50136
-
gunji #6636 Eh, hülyeséget írtam. Gameplay proxy, nem pathing. Meleg van :S
Viszont sikerült négy karakterrel végigvinni a fafejgyűjtést :) -
Plata #6635 Ha Eu proxyra rakod a játékot 50% eséllyel oda dob kb,általában elsőre oda dob minden trükközés nélkül. -
GaborST #6634 végre berakot eu2-re nem tom micsináltam de mükszik
-
Plata #6633 Simán rakd proxyra,ha eu1 akkor indítsd újra a játékot,de úgy hogy kilépsz az előzőből. -
GaborST #6632 meg volt de semmi proxy
csak akkor rak proxyra ha Patching proxy-nál és Game proxy-nál is az EU-t választom
de akkor is folyton az eu1-re rak
de ha a host-ba beírom ezt 79.125.26.110 eu1.proxy.crypticstudios.com akkor meg nem rak proxyra -
gunji #6631 A loaderben át kell állítani, hogy proxyzzon: a loader ablakában jobbra fenn options, majd a Patching proxy-nál válaszd ki az EU-t. Utána save, végül újra kell indítani a loadert. -
GaborST #6630 nincs olyan mini program amivel lag mentessé lehet tenni a játékot
-
GaborST #6629 hát én kipróbáltam de így a sima seróra rak semmi proxy se 1 se 2 -
gunji #6628 Nem, a 79.125.26.110 az eu2 ip-címe, s azt hitetjük el a géppel, hogy az eu1.proxy.crypticstudios.com megnevezéshez az eu2 címe tartozik. Így mindig az eu2-höz fog csatlakozni. -
Plata #6627 De akkor Eu1-re rak nem?Az meg vér szar lagos. -
gunji #6626 Ennél jobb megoldás, ha beírod a hostsba a
79.125.26.110 eu1.proxy.crypticstudios.com
sort. -
Plata #6625 Egyszerű addig indítom újra és újra STO-t amíg Eu2-re nem rak,Eu1 kurva lagos.Legtöbbször 1-2 indítás és kettes vagy egyből kettes,de néha szopat és kell vagy 10 indítás. -
GaborST #6624 Plata hogy tudsz eu2.proxy-ra menni mert engem is állandóan csak az eu1-re rak -
gunji #6623 Persze, eu-s proxyt használok, sőt a hostban is van ilyen bejegyzés:
79.125.26.110 eu1.proxy.crypticstudios.com
Karakterváltásnál nekem 94% körül szokott sokszor megállni. Most vettem pár fürdőruhát a farmolós karaktereimnek, így kevesebb ruhában mintha gyorsabb lenne a karakterváltás.
Gondolkodtam, hogy a negyedik karaktert is bevonom a gyűjtésbe. Nem biztos, hogy neki is sikerülne befejeznie, de olyan 15-20 favort azért tudna gyűjteni, s sok kicsi sokra menne :) -
Plata #6622 Neked szerintem laggal van problémád.Próbáltad már Eu2 proxy-t?Nekem kari váltás csak pár másodperc,kb 20 perc alatt megcsinálom 30 karival sulibánozást ha nem állok le pofázni. -
Plata #6621 Nekem 50 favoros rakéta van,két karinál,felveszem küldit,begyűjtöm 10-et leadom küldit,nem teleportálok váltok karira,megcsinálom másikkal is,4-5 perc néha 6 perc is marad,de nincs kedvem többel csinálni.Lag rollback meg ilyesmi nincs,de olyan van hogy megzavar valaki a való életben,vagy játékban vonják el a figyelmem.Ma 46-os instában például elkezdtem a horghan gyüjtést erre arra repült két full pucér csaj kari,akik szintén gyűjtötték horghant,na őket meg próbáltam el kapni,de jobb rakétájuk volt,le akartam őket fényképezni hogy berakjam fórumba. -
gunji #6620 Maxi respect, fehér, nem zöld. De azt továbbra is tartom, hogy az alábbi körülmények között nem lehet öt percen belül megcsinálni egy kört:
Odaállsz a parton a vendor elé. Idő indul. Felveszed a küldetést. Megveszed a fehér/kölcsönzői rakétát, beteszed a powerbarba. Bekapcsolod és elindulsz balra a délnyugati fafejhez, felveszed majd tovább a következőhöz. Ha megvan a tizedik fafej is, akkor visszatranszportálsz a partra, majd gyors repülés a folyosón álló faszihoz. Küldetést lead, jöhet a következő karakter.
