50136
-
Plata #6396 Dehogyisnem,csak előre nem mutatják meg mi lesz,júniusban jön risa event is. -
gunji #6395 Az újrajátszósdit sikerült időben befejezni a meglevő karaktereimmel, szerencsére
, de így a romi tripla mark eventre semmi idő nem jutott. :( Nem is értem, miért egyszerre van e kettő, júniusban több hétvégén meg semmi nincs
-
Plata #6394 Kerrat után mentem küldizni,Frozen küldetés a következő,ami jó poén univerzális konzolokkal,előre lepakolom aceton assimilatort ott ahol ki jön majd romulán hajó.
És a marha agyonlövi saját magát.
-
Plata #6393 Első kerraton két szép konzolt kaptam,egy polyduranium alloy,betettem hajóba és egy tetryon konzol.Két fedest le kellett beszélnem róla hogy beleszóljanak,de egész jól szót értett velük a hajóm,és pár halál után inkább elhúztak.
Nem nagyon szerették a konzoljaimat.
-
Plata #6392 Felszereltem hajót és mentem volna kerratba,erre nem enged ki kronoszról.Depart Sytem not available.El kellett mennem fleet bázisra onnan sikerült. -
Plata #6391 Sajnos Ningtao skint nem lehet rá tenni az 50-es bopra. -
Plata #6390 Van mert azzal a talicskával élmény volt játszani,és a 30-as hajómon ott figyel 5 univerzélis konzol,két speciális fegyver,ami ezekről a hajókról való.Most hogy megvan aceton is,és felszerelem a hajómat elugrom majd kerratba rosszalkodni.És ami azt illeti a Ningtao-val minden perc jó volt,mert élmény az a taliga.A harmincas bop-ot még sosem próbáltam ki mert másikkal mentem a többi kis karimmal. -
Zero 7th #6389 Na, ezt kérdeztem korábban... Kerek 18 órát élvezted azt a talicskát. Van értelme ezért zent gürcölni? Nagyon erősen úgy érzem, hogy nincs. -
Plata #6388 Tegnap este 30-as lett a karim,de már nem volt kedvem kivenni neki hajót,most kivettem feltettem rá univerzális konzolokat és gondoltam repülök vele egyet,még sosem próbáltam ki 30-as store bop-ot.Cloak-ban van rajta technician buff,másikon is volt,de azon csak 1 ezen viszont ugrál,1-2 közt másodpercenként.
-
Plata #6387 Végre én is 20 lettem,imádom ezt a talicskát.
-
Plata #6386 Akkor tényleg csak azt tudom ajánlani hogy csináld meg csapattal,valaki a flottában biztos segít. -
Erről beszélek. Ezt a küldit feddel meg klingonnal már megcsináltam. De itt a romulánokkal nem történik semmi. Még csak az sem jön be hogy tegyem le a tölteteket. -
gunji #6384 Úgy nem próbáltam :) De nyilván érdemes az elejétől fogva használni, miután elhelyeztük az első töltetet, mert megkönnyíti a feladatok végrehajtását. -
Plata #6383 De az csak ott látszik ahol lennie kéne,ha elmászkált rossz helyre ott nem látszik. -
gunji #6382 Jobbra oldalt van egy Virtual Guide Path gomb (vagy valami hasonló), az megmutatja az irányt, merre kell menni a lépcsőkön. -
Plata #6381 Próbáld partyban,valószínűleg nem jóval kezdted,és elmászkáltál.
Katt ide és nézd meg. -
Megakadtam :) Romulánnal játszom éppen az epizódokban lévő Cutting Cord küldetés up and down részét. Itt a klingonokkal meg a feddel tölteteket kell lerakni először. Itt semmi nincs. Két csapat lövi egymást, azt elintézzük, azok ott állnak utána.. De a konzolok nem aktívak, semmi cél nincs, a lépcsős járatok tovább vezető részét erőtér zárja le. Valami itt nem száz. Újratöltés után dettó ez van. -
A szett sajnos nem lesz meg egyből elachi hajóm meg még nincs azért gondoltam, hogy megkérdem melyik karakternek jó a szett mert most kiváltanám mert félek elköltöm marhaságokra a kristályt és legközelebb max a következő kristályos bulira lenne meg a következő darabja.
A tempolar szett is hasonló módon lett meg itt viszont a hajó megvételét szúrtam el mert nem a meglevő hajót vettem meg.
-
Plata #6378 Az ilyenekért szeretek kis karival doffozni.
-
Plata #6377 Ha fent van a szett olyan kis zöld energia gömböcskék köröznek a hajód körül.Aranyosan néz ki,hogy mennyire jó nem tudom,ezt sosem próbáltam.Csak egy cannon van hozzá,emiatt nem tetszett. -
Plata #6376 Na meg is találtam.Elachi szett.
