50068
  • Orbancapitan
    használd a lego vanguard és a jem bundle kozolokat és kész
  • Plata
    Mivel most jó a szerver így kicsit TFO-zok,elite randomokat megyek.
    Ground TFO-n kardra váltottam endeavor miatt.
    Amiből nagyon vicces dolog lett.
    Amikor megrohamozzuk a romulánok táborát és a falról lövöldöznek a romulán NPC-k a karakterem egy láthatatlan lépcsőn felszaladt és leszúrta őket.
    Kétszer is megismételte.

Tényleg nem ugrott,a kerítés jó magas,simán nekiszaladt és mintha lépcső lenne ott felszaladt a levegőben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 20:37:22
  • Plata
    Én szeretem a lekvár karimat,de mit szépítsem csúnyán elcsesztem.
    Ezért nem játszom vele egy ideje.
    Tavalyi promós jutalomból kivettem neki egy hajót.
    Csak közben rájöttem hogy nem azt kellett volna,most nem tudok dönteni egy jó ideje,maradjon nála a promós hajó sok szarral felszerelve és ráköltve jó sok pénz meg lobi,vagy üljön vissza a legendary vanguard hajóba amit nagyon szerettem.De közben meg sajnálom eldobni a promós meg lobis hajó szettet.
  • Plata
    Van egy cikk arrú miért is szár a telekom.
    link.

Tegnap este nem tudtam játszani STO-ban mert vagy félmilla volt a ping.
    Ugyanakkor másik játékban meg 25.

De ott is voltak érdekes anomáliák,volt amikor a ping-em 1 volt. XD
    Szerintem néha dilis a ping jező.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 15:05:50
  • Plata
    A doffozáshoz 12-es szint kell,vagy 11,de az általában nem megy és 12-től adja be.
  • Plata
    Kivéve ha szemét genyók és a táskádban értékes kaja van,mondjuk boxos spéci kaja,a kis genyók hamarabb felzabálják minthogy észreveszed. :D
  • gunji
    Igen, csak a folyamatos játékidőben minden egész órakor kajálnak/szaporodnak a tribblik, a kannibálok is, a /played által mutatott idő szerint.
  • Orbancapitan
    Szed le a tűskéket róla és kész mert van egy olyan vanguard boffom amin nincs tüske
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.06.22. 14:42:15
  • PiszkosFred
    Ertem, ertheto a dontes, bar kar erte. Sosem szerettem a tuskes jemhadarokat, legalabb egy emberszeru alien jo lett volna gamma recruitnak, akkor bevallaltam volna a tokent. Igy felesleges. Koszi a valaszt!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.22. 13:33:02
  • PiszkosFred
    Plusz ha jol lattam, csak akkor szaporodik a tribble es akkor eszi meg a cannibal, ha folyamatosan jatszol, amig offline vagy nem tortenik semmi. Legalabbis nalam mindig akkor lett carcass meg uj tribble, amikor online voltam es nem csak par perceket jatszottam a karakterrel.
  • gunji
    De a doffoláshoz kell a 14-15. szint, hogy le tudjam adni. Mindegy is, most ezt választottam. Meg viccesebb a Crypticen vihogni xD
  • PiszkosFred
    nem irtam be azt, amit javasoltal, addigra pont megtalaltam a tippet, hogy a proxyt kapcsoljam be EU-ra a launcher optionsben. Azota tokeletes, mint eddig, nem pedig szarakodik meg gumikotelezik nekem, mint az elmult egy hetben.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.22. 13:26:27
  • Plata
    Már egy 1-es szintű elég,adsz neki tribblit meg kaját és kész.
  • gunji
    Mert rövidebb ideig tart, s az alton nincs megfelelő klingon hozzá.
  • Orbancapitan
    mert a klingon alien-emet humanra akartam volna de írták a kérdésemre a választ h csak frakció belüli fajokat lehet tehát a mini frakciókra is érvényes lehet ha más nem majd plata kipróbálja mit számít neki még egy bug a sok mellé? :DDD
  • Orbancapitan
    nem lehet csak jemhadar-ra változtatni romulánál alien, romulán, reman, liberated borg,
  • Plata
    Ember,mi a bánatos rusnya magdi szent ragyájért rabokkal tökölsz?
    Menj át klingon karira 10 tribbli kakit beváltasz és kész.
    A 10 tribbli szart egy küldetéssel beválthatod.
    Tribbli kakit egyszerű csinálni,teszel a táskádba egy lila tribblit,meg 200 kaját és egy kannibál tribblit,a lila tribblinek lesz sok gyereke,azt a kannibál megeszi és kész a tribbli kaki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 12:26:21
  • gunji
    Én sem használok proxyt. Korábban volt (azt hiszem) két EU-s proxy is, csak egy idő után azzal is nagyon lagolt, így emiatt illetve az újratelepítések után nem állítottam vissza. De ha vele megy, az jó hír! :)
    Szerk: Amiatt is, hogy még nem szüntették meg. Bár most, hogy ide került a cég, csinálhatnának egy normális helyi proxyt, vagy szervert.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.06.22. 12:24:05
  • gunji
    Universal endeavor: deliver 5*2 prisoners to fleet
    Ebből, ha kész 2 transzport az ötből, az nekik 36%. Mint amikor még anno a Voyagert először adta a tévé és az újságban ajánlóban a rossz sortörés miatt mindig Kilenc Bőlhetet írogattak. ;)
  • Plata
    Az mindig üres.
    Mit írtál bele?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 12:16:11
  • PiszkosFred
    Na megoldodott, redditen irtak egy jo tippet es mukodik. Hasonlo, mitn amit te irtal, lenyegeben a launcherben az options alatt van egy game proxy, ami nalam uresen allt (nem tudom, hogy a patch resetelte vagy mindig is ures volt), de az eu-t kivalasztva megy normalisan megint minden.
  • Plata
    Nem értem miért nem tudják megoldani,ESO-ban sem gond hogy bethesda fiókom van és steames DLC-ket vettem hozzá meg steamről is vettem crownt.
    Meg vettem már bethesda-tól is dlc-t.
    Sosem volt belőle gondom hogy a fiókom félig steam félig bethesda.
    Kivéve mikor steam meghülyült és sokszáz giga pecset szedett le. :D
  • PiszkosFred
    ARC es Epic fiok kulon van, hacsak nem regi ARC-ot csatolta az epichez abban a par hetben/honapban, amig ezt lehetett. Ha uj fiokra vette, igy jart.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.22. 11:56:48
  • Plata
    2/5? Micsoda?
  • Plata
    Cseten valami olyasmin ment a traccsparti hogy Epic store-n keresztül vásárolt 200 dolcsis zen bundle-t nem kapták meg.
    Ha jól értem valaki epic storeban vette,de nem kapta meg a zen-t és a cryptic sem segít.Azt hiszem ARC-os fiókra akart venni epic-en,de pénzt sem kapja vissza meg a zen-t sem.
    Jó kis cumi.
    Kiváncsi lennék vissza kapja-e valaha.