A repülés közben sok a lag, az ugrálás (roll back-szerű dolog), ha odaérek a fafejhez, a collect-re nyomva elindul a csík (interacting), közben automatikusan leold a rakéta, a csík megszakad, így újra collect, közben ha érkezik másvalaki is, akkor a take-gomb nem működik csak pittyeg, így cancel és újra collect, majd take. Nem egyszer, többször. Ezzel súlyos 10-20 másodpercek mennek el.
Előtte nincs gyakorlás, nincs térképnézés a neten, vagy útvonal-optimalizálás, repülés közben nézi M-mel a térképet, hogy merre kell repülni. Az ember először csinálja, s nyilván hibázik, amikor sikerül méterekkel túlrepülnie a fafejen a tehetetlenség miatt.
Szóval, nem hiszem, hogy mindezek mellett sikerült első nap öt percen belül maradni.
Ha először csinálom, akkor nincs favorom zöld/kék/lila rakétára, csak kölcsönzőit tudok venni, amit két napig teszteltem, hogy mikor gyorsabb, ha a vendortól indulok és ott veszem meg, vagy óra 23 előtt veszem meg és idő előtt odamegyek az első fafejhez. Nyilván nem kell a végén a partra sem visszatranszportálni, le lehet adni a küldetést az utolsó fafejnél is. De erre rá kell jönnie az embernek. S ezt csak akkor tudja, miközben csinálja.
Mostanra sikerült 3.40-3.50 alatt lenyomni egy kört, igaz ebből 30 másodperc a karakterváltás. A csütörtök esti 7-8 perc után ez haladás.
Továbbra is maxi riszpekt mindenkinek. ;) -
Plata #6619 Hát megmutatom az enyém milyen volt régen.Mikor még intrepid volt.
Intrepid
Néha szórakozásból raktam be nadeon detonátort és egy torpedót.Hogy mennyire jó nem tom,de talán felnéz ide Kolln és elmondja a véleményét. -
Plata #6618 Zöld hátirakétával sem tartott 5 percig. -
Plata #6617 Próbáld ki a kumari packot,annakaz ágyúja nagyobbat lő,guramba critje 230 körül is volt. -
és a crescent cannon még ennél is viccesebbet tud bepuszilni - katt -
GaborST #6615 Én 3 karival szoktam meg csinálni úgy hogy még marad is majdnem 2 percem! 
Ja és újabb egyéni rekord az Ori karimmal több mint 94K Critical sebezés Heavy Elachi torpedóval!!
Egyre jobb a kicsike!
-
gunji #6614 Tesztelgettem a fafejgyűjtögetést. A 14 percbe valóban belefér a három karakter, de kell hozzá választani egy rövid útvonalat, s legalább egy lila rakéta is szükséges (lehet, hogy három kékkel is megoldható, nem tudom).
Úgy nézem, hogy elméletileg lehetséges lenyomni az időt 3:30-ra, így elvileg négy karakterrel is megoldható, de ahhoz tényleg egy gyors karakterváltás kell, lag nélkül, egy gyors, optimalizált út, s persze mindenkinek egy lila rakéta. -
Plata #6613 Ha haza érek majd megnézem és válaszolok.De itt nagyon szar a mobil net.
