50162
-
gunji #7986 Szerintetek a két zenes Intrepid közül melyiket érdemesebb megszerezni? -
bgabor #7985 Köszönöm, így lesz. -
Raulblanco7 #7984 bgabor, projektek folyamatosan futnak, most is.
az egyetlen ami el szokott indulni így hogy minden kész egy éve, az a special a bázis részben, azt ha látom hogy nincs bent, indítok.
ha látod hogy nincs bent, szólsz és platac vagy én indítunk, ha fent vagyunk, esetleg ogre-nak is írhatsz privátot ha ő fent van. -
Plata #7983 Van Tac és Sci roma karim Scimitárral,vagyis a sci az Tulwar-t használja,de simi szettel.Az a hajó valami eszement kurva jó.Mivel nekem a legtöbb jó klingon univerzális zenes konzol megvan,így már a roma klingon sci karit is fun volt felhúzni,hajóján szinte csak roma és klingon univerzális konzolok voltak,amivel brutális volt.Tulwar-on csak 1 klingon és 3 romulán konzol van,mert sajna több nem fér el,kell hely borg meg egyéb konzolnak.Annyira szerettem a klingon roma sci-t a Tulwar-al hogy több száz elite stf-et mentem már vele.Igazán élvezetes,a tac simitár is jó,de az fedes és hát a fed oldal nem olyan fun.
Két karim van akire tényleg sok pénzt költenék,a nauszi fun tac és a roma sci.
Ha lesz 15-ös sci craft skillem próbálok neki csinálni spéci particle konzolokat.Mert az erősíti a thalaronját.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 10:41:13 -
Plata #7982 Scimitar pack annyira mocskosul erős hogy abból fleet változat már T6 hajó lenne.
Tegnap volt cure space-n két tal silány hajó,bazdmeg azok amit műveltek az kriminális volt,nulla közeli dps.Hülye dyson hajóval többet sebeztem mint a kettő együtt.És sci karival,mert dysont sci karin kívül másnak nem adom,annak se szívesen.De 1 dyson karim van. -
Plata #7981 Amikor kéri valaki. -
bgabor #7980 Hát, kár hogy nem lehet a játékban elajándékozni a már nem szükséges hajókat. :D
Amúgy szerettem volna kérdezni, hogy a HGF klánban általában milyen időpontban szoktátok a fleet mark/expertise beváltását lehetővé tévő projecteket indítani? Vagy totál változó? El kéne csípnem egy olyat a kezdésnél. -
Raulblanco7 #7979 A schimitar alapból fleet verzió, mint minden packos hajó, azok is megkapták a 10 konzolt és + statokat, amit a sima zenes hajók nem, csak a fleet verziójuk kap.
Az adapted battlecruiser egy továbbfejlesztett fos :)
Megvan, annyit csináltam vele, hogy megvettem, kibontottam, konzolját átraktam az adapted destroyerbe (ami szintén fos) és soha többé nem is néztem rá.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.10.06. 10:16:16 -
bgabor #7978 Persze gondolom Deridex helyett a legjobb egy Adapted Battlecrusier lenne, az egy továbbfejlesztett Deridex. Csak ugye nincs rajta battle cloak, és teljesen elérhetetlen áron van. -
bgabor #7977 Persze, félzillió ZENért. :D
Én az elérhető kategóriában gondolkodom. Mellesleg vicces hogy az Avengerből és a Moghból lett fleet verzió, a Scimitarból meg nem. -
Plata #7976 Őszintén?Nem,egy Scimitar dreadnought.Packban.
Na kb félóra és tudok majd,írni,akkor megválaszolom pontosabban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 09:19:50 -
bgabor #7975 Akkor gondolom romulán tactical kapitánynak egy fleet mogai lenne a legjobb. -
Plata #7974 Exchange,ultra rare,és asszem arc vagy wide statjuk van. -
Plata #7973 Aszittem elírtad. -
bgabor #7972 Amúgy ezekre a spéci, nagyobb szögben lövő cannonokra hol lehet rátalálni? -
bgabor #7971 A 'canon' szó a star trekben az eredeti sorozatokban/filmekben látható hajókat jelenti. A deridex canon hajó, több ST sorozatban feltűnt. -
Plata #7970 Szerintem Gateway behalt,vagy rossz,vagy javítják,vagy nem tudom.Innen nem tudok belépni,az biztos,csak fehér lap fogad meg hogy.
Welcome to nginx!
Fellépnék játékba is,de ha főnök elkap kinyúvaszt.
-
Plata #7969 Próbáltam innen belépni Gateway-re hogy nyomjak egy képet hajómról,de innen nem tudom elérni,csak ez jön be:Welcome to nginx! -
Plata #7968 Azt hittem a canon hajó alatt azt érted hogy cannonal akarod felszerelni,már ha tehető rá.
Sebzésre szerintem a Fleet Avenger jobb,nekem is van,de az enyémen van cloak device és avenger konzol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:54:51 -
bgabor #7967 Nem mondtam én egy szóval sem hogy cannont tennék rá. A sebzésnövelő konzolok mindegyikféle plasma sebzését növelik. Épp azért kérztem mert nyitott vagyok a javaslatokra.. -
Plata #7966 Ja és még nem is beszéltem a másik konzolról,az is poén,kilő egy szingularitást ami megtesz 8 kilométert,magával ragadva minden ellenséges hajót,és berobban.
Sosem tennék cannont D'deridexre,mert lassan fordul,stf-en csak nagy célpontokra tudnál rendesen lőni,gyorsan mozgó kisebb célpontok röhögve kikerülnének.
