50281
-
Plata #6461 Jah és még valami,tévedsz ha azt hiszed hogy nincsenek fel cuccolva a karijaim,600 lobis szetteket is találsz rajtuk,van amelyiken kettő is van mert fun.
-
Plata #6460 Egyébként meg lobi shuttle és space gear sale event van,most olcsóbb a tachyokinetikusan tudja a rák mi a pontos neve konzol is. -
Plata #6459 Egyébként nem fáj hogy te abszolút über cuccost akarsz,de szerintem STF-re fölösleges,pvp-re mennél megérteném.De most ennyi Mk12 szuper cuccba beruházni kár,Mk12 hajó szett az alap persze.De fegyvereket nem vennék fleeteset,főleg ha jön a 60-as szint és kezdheted újra. -
Plata #6458 Mk12 fegyvert?Exchangen. -
Zero 7th #6457 Na és olyat honnan szerzek? Quonos shipyardon látok 11-est. 12 hol?
De miért fáj neked az, hogy én az abszolút űber felszerelést akarom összerakni? Nekem nem baj, hogy neked van 50 karaktered, és elhiszem, hogy úgy "elég" a 10-11 felszerelés, mert irdatlan szopás lenne mindenkinek kiszenvedni a 12-es túlárazott, nem sokkal erősebb cuccokat. Nekem meg van _egy_ karakterem, és ezt az egyet akarom felhúzni "maxra". -
Plata #6456 Ha ennyire szeretnél Mk12 lila konzolokat csináld azt a barom alien artifact küldiket,Mk12 konzolt ad,de hogy milyet az szerencsefüggő.Vagy menj kerratba,de ne harcolni hanem küldit csinálni,nekem már esett mk12 anti konzol. -
Plata #6455 Milyen flottás fegyvert akarsz?Mk12 lila is tökre jó stf-re,ha nem jobb. -
Plata #6454 Mi a halál f-nak,mk11 konzol is tök elég,stf-re. -
Zero 7th #6453 Na, apró lépésenként a kész karakter felé... Ma este meglesz a 12-es borg szett második darabja. Hétfőn a harmadik. Utána elkezdhetek gürcölni a flottás fegyverekért. Aztán valahogy meg kell szerezni a lobis tachyokinetic konzolt, kinyitni még két boff slotot és szerezni bele operative boffokat. Aztán esetleg special operative-eket.
Közben gyűjteni soksok millió EC-t és venni exen 12-es antiproton konzolokat.
Szűk egy év, és kész is vagyok! :P -
Zero 7th #6452 Na, ezért beszélek ilyen bátran hülyeséget. Úgyis kijavítotok. :P -
GaborST #6451 na az van hogy na megyek megnézem használja-e
nekiálltam borg stf-n mire betöltötte a fegyó egy az egybe eltűnt mintha nem is kaptam volna XD -
GaborST #6450 vááááááááááááá
az király
figyu érdekes dolog történt az előb
ügye adva van hogy cruisere nem lehet dual heayu cannons (kivéve a battle verziót de nem az van)
nos nekura ajándék doboz kinyit éppen hiányzik előrűl egy fegyóm és mit látok berakta az üres hejre
most komolyan WTF????
-
Plata #6449 Credit cap account szintű. -
GaborST #6448 umm banyek ha minden karimnál ki akarom váltani az rengeteg
na mindegy idővel
na de 115 milla egy hajóér kicsit dúrva
-
Zero 7th #6447 A személyes jellegű upgrade-eket csak az adott karakter kapja meg. A doff slot és inventory slot növelést tutibiztosan, ezt konkrétan nem tudom, de valószínűsítem, hogy ez is olyan. -
GaborST #6446 Értem még valami néztem elachi hajót rohdt drága szal ki kell váltanom 500 zenért a credit capot
nos az lenne a kérdés ha kiváltom csak az orion karim kapja meg ezt vagy az összes? -
Plata #6445 Passz,de adaptive transphasic borg torpedót valamelyik borg epizód küldiben kapsz. -
GaborST #6444 Ja akartam kérdezni hogy mennyivel lenne jobb az Elachi torpedó mint a mostani Transphasic?
