50197
  • DarkBlade
    uj romulus.
    a helyi transporterrel oda tudsz menni, persze ha voltál már, ha nem akkor marad a futás.
  • RoboKutya78
    Hol találom ezt az Underground ruins-t?
  • RoboKutya78
    Persze hogy a felsöt csináltam meg:)
  • DarkBlade
    Az alsó.
  • RoboKutya78
    Ez a kettő van most nálam törölhetetlen küldik melyik lenne az?

• DarkBlade
    Mikor unlocoltad a tier5 -öt, akkor kellet kapnod egy kuldit.
    Azt told le, az adja a dilit, meg a többit.
  • RoboKutya78
    hoppá ehhez nem kell újra loggolni mintha anno a maco is csak így aktiválódott tokent vagy mi a rókát kaptam.
  • RoboKutya78
  • DarkBlade
    Biztos hogy megcsináltad?

- 750 romulan mark -ot ad
    - 32.000 dilit
    - 40.000 ec -t
  • RoboKutya78
    Skacok a New romolusz T5 nem ad a végén dilítiumot meg külső kinézetet mint a maco meg omega sett?
    Azt hittem dob legalább 50 ezret de semmi vagy kell érte valahol valamit csinálni?
  • Jence4
    Ja és annyit hozzátennék, hogy Andronov buildje adta az ötletet , és valószínűleg sokban eggyezik is az övével.
  • mrzoltan
    muhahah
  • Fabio Capello
    jahogy már nem érvényes a vipem, sorry

linkként: katt
  • Fabio Capello
  • Fabio Capello
  • Jence4
    Kolln
    Plazmás excelsior ez a célom, pve-re, light tank, jó dps, most nem ez a skill kiosztásom ez csak a terv, a hajó felszerelése kb ez most, de lehet a két field generátort lecserélem plazmás emitteresre, azt amit tegnap kilőttél majd feltöltöm ,csak elfelejtettem le printscreenelni. Az a célom ezzel a hajóval hogyha lőnek sokan, kibírjam, és egy normalis dps-t azért kitoljak vele stf-en! csak ott, a pvp teljesen lekerült nálam napirendről .Meló után, altatás után, nem nagyon bírok már arra odafigyelni, és nem is akarok. Romulan plasma-t azért használok , mert a két procnak szerintem igen nagy jelentősége van, főleg ha az ap béta is rájön, van amikor 2-3 ezer között bfaw-olok/beam ise végére szokott 7000-8000 közötti dps-em is lenni ami oda szerintem elég jó egy engivel. A plasma önmagában azért tetszik mert annak lehet a legtöbb dmg bonust felpakolni+ exp beam array ( romulan set, plasmatic konzolok).
  • Plata
    Lol.
    [1/18 12:34] [Combat (Self)] Your Warhead Tricobalt Explosion deals 43202 (70820) Kinetic Damage to .
    Ez poénos cucc.
  • Plata
    Kolln nézd már,viccből felraktam a bio neuralt.És pvp-ben ezt sebezte.
    [1/18 12:31] [Combat (Self)] Your Warhead Tricobalt Explosion deals 70685 (80188) Kinetic Damage(Critical) to .Nevet leszedtem.

• Kolln
    Ha a Fleet gombra kattintasz, és beregisztrálsz, akkor az Adatbázis menüben tudsz olvasni pár cikket.
  • Anthrax
    Van valami oldal ahol vannak guideok,hogy érdemes fejleszteni karaktered? (Tök kezdő vagyok STO-ban)
  • Plata

STF-en érdekes dolgok esnek,például egy álcázott mk11 mag.
  • Plata
    Pedig jó lenne ha újra játszanál,nem is hiszed esténként milyen sok aktív tag játszik.
  • Kolln
    Szerinted ha lenne belsős infóm és tudnám, hogy lesz vmi jó dolog, akkor nem játszanék? Sajnos nem tudok semmit sem. :S
  • Kolln
    Az STO hírei közé, most azt is akarod, hogy linkeljem? Én írtam spotlight-ot, amit megjelenítettek a STO főoldalán ugyanúgy! :) :P

