50145
  • Plata
    De most más a helyzet.Tavaly minden karidnak 1k gyöngy volt,az idén nem,ha egy karival kész a küldi,a többinek automatikusan 40 lesz,de ha van neki is csinálva küldi akkor bebugol,és dobhatod el.Legalább is volt akinek be bugolt,és el kellett dobni majd újra felvenni.De ugye nem nagy veszteség mert csak 40 gyöngyöt kér,csak fölöslegesen szórakozott vele.
  • RoboKutya78
    mért buknám tavaly ha jól emlékszem pár napos késéssel de több karival ki tudtam szedni a téli hajót is meg a nyárit is.
    karakterenként külön számolja nem accuntos.
  • Plata
    De hülyeség több karival csinálni,oltári nagy hülyeség,ha egy kariddal kész vagy akkor a többivel buktad az 1000 gyöngyös küldit.
  • RoboKutya78
    Am meg nem sajnáltam az a 10 perc repkedést a 6 karakteremtől. de nem emiatt nem lesz meg a hajó hanem mert többet voltam távol mint kellett volna ezen az eventen. Kiszámoltam átlag max egy hetet tölthetsz távol hogy ha ki akarod szedni és nem doboz nyitogatsz.
  • gunji
    Köszi. Egy hármassal szerettem volna bemenni, a hajót eredetileg neki szántam. (Aztán legfeljebb kap egy normált, ha nem jön be neki. ;))
  • RoboKutya78
    elvileg ha jól tudom minimum 10 de ha behívatod magad akkor már alapra leenged.
  • gunji
    Majdnem ingyen: 40 gyöngy azért kell ;)

A risai eventre milyen szinttől lehet bevinni karaktert?
  • Plata
    Minek több karival vesződni vele?Csak egy karival kell kiszedni,a többinek ingyen van.Különben meg egy rakás szar.
  • RoboKutya78
    A franc esne bele idén nem sikerült összevadásznom a risai hajót sajna annyira lemaradtam hogy dobozokból is képtelenség lenne kiszedni pedig kíváncsi lettem volna rá nagyon :( karakterenként most tartok 500 pont körül kiszámoltam ha 17.éig kockulok még akkor se lesz meg így feladtam a mecset. Max ha kedvem lesz táncikálok még párat és eladom a kapott tokent.
    700 pont jönne össze még.Sebaj majd jövő nyáron kiszedem ha még érdekel a játék.
  • Raulblanco7
    hehe, én is akkor kapcsoltam ki amikor egy gyökér elkezdett énekelni stf-en
  • Zero 7th
    Jólvan, megtaláltam... :P
  • Zero 7th
    Eeee! Hogy a picsába kapcsolom ki a voice chatet játékon belül? Valaki FOLYAMATOSAN szipog meg zörög, totál hülyét kapok tőle. Nem is tudom, hogyan csinálja, nekem defaultból push-to-talk, de ez a taknyos darthvader meg folyamatosan továbbít.

A jobb gombos menüben a disable voice chat meg szürke.
  • GaborST
    kaptam egy érdekes levelet sto-n

ami ez lenne!!

"Hello
    I need everyone help to get my nation to another game just only need to sign this petition.
    If help you have my nation thanks.

Link : http://www.change.org/petitions/firaxis-games-hungary-to-civilization"
  • Plata
    A rémuszi alamuszi és randa,breen dettó,lekvár se nagyszám,a zenes megen randa.
  • GaborST
    Ezt most kinek írtad?
  • Zero 7th
    Van négy dísz boffom földre, a rémuszi, a borg zenes, a breen, meg a jemhadar. Plusz hely már van nyitva, ott tartom a hajóra való, crit bónuszos romuluszi tiszteket. Szal az már tényleg kicsit luxus lenne... Majd ha nagyon nem tudok mit kezdeni a zennel... :P Egyelőre pihen tárgyként. :)
  • Plata
    Vegyél boff hely növelőt és rakd be dísznek.
  • Zero 7th
    Bár ahogy nézem, ennek sincs space traitje, a földi bandám meg tele van spéci boffokkal, szal igazából nem is kell. :P
  • Zero 7th
    Tényleg ott van, köszi. Egyrészt ott nem kerestem, másrészt akkora rendet tartok az invben, hogy nem tűnt fel. :P
  • GaborST
    lenne egy kérdésem melyik az a consol vagy képesség ami csökkenti a cruiser típusú hajók sodródását?
  • Raulblanco7
    ha tele a station rész nekem mindig inventoriba kerül.
  • Plata
    Passz.Nézd meg overflow bag fülnél esetleg.
  • Zero 7th
    Megcsináltam a dyson reput, kaptam egy voth boffot, nem fért be, mondtam neki, hogy not now. Most nincs a stations fülnél a listában. Bebuktam őt örökre? Mit tud egyáltalán?
  • GaborST
    hmm én is toltam azt egy ideig még fenn is van a gépen asszem :)
  • Plata
    Sima napi fejvadász küldi nem kihívás,de a heti Kingpin már jó kihívás.
  • GaborST
    ja vágom
  • Plata
    Jaaa,háát bounty broker hét van,és cuki copfos miraluka fejvadászommal csináltam a küldiket Sw Tor-ban.
  • GaborST
    hát ez "heti és napi fejvadász küldit"
  • Plata
    Mi micsoda?
  • GaborST
    ja az micsoda ?
  • Zero 7th
    Az micsoda?
  • Plata
    Én azt pénzért veszem mostanában.Nincs kedvem farmolni.Nekem is lagol a szerver rendesen,úgy hogy én most elmentem megcsinálni a heti és napi fejvadász küldit inkább.
  • GaborST
    ja ja csak nem tom miért, így nem haladok a dili gyűjtéssel + akartam még egy fürdőrucit
  • Plata
    Jah nekem is azt csinálta,3.2 giga frissítés .
  • GaborST
    na kiléptem erre elkezd frissíteni ez hülye
  • GaborST
    áááááááá kész feladom állandóan ledobál
  • GaborST
    kipróbáltam :)
    bár ilyen lag mellet játszhattalan
  • Plata
    Mi a búbánatot keresel neverszutyok szerveren?
  • Plata
    Jé,azt hittem csak nekem szar.Megnyugodtam akkor.
  • GaborST
    Mia szar van most a cryptik szervereivel mindegyik baszakodik ledobál laggol mint állat!
    Nem csak az STO az speciell állandóan ledobál proxy eu2-ről
    De rohadtul lagol a Neverwinter szervere meg a Swordsman-é is!!