Ha jobb egyátalán mert ha igen akor ki váltom van annyi lobbim (bár hajóra gyűtöm de az 1 évezred mire meg lenne) -
GaborST #6443 Ahan értem kösz szépen -
Zero 7th #6442 Amikor ráklikkelsz a boffra, akkor két dolgot választhatsz, az egyik a hozzáadás a legénységhez, a másik kell neked, az a tanítás. Megkérdi, hogy kinek akarod adni melyik skilljét, megmondod, és eltűnik a karakter a listából. Ne töröld, az úgy nem jó. -
GaborST #6441 És azt ogy csináljam vegyek egy boffot akinek van ilyen skillje és utána töröljem vagy hogy -
Plata #6440 Beam overload zöld kék vagy lila bofftól,omega 3-at tac kari tanítja. -
Zero 7th #6439 Azok ha jól rémlik, speckó boff skillek, nem tudod tanítani nekik NPCtől, egy másik boffot kell feláldozni az isteneknek, hogy elvedd a skilljét. Nekem kurvanagy mákom volt, hogy volt egy cannon rapid fire III-as boffom.
http://sto.gamepedia.com/Bridge_officer_ability -
GaborST #6438 Plata hogy tudnám a Beam Overload III skilt meg az Attack Patter Omega III skillt berakni mert se én se a skill trainernél nincs ilyen 
Help please!!!! -
GaborST #6437 na látod ezt nem tom ilyen miota megcsináltam
-
Plata #6436 Azt a szél mozgatja. 
Csak pont akkor lőtte a képet amikor fel libbent. -
Zero 7th #6435 Egyébként shemale-t honnan szereztél? Vagy mi tartja el a testétől a jobb középső csajszinak az ágyékkötőjét? :P :D -
GaborST #6434 Ez nem büntet ezzel vallatni lehet 
Amúgy jó az a taliga
-
Zero 7th #6433 Látom az egyenruháknak nem vagytok nagy rajongói. :P
Az én ilyen kirakat bandám direkte a szedett-vedett special boff csapat (borg engi csaj, breen tac, jemhadar tac, reman sci), akiket aztán nem használok az űrben.
A felhagyott klingonom legénységének meg egyenruhája volt, mindenkin az, ami a karakteren. -
Plata #6432 
-
GaborST #6431 oksa
ja ja az áruk is jó volt de megérte
banyek elképzeltem a csapatod anyám rémálmaim lesznek
-
Plata #6430 Ha eléred marauding rank 4-et menj kronoszra és vegyél ki egy ingyenes lila human boffot. -
Plata #6429 Exchange.Elég borsos,de megéri.
Látom jó kis boff csapatot szereztél be.Az új klingon karimnak ennél sokkal jobb boff csapata van,csupa randa nauszi meg egy klingon.A látványuk is büntet.
-
GaborST #6428 Komoly kis hárem 
-
GaborST #6427 Amugy teljes lila orion Bof szett van
-
GaborST #6426 Oksa köszi!
Field generatort honnan tudok szerezni? -
Plata #6425 Hát én megmondom kb így csinálnám.
Katt.
Ha van lila conn officered második tac team helyére mehet beam overload 1,lila mk10 konzolok helyett mk11 kéket tennék,mert olcsóbb.De ugyanazt tudja.Batteries és subsystem képesség részemrű kuka.Transzfrancos torpedót hagytam,de abból van egy mk12 lila borg módosítós amit küldiben lehet kapni,azt tenném be ha mindenképp transzfrászos torpedót szeretnél.Engi team skillt reverse shieldre cserélném,nekem valamiért nagyon szimpi,a science team skillt meg polarize hull-ra mert ha nagy a dps-ed a borg szeretni fog és vonzódni is fog hozzád. -
Zero 7th #6424 Minek annyi cannon rapid fire skill? Úgyis egyszerre van CDjük, és csak a legerősebbet fogod alkalmazni.
Deflektor, motor meg pajzs nem lenne jobb egy szettben?
Megéri az a dual beam bank az egyetlen, egyes szintű beam overload kedvéért? Egy darabig én is tartogattam elöl bímet, de aztán kidobtam a fenébe. Mondjuk nekem lett hátra 360fokos single beam... -
GaborST #6423 Kér nék egy kis véleményt az összeálításból még nem végleges ahogy tudom még majd faragom ez most a jelenlegi
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=orions_6293 -
Plata #6422 You have sold an item in the Exchange to St. Alia@Scimitar218 for 8000000.
1 Quantum Torpedo Launcher Mk VI [CrtD]x3
Ma reggeliek közül a legjobb.