Erre is oda van írva hogy:Only works when equipped on an Elachi starship
Temporal valóban nem ilyen. -
Plata #6375 Ha a 600 lobis szettre gondolsz,azt hiszem az disruptoros szett,de úgy rémlik csak elachi hajóval működik a szett 100%-osan.Nem elachi hajó nem kap meg mindent,pontosan nem emlékszem mire,de majd mindjárt megnézem wikin,a ferengi és hirogen szett is ilyen,csak D'kora vagy hirogen hajónak adja meg a teljes szett bónuszt.Temporal azt hiszem nem ilyen,azon legalábbis nem emlékszem,pedig mostanában azzal játszom a legtöbbet.
-
Plata #6374 Melyikre gondolsz? -
Srácok az elachi extra conzolokat milyen karakternek ajánljátok? Gondolkodom a torpedon
-
Plata #6372 Tud az messzebbre is lőni,22 kilóméterről is simán leszed. -
GaborST #6371 Baszus hát komolyan így szétcseszni egy stf pályát most komolyan
Hive Onslaught (Elite) vicc hogy 13-15 km távolságig képes 360 fokba tüzelni az a két szivar alakú szar hajó
meg amikor a pofájába robbanok a hajómmal még a pajzsát se tudom megkarcolni
komolyan nem is csodálom hogy kb 15 perc kellet mire bejutottam egy meccsre
de most már látom miért mert bagos szar a pálya -
GaborST #6370 Az is komoly XD
Én meg most öltem egy kis creditett elachi fegyóba igaz csak mk11 -sek de nagyon dúrvák
-
Plata #6369 Szerintem még énse,bugos fegyvereket cuccokat már kaptam,de hogy account bankon mozgatástól bolonduljon meg még sztem nem volt.Romulán karival szoktam kapni doff küldiből bugos torpedót,olyan torpedót kapok néha aminek 3 statja van,fehér és akármilyen szintű karakter használhatja,akár 1-es szintű is. -
GaborST #6368 Az király így még én sose jártam XD -
Plata #6367 Warp Simgu és konzol küldiket szoktam csinálni 50-es karikkal.Tegnap ez az 5 lila mk11 warp jött.Plusz konzolok,de azokat gyűjtöm.Mármint a fegyver konzolt.Az öt warpot és konzolokat bepakoltam account bankba,ferengivel kivettem őket,konzolok a gyűjteménybe warpokkal meg exre mentem.Csakhogy valami történt a warpokkal,két warp nem úgy jött ki az account bankból ahogy beraktam.Amit látsz az betevés előtt mk11 overcharged warp mag volt.Ezzé változott mikor kivettem.És még egy másik is meg bokrosodott. -
GaborST #6366 Talán az hogy egyik se Deus WARP-CORE
-
Plata #6365 Mutatok nektek egy képet,találjátok ki mi a hiba. 
-
GaborST #6364 ezt is akarom csak vélemény kellet a fleetes konzolokhoz 
még egyszer köszi -
Raulblanco7 #6363 az oké, hogy a maximum pontot rátetted a skillfán, de még lehet rajta erősíteni konzollal. -
GaborST #6362 Köszi a választ! 
Mondjuknekem Particle meg gravity-s ami kell igazán ezek a skillek vannak kimaxxolva és ezekre áltam rá alapból
amugy nem plasma alapú fegyvert használok hanem polaron ezért is érdeklőtem
-
Raulblanco7 #6361 Kifejezetten olyan hajóra való, aminek van science konzol helye... ezek közül pedig bármelyikre.
Nyílván ha plasma fegyvereket használsz a bármilyen hajódon, akkor érdemes plasma erősítő sci konzolokat venni. Ha nem plasma, akkor max 1-et a proc miatt, a többi pedig vagy shield emitteres vagy hull repairos, esetleg felváltva.
Nyilván olyat éri meg venni, amit nem mellesleg a hajódon használsz is, esetemben ez legtöbbször particle generators a warp plasma vagy a gravity well miatt.
Illetve figyelni érdemes még, hogy + vagy - Threat controlost veszel, nem mindegy hogy jobban fognak basztatni az npc-k vagy kevésbé. Én egyértelműen a plusz threat controlt veszem, mert az viccesebb, neked inkább a minuszt javaslom.
És van amikor nem éri meg, mert nem plasma fegyvert használsz, a sci helyekbe pedig esetleg universal konzolt akarsz tenni. -
GaborST #6360 Értem de akkor ezek kifejezetten romulan hajókra valók vagy jók fedesre is? -
Raulblanco7 #6359 Ezek a konzolok a plasma alapú fegyverekhez adnak plusz sebzést, és a nem plasma alapú fegyverekhez adnak hozzá plasma procot. -
GaborST #6358 egy kérdés ezek a konzolok csak plazma alapú fegyverekre adnak csak bónuszt?
-
Padrehu #6357 Sziasztok. Jem'Hadar Attac Ship eladó részletek privátban...