50136
  • Plata
    Dehogyisnem,csak előre nem mutatják meg mi lesz,júniusban jön risa event is.
  • gunji
    Az újrajátszósdit sikerült időben befejezni a meglevő karaktereimmel, szerencsére , de így a romi tripla mark eventre semmi idő nem jutott. :( Nem is értem, miért egyszerre van e kettő, júniusban több hétvégén meg semmi nincs
  • Plata
    Kerrat után mentem küldizni,Frozen küldetés a következő,ami jó poén univerzális konzolokkal,előre lepakolom aceton assimilatort ott ahol ki jön majd romulán hajó.

És a marha agyonlövi saját magát.
  • Plata
    Első kerraton két szép konzolt kaptam,egy polyduranium alloy,betettem hajóba és egy tetryon konzol.Két fedest le kellett beszélnem róla hogy beleszóljanak,de egész jól szót értett velük a hajóm,és pár halál után inkább elhúztak.Nem nagyon szerették a konzoljaimat.

• Plata
    Felszereltem hajót és mentem volna kerratba,erre nem enged ki kronoszról.Depart Sytem not available.El kellett mennem fleet bázisra onnan sikerült.
  • Plata
    Sajnos Ningtao skint nem lehet rá tenni az 50-es bopra.
  • Plata
    Van mert azzal a talicskával élmény volt játszani,és a 30-as hajómon ott figyel 5 univerzélis konzol,két speciális fegyver,ami ezekről a hajókról való.Most hogy megvan aceton is,és felszerelem a hajómat elugrom majd kerratba rosszalkodni.És ami azt illeti a Ningtao-val minden perc jó volt,mert élmény az a taliga.A harmincas bop-ot még sosem próbáltam ki mert másikkal mentem a többi kis karimmal.
  • Zero 7th
    Na, ezt kérdeztem korábban... Kerek 18 órát élvezted azt a talicskát. Van értelme ezért zent gürcölni? Nagyon erősen úgy érzem, hogy nincs.
  • Plata
    Tegnap este 30-as lett a karim,de már nem volt kedvem kivenni neki hajót,most kivettem feltettem rá univerzális konzolokat és gondoltam repülök vele egyet,még sosem próbáltam ki 30-as store bop-ot.Cloak-ban van rajta technician buff,másikon is volt,de azon csak 1 ezen viszont ugrál,1-2 közt másodpercenként.
  • Plata
    Végre én is 20 lettem,imádom ezt a talicskát.
  • Plata
    Akkor tényleg csak azt tudom ajánlani hogy csináld meg csapattal,valaki a flottában biztos segít.
  • Gundark 1 1
    Erről beszélek. Ezt a küldit feddel meg klingonnal már megcsináltam. De itt a romulánokkal nem történik semmi. Még csak az sem jön be hogy tegyem le a tölteteket.
  • gunji
    Úgy nem próbáltam :) De nyilván érdemes az elejétől fogva használni, miután elhelyeztük az első töltetet, mert megkönnyíti a feladatok végrehajtását.
  • Plata
    De az csak ott látszik ahol lennie kéne,ha elmászkált rossz helyre ott nem látszik.
  • gunji
    Jobbra oldalt van egy Virtual Guide Path gomb (vagy valami hasonló), az megmutatja az irányt, merre kell menni a lépcsőkön.
  • Plata
    Próbáld partyban,valószínűleg nem jóval kezdted,és elmászkáltál.
    Katt ide és nézd meg.
  • Gundark 1 1
    Megakadtam :) Romulánnal játszom éppen az epizódokban lévő Cutting Cord küldetés up and down részét. Itt a klingonokkal meg a feddel tölteteket kell lerakni először. Itt semmi nincs. Két csapat lövi egymást, azt elintézzük, azok ott állnak utána.. De a konzolok nem aktívak, semmi cél nincs, a lépcsős járatok tovább vezető részét erőtér zárja le. Valami itt nem száz. Újratöltés után dettó ez van.
  • RoboKutya78
    A szett sajnos nem lesz meg egyből elachi hajóm meg még nincs azért gondoltam, hogy megkérdem melyik karakternek jó a szett mert most kiváltanám mert félek elköltöm marhaságokra a kristályt és legközelebb max a következő kristályos bulira lenne meg a következő darabja.
    A tempolar szett is hasonló módon lett meg itt viszont a hajó megvételét szúrtam el mert nem a meglevő hajót vettem meg.
  • Plata
    Az ilyenekért szeretek kis karival doffozni.
  • Plata
    Ha fent van a szett olyan kis zöld energia gömböcskék köröznek a hajód körül.Aranyosan néz ki,hogy mennyire jó nem tudom,ezt sosem próbáltam.Csak egy cannon van hozzá,emiatt nem tetszett.
  • Plata
    Na meg is találtam.Elachi szett.
    Erre is oda van írva hogy:Only works when equipped on an Elachi starship
    Temporal valóban nem ilyen.
  • Plata
    Ha a 600 lobis szettre gondolsz,azt hiszem az disruptoros szett,de úgy rémlik csak elachi hajóval működik a szett 100%-osan.Nem elachi hajó nem kap meg mindent,pontosan nem emlékszem mire,de majd mindjárt megnézem wikin,a ferengi és hirogen szett is ilyen,csak D'kora vagy hirogen hajónak adja meg a teljes szett bónuszt.Temporal azt hiszem nem ilyen,azon legalábbis nem emlékszem,pedig mostanában azzal játszom a legtöbbet.
  • Plata
    Melyikre gondolsz?
  • RoboKutya78
    Srácok az elachi extra conzolokat milyen karakternek ajánljátok? Gondolkodom a torpedon
  • Plata
    Tud az messzebbre is lőni,22 kilóméterről is simán leszed.
  • GaborST
    Baszus hát komolyan így szétcseszni egy stf pályát most komolyan

