50202
  • Plata
    Köszi,20 lobi meg ferengi nagyon ló fing,emiatt nem teszem fel.
  • PiszkosFred
    Van megint ingyen szajré, kristály meg ferengi shuttle Arcból indítva a játékot. (FREE Ferengi Na'Far and 20 Lobi Crystals)
    http://sto.perfectworld.com/news/?p=1094121
  • Plata
    Van olyan opció is ami neki is jó.De fejből nem tudom,majd otthon megnézem.
  • Serinahun
    Akkor ezt a maintain opciót kihagyom mivel én inkább support vagyok 3 heal és két pajzs visszatöltővel, meg 1-2 buff debuffal. Ha hazamegyek megcsinálom a skilfámat és berakom de kb az amit a múltkor is belinkeltem, pontosabban amire azt írtad hogy anno te csináltad. Szóval akkor mégse rakom be ide. :)
  • Plata
    Én mindig így csináltam,és sosem piszkáltam bele a játékba.Ha a maintain opciót választod akkor a hajód magától keres célt és magától tüzet nyit bármire ami megközelíti lőtávolságra.Csak annyi a dolgod hogy csata elején tüzet nyiss,utána a hajó végzi a dolgát,ez csak akkor jelent gondot ha support vagy híler karival vagy,ilyenkor nem engedi hogy a csapattársaidat segítsd,mert ha valamelyik csapattársadat célzod meg a hajó magától átvált a legközelebbi ellenségre.
  • Serinahun
    Ha jól emlékszem korábban ehhez a játék mappájában kellett valami txt-t átírni, de lehet keverem mással. Köszönöm, este megnézem.
  • Plata
    Options részben asszem controls és ott space résznél auto attack,kapcsold be.Utána jobb katt a fegyverre és zöld keretet kap,és magától lő.
  • Serinahun
    Sziasztok!
    Srácok valaki belinkelné azt az oldalt, ahol elolvashatom vagy leírná ide azt hogyan kell beállítani a space gombra az összes fegyverrel való lövést? Nincs már meg az az oldal és marhára idegesít hogy kattingatnom kell a fire all weapon ikonra, főleg ha mellé nyomok. Így jobban tudnék a manőverezésre és az egyéb skillekre koncentrálni folyamatos tüzelés alatt.
  • Plata
    De ez Romulán engi és kdf?Romulánnak még mindig inkább roma hajó kéne,én részemről sosem használnék romával nem roma hajót.Guramba atomjó hajó,de rohadt érzékeny,jól kell skillezned különben bukta,őszintén szólva még én sem találtam meg azt ami igazán jó lenne neki.Neten találtam guramba buildeket,de elég szarnak néztem őket.
  • RoboKutya78
    most jelenleg a guramba lebeg a szemeim előtt a fele inkább a 85 % már megvan:)
    van egy orionim aki nincs még ki skillezve se

Akkor ennek a conzolnak mi haszna? nem akkor hasznos ha van flovom a skillek közt?
  • Kolln
    Ezt inkább gondold át még egyszer:

Driver Coil minek?

51k pont ki se lett osztva.

2 Aux2Battery miért? Egymást vágják CD-re

Ha van 2 Neutroniumod, akkor a harmadik mért nem az?

...
  • RoboKutya78
    nem taktikai enginer.
  • Plata
    Ha jól látom ez egy romulán kari,akkor inkább keress neki egy romulán hajót,ha nincs zened storera akár egy mirror is megteszi,hátulról meg dobd ki az omni vackot,az nem tetryon hanem antiproton.
  • Plata
    Flow capacitor mi a halál fszának tac karinak.
    Ez valami fél sci fél tac kari akar lenni?Vagy mi a búbánat?
  • RoboKutya78
    a pajzs moci defi sajna még nincs meg azt használok épp amit kapok:)
  • RoboKutya78
    Skacok kíváncsi vagyok mit szóltok Ehhez a bulidhoz
    A cannonok lehet nem azok amit én használok mert ezek a [Destabilizing Tetryon Dual Heavy Cannons Mk XI [CrtD] [CrtH] [Dmg]] conzolokakarnak lenni

Ha a flov capacitor ki van töltve a skillezésben ezeket a conzokoat használom?
    [Console - Science - Flow Capacitor Mk XI]
    Vagy totál pénzkidobás volt?
    Tudom kellene a kedvenc Plasmonic conzol de jelenleg nincs 15 misim:)
  • Plata
    Ja és stf-en kapsz olyan 75-115 omega markot,50 omega 750 dili.
  • Plata
    Stf-en kapsz 1440 dilit,1-6-11 neural vackot,5 neural vacak 1500 dili.Tíz perc egy stf.
  • gunji
    Még egy eszembe jutott: az Alhena rendszerben egy ferengi deutériumbázist kell megvédeni, ami elvileg 720 dilithiumot ad (azért elvileg, mert nekem hol ad, hol nem , de legalább deutérium mindig jár, s az jól jön egy cruiserhez XDi).
  • gunji
    Igaz, hogy nem hoz annyit, de én ezeket a napikat terveztem be erre a hétvégére a bányászás mellé (föderációs kariknak):
    - az Akadámián Q 'itt a piros hol a piros' játéka (750 dili)
    - szintén az Akadémián Cmdr Viala egypercese (720 dili)
    - a szondajavítás és harc a Traelus rendszerben (720 dili)
    - Sh'mar hajójának megvédése (720 dili)
    - négy napi a Nimbus 3-on
    - no meg a 'fedezzünk fel 3 ismeretlen bolygórendszert' (2160 dili)*.