• Fabio Capello
    tudom, akkor pont játszottam amikor először benne volt, de ismered a mondást, egy újságban szereplés még nem hírnév, kettőben már majdnem hírnév, ha bekerülsz az STO hírei közé, az már hírnév
  • Plata
    Le vagy maradva már a tavalyi újságban is benne volt.
  • Fabio Capello
    híres ember lettél, a fene vigyen el :D
  • Plata
    Infen mostanában igazán jó a drop,néha 3 jutalom is van,tegnap egymás után jöttek az lila fegyók.Bár inf eliten már van pár új érdekes bug is,hy torpedót kilövi kapu vagy tac kocka x célpontra,de a torpedó hirtelen célt vált és rohadt nagy sebességgel belezúg y célpontba,akinek menekülni sincs esélye olyan gyorsa a torpedó,másik meg az hogy nanite gömböcske kijön a kapun és 13 kilométerről vígan elkezdi gyógyítani a transformer-t.
  • Plata
    Tényleg nincs valami belsős infód arról hogy lesz-e valami a flotta pvp-vel?Vagy lesz-e valami nagyobb változás pvp-ben?Mondjuk pvp gear,vagy akármilyen tetves jutalom,a jelenlegi nyomorult kis ec miatt nem éri meg.
  • Plata
    Gondoltam hogy nem a tied a build.Csak megemlítettem hogy nekem nem tetszik amit be tettek.
    Most jobban át nézegettem az újságot,lehet hogy pvp-re jók ezek a buildek,de én nem használnám stf-en sem az avenger sem a Mogh buildet.
  • Kolln
    A hajó buildek nem az enyémek, de amúgy az elején is benne van egy előszós cikkem, és azonkívül is megemlítenek még egy előszós cikkben! :P
  • Plata
    Át néztem az újságot úgy nagyjából,láttam a neved a negyvenötödik oldalon,asszem,viszont a hajó buildok amiket be tettek nekem nem tetszenek.Én maradok a jól bevált simi felépítésnél.
  • Plata
    Az klingon klingon küldi,ők a fedesek Klingon War küldi sorozatot javították fel.És az a bug már legalább két éve megvan.
  • Kolln
    Tudok róla, sőt a hírben linkelt magazinban is benne vagyok.

Látod, azért az Én nevemet még mindig ismerik, és pedig nem játszok hónapok óta. :P
  • RoboKutya78
    Juj tegnap szidtam az egyiket remélem kijavították félig hiányzó épület minden lángokban, borzalmas volt rajta kitalálni is csak a textura hiányzott az épületből. Azt hiszem a sztovokoros hajós küldi előtt van.
  • Plata
    Benne vagy a Hírekben.
    PvP
    És felújították a fedes Klingon küldiket.
    Klingon
  • Kolln
    Köszönöm, ez jól esett, mármint, hogy sikeresen adtam át a tudást. :)

Majd egy kérésem lenne, nemrég újraraktam a gépet, így a TS-t is és elveszett a Bookmark-ból a Ti ts-etek címe is. Ha eltudnád küldeni a csatlakozási adatokat azt megköszönném ( [email protected] ).
  • Kolln
    Ne kezdjük elölről, mindenkinek megvolt akkor a döntése, döntöttek. Kész, senkire nem kell haragudni.
  • Plata
    Ja visszatérve orionra,pár dolgot vegyél neki meg,egyik a Warrior's Decorated Skirt,kell még a Risian Flower Accents és a Risian Sunglasses.Napszemüvegből olyat vegyél amelyik tetszik.
  • Plata
    Nem kavarsz bele,ismerem őket régről.Egyedül Tonyo az aki rendesnek tartok közülük,Tonyo-t birom és szoktam is vele stf és egyéb dolgokra járni.Nekem hiába mondod hogy a többi ilyen meg olyan jó fej,volt hozzájuk meg az árulásukhoz szerencsém,elég volt egyszer.