Ui:
    A combat log meghülyült,szerinte nem öten voltunk infecteden hanem heten. :O
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 11:53:27
  • gunji
    És 2/5 még mindig 36% :o xD
  • Plata
    Mázlival ma délelőtt le toltam az összes karival admiraltyt,volt vagy 3 óra,de főleg azért mert sokat afkoltam,mivel meló közben toltam. :D
  • Plata
    Én a helyedben megfontolnám a vanguard-ra váltást.

Vanguard faj:
    Ground bonus & clickable ability:
    Shroud ability
    "Rush" state bonus when consuming Ketracel White.
    +7.5% Weapon Damage (Assault, Pistol, Rifle, Melee)
    +4.5% Critical Chance
    +7.5% Critical Severity
    Space bonus:

+5% Weapon Damage
    +4.5% Critical Chance
    +7.5% Critical Severity

Sima lekvár:
    Ground bonus & clickable ability:
    Shroud ability
    "Rush" state bonus when consuming Ketracel White.
    +7.5% Weapon Damage (Assault, Pistol, Rifle, Melee)
    +4.5% Critical Chance
    +7.5% Critical Severity

Vanguard faj azt hiszem 600 zen,vagy a Gamma Vanguard Starter Pack adja,esetleg a Gamma Vanguard Pack.
    Utóbbi a legjobb,ad egy csomag vanguard boffot minden karidnak rengeteg jó hajót,ev suit-ot.Sőt a kardassziai fajt és hajókat is.
    link-elek.

A boffok szuperek.
    1 tac 1 sci 1 engi.

Ui.Küldtem privátot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 10:01:03
  • Plata
    Ötletem sincs.
    Nem próbáltam még ezt a token-t,van mindenfajta karim,kivéve lifetimer faj.
    Jem hadarból nekem csak vanguard van,azt meg sajnálnám mert jó.
  • PiszkosFred
    Valoszinuleg hulyeseget kerdezek, de hatha nem :)

Szoval van ez fajvaltos token, ami talan most mar mukodik. Ezt lehet hasznalni vajon jemhadar gamma recruit karakterre es ugy valtoztatni a fajt mondjuk emberre (vagy barmire), hogy kozben megmaradjon a gamma recruit statusza?
  • Plata
    Szívás,ha telómról kötném rá netet asszem azsem lenne jó,az is t betűs.
  • PiszkosFred
    Telekom a szar, irodaban is az van, itthon is, jatszhatatlan. Itthon van egy masik "vesztartalek" netem is melo miatt, atvaltottam igy a digire es tokeletes.
  • Plata
    Red alert is lesz.
    link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.21. 18:48:35
  • Plata
    Én sem tudok játszani,este tudnék,ithonról,mert nap közben rohadtul el vagyok havazva most.

De esélytelen.
  • PiszkosFred
    Hat, meguntam, egy oraja nem tudok belepni, vagy a STO login tiltotta le a telekomos elerest, vagy nem tudom. WoWban 30ms es tokeletes, ESO detto, de STO-ba se epic klienssel, se simaval, se steamessel nem tudok belepni ugy, hogy vagy ki ne dobja login timeouttal vagy ha belepek, akkor a netgraph parancs ne 36ezres latencyt mutasson :D Eddig csak estenkent volt szar, most mar delutan is?
  • PiszkosFred
    Hat, ha akarnam sem tudnam megnezni, a login szerver vagy nem szeret engem, vagy siman csak halott, de nem tudok belepni :) (net jo, eso meg a wow siman mukodik, csak az sto all meg karakter kivalasztas utani belepesnel)
  • Orbancapitan
    de ott sincs
  • Orbancapitan
    max a tribble-n lehet fen
  • Orbancapitan
    nincs lifetimer szeró ami volt a dev szeró lett
  • Plata
    Ha jól értettem igen,mivel folyton redirecting please wait üzenettel ledobott a játék így sokmindenről lemaradtam,de úgyértettem ez lesz az eventes hajó.
    Nézd meg hogy feltudsz-e menni a lifetimerek teszt szerverére,ha jól értettem onnan van a kép.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.20. 23:14:53