50191
-
gunji #7333 Áhhá, köszi. Jé, még az Aegis setnél van ilyen :D
Mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy lesz borg konzolom stf-k nélkül. Így legalább már érdemesebb oda is benézni.
De legalább most már tudok kockát is robbantani :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.20. 21:41:49 -
Plata #7332 Disable visuals a borg alkatrészre. -
Plata #7331 Én F2P vagyok,úgy kezdtem mint te,van kb 30 darab 50-es karim,mindnek zenes vagy lobis hajója van,szinte mindnek más,szinte minden zenes hajó megvan,van akinek egy rakás lobis hajója van.Ha van türelmed és jó flottát találsz bármit elérsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 21:27:55 -
voros12 #7330 Sziasztok, új vagyok, és az a kérdésem lenne, hogy ha az ember elkezdi ezt a játékot teljesen F2P-el játszani akkor mennyi hátránnyal indul mint aki fizet? -
gunji #7329 A fedes hajókon a borgos vizuális effekteket ki lehet kapcsolni valahogy? Nem mintha nem néznek ki jól a kis zöld pamacsok, de sajnos nem szimmetrikusan helyezkednek el, s ez így kicsit bántja a szépérzékemet ;) -
Plata #7328 Ha nincs klingonod,akkor nem sok értelme van beszélni contrabandozásról,fedesnek nem nagyon jön,esetleg veszel exen 50k ec-ért darabját és beváltod valamelyik secu officernél.Gondolom fleet hajók 5 vagy 6 modulba kerülnek,annak akinek nincs meg a zenes,akinek megvan annak 1-2.Mivel az új hajók konzoljai brutálok lesznek,semmi értelmét nem látom úgy venni fleet hajót hogy nincs meg a zenes,igaz most sincs értelme.Mert a zenes hajók atom jó konzolokat és fegyvereket adnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 20:27:01 -
Erről a contrabandos dologról mondanátok pár szót? Mivel egy karakterem van nagyon nem gazdagodom meg belőle, de a dilithium mindig jól jön :)
Apropó dilithium. A flottás hajó vásárlás fog változni? Most arra gondolok hogy érdemes e (az árfolyamot most hagyjuk) fleet modult vennem, vagy csak gyűjtsem a dilit és nézzük meg mi lesz? Persze gondolom a tier 6osokhoz kell majd 6-7 darab. -
DarkBlade #7326 Twitteren nemrég írták hogy pár napig nem lesz elérhető a teszt szerver. -
Plata #7325 Valszeg igen. -
DarkBlade #7324 Régen, előfizetős voltam. Lehet ezért látom a 3 szervert? -
Plata #7323 F2P nem is látja az igazi teszt szervert,csak akkor ha megengedik. -
DarkBlade #7322 Meg a fórumot olvasva, megint csak a lifetime/elöfizetök -et engedik be.
F2P -sek (köztük én is) kimaradnak megint egy darabig. -
DarkBlade #7321 Nem megy a szerver még. -
gunji #7320 Hát azt én sem tudom, hogy hogy van ideje rá. Naponta 6-8 órát folyamatosan erre fordítani szvsz értelmetlen, a játék lényege veszik el ilyenkor.
@DarkBlade: és látszik is valami új dolog, vagy ez még csak előtelepítés, s nem aktív semmi? -
Plata #7319 Csakhogy 1 contraband beváltás 2k dilit ad,130 karival az is 260k dili,vagyis legalább 4 beváltást kell csinálni,az 16 órába tellik.Csakhogy kilogolsz és belogolsz küldit felveszed fél perc.Ha rohadt gyorsan ki be logolsz 130 karival akkor talán 1 óra alatt megvan a küldi felvétel.De szerintem 1 óra kevés lenne rá nagyon.Naponta minimum 6 esetleg 8 órát csak azzal töltene el hogy felveszi a küldit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 13:08:57 -
gunji #7318 Hát én csak olvastam róla. :D Nekem a hat karakternél is sok néha; ha meg napizással próbálok dilit farmolni, pár nap után már az is unalmas.
