50164
  • Gundark 1 1
    Ezt már többször észrevettem én is. És tényleg üres. Szerintem túlfejlesztettek valamit.

Más: Próbálta már valamelyikőtök a romulán kisérleti fegyvereket? Nekem a "rendes" romulan plasma bejött, szeretem :) De van kisérleti torpedódjuk is, a leírás alapján nem tűnik rossznak. Csak kérdés mi a valóság.
    Jelenleg éppen a MACO szettet építgetem, de párhuzamosan nézem a romulánok cuccait is.
  • Plata
    Nem is tudom mikor voltam utoljára dyson groundon.De átlagos helyeken nem engedi.
  • Uniel
    Én simán tudok váltani bárhol a fürdőruha és a páncél között, nem kell semmi trükk hozzá :) Dyson ground-on piros bikiniben löttem a Voth-okat is :D
  • GaborST
    az miért van hogy zölden jelzi + többször hanggal is hogy üzim van de mikor megnyitom nincs semmi
    azaz nem kaptam semmit!

ezt hogy orvosoljam mert tegnap este óta csinálja én meg azt hittem ha majd ma megint belépek eltűnik de nem
  • GaborST
    nem tom most a sima szerón vagyok de ma még megnézem lehet kell neki kis idő

de fura hogy semmit nem másolt amit zenért vásáróltam
  • Plata
    Mikor a flotta bázis teszt volt azt csináltuk hogy a karinkat sokszorosan átmásoltuk és mindegyikkel betettük a dilit meg cuccokat.Volt egy rakás ugyanabból a kariból,csak a nevük után szám volt.
  • Plata
    Nekem régen mindent meg kapott a kari.
  • GaborST
    Átmásoltam az egyik karimat a Tribble-re de semmi zenért megvet cuccot nem rakott át többek között a hajót se amit már megvettem az eredeti szerveren!! Se ruha se bank account se semmi mást csak simán átrakta és kész! Ez ilyen vagy még várjak vele?
  • Plata
    Nagyon nem risa ruhában lesz sulibán után,most volt időm fellépni játékba megint.Orion engimnek tele a dutyi rabokkal,ezért el ugrottam ds9-re.Előtte sulibánon járt fürdőruhában,ds9-re érve is úgy maradt.Úgy látszik ha felhívod klingon karid risáról sulibánra a fürdőruha be bugol.
  • Plata
    Nem,tegnap este sulibánoztam velük,és ott hagytam őket a hajón,ma reggel be logoltam és fürdőnadrágban meg monokiniben virítottak risán.
  • RoboKutya78
    ja de viszont ha visszamész risara akkor nem lesz rajta egyiken se a fürdőruci :(
  • Plata
    Érdekes dolgot vettem észre,sulibán hídra ha fedes karit fürdőruhában hívom fel,rendes uniformisban érkezik meg,klingon viszont fürdőruhában.
  • Plata
    Warp és singu magra ugranak,positron deflector is kelendő.
  • GaborST
    mondjuk elég nehéz a játékban belőni a méreteket
    múltkor mikor még meg volt a gorn boffom a maga több mint 2 méteréve nem érte volna fell az egyik pályán az egyik konzolt (valami vicc a méret arány a játékba)

lilákat dobáltam én is ki de nem nagyon viszik :(
  • Plata
    Ez inkább anorexiás.
    Kis cuccokban főleg lilában utazom,általában egyedül enyém a piac.
  • GaborST
    a minap meg kellet vennem vagy 20 fegyvert kéket ac-n hogy utána ki tudjam rakni a sajátomat + utána azokat is jó áron

kövez meg de valahogy irritál a túlsúlyos nő

ha már nő akkor legyen szép szexi és magára adó
  • Plata
    Hú de ződek,és mintha egy kicsit soványak lennének.
    Mi az hogy leverték a kis szintű cuccok árát?
  • GaborST
    ja és az új Engine Ori-Harem
    már Kapitány de nagyon leverték a kis szintű cuccok árát

• GaborST
    kár amikor kiraktam őket nem találtam két milláért ilyet ez szívás

na majd vissza veszem őket aztán hátha majd megy az áruk fel egy kicsit addig elvannak nálam
  • Plata
    Az explosive expert drágább 2 milla.Ezeket neked az életben nem veszik meg 100-ért.Nem túl jó doffok.
  • Plata
    Ilyet már kapsz 1 milla 175 ezerért.
  • GaborST
    itt van csináltam képet

• Plata
    Megnéztem exen voth doffokat 600k-3 milla közti áron lehet venni.
  • Plata
    Az még édes kevés.nézd meg hogy mennyit ér egy olyan doff.Az hogy 5 traitje van édes kevés.
  • GaborST
    nem tom mind a kettő 5 képességgel rendelkezik (vagy nem tom minek mondják)
  • Plata
    Attól függ,van-e valóban annyi értéke,vagy csak poénból raktad ki annyiért.
  • GaborST
    Pár napja kiraktam 2 lila voth doffot az AC-re darabját 100 misiért remélem elkel
  • Plata
    Hát zöldet sűrűn kell törölnöm,fehér nem nagyon van mert az megy bázisba.
  • GaborST
    akkor jó sok doffod lehet
  • Plata
    Kék doffok eladásával nem szoktam foglalkozni.Lilát is csak akkor adok el ha legalább 3-4 milla.
  • GaborST
    az fasza egyet megtartasz a másikat meg eltudod passzolni
  • Plata
    Jaj,siettem és no link.

• Plata
    Kész lett egy doff küldim,a jutalmam ez a doff:
    http://kepkezelo.com/images/e80zqtj6d2qcdjj3w8e1.jpg
    De a rosterbe duplán került be.
    http://kepkezelo.com/images/1w5ilgef46hjweiazpx6.jpg
  • GaborST
    ez de komoly

• Plata
    Az egyik dev azt írta hogy a következő fej a kanálfejűek lesznek.Az meg tuti kardassziai.
  • Plata
    Just Dance az nem tánc stílus,csak táncolj.Ha jól rémlik.Samba az tavalyi accolade asszem,a samba advance azt most is meglehet szerezni.Másik kettő neve eszembe sem jut,de mindjárt felmegyek,épp haza értem.
  • RoboKutya78
    bár azt nem tudom hol látom az épp aktuális állást hogy mennyi kell ahhoz hogy feloldja.

• RoboKutya78
    egyszerű táncolsz és egy idő után feloldja
    Pl a sambát nekem így oldotta fel de ha jól látom idén kaptunk két új tánclépést is.
    Csak azt sajnálom hogy a táncbuli alatt nem rakták be őket kicsit szenvednének azok akiknek nincs ilyen :)
  • GaborST
    egy kérdés tánc stílust hogy lehet feloldani mert nekem hiányzik 3 köztük just danse is
  • GaborST
    hmm az nem új csak perwoll-lal mosva