsigerpuding #3916 Singurality = singularity. -
zsigerpuding #3915 http://sto.perfectworld.com/news/?p=921251
Ennek nyomán:
- Csökkenteni lehet a dili bolt árait.
- Csökkenteni lehet a flottaprojektek dili, fleet mark és egyéb szükségletét (olcsóbb lesz fejleszteni).
- Naponta lesz dilibányász misszió.
- A napi kereten felül kaphatsz dilit egy speciális misszión keresztül.
- Csökken a "teleközért lehűlési ideje" (másként az Azurát gyakrabban hívhatod).
- Lesznek flotta mérnöki konzolok (három szint).
- Lesz elite és advanced warp ill. singurality core.
- Lesznek bányász doffok és hozzátartozó missziók.
-
Tehat azok a cuccok amik eddig a bazison kaphatok voltak diliert a dilithium koltsege csokkenni fog a dilithium mine szintjevel ? -
Plata #3913 Ja hogy pontos és átfogó?Nézz szét a STO honlapon leírnak mindent. -
Plata #3912 Olcsóbban vásárolhatsz a fleet bázison ha kiépítitek,és vehetsz tápos Fleet konzolokat és fleet warp core-okat és singularity core-okat. -
En nem latok semmilyen valtozast. Ugyanugy fekete betuk semmi alahuzas vagy egyeb tag. -
Nah remélem így már felismeritek a linket. -
Tud valaki adni nekem, egy pontos es atfogo leirast adni arrol, hogy mi is ez az uj dfleetes dilithium mine, mit lehet ott csinalni es mire is jo pontosan ? -
Kolln #3908 Stowiki -
Van bővebb FAQ, vagy melyik a legjobb wiki a STO-hoz? Így két év után lvl 45-ön újrakezdeni egész vicces :D -
Zero 7th #3906 "It's not your father's Star Trek"...
Ennyi. StarWarst csináltak belőle.
Mi haverral toltunk a hónap elején egy újST maratont, 2009-es film, kapcsolódó játék coopban (kettő óra volt összehozni hogy menjen a multi warezzal, de sikerült! :P), aztán moziban 3Dben az új film.
Nem rossz összességében, de nagyon nem Star Trek. Meg a lens flare-től hülyét lehet kapni. -
Az, de nekem is igazabol azzal volt a bajom, hogy az "űr" helyett inkabb volt egy foldi akcio film. A megvalositas reszletei engem annyira nem erdekel, hogy egy fantasmagoriaba belekossek a mai tudomanyos kutatasok eredmenyeit nezve. -
SovereignXY #3904 Jó még mindig a ketegóriás film de akkor is. :) -
En lattam. Nem olyan rossz bar nekem voltak hianyerzeteim. Mondjuk en koztudottan nagyon finnyas vagyok. -
Plata #3902 Én még nem láttam. -
SovereignXY #3901 Kis off. Látta már vki az új "Star Trek" filmet? Hát... - spolierek nélkül - oké, hogy már az előző is egy a Star Trek világában játszódó sci-fi volt de... most már a sci-t is kihagyták egyre jobban az egészből. Mármint ha már nem sok köze van az eredeti Star Trekhez legalább a tudományos rész maradjon meg úgy ahogy. Azon már nem akadok fenn, hogy Föld és Kronos 45-60 perces út. De hogy már a fézerek sem azok amik voltak meg hogy a hajó ha leáll az energia - ergó volt nincs mesterséges gravitáció - akkor az emberek miért repkednek benne ballra jobbra? Eből fakad a következő WTF. oké, hogy ez egy alternatív univerzum de itt olan hülykék élnek akik a hajót úgy tervezik, hogy legyen benne 30-40-120 méeteres üres tér meg egy két korlát. Hogy ha vmi baj van akkor hagy haljanak csak ez emebrek bele a zuhanásba?
Ó! És persze a reaktor az nukleáris. Persze... -
Megtörtént, mind email cím, mind kódcsere :) -
Plata #3899 Szerintem is ilyen lehet,mert minek vennék el a cuccaid?De akkor szerintem cserélj kódot,mert bármikor újra lenyúlhatják. -
Benne van a pakliban :) -
Szerintem lenyúlták az accod..nekem is megvol minden mikor visszajöttem.. -
Passz, hogy mi történt, az acc-hoz nem fért hozzá senki, és csak a hajó volt kipucolva, a karakterek/officerek nem, így, hogy 0 energy creditem volt, sok mindenbe nem tudok belekezdeni, marad az újrakezdés :) -
Plata #3895 De nem értem hogy tűntek el a cuccaid,nekem is van egy accountom amit szinte sosem használtam,ugye F2P accon alapból 2 kari lehet,én Engivel kezdtem,kiakartam próbálni a tac-ot is ezért új accot kreáltam,felhúztam 50-re,de közben az első accomon már sok dilit farmoltam amiből bővítettem az accomat.Így ott is hagytam az újat,és több mint félévig felé se néztem,amikor kaptam egy levelet hogy vár vissza STO és kaptam egy kódot amit ha beváltok egy TOS Enterprise ruhát kapok.Nem tűnt el semmi a karakterről,se a hajóról. -
Lehet, hogy kénytelen leszek az elejétől újrakezdeni :S mondjuk, hogy átlássam és beletanuljak, lehet, hogy jobb is... -
Plata #3893 Esetleg új karit kezdesz,egy romát,roma küldikkel kapsz majd lila roma boffot,pár misiért eladhatod. -
Plata #3892 Úgy látom előfizető vagy hiszen 10 boff helyed van.De érdekes hogy a cuccaid eltűntek. -
Király, sikerült is belépnem a játékba, az egyetlen gondom (király, se pénz, se cucc a hajón :S ) ilyenkor mégis hogy gondolták miként tudom újrakezdeni az egészet?
-
Hát pedig engem semmi mással nem engedett be, csak az email címemmel... de végül is mindegy :) elképzelhető, hogy belekeveredett a rendszer a sok Vismajor-ba, mert eredetileg ez volt a username, majd a PW-re már egy másikat kellett regisztrálnom, mert ott már felhasználta valaki... így az oldalon a Welcome után van egy Vismajor17, a launcherben látható egy Vismajor, ha az oldalon megkérem, hogy mutassa meg a felhasználónevemet, akkor meg az email címemet adja be :)
-
Kolln #3889 Launcherben nem kell @-ot írni! :) A felhasználóneved az amit megadsz, a @xyz pedig a displayname, amit mások in-game látnak. -
nah, megvan, hát maga az email címem a felhasználónevem és nem az, mint amit kiír a honlap... good to know... -
Egyik oldalra sem enged be felhasználónévvel :S mindenhová az email címemet kell beírnom, hogy beengedjen... a launcherbe meg továbbra sem tudok @-t írni, a PW-s felhasználónevemhez meg nem fogadja el a megadott jelszavamat... ahhoz képest, hogy Free to Play, rendesen megnehezítik a dolgomat... -
De, pont az a gond... most átregisztráltam, összevontam, és a launcher továbbra sem fogadja el az új PW-s acc/pass-t...
De már legalább a régi accounttal küzdhetek.... -
Plata #3885 Nem lehet hogy Cryptic accountod van?Mert már csak Perfect World accountal lehet belépni. -
Én elhiszem, hogy másnál nem ilyen szerencsétlen a helyzet... mindössze gyorsan létrehoztam egy új felhasználót, amíg megtalálom a régi acc.-omat... de azért nem adom fel, előbb-utóbb meglesz ez :) -
Plata #3883 Én mindig felhasználónévvel lépek be.