50121
-
Plata #6021 Őszintén szólva S9 undine része kurvára nem izgat,nem voltam undine stf-en,nem is megyek.Undi repu felejtős,főleg hogy csak 4 repu skillt lehet használni és a roma borg repu skillek jobbak.Heavy gravimetric torpedó 30-50k-t sebez?Tac karival? Mert ha igen akkor az lópicsa az omega torpedóhoz képest.Még a sci karim is sebez 55k-t temporal torpedóval és 0 torpedó skillel. -
:) nekem a bank feletti kivetítő tetszik, ha még egy kicsit láthatóbb karaktereket csináltak volna és netántán még az aktuális árakat is mutogatná akkor még elnézhető volna a piac lassúsága:)
Én a múltkor szerintem azé nem találtam a bankot mert nem volt aktív vagy nem láttam a kiemelő csillogást rajta pedig ott álltam előtte.
-
GaborST #6019 hát srácok ez az undine assault stf egy rakás sz...r 5 kinyírtunk vagy 60 db udine hajót 2 kaput vagy mit bezártunk utána vagy beakadt a küldi vagy nem tom de már a végén se a kapukat nem lehetett bezárni se az undine hajókat nem lehetett szétlőni szinte 
mert szeretem a viccet de mikor egy pajzs nélküli hajót teli talál egy heavy gravimetrick torpedó és csak 60-70-s sebzést visz be (itt megjegyezném ugyanezt a borgnál 30000-50000 sebez úgy hogy még pajzsa is van) na az már nem vicces
szóval szerintem igen bugos ez a nem kis frissítés de nem kicsit
de ugyan ez az új ESD-re is vonatkozik tegnap pl. az AC-nak kellet kb1,5-2 perc mire kilistázta a kereset terméket
különben ugyan ez volt az s8 frissítésnél na az is betette egy kicsit a kaput
-
skacok van valami kezdőknek szánt dps mérő rendszer amit zöldfülű is tud használni?
-
GaborST #6017 Értem akkor már csak egy új sorozat kéne az újításokból
-
Elkezdtem klingon mérnökkel (is) mert a klingon epizódokat még nem láttam. Jópofa a városuk. Hangulatos, mondjuk úgy pofára osztanék 30 évet ott mindenkinek :) Na nem mintha én szebb lennék :) Viszont szerény valós magasságomat állítottam be (183) és most törpe vagyok a gorn óriások mellett. :D -
Plata #6015 Randa remánom-al nyitogattam undi lock boxot,eladtam egy 10 millás singut meg pár apróságot,és esett pár kit meg VIP kártya és pár fehér doff pack.Nem nagy eresztés,de kinyitottam egy doff packot abban a reményben hogy fehér doffok lesznek és berakom a bázisba őkert,erre kaptam 8 doffot,4 fehér 3 ződ 1 kék és egy MK12 lila fegyver konzol. 
Mióta jár fehér doff packokhoz mk12 lila konzol?És hogy hogy 20-as karival MK12?Egy rakás ilyen doff packot nyitottam már ki,igaz nem undine dobozost,de sosem volt item is meg doff is. -
Plata #6014 Ez a béke most mit is jelent?Kerratban nincs bunyó vagy az azért meg maradt? -
Kolln #6013 A Cryptic-nek bizonyos keretek közt joga van a Star Trek történetének folytatására, ezért is tört ki, majd most fejeződött be a klingon-fedes háború... Ezért lehetnek újféle, ST-ben nem látott hajók és stb. :) -
GaborST #6012 bocsi de a link ugyan ide mutat vagy elnézted vagy direkt volt nem vágom
de ha Iconian akkor pontosan hogyan hiszen úgy tudom kihaltak vagy mi
de ha nem akkor se értem miként nézhetne így ki mikor egyetlen képről vagy jelenetről nem tudok a ST-ből ahol feltűnt volna!
vagy én maradtam le valamiről?
-
Kérdés vajh mért tga típusú képekben ment a játék ezt is be lehet valahol állítani?
photoshoppal tudom csak megnyitni. -
-
gunji #6009 Spoilerben a faj neve:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ikóniai
A küldetés jutalmát ne felejtsd el felvenni, nehogy úgy járj, mint én :) ;) -
valószínűleg egy Iconian. -
GaborST #6007 oké most komolyan mi ez az új hyper-super, mega erős új főmufti az új küldi végén aki 2 legyíntésel elintézte a Klingon tanácsot?
-
gunji #6006 Az új részt resetelték, így semmit nem ér az, hogy tegnap végigcsináltam. 

Mint HK51-nél a szomszédban :(
-
gunji #6005 A Hosa nevű benzitre gondolsz? Ha nyomsz egy M-et, akkor a térkép alján van egy 'i'-betű, ő az. -
Gólya #6004 Hali!
