50162
-
Raulblanco7 #7386 Phaser -
Akkor már csak egy kérdés, nézek több phased biomattert, van neki direkt konzolja, vagy a fézeresek kellenek neki? -
Raulblanco7 #7384 http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/3026713
mindenhol van plusz tartalom, senki nem fog azért dolgozni, hogy Te munka után ingyen szórakozhass.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.08.22. 13:11:38 -
Party Hard #7383 Tehát itt is van olyan h premium?
Tehát egyszer befizettél és utána jön a plusz tartalom?
Mik ezek a plusz tartalmak? -
Raulblanco7 #7382 Klingon flotta 2 magyar van, a nevüket ne kérdezd, nem igazán van aktivitás egyikben sem, a többség inkább csak feddel játszik.
Romulán flotta nem létezik, a romulánok csak játszható karakterek saját spéci hajókkal, de ugyan úgy fed vagy kdf oldalra állnak mint szövetséges, és abba a flottába is lépnek be.
Account bankot onnantól tudod használni, ha előfizettél legalább 1x a játékra, vagy megvetted zen store-ban. -
gunji #7381 Köszi, akkor inkább megy így csomagolva a piacra, a bontásban nekem nincs szerencsém. A repus dobozokból is legtöbbször használhatatlan cuccok estek. Hátha megint olyanja lesz a kedvenc vásárlómnak :D -
Party Hard #7380 az Acount bankomat mikortol tudom hasznalni? -
Party Hard #7379 Van esetleg Klingon vagy romulan flotta ?
-
Raulblanco7 #7378 A Phasert sokan inkább a sorozatok - filmek miatt használják, maga a phaser proc kb semmit nem ér pve-n, kapu vagy tac kocka fegyverzetét kikapcsolod pár secre, észre sem veszed, ritkán lő, de akkor nagyot, pajzsát kikapcsolod, szinte azonnal lent van mindennek a pajzsa az első pár lövés után, a hull a nagy, azt tart ideig szétlőni, nem veszed észre, engine-t, a legtöbb target alig mozog vagy nem mozog, aux, nem healeli magát szinte semmi, felesleges a phaser proc pve-re, pvp-n oké.
Ha phasert akarsz, akkor ott az új Phased Biomatter ami a Xindi boxokkal jött, nekem az van a főkarin, tökéletes pve fegyver, területi sebzést ad a proc.
Phased Biomattert, Disruptort, Plasmát (Threat Scalling erősítő konzolokkal) használok elsősorban, ezek jók, a többit nem azért használom, mert jó, hanem mert az illik a hajóhoz. -
Akkor kipróbálom köszönöm. Te milyen fegyverekre esküszöl? :) Ahogy láttam sokat (talán Kolln is) a fézerekre, a alrendszer kiütés miatt. Nekem a plazmák jöttek be. Bár ahogy nézem vannak plazma diszruptorok is :) -
Raulblanco7 #7376 Gundark, első nekifutásra azt mondanám, hogy nem valami jók, de miután a nowin-es gyerek is azt használta amikor 2-en tolták le no wint, passzolom. -
Raulblanco7 #7375 Gunji, az egy mini lockbox a lockboxban, eladhatod magát az elachi fegyver packot 2-3 millióért, vagy kinyithatod, és eshet belőle kb ennyit érő fegyver, eshet belőle 20-30-50 milliós fegyver, bár erre igen kevés az esélyed, és igen komoly esélyed van arra, hogy csak valami százezres ground fegyver lesz, kb fele - fele arányban dobál földi és űr fegyvereket, de a földik semmit nem érnek szinte, hacsak valami nagy mázlival ki nem fogsz egy jobb félét xii-est jó szorzókkal. -
A bio mulekuláris fegyverek jók? Most kaptam egy XII-es zöld dualt. Felbiggyesztettem előre :) De a romulán plazmáktól nem válnék meg ha nem annyira jók. Ez a sugárzás mint mellékhatás nem hangzik rosszul. -
Plata #7373 Én rád írtam,de nem válaszoltál. -
gunji #7372 Hát én azt hiszem hanyagolom az STO-t mára, a leállás óta három percente dobál le a szerver :( A héten egy másik topikban nagyon dicsértem. Lehet, h kár volt :D
Ezt bontani vagy eladni jobb? -
Party Hard #7371 Jön hawer szoval mindjart attreggelek Garaboncias karakteremre -
gunji #7370 A klingon Kampec sem lehet (K'mpec)? -
Plata #7369 Jó,mindjárt rád keresek,csak most épp hivatalos ügyet intézek,de pár perc és saját accountal fogok játszani. -
Party Hard #7368 Na akkor ha mehet a menet akkor kerek egy invet MocskosGazember névre . Most is online.