Itt a konzol szett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:50:32 -
Plata #7965 D'deridex canonnal?Megvagy te húzatva?
Még ha lenne D'deridex retrofited és D'deridex szett rá,de te csak a fleetest szeretnéd,amihez nem jár semmi.Ember a D'deridexel cannont használni őrült nagy hülyeség,olyan lassan fordul hogy az már beszarás.Nekem van Didi retró,és didi szettel tényleg fun vele tankolni,de cannont rakni rá őrült nagy baromság lenne.Még ha spéci craftolt cannont veszel ami nagyobb szögben lő,talán.Fleet Avengert akkor vedd meg ha van rendes Avengered,másképp felejtsd el,az Avenger konzol jó móka.
Fleetes D'Deridexen nincs semmi ami miatt D'deridexet megéri venni.D'deridex konzol szettje nagyon jó.Konzol szett ad +2 fordulást,ha aktiválod a refit konzolt az +10 fordulást ad,sebezhetetlenné válsz és át mehetsz bármilyen szilárd tárgyon,akár tac kockába is belemehetsz.Jó móka.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:44:18 -
Raulblanco7 #7964 Fleet t6-os hajó, addig meg semmi vagy t6 hajó. -
bgabor #7963 Szépen gyűlnek már a fleet ship moduljaim. Szerintetek Fleet Avenger legyen fedes karinak, vagy Fleet Deridex romulánnak? Nagyon a Deridex felé húz a szívem, nagyon szép canon hajó, plusz a fleetes plasma infused science consolokkal meg romulan singualrity harness szettel szépen fel lehet húzni a plasma sebzését. -
gunji #7962 Na, erről pont nincs infó, én is erre várok :) -
bgabor #7961 Aha, értem!
Az a gyönyörű új Intrepid modell amit linkeltetek, felváltja majd a régit a peccs után? -
gunji #7960 Szívesen :)
Prepatch kampány: csak én neveztem el kampánynak, a lényeg, hogy többünknél a kliensek már most elkezdték leszedni a Delta Rising fájljait (de még inaktívak azok), hogy ne 14-én kezdje el egyszerre mindenki noszogatni a szervereket. Kiváló ötlet szerintem.
Általában kilépéskor kezdi el tölteni, így figyelni kell rá :D
-
bgabor #7959 Köszönöm a leírást! Amúgy mi az a prepatch kampány? :D -
gunji #7958 Oh
, akkor csinálok még helyet
-
Ó. Köszönöm akkor elnézek oda. Nem mintha annyira kéne a dili mert 54 ezrem van csak finomítatlan. Ssza meg a 8000es limit :) -
Plata #7956 Nekem semmit nem ír ki. -
Plata #7955 Nukaránál el kell menni nukara prime bolygóra,és pofázni egy unalmas pofával.Románál megcsinálni egy unalmas földalatti küldit,dysonnál megnézni sok unalmas videót és megkeresni egy elveszett gyíkot az űrben,undine-nél nem kell csinálni semmit,és omegánál sem. -
DarkBlade #7954 Az csak a fele. :D
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2014.10.04. 18:03:25 -
A nukara ötöshöz nem jár dilithium ha kész? Mert nem kaptam. Megkaptam az aktív traitet aztán annyi. Vagy kell még valamit csinálni érte? Az omegánál mikor elértem az 5öt simán megkaptam. -
Orbancapitan #7952 de igen ez már a delta -
gunji #7951 Hm, új prepatch kampány indult, nálam 3267 megával. Csak már nem a delta? 
Klingon oldalon nem vagyok annyira ismerős, tudnátok ajánlani egy jó endgame raptort? Köszi :) -
gunji #7950 Igen, lehetséges, én is szeretnék DEM3-t az egyik karimnak, meg is tudnám oldani accon belül, de a művelethez kellene még egy élő játékos, külföldiekben meg nem nagyon bízok látatlanban. Klikk ide a leírásért, egyszerűbb linkelni, mintha beírnám (s közben valamit elrontanék). -
bgabor #7949 Srácok, pontosan hogyan is lehet valaki más karakterének bridge officerjét trainelni? Sejtitek, miért kérdezem, szeretnék például az engi karakteremmel hozzáférni a Torpedo High Yield 3-hoz, a Science Team 3-hoz és a Hazar Emitters 3-hoz.
Hallottam ilyen lehetőségről, de nem tudom a mikéntjét. -
Plata #7948 Őkörködik.Másra nem jó.Én megértem hogy Robokutya egy kis hülyeségre vágyik,én az ilyen ökörségek miatt nem untam még meg a játékot.Amikor mindenki más ráunt és abbahagyta én kezdtem egy új fun karit.És azzal egy jó ideig elvoltam.
Van pár 50-es agyrém tipusú karim,de az a vicc hogy nagyon szeretem őket.
A Fleet B'rel bop-os karimtól is padlót fogna akármelyik pro játékos,de mégis számomra nagyon nagy fun,és igazán élvezetes vele stf-ezni.Annak ellenére hogy csak fun kari,néha olyan hatalmasat sebez hogy csak na.Tegnap is 8-10 borg közé akkora térsebzést nyomtam,hogy a képernyőm tele volt számokkal,sajna combat logot mindig elfelejtem bekapcsolni,.
Nem tud valaki olyan combat logot ami magától mér harc közben?
Olyan hülye és feledékeny vagyok hogy mindig elfelejtem elindítani azt ami van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.04. 10:48:39 -
bgabor #7947 Node mit csinál az ember 50-es szinten egy T3 hajóval?