Ez utóbbi csillagos hosszú, s sokszor idegesítő, amikor egymás után négyszer-ötször ad nehéz bolygófelszíni pályát. (Ezt különösen azért utálom, mivel a BOFF-ok AI-ja annyira idióta, hogy egy bázison sokszor megakadnak az ajtófélfában, vagy harc közben beállnak a fal mellé és hagyják magukat lemészárolni, de a sci karim amúgyis gyenge gyógyító.) Szerencsére ilyenkor választhatok másik felfedezendő bolygót, s ha mázlim van, akkor az rövidebb.

S még egy kérdés: a 'bound to account' szöveggel jelzett tárgyakat ti tudjátok küldözgetni saját altoknak? Mert nekem sajnos az nem megy. :(
  • Plata
    Csak a dili bányászat,minden más 50%,ha most éred el a t5 reput,a jutalom dili is több mint a szokásos.
    50%-al.
  • Serinahun
    Ne aggódj, öreg motoros vagyok már. A legtöbbször magam keresem meg mi-merre-hova, de mivel az angol tudásom a betonéval azonos így muszáj kérdeznem néha.
    Közbe számomra jó hír, hogy megtaláltam a régi accuntomat. A chat ablakról ugrott be mert ott ugye kiírja a @ után a felhasználói nevet.
    Kolln köszönöm szépen a segítséget a fordításban de így már nincs rá szükség. Azért igyál egy sört ha lesz pénzed. :)
    A mai nap igen azzal fog telni, hogy átnézzem a karakter. Ha Macumoto-t látjátok sűrűn irosgatni a chatablakba (magyarra) akkor az én vagyok. :)
  • RoboKutya78
    a fundry nincs duplázva:) ha jól sejtem
  • Plata
    De keress foundry spotlight küldit amit 30-as karival tudsz csinálni,és az esetleg.
  • Plata
    Nem ismerek ilyet,kerrat küldi ad 1440-et,ami most kb 2100,de az naponta egyszer.Menj SB-re meg Gornra,az is sokat ad.
  • RoboKutya78
    Legalább 3 küldi kellene ami ad kb 2000 körüli dilit és gyorsan végigfutható:)
  • RoboKutya78
    Tudtok nekem gyorsban mondani olyan küldiket amiket akár egy 30 as kari is simán megold és hoz a konyhára legalább 2000 dilit esetleg óránkénti ismétléssel?
    és aa felvétel helyét is jó lenne mellé
    Az a baj sajna hogy a daly küldik jók lennének most de eddig nem foglalkoztam velük és nem tudom hol kell elkezdeni őket:(
  • Plata
    Csak a HUN csettel vigyázz,sok hülye szereti szívatni az újakat,és olyan baromságokat tanácsolnak hogy a füled kétfelé áll.Vagy csak azon versenyeznek ki tud nagyobb baromságot mondani.
  • mrzoltan
    igen
  • Serinahun
    Talán a HGF-ben lehettem míg ketté nem osztották, ez rémlik. Ha jól vettem ki akkor a HGF-ben vagy, rendben akkor oda jelentkezek. Még most is "/channel_join hun"-l lehet a magyar chatre csatlakozni?
  • Plata
    HGf vagy UHF flottát tudom jó szívvel ajánlani,hozzánk is jöhetsz,nem fog senki sem piszkálni aktivitással,max ha eltűnsz félévre akkor előtte szólj.
  • Serinahun
    Mit találtam, úgy látszik én már egy vissza-vissza térő vagyok :) Már akkor se hagytalak békén benneteket. :D Várja már valaki a soha vissza nem térést? ^^
    " © Serinahun

2013. jan. 03. 13:28 | privát | válasz | #2618

Szia Plata!
    Kérjhetnék egy kis taktikai segítséget. Tudnál nekem küldeni akár privátban is egy leírást sci kapitányhoz? Hálás lennék. Újra játszanék több mint fél év kihagyás után és jó lenne tudni mi változott. Máris leírom nekem hogy van:
    Tac-sys: SEnergyWeapons-max,SManeuver-max, Swaepon Training-max, S-attack patterns 2-s,
    Engi-sys: Diver coil 3-s, Structual integrity-max, S-batteries 3-s, S, impulse Thru-max, S aux per-max, SHull R-max, SWC Effi-max, SWC Pot-max, Sshield per-max,
    Sci and Op-sys: Sflow cap 3-s, Sgraviton gen-max, Sshield emmitters-max, Ssgiled sysem-max, Sparticle gen-max
    ...és még mindig van 68500 pont amit elkölthetnék. Ez amúhgy egy régi leírás, szóval biztos változott valamellyit.
    Előre is köszönöm!"