Az új dock-ban hol a bánatban keressem azt a tárolót ahol az outreach-nek szánt ingyen cuccost fel lehet szedni? Már bejártam az egész óbelevancot , de nem találom sehol, ráadásul az assigment nem is dobható el. -
GaborST #6003 ja ja valami ilyesmit én is észre
-
igen, valahogy jobb a kép, noha eddig is maxon játszottam. -
Plata #6001 Ma délután meg is lesz az első leállás.Úgy látszik találtak bugot. -
Kolln #6000 Igen ki, de most egyéb dolgom is van való életben. -
GaborST #5999 ja ja csinált valamit nekem vissza állította médiumra utána húztam megint maxra mindent
hmm akkor csak jobb lett egy kicsit az is mert nem ilyen volt legalábbis nekem
bár az is lehet hogy anno valamit nem húztam fel maxra most meg igen :) -
Jelezte a játék az elején hogy feljavította a grafikát.Vagy maximálisra állította vissza.
-
GaborST #5997 nem tom nekem a grafika mintha kicsit másabb lenne bár lehet csak nálam
-
mi változott még mert én csak a space eart tatarozásról tudtam.
-
gunji #5995 Van piac, a térkép déli részén. Nyomj egy M-t a térképhez, azon könnyebb megtalálni. (Nekem most már 5 perce tölt 92-93% között az új küldi után, így csak fejből tudom)
Buli volt ma a leállás előtt is több instában is. -
gunji #5994 Jah, vagy úgy... próbafülke. Akkor azért nyitották rám az ajtót 
Hogy ki vesz mk 12-es fehér cuccot? Most épp én :) Még nem döntöttem el, hogy belőle a kék vagy lila mk12-est vegyem-e, így kiegyeztem egy fehérben, úgy is olcsó volt. Most majd 3 hajót kell felfegyverezni, ideiglenesen jó ez :) -
három nagy ESD búcsúztató buli is volt tegnap :P -
Kolln látom kikészültél a küldött buildemtől? Nem jeleztél vissza a véleményeddel.
azóta kiderült hogy maraságot beszéltem obeliskem és dayson hajóm sajna nincsen csak atrokx amit még használhat egy sci.feltettem egy shield repair unitot meg egy delta fightert a hangárba. A shield repairnek brutál hangja van:) tőlem víz hangzik az egész terep ha stfen vagyok vele.
-
őő:) -
Plata #5990 Az nem budi hanem próbafülke. 
Mk12 fehér?megvagy veszve?Ki a halál faxa vesz exen MK12 fehér cuccot? -
okés skacok számoljatok bele egy teljesen új állomást valamint 2 küldetést és pluszba stfet is kaptunk ha jól láttam úgy hogy ez nem egy kis ragtapasz volt:) én már 3 napja csak töltögettem kilépések után én még így is legalább egy fél órát malmoztam a leállás alatt mire betöltött mindent:)
Jól látom hogy az új állomáson nincs piac 3 4 bankot találtam de piacot sehol. le kell menni akadémiára miatta?
De ilyen módon búcsúzni a régi ESD-től lehangoló látvány volt :)
-
gunji #5988 Mármint overpowered?
Én azt hiszem erre a hétre a maximumot kihoztam már a játékból, amikor sikerült vennem egy fehér mk 12-es phaser relayt 20k-ért
Bár van még pár kulcsom, amit még tartalékolok. De most már négy 50-es karaktert kell majd felszerelnem :)
Mikor először beléptem este, a leresetelt grafikai beállításokkal egy Spectrum-jellegű játék fogadott :( De szerncsére sikerült visszaállítgatnom, így most már szebb, mint valaha. Csini lett az új hely. A legjobb az egészben, hogy sikerült végre egy budit is találnom, közvetlenül a kardassziai szabó mellett.
-
Plata #5987 Sok ezerből,mindenki betankolt kulcsból mert az Undine hajó nagyon OP. -
Plata #5986 Nekem 247 MB jött le. -
gunji #5985 Höhö, egy perce sem léptem még be, de már [s]négyen[/s] öten bontottak 8472-es hajót. :o Kíváncsi lennék, hány próbálkozásból :/ -
GaborST #5984 nos már megcsinálta szóval meg is nézem miből élünk
-
gunji #5983 Az komoly :o
Én amikor először leszedtem a játékot két éve, akkor négy giga körül volt az egész játék, most csak az új évad több ennél :D
Igaz, most nálam csak 2,5G-t szed le a múlt heti előtöltésnek köszönhetően, de én ráérek ;) -
GaborST #5982 aaa 5 gigás frissítés ez durva vagy csak nálam akar ennyit letölteni?