Hive Onslaught (Elite) vicc hogy 13-15 km távolságig képes 360 fokba tüzelni az a két szivar alakú szar hajó
    meg amikor a pofájába robbanok a hajómmal még a pajzsát se tudom megkarcolni
    komolyan nem is csodálom hogy kb 15 perc kellet mire bejutottam egy meccsre
    de most már látom miért mert bagos szar a pálya
  • GaborST
    Az is komoly XD

Én meg most öltem egy kis creditett elachi fegyóba igaz csak mk11 -sek de nagyon dúrvák
  • Plata
    Szerintem még énse,bugos fegyvereket cuccokat már kaptam,de hogy account bankon mozgatástól bolonduljon meg még sztem nem volt.Romulán karival szoktam kapni doff küldiből bugos torpedót,olyan torpedót kapok néha aminek 3 statja van,fehér és akármilyen szintű karakter használhatja,akár 1-es szintű is.
  • GaborST
    Az király így még én sose jártam XD
  • Plata
    Warp Simgu és konzol küldiket szoktam csinálni 50-es karikkal.Tegnap ez az 5 lila mk11 warp jött.Plusz konzolok,de azokat gyűjtöm.Mármint a fegyver konzolt.Az öt warpot és konzolokat bepakoltam account bankba,ferengivel kivettem őket,konzolok a gyűjteménybe warpokkal meg exre mentem.Csakhogy valami történt a warpokkal,két warp nem úgy jött ki az account bankból ahogy beraktam.Amit látsz az betevés előtt mk11 overcharged warp mag volt.Ezzé változott mikor kivettem.És még egy másik is meg bokrosodott.
  • GaborST
    Talán az hogy egyik se Deus WARP-CORE
  • Plata
    Mutatok nektek egy képet,találjátok ki mi a hiba.
  • GaborST
    ezt is akarom csak vélemény kellet a fleetes konzolokhoz
    még egyszer köszi
  • Raulblanco7
    az oké, hogy a maximum pontot rátetted a skillfán, de még lehet rajta erősíteni konzollal.
  • GaborST
    Köszi a választ!
    Mondjuknekem Particle meg gravity-s ami kell igazán ezek a skillek vannak kimaxxolva és ezekre áltam rá alapból
    amugy nem plasma alapú fegyvert használok hanem polaron ezért is érdeklőtem
  • Raulblanco7
    Kifejezetten olyan hajóra való, aminek van science konzol helye... ezek közül pedig bármelyikre.

Nyílván ha plasma fegyvereket használsz a bármilyen hajódon, akkor érdemes plasma erősítő sci konzolokat venni. Ha nem plasma, akkor max 1-et a proc miatt, a többi pedig vagy shield emitteres vagy hull repairos, esetleg felváltva.

Nyilván olyat éri meg venni, amit nem mellesleg a hajódon használsz is, esetemben ez legtöbbször particle generators a warp plasma vagy a gravity well miatt.

Illetve figyelni érdemes még, hogy + vagy - Threat controlost veszel, nem mindegy hogy jobban fognak basztatni az npc-k vagy kevésbé. Én egyértelműen a plusz threat controlt veszem, mert az viccesebb, neked inkább a minuszt javaslom.

És van amikor nem éri meg, mert nem plasma fegyvert használsz, a sci helyekbe pedig esetleg universal konzolt akarsz tenni.
  • GaborST
    Értem de akkor ezek kifejezetten romulan hajókra valók vagy jók fedesre is?
  • Raulblanco7
    Ezek a konzolok a plasma alapú fegyverekhez adnak plusz sebzést, és a nem plasma alapú fegyverekhez adnak hozzá plasma procot.
  • GaborST
    egy kérdés ezek a konzolok csak plazma alapú fegyverekre adnak csak bónuszt?

• Padrehu
    Sziasztok. Jem'Hadar Attac Ship eladó részletek privátban...