Az egy milliós finomítás elméletileg megoldható, ha előfizus az acc, akkor belépéskor automatikusan finomít (legalábbis így olvastam), de hát akkor is 125 karakterbe be kell logolni, ami broááf, meg nem is tudom, hogy hány karakter lehet egy accon belül. -
Plata #7317 Hülyeség.Contraband bot farmolást kicsinálták tudtommal.Legalábbis a régi fajta farmolásnak lőttek.Doffozással most is lehet szépen szedegetni.De ez a napi 1 milla jó nagy ökörségnek tűnik.Mire 130 karival be logolsz finomítasz lemegy a nap,nekem 10 kari foglalkozik ezzel így is kb félóra. -
gunji #7316 STO-fórumon én sem találtam erről infót, csak arról, hogy valakinek a valakije 130 karakterrel contrabandozik, egy másik meg napi egy millió dilit finomít
. Mindenesetre a contraband vásárlásnál figyelembe veszem a leállások időpontját, jobb félni, mint megijedni alapon. Addig meg hajrá. :)
-
DarkBlade #7315 Pár mega híján majdnem 6Gb -os patch van tribblin.
-
Plata #7314 Hivatalos infó azt hiszem nincs,csak rebesgetik.
De megszüntették az stf-en való végtelen contra farmolásának a lehetőségét.És a contrázást kétszer nerfelték.,eredetileg contra küldi 2 óráig tartott és 3 contra kellett hozzá. -
DarkBlade #7313 Erről a contraband farm megszüntetéséről a hivatalos fórumon is van infó? jó lenne egy link... -
gunji #7312 Én első gondolatra nem bánnám, ha lemennének a tripla crit chance-s phaser beam array mk xii+konzol árai, ki tudja mennyi selejt fog kijönni a craftból. Második gondolatra ha lehet majd mk xiv-es cuccokat is gyártani, akkor lehet, h mégse kellenek a xii-es cuccok most, talán érdemes várni még két hónapig.
Két érdemes dolog vétette magát észre a péhán: az egyik, hogy a contrabandos farmolás megszüntetéséről csicseregnek (hát, nem leszek milliárdos
cryptic), illetve hogy valaki valami ilyesmit ír, hogy a Crypticnél pénzéhesebb játékcéggel nem találkozott, nos hát akkor javaslom az EA/BW párost a figyelmébe :D
-
OFF:
Kickstarter project:
ON: -
Plata #7310 De nem pénzel foglalkozom,én 5 naponta egyszer doffozok flotta hajóján,és naponta 1 vagy 2 alkalommal doffozok az egyetlen doffos karimmal.
És ebből lesz a pénzem,mert mint mondtam,lusta vagyok.
Legalább is a pénz szerzéshez,ebből keresem meg a pénzecském.A flotta hajón felvett küldikkel jó esetben keresek 50-60 millát.Doffos karival szerzett cuccokat régen irtózatosan jó áron adtam,de most az is leromlott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.18. 14:19:08 -
aru #7309 Már bocs de én napi max 30 percel értem ezt el, és szerintem az ide-oda adok-veszek nélkül ez jó. Te meg azért naponta több órát játszol. -
Plata #7308 Egyébként nem az mk14 cuccok teszik tönkre az exet hanem az mk12 ultra rare cuccok amit craftolni lehet.Aki dilithiumból felhúzta maxra a craftot az már vígan gyártja az mk12 ultra rare fegyvereket,amik baromi erősek,és baromi drágák,olyan 80 misi körül kezdődik az áruk. -
Plata #7307 Egy év alatt 200 milla?
Én nem vagyok egy nagy pénz guru,meg lusta is vagyok,de tegnap vettem 180-ért hajót.És amikor kijött az új box akkor basztam el kb ugyanennyit lock box kulcsra.Meg az első karimnak,úgy értve első hogy ő volt a legelső,csináltam egy kitet olyan 10-en valahány misiből.Meg egyéb hülyeségekre elbasztam pár millát.
Asszem nincs is igazán első számú karim.Fed oldalon a temporalos vulkáni karik állnak legközelebb a szívemhez,klingon oldalon meg még több kedvenc van.Tíz klingon közül csak egy nincs rendesen felszerelve,neki csak aegis szettje van és bortas pack,Fed oldalon is van három karim aminek nincs repus szettje,obelixes sci karinak,mert az obelix kurva nagy csalódás volt,és a karit azóta hanyagolom kicsit,imperialos enginek is csak aegis van,mert ő ground kari,és a didi retrós enginek is csak aegis szett van,de neki azért mert a didi retróra fölös a repus szett,mivel olyan tápos hogy nem kell neki.De az összes többi karinak van rendes szett egyéb szarság. -
aru #7306 Én nagyon úgy látom még e mellé, hogy a mk14-es cuccok miatt az exen is egyre kevésbbé fogynak a cuccok. :/ Amúgy mákos vagyok, mert 1 év alatt összejött 200 millió EC és 860 loby és pont hajót akartam venni amikor bejelentették a 60as szintet és dolgokat. Így most várok én is jó, hogy még nem vettem semmit.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 19:53:46 -
Orbancapitan #7305 hát igen ezek a T6-os hajók mindent felborítanak. -
gunji #7304 Kicsit fölszaladt a zen ára, éjjel - mikor kiléptem - még csak 164 volt, most épp 170-en áll. Önmagában talán nem is ezzel lenne a baj, hanem, hogy egyre kevesebb van forgalomban (kb. százezer van kinn a piacon), s egyre jobban fogy. Bár e kettő dolog nyilván erősen összefügg.
