50132
-
Plata #6432 
-
GaborST #6431 oksa
ja ja az áruk is jó volt de megérte
banyek elképzeltem a csapatod anyám rémálmaim lesznek
-
Plata #6430 Ha eléred marauding rank 4-et menj kronoszra és vegyél ki egy ingyenes lila human boffot. -
Plata #6429 Exchange.Elég borsos,de megéri.
Látom jó kis boff csapatot szereztél be.Az új klingon karimnak ennél sokkal jobb boff csapata van,csupa randa nauszi meg egy klingon.A látványuk is büntet.
-
GaborST #6428 Komoly kis hárem 
-
GaborST #6427 Amugy teljes lila orion Bof szett van
-
GaborST #6426 Oksa köszi!
Field generatort honnan tudok szerezni? -
Plata #6425 Hát én megmondom kb így csinálnám.
Katt.
Ha van lila conn officered második tac team helyére mehet beam overload 1,lila mk10 konzolok helyett mk11 kéket tennék,mert olcsóbb.De ugyanazt tudja.Batteries és subsystem képesség részemrű kuka.Transzfrancos torpedót hagytam,de abból van egy mk12 lila borg módosítós amit küldiben lehet kapni,azt tenném be ha mindenképp transzfrászos torpedót szeretnél.Engi team skillt reverse shieldre cserélném,nekem valamiért nagyon szimpi,a science team skillt meg polarize hull-ra mert ha nagy a dps-ed a borg szeretni fog és vonzódni is fog hozzád. -
Zero 7th #6424 Minek annyi cannon rapid fire skill? Úgyis egyszerre van CDjük, és csak a legerősebbet fogod alkalmazni.
Deflektor, motor meg pajzs nem lenne jobb egy szettben?
Megéri az a dual beam bank az egyetlen, egyes szintű beam overload kedvéért? Egy darabig én is tartogattam elöl bímet, de aztán kidobtam a fenébe. Mondjuk nekem lett hátra 360fokos single beam... -
GaborST #6423 Kér nék egy kis véleményt az összeálításból még nem végleges ahogy tudom még majd faragom ez most a jelenlegi
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=orions_6293 -
Plata #6422 You have sold an item in the Exchange to St. Alia@Scimitar218 for 8000000.
1 Quantum Torpedo Launcher Mk VI [CrtD]x3
Ma reggeliek közül a legjobb. -
Plata #6421 Az űrt járva tudsz szerezni doff küldiket.Singularity küldit csak romulánnal kapsz,de ha végig járod a galaxist biztos találsz.Romulánoknak dupla adag doff felvételi küldi van,van 7 az akadémián és van 4 new romuluson. -
Zero 7th #6420 Na, hát singu magos doff küldit azóta sem láttam, hogy mondtad. Azt az egyet, ami nem warbirdbe valót adott, azt' annyi.
Ha már itt tartunk, honnan lehet gyorsan sok doffot szerezni? Akadémián valamiért kb 4 napos CD van a dofffelvételiknél, csak nem írja sehol, hogy mikor fog lejárni. Két nap maga a felvétel, aztán még egy darabig szürke, ha odamegyek, az miért van?
És akadémián kívül honnan lesz még doffom? Tudom, lockboxból, zenért, meg a doff skillek szintlépéseinél. Azokon kívül van még? Roma vagyok, valahol romákat lehetett, flotillánál, vagy Újromaföldön..?
Csak mert unlockoltam 400 doff slotig a karaktert, és most szívom a fogam, hogy még vagy fél évig nem fogom tudni feltölteni... -
Plata #6419 Ne tojj be de lila singu mag ára 10 milliónál kezdődik,és van rá vevő.
Én is szeretem a kiskarimat minden jóval felszerelni,általában csak kék cuccot veszek 10 szintenként.De ha lehet megkeresem a lila felszerelést kerraton vagy minefielden.Csak a singu mag küldetés ritka,és elég ritkán sikerül lilára.
-
Zero 7th #6418 De... ezt... így hogy a picsába? :D
Azt értem, hogy ritka, mert mindenki csak átrongyol 1-50 szint közt, és csak akkor kezdődik a játék. Oké, akkor ezért magas az ára.
DE KI VESZI MEG?! Ugyanezen okból, hogy úgyis átrongyolós a kis hajó? Főleg ENNYIÉRT?!
Hát én olyan szinten szartam telibe, hogy milyen hajóm van, és hogy mi van rajta 50-es szintig, hogy ez végképp nem fér a fejembe... Szivárványszínűt lőttem, meg akár sok szinttel gyengébb cuccaim voltak, mint ami felfért, mert annyira pont nem számított semmit...
Na jó, mindegy, nem értem én ezt a játékot, vagy még inkább a játékosbázist, és a jelek szerint nem is fogom megérteni... :P -
Plata #6417 Nagy pénz a kis cuccokban van.Most nem tudok neked nagyobbat linkelni,mert kitörlöm a leveleket,de ittvan két friss.
You have sold an item in the Exchange to Jones@ryanj299 for 2000000.
1 Combat Impulse Engines Mk V [Full]x2 [Spd]
You have sold an item in the Exchange to Captain Savage@Orrad1967 for 4000000.