-
Zero 7th #6612 Aha, és mit éri meg? :) Sosem volt még sci karakterem, nem tudom, melyik képességek jók. Resistance-ok kellenek?
Azon már gondolkoztam, hogy vonósugár van skillben is, meg a borg setből is, arra érdemes lehet ráhajtani...
Meg a gravity well is aranyosnak tűnik.
Ja, meg a romulán repu T5ös aktív traitje, ami 100-at ad a science skillekre, gondolom nagyon kell.
Csináltam első körben egy ilyet, de ezen még tökölődni kell azzal, hogy vannak skillek, amiket nem éri meg kihúzni maxra, plusz figyelembe kéne venni, hogy joined trill és kap bónuszt.
A játékban még egyetlen pontot sem osztottam ki, aztán már 15ös szintű vagyok... -
Plata #6611 Attól függ hogy milyen sci lesz,de igen főleg a sci képességre és túlélésre kell rakni.De nem minden sci képességre,csak arra rakj amit használni is akarsz. -
Zero 7th #6610 Kis help, hogy mire érdemes gyúrni egy science karakternél?
Fegyveres skilleket felejtsem el, gyúrjak shieldre meg abilitykre a science kategóriában? -
Plata #6609 Ki tudja,de fölösleges megtartani a gyöngyöket.Talán akkor fel sem használhatod majd. -
GaborST #6608 szerintetek jövöre mi lesz hogy most mind a 2 hajó lefutt
mert nekem egyik se kell de a gyöngyöket megtartom vagy hülyeség már helyfoglalás miatt -
gunji #6607 Igaz, benéztem, 25 napról indul, nem 40-ről. Akkor még jobb, 26 nap alatt lehet meg a 2 hajó :)
EU-s proxyt használok én is, de nálam elég lassú :( -
Plata #6606 Hát engem a hajó nem nagyon izgat,de a hajót megszerezni 25 nap nem 39.
Eu2 proxy-n nincs lag,karakter váltás max 10 másodperc. -
Zero 7th #6605 Na én közben kivettem a joined trillt, indítottam egy fedes science karaktert.
Van ennek az a sok skill bónusz. Hogy kell azt érteni, ki kell maxolni a skillt mert fel tud menni 100 fölé, vagy épp fordítva, bónusszal együtt legyen 100, és akkor marad egy csomó skillpontom másra? -
gunji #6604 @6597: Szerintem mindkét hajónál elég a 40 gyöngy, ha már egy másik karakterrel megszerezted (egyazon accon belül), legalábbis a reputation-tab felirata alapján. De 39 nap múlva kiderül. :)
@6599: Minden óra 23-kor kezdődik és 37-ig tart az ingame óra szerint, legalábbis nálam ennyit mutat.
@6600: Kettővel tuti meg lehet csinálni, hárommal... hát nem is tudom. Annyira rohadt lag-os a játék, 2-3 másodperces ugrások vannak sorozatban, s addig teljesen máshova repül a karakter, mint ahova irányítom. A karakterváltás is 40-70 másodpercig tart, a 14 perc meg nagyon rövid idő, talán ha a kiírt 15 meglenne.
Lag nélkül és lila rakétával kellene kipróbálni, talán akkor nagy mákkal... Szvsz -
GaborST #6603 Na ez szerintem elég fajin kis fürdőruci 
-
GaborST #6602 barnítottam már egy kicsit a Caitian karimon mintha napozott volna
nem mintha tudna barnulni a bundája miatt
-
GaborST #6601 na erre majd oda figyuzok :) -
Plata #6600 Óránként,15 percig,ha sietsz 2-3 karival megtudod csinálni. -
GaborST #6599 Ez a hunt izé félóránként vagy oránként van ? -
GaborST #6598 Banyek nekem még kell a kinézet bugyihoz 540 olyan vacak
-
Plata #6597 Az idei hajó 1000,a tavalyi 40 ha megvan.