Vagy mondjátok kit keressek -
Plata #7367 Azóta már rég megváltozott,nem épp az előnyére. -
DarkBlade #7366 8 éve volt utoljára dolgom a wow -al, már nem emlékszem milyen. -
Plata #7364 Ez inkább olyan lesz mint a WOW talent fája. -
DarkBlade #7363 Az új dev blog -ban írtak szerint ilyen diablo 3 féle paragon pont elosztogatós rendszert akarnak az új kiegban bevezetni? -
Plata #7362 Van több változat is. -
voros12 #7361 Az nem "hosszú és hasznos életet"? -
Plata #7360 Úgy szeretnék valamit kezdeni azzal az idióta gurambával,de nem tudom mi a tökömet csináljak vele hogy újra sebezzen úgy mint rég.Röhej hogy régen semmi repuval sima mk12 borg fegyverzettel,kék konzolokkal 230 ezret is sebzett,most meg repuval meg repus szettel,annyit se lő mint egy retkes Beam Overload.Nem tudom mi a búbánatos isten nyila kellene hogy jobb sebzést kihozzak belőle,szerinted Elachi lobis szettel és elachi fegyverzettel jobb lenne?Lobis szetthez nincs még elég lobim,mert csak 260-280 körül van,pontosan nem tudom.
Át skilleztem a karit is,de hiába,nem tom mi a rák kellene hozzá hogy jobb legyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.21. 18:09:11 -
Plata #7359 
Ne szívasd má wazze.
Szerintem egy hasonló nevű sincs a flottában.
Bár lehet kezdek egy vulkán csaj karit,Kirk Spock picard névvel.
-
Raulblanco7 #7358 Fedes karakterként szerepelnie kell a nevedben a Kirk Spock és Picard neveknek legalább 6x.
Romulán karakternél ugyan ez, csak Shinzon, Donatra és Nero nevekkel.
Klingon karaktert csak és kizárólag J'mpok-nak lehet hívni, bármilyen ettől eltérő név nem engedélyezett. -
Plata #7357 Szerintem semmi akadálya. -
Plata #7356 Ha spock reinkarnációjával jönnél kivágnálak a flottabázisról,űrruha nélkül.
-
Party Hard #7355 Tehát ha nem Spock kapitány 3. reinkarnációja kategóriájú karakterrel játszok nem vagyok partner -
Party Hard #7354 Jeee Nem láttam már ilyen jól megcsinált klánt legalább 7 játék óta.
Felvesztek Persona non grata típusú játékosokat is? Mocskos Gazember névvel?
Vagy itt mindenki elvhű szerep játékos mint Lotro ban
-
Plata #7353 STO-ban flotta van,klán nincs,a klánokat felszámoltuk,négyeltük,besóztuk és felfüstöltük.
Kattints a flotta feliratra itt fent,és eljutsz egy flotta honlapjára,ahol jelentkezhetsz,ha akarsz.HUN cseten ne nagyon keress magyar flottát,mert még behív valamelyik vidióta banda és ráfázol. -
Plata #7352 Ugyan már,nagyon enyhén fogalmaztam. 
Kár volt emiatt kitörölni a hsz-t. -
Party Hard #7351 Hosszú és eredményes életet.
Most kezdtem a játékot. Keresnék Magyar klánokat (ts használattal) Fejlődéshez illetve majd ha eljön az ideje end game csatákhoz vagy mit tudom én -
Kéretik betartani az alapvető dolgokat, köszönöm. -
Plata #7349 Nem nagyon ismerek olyan magyar flottát akiben megbíznék vagy kedvelnék.Van más flottákból ismerős akivel szoktam játszani.HGF-en kívül csak az UHF volt az a flotta amivel szemben nem voltak fenntartásaim,nem tudom az UHF most még él-e. -
gunji #7347 Semmi baj. Én bocs, hogy megemlítettem. Mondom, nem vagyok sehol flottatag, nem ismerem a helyzetet. De pár szóban kifejtve ezt nagyon megköszönném, akár privátban is. ;) -
:DDDDDDDDDDD
[bocsi, az Alfa Direktíva váltotta ki belőlem]
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2014.08.21. 11:52:44 -
gunji #7345 (A szerkesztéshez csak öt perc áll rendelkezésedre
)
Kieg: A flottázáshoz én nem értek, csak ennyit szeretnék kérdezni, hogy a youtube-on láttam az Alfa Direktívát is, mint magyar flottát. Őket mennyire ismeritek, mennyire ajánlhatók?
A craftoláshoz szeretnék két kérdést feltenni:
- A régi tervrajzok (schematic) jók még valamire?
- A kitekből is lesz mk xiv-es? Most cseréltem volna le a régi mk x-eseket (illetve van még egy mk v is) az újfajta mk xi-re, de ha októberben lesz új ezekből is, akkor nem veszek most semmit, mert annyival nem jobbak.
Köszi :D