Kb ekkor játszhattam utoljára. Ja igen. Melyik magyar szövetség az amelyikben nem nagyon számít az aktivitás mert akkor csatlakoznék de nem biztos, hogy minden nap fel tudok menni?! A megszerzett cuccokat se egyből eladásra tenném, hanem klánon/guilden/flottán belül adnám annak akinek szüksége van rá.
  • Plata
    Ha előfizető vagy 10 szintenként kapsz respec tokent,ha ingyenes akkor sosem,500 zen a respec.Dilit most is lehet farmolni.
  • Serinahun
    Szóval akkor a dili szerzés szopó ágon van, pedig anno napi szinten akár 20-30K-t is ki lehetett szedni ha egész nap kockult az ember, persze napi 8K-t lehetett finomítani. Néha örültem ha 5-6K összejön mert csak annyira volt időm. -1 a játékélményre. Na mind1
    Most elnézve a skillelek szerintem én inkább support lehettem ,mert katonai tiszteknél biztos nem ezeket használtam, mérnöknél EPtS II vagy III volt már nem emlékszem. Kutatónál meg jam sensors nem is volt hanem sensors scan meg scattering field.
    Felszerelésnek romulán meg jam-hadar volt meg, a borgos meg félig és csak X-s volt talán de nem hiszem, hogy a legnagyobb. Borg instákban elég jól el tudtam vele boldogulni.
    Ha jól láttam legalább 1x lehet resetelni a skiil kiosztást a hajóra meg a groundra, ha elcseszem legalább van még 1 lehetőségem.
    De lényeg, hogy előröl kell tanulnom szinte mindent. Nosztalgiából lehet visszakeresem a régi hozzászólásaimat ebben a fórumban :D
  • Plata
    Már nem használok intrepidet,de utoljára valami ilyesmi volt.
    Katt
    Intrepiddel a polaront szerettem,de már rég lecseréltem intrepidet,egyik sci Vesta packos,másik Wells a harmadik Recluse carrieres,a negyedik aki még csak 32 ha nagy lesz kap majd zenes dyson hajót,ha ki jön.
  • Plata
    Hát a zen ára két éve 320-350 körül mozgott,2012 karácsonya körül 80-90 körüli árra zuhant.Hogy miért?Mert nerfelték a dili szerzést brutálisan,és bejöttek a flotta bázisok amikbe több millió kell.
    Nem értek a hílelős sci karikhoz,nekem csak támadó sci-m van,kivéve a KDF alien sci karim,az support.Nekem csak a támadós sci jön be fedesként,jelenleg három 50-es fedes sci-m van,mind támadó,a negyedik most készül,szintén támadó.
    Kolln ért ezekhez a dolgokhoz igazán,nekem is ő szokott segíteni.
  • Serinahun
    Sziasztok! Ha jól emlékszem régen kb 600-700 diliért lehetett Zen-t venni. Jól látom, hogy most kb 120/átlag vagy valamit változtattak? Újrakezdő vagyok még csak egy LV8-s karim van és még nincs dilim, hogy kipróbáljam.

Plata Long Range Science Cessel Retrofit-ra tudnál nekem egy normálisabb buildet csinálni ha megkérhetlek? Ezt a hajót akarom majd kifarmolni diliből mint a régi accuntomon is. Félig támadó félug healelő skillekkel. Debuffos skilt talán 2-t ha használtam. Bele fogok majd jönni de szinte mindet elfelejtettem 1 év alatt. :)
    Volt még egy nagyon jó kis magyar oldal is ahol minden ilyen le volt írva de nem találom. A régi lementett oldalak fele már nem él.
    Üdv
  • gunji
    Jaja, mesélték chaten. Mázlisták vagytok :P
  • Plata
    Dili bányában 735 pontért 10001 dilit kaptam.
  • gunji
    Úgy látom, az összes dilithiumot adó küldetésnél kapunk megnövelt adagot (pl Q itt a piros, hol a piros játékánál is 750-t). A bányában sikerült csúcsot elérnem: 405 dilithiummal (per fejtés) :P
    Helyes-helyes, kell a pótlás, tegnap 30k-nyit költöttem XD

Az exchange-em megint bebugolt, csak 27 áru van kinn, s nem lehet újabbat kitenni, pedig közben már több korábbi tétel is lejárt. Pont most estek több százezres értékű cuccok, nem is tudom, mit csináljak velük :S (Nem röhög, nekem f2p-nek ez is sok pénz :P :D Lassan közeleg az 50-es szint, drágák a konzolok.)