50121
-
Plata #6141 Szerintem utólag is megkapja minden kari,a bank bővítést is megkapták. -
GaborST #6140 Én most akarok egy klingonost csak nem tom mi legyen engi, sci vagy tac
valami tipp esetleg -
Csütörtöki frissítéssel kapunk 2 hajó szlotot minden karakteredhez. megéri most indítani új karaktert ha tudsz.
-
Plata #6138 Sajnos nem elég a 10-es szint,a klónozó küldihez asszem 43-as szint kell.De nem kell végigszenvedni az összes küldit.Csak azt csinálod ami dobja itemet és kész. -
elvileg 10 es szint volt a minimum minden epizód elkezdéséhez.
-
gunji #6136 Karakterszámot tekintve eléggé kispályás vagyok még hozzátok képest :D
De még így is ölég volt négy karakterrel dilithiumot farmolni a hétvégén :) Újabbat most biztos nem kezdek, míg a meglevők nincsenek befejezve és ennyi a bug :( Úgy is jön a featured episodes újrajátszósdi (csak azt nem tudom, hogy addig végig kell-e menni a történeteken, hogy részt vehessen az adott karakter benne). -
Srácok van arra lehetőség hogy ha kíváncsi lennék arra hogy hány ezer dilítiumot állítottam elő a karakterem létrehozása óta arra van lehetőség?
Azt tudom hogy van dilítium finomító adatbázis, de az csak a napi forgalmazást tárolja ha jól látom.
-
Plata #6134 Én nagyon utáltam a neghwart,lassú tohonya tehén.Bortasq az már ok,meg Mogh. -
Én most toltam át a klingonokkal a stovokoros részt. Hát sok mindent gondoltam volna de hogy a klingonok lesznek a transzcendentális lények azt nem :) Bár volt a sorozatokban is pár ilyen rész, de ez komoly volt :)
A romulánok meg ahogy nézem amolyan mass effect epizódok lesznek? Azt is végigtolom, csak szeretnék egy Neghvart :) -
:))
Nekem ez a mennyiség is sok már még tudok egy karaktert alkotni de többet nem fogok kicsit unom már az epizódokat végig tolni.
-
Plata #6131 Na megint elírtam a szöveget,figyelni kéne. -
Plata #6130 Hát ha én mindegyik karimról képet akarnék készíteni és berakni akkor az sok időbe kerülne,és lehet sok képet miatt büntit is kapnék.
-
Plata #6129 S7 óta bent van a bug hogy ha megvan fedes ruhád rá adhatod klingonra is,nekem a legtöbb klingon fedes Mercenary vagy off duty ruciban rohangál.De már majd egy éve romulánok óta bent van egy hiba amivel kis kari is tud szerezni roma repu markot. -
Jelenleg így festenek a karaktereim kívülről.
Bocs a szak képminőségekért.
-
Plata #6127 Alapból nem,csak fedes használhatja,de S7 óta kilehet játszani. -
azt hittem azok nem kompatibilisek erre a fajra. pedig a Mercenaryn gondolkodtam.
most bezsákoltam a 31 sekcion rucit.
seven alsóval vegyítve nem rossz látvány.
érdekes hogy egyiknél se lehet matt vagy fényes verziót állítani csak fényes cucc van hozzá.
-
Plata #6125 Szerintem próbáld ki Mk12 khg szettet,az aranyosan áll orion karinak.Gondolom az,de ha kiveszed a fedes Mercenary és Formal uniform-t azt is fel tudod rá adni,a zsoldos egész jó.De némelyik fed boundle ruha is rá adható. -
-
Plata #6123 Sötét sikátorban összefutnék vele,kihullana hajam a rémülettől. 

-
ezen legalább mutat valahogy ez az új ruci desingn :)
-
:)
-
gunji #6120 Gondolom deltai, a beállása alapján is. :) -
GaborST #6119 Hát nem tom én sose buktam a kopasz nőkre 
De úgy tartja a mondás kinek a pap kinek a papné!
Én speciel a lányát díjazom!