1 Field Stabilizing Warp Core Mk VI [SEP] [W->S]
Egy lila hajtómű és egy kék warp.Sajna hajtómű nagyon pocsék áron van. -
Zero 7th #6416 Ja, a kérdés nem teljesen tiszta így. Arra vonatkozna, hogy ránézésre hogyan állapítom meg, mivel érdemes exchange-en szarakodni? Mert tök jó lenne, ha nem csak 8-10ezer EC lenne egy kétszázezres cuccból... Szal időnként felnézek exchange-re, rákeresek pár cuccra, amit nem adtam el npc-nek, de jellemzően szart sem ér amim van.
Amit meg pláne nem értek, hogy npc ár _alatt_ árulják a cuclit exen. Annak végképp mi teteje van? -
Zero 7th #6415 Baszki úgy dobálóztok itt a milliókkal, mintha a fán teremne... :P
Ja, várj, gyakorlatilag ott terem. Csak kár, hogy nem görögdinnyefa, hanem mák. :D
Azt honnan tudom, hogy mi az, ami eladható a cuccok közül, ami esik? Egyáltalán miért dobál a játék lootot, ha a repus, flottás, lobis, zenes cuccok MIND jobbak? -
Plata #6414 Jah,70 milla körül kezdődik az ára.Most,de kitudja hogy alakul az ára. -
GaborST #6413 Elachi hajót tudnék venni AC-n? -
Plata #6412 Aszittem a netem szar,de akkor a szerver.
-
gunji #6411 Szerverproblémák léptek fel, a fórumban már fogadásokat is lehet kötni, hogy lesz-e 5000 hozzászólás, mielőtt megjavul
-
Plata #6410 Prohardveren sok sületlen baromságot össze írnak.
-
gunji #6409 Jahogy csak a New Romulus felszínére érvényes az... Így jár az, aki a prohardverről tájékozódik
-
Plata #6408 Másfélszer annyit kapsz nem négyszer meg kétszer annyit. -
gunji #6407 Pont ez írom, hogy nem duplázta (s nem is négyszerezte) meg a kapott markokat :) -
Plata #6406 Nem azért de nyílt cseten reklámoznak 1000-es tételben pénzért kulcsot,az ilyet hogy nem bannolják. -
Plata #6405 Júniustól augusztusig,és roma event van sokkal több markot kapsz.Néha figyelhetnél. 
-
gunji #6404 Az nem a nyár későbbi részén lesz?
Mentem egy kört a Tau Dewában, s az eddigi szokásos 55+60 mark helyett kaptam 82+90-t. Úgy látszik begyűrűzött már a Cryptichez is az unorthodox matematika
-
Plata #6403 A pénzes hajók közül nem sokat tudsz megvenni,főleg nem jó áron,felvásárolják az összes hajót a piacról és valódi pénzért adják.Hajóknak az ára sokszorosa lett.Jem hadar hajókat meg szinte teljesen felvásárolták. -
2 év alatt kb 600 kristályt szedtem össze ha eladom a rucit nagyobb esélye van a kps hajó bezsákolásának mint a kristályosnak.
ezért döntöttem úgy hogy rucit veszek és pénzt kreállok belőle
-
Zero 7th #6401 Nekem csak a tachyo konzol kéne a crit miatt, de ahhoz sem lesz meg a 200 lobi. :P -
Plata #6400 Én csináltam minden nap,el is költöttem 700 lobit,50-et csak azért mert rossz cuccot vettem meg figyelmetlenségemben.Kis karit én lobis fegyóval szoktam húzni,az új klingonnak meg rosszat vettem ki,olyat ami nem 1-es hanem 45-ös szintöl van,így vennem kellett újat. -
Zero 7th #6399 Én meg teljesen leszartam a lobis akciót, most az utolsó három napban jöttem rá, hogy csinálni kéne... :( -
Plata #6398 Hát szerintem kár volt.Kétszáz lobis az vagy korath vagy voth ruha lehet,ha jól emlékszem,spire ruha mindkettőnél szebb.Félre teszed lobis szettre vagy hajóra jobban jársz. -
Na kidobtam a 200 kristályomat egy klingon rucira feltettem 50 milláért kiv leszek mikor tűnik el
van fent most egy 25 milláért valakinek kell akkor vigye van 20 misim kéne 5 és akkor megdupláztam:)
-
Plata #6396 Dehogyisnem,csak előre nem mutatják meg mi lesz,júniusban jön risa event is. -
gunji #6395 Az újrajátszósdit sikerült időben befejezni a meglevő karaktereimmel, szerencsére
, de így a romi tripla mark eventre semmi idő nem jutott. :( Nem is értem, miért egyszerre van e kettő, júniusban több hétvégén meg semmi nincs
-
Plata #6394 Kerrat után mentem küldizni,Frozen küldetés a következő,ami jó poén univerzális konzolokkal,előre lepakolom aceton assimilatort ott ahol ki jön majd romulán hajó.
És a marha agyonlövi saját magát.
-
Plata #6393 Első kerraton két szép konzolt kaptam,egy polyduranium alloy,betettem hajóba és egy tetryon konzol.Két fedest le kellett beszélnem róla hogy beleszóljanak,de egész jól szót értett velük a hajóm,és pár halál után inkább elhúztak.
Nem nagyon szerették a konzoljaimat.