De ki tudja, hol a vége, s hogy mennyire fog ez még visszaütni a játékra. -
Plata #7303 Nyugodtan jöhetsz HGF-be,nincs semmi elvárás hogy mennyi hajód legyen meg mennyi karid,ha csak időnként van időd játszani azt is elfogadják.
HGF nélkül valszeg fele ennyi hajóm se lenne,meg karim se.Sok segítséget és út mutatást kaptam.No meg segített a flotta dili és ec szerzésben is.
Most jöttem haza,mindjárt felmegyek,írj rám ha érdekel.Kilépni pedig a flotta fülön a saját nevedre kattintva tudsz. -
Azért gondoltam hogy kevés vagyok mert pl ha Téged veszünk 20 karakterrel játszol, és van egy flottányi hajód :) Én meg csak a játék miatt, a történetek miatt csinálom. Ha lehet akkor szeretnék a flottába kerülni. Mik is a kérdések ? :) Öreg vagyok mán, 42 múltam, minden treket láttam, MMoból egyedül a World of Warplanest próbáltam ki. Egy flottának vagyok a tagja. Egyébként hogy lehet kilépni a flottából? Mert én még ezt sem tudom :) Építettünk sok mindent, de soha nem lesz kész. Még az elején mikor elkezdtem az egész STO-t hívtak meg oda. Akkor még azt sem tudtam mi az :)
A resonance-ról meg a SFportalon olvastam. -
Plata #7301 Ez a mai egy elcseszett nap,és megint lépnem kell,de szerintem 5 után már leszek.Lehet hamarabb,fax se tudja meddig leszek távol.De ha gondolod küldök invet HGF-be. -
Plata #7300 HGF-ben nincs semmi követelmény,nem tom mért vagy kevés.
Resonance egy balfasz flotta,sokra velük sem mész,vagy inkább semmire.
HGF-ben sok építeni való már nincs,mert minden full ezeréve,de fleet creditet tudsz szerezni mert állandóan futnak specialok,amikbe csak fleet mark kell vagy egyéb baromság.
Resonance nevü flottáról azt lehet tudni hogy van jó spam botjuk,amivel teleszemetelik az összes létező fórumot időnként,hogy ők a legnagyobb magyar flotta,meg hasonlók,de igazából kb 3 főből áll az aktív tagságuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.15. 12:12:10 -
Kis segítség kellene ismét :) Olyan flottához szeretnék csatlakozni, aminek azért van már építménye illetve dolgoznak is rajta.
Én mint tudjátok, amatőr vagyok, egy karakterrel játszom, azzal gyűjtögetek, napi max fél, egy óra amit tudok szánni sajna a játékra.
A jelenlegi flottámban nagyon kedves emberek vannak, de nem megy semerre az egész. A Resonance-ról tudtok valamit? Mert a Hussars Guardian Force-hoz kevés vagyok :) -
Plata #7298 Bio neural is tud néha nagyot rúgni.
Max. One-Hit: 144 557 (Warhead Tricobalt Explosion)
Fleet brel-el lőttem cure eliten. -
gunji #7297 Zenes ruci-leárazás van a DOFF-gyűjtő hétvége mellett.
Kifejezetten érdekes ez a xindi lock box. A legutóbbi hat kinyitott dobozból ötben volt Fleet Support DOFF pack
-
Plata #7294 Raul ha tudsz most menj klingonozni,DS9-nél még 1 óra 20 percig sok és jó küldi van.Első karival nézem,2 raid is van. -
Plata #7293 Az még nekem is új hogy a javító peteknek Gravity well 3 képességük lesz full konzol szettel. -
Plata #7292 Megmutatom mi különbség Ody és Ody közt.Nekem is volt sima Ody mert kaptuk két éves évfordulón,nem szerettem,lassú tohonya és vacak.
Sima Ody
Nem sokkal azután hogy kaptunk ingyen Ody-t,kijött a pack változat,ami sokkal jobb.Karácsonyra én is megleptem magamat vele.
Ilyen az Engi Ody,de a lap alján megtalálhatod az összehasonlítást is.És itt az
Ody konzol szet..