-
Na így jobban fest mint virágcsokorba bugyolálva:)
-
Hát igen fáj a szívem hogy nem tudok vele játszani EVE online
Hova fejlődik ez a játék istenem. Hiába Oroszok.
-
hm :)
-
undine fegyó -
a piros tiszta de a sárga és tutti nem phaser -
Tudom hogy nem rossz bírja a gyürődést sikerült beállítanom.
Skacok mivel puffogtat ez a csóka?
-
gunji #6112 Hát, én hagynám a játékot beállítani valamit, esetleg levéve az árnyékolást. S aztán, ha csúnyák az élek, akkor megpróbálni emelni a beállításokat. A lényeg, hogy ne szaggasson. Nem rossz az a 310M azért ;)
Milyen vízfoltos grafikára gondolsz? Amikor fehér fényes foltok látszódnak a textúrák helyett? -
Srácok van valami megoldás egy optimális grafika beállítására a játékon belül
Sajna bekrepált a vga karim a pcmben és rákényszerültem a Notim használatára.
Egy Nvidia geforce 310 es nem alaplapi kártya van bent és ehez kellene valami értelmes beállítás
Illetve megint elfelejtettem hogy a túróban lehet kikapcsolni ezt a vízfoltos grafikát.Nem is tudom miért ragaszkodik ehhez a módhoz a játék.
-
Plata #6110 De rengeteg a bug,a játék semmit sem ment el,sem skillbart sem semmi egyebet.Hiába állítod be hogy mentse,szarik rá.Tudod mert kezdtem egy új tac karit,egy Vulkánit,azzal a szándékkal hogy temporal tac kari lesz.De rohadt nagy szopás a karival küldizni,sem a skillbart sem a fegyvereket nem jegyzi meg a játék,ha transzwarpolok vagy csak pályát váltok küldi közben pakolhatom újra ki a skilleket,és még a torpedóm sem működik,újra aktiválni kell. -
Plata #6109 S9 előtt is 5 aktív space doff volt és most is. -
gunji #6108 Elég kaotikus ez az egész doff active duty rendszer. Az S9 előtt volt egy azaz csak egy doffom aktív space duty-n. Most az S9 elindulása után ezt felszínen vagy állomáson nem lehet megváltoztatni, mert a következő induláskor vagy letranszportáláskor mindig visszatölti az S9 előtti állapotot, akkor is, ha elmentem új loadout-ként.
Az űrben meg tudom változtatni az active dutyban levő doffokat, s meg is jegyzi azokat, ha elmentem loadout-ként. De ott is az azonos doff-okból csak egyet lehet hozzáadni. S ha lemegyek a felszínre, akkor automatikusan visszaállítja a már felülírt S9 előtti összeállítást.
-
gunji #6107 Na jó, késő van, biztos én vagyok a hülye: azt már megszoktam, hogy akárhányszor letranszportálok egy bolygóra vagy dokkolok egy állomásra (pl. ESD), mindig kipakolja a device-okat az inventoryba, de most meg nem tudok kettőnél több doff-t a space duty-hoz rendelni. De még ezt is elfelejti és visszaállítja a korábbi állapotot reloginkor. -
Plata #6106 A konzol,felemás,két féle sebzésre ad egy kicsit.És undine szett része,undi stf-re nem akarok járni,tehát fölösleges,borg ellen meg nem hinném hogy tuti lenne. -
gunji #6105 A kitek pickup bindosak, így farmolni nem lehet, a konzolnál meg talán egy jó kis set bonus lehetősére gondoltam.
De köszi, akkor nem strapálom magam túl :) -
Plata #6104 Összersen egyszer csináltam meg a küldit,rewardot meg asszem discardoltam. -
Plata #6103 Trait vacak,kit van jobb,konzol vacak.De ha kitet eladásra farmolod abban tán van valami,bár szerintem nem sokat érhet mert a lobis is jobb. -
gunji #6102 Az órát elszámoltam bocs.
A rewardok miatt gondoltam újrajátszani: van egy tac/eng/sci kit (mindegyik a megfelelő szakmás kapitánynak), van két trait, s van egy tac konzol. Ez így elvben négy.
Vagy ezek nem érnek semmit, nem éri meg ismételni a küldetést?