50181
  • Plata
    Ha megvan neked az 1-es szintű zenes B'Rel akkor nem sok gondod lehet mert mocskosul erős.
    Jah most jutott eszembe,a B'Rel az ingyenes kezdőhajó a zenes változata B'Rotlh.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.10. 13:36:53
  • Plata
    A klingon és a romulán karinál nem szinthez van kötve hanem küldetéshez,lehetsz te 50 is ha nem csináltad meg a szükséges küldit.Csináld meg az összes tutorial és alap sztori küldetéseket.Normál esetben 11-12-es szinten jön.
    Pár ezer creditből tudsz magadnak lila geart gyártani,már kicsi craft skillel is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.10. 13:31:03
  • gunji
    Bónusz xp event alatt húztatok már fel klingont? Én próbálnék, de most, elérve a húszas szintet sem kaptam még hajó tokent, így a kezdő B'Rel BOPban mk ii-es fegyókkal pöttyet nehezek a küldetések :/
  • Plata
    Van valakinek olyan torpedója amin (Spr) stat van?Mennyire adja be?
    Mert torpedón nekem 7.5% esélyt ír,de vajon ez harc közben hogy jön be.
  • Plata
    Nekem is régóta van dyson hajó,de még komolyan nem vettem észre.
  • Plata
    Fedessel és elite xindit vagy tholiant használok,tholian nevét meg mindig elfelejtem,de asszem mesh weaver.Mindegy a nagyobbik.
    Azokkal nem szokott gond lenni,31k hp-juk van 4 darab van belőlük és nem annyira mászkálnak el.
  • Gundark 1 1
    Hát igen, a obelix a 6 fegyverével nem túl dps barát, de azért APre kihegyezve nem szokott rossz lenni nekem. Persze kevesebbet sebez értelemszerűen mint akár ua ez cirkálóban. A swarmereket meg egyfolytában figyelni kell hogy kit gyilkolnak, és még a robbanás előtt elrángatni őket onnan. Bár én delta siklókat szoktam használni az obival, kevesebb a dps de jobban bírják a gyűrődést. De ezek is hajlamosak elmászkálni meg nézelődni valahol. Csupa öröm a hordozó kapitányok élete :)

• DarkBlade
    Ja, csinál ilyet. Klassz.
  • Plata
    Nem tudom használ-e valaki dyson hajót,de ma valami furát vettem észre,lehet eddig is volt csak szokás szerint nem figyeltem.A destabilized proton beam ugye ugrál összevissza ha a célpont körül vannak ellenségek,úgy szoktam hogy gw gömbökre és beléjük destabilized proton beam,és klasszul pattog rajtuk,de most a kapura lőttem rá infen,és én még sosem láttam ezt,de elkezdett ide oda pattogni a kapun.Mintha a kapu nem egy hajó lett volna hanem több.
    Ja és volt szerencsém megmérni elite swarmereket használó obelixet,piros beameket használt,gondolom antiproton.Elég gyenge dps-t hozott össze.Az elite swarmerek pedig felhőben robbantak ha egy borg gömb vagy kocka meghalt.Szerintem nem túl erősek.
  • gunji
    Megéri, mert három csomag kitet adnak a boost mellé :D
  • Plata
    Franc,akkor logolhatok be az összes karival.
  • gunji
    Megkezdődött az utolsó upgrade event ingyenes kitekkel, illetve a master key leértékelés is van. ;)
  • Plata
    Hogy az időtúllépéses édes mamáját.
  • Plata
    Crtdx2 Rapid sikerült.
  • Raulblanco7
    passz, nézd meg exen, én discardoltam ha pvpres a szorzó.
  • Plata
    Accx2 Pvp res nemjó?
  • Raulblanco7
    5 perc 50. míg a 6-os 1 óra alatt 600. ugyan annyi xp, csak olcsóbb... és többet kell nyomogatni... de jobb eséllyel kapsz eladhatót, az mk ii-es értékesebb mint a 6-os.
  • Plata
    Igen tudom hogy Mk2 alig kerül valamibe és gyors,de nagyon kevés xp is.
    Jut eszembe nektek megy a gateway?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.09. 10:43:59
  • Raulblanco7
    100-ból kb 5-6db, a többi discard.
    én elsősorban magamnak gyártottam crtd2 rapid phaser dhc-t, mivel venni lehetetlen volt, közben a többit eladtam ami jobb volt de nekem nem kellett... tegnap már inkább upgradeltem, egész jó eredménnyel.
  • gunji
    És milyen gyakran sikerül ilyen jobb szorzóst gyártani? Nekem talán egy accx2 pvp-dmg néz ki jobban az átlagnál, rapidosat még soha nem is láttam a játékban :D

Holnap megint livestream, ezúttal a Dauntless típus szerepel, lehet megint nyerni delta packot és egy egeret. Ma lesz leállás is, de még találtam hozzá release notest.
  • Raulblanco7
    én mk 2-eseket gyártottam, mert az 5 perc és csak 10 fehér alapanyag 1 fegyver. kb 10.000 ec ha te csinálod hozzá a cuccokat.
    1-5 millió között el lehet adni a jobb szorzósakat, crtd3 és acc3 vagy crtd2 rapid, acc2 rapid.
    tegnap nem nagyon gyártottam, csak upgradeltem, mákos volt, crtd2 rapidból lett crtd3 rapid, bár nem valami drága, 33-ért volt hasonló, felraktam 15-ért, hátha. illetve acc2 rapidból lett acc3 rapid, az 88 körül volt, 50-ért kitettem
  • Plata
    Vicces hogy lila doffal kék cucc lesz,kék doffal meg lila.
  • Plata
    Nekem sosem jön crtdx3 max crthx3.
  • Plata
    Sci és tac,sztem.De a küldik sorban vannak.
    [10/8 11:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Radiogenic Particle x 10

[10/8 11:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Beta-Tachyon Particle x 10

[10/8 11:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Trionium Gas x 5

Egy elite kristályos ládából.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.08. 23:41:48
  • bgabor
    És rajtam múlik, melyiket indítom éppen el, vagy sorban jönnek?

Melyik közülük a legjobb üzlet amúgy jelenleg?
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.10.08. 23:37:37
  • Plata
    A sulibánon van engi,operation,tac,security,sci,medical ééés izé,civil vagy mittomén mi küldi.
  • bgabor
    Amúgy sulibanon mindig ez az engineeres küldi van, tehát érdemes ilyen képzettségű profi boffokra beruháznaom?
  • bgabor
    Nekem is ott van minden hajómon a Cutting Beam, nagyon jó cucc.
  • gunji
    Sikerült ma szereznem egy kcb-t a borg repuból és hát az első gondolatom az volt, hogy honnan szalajtották ezt a vadállatot? Az assimilated module-lal párban eléggé megdobják a játékélményt
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.08. 23:07:05
  • Plata
    Nem,ez a sulibán egy kurva nagy szopatás,4 lila jó trait-es doffal is kaphatsz ződ doffot,miközben 11-es karival fehér ződ szar doffkkal lilát.
    Nézd itt megnézheted milyen doff kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.08. 17:21:01
  • bgabor
    És ehhez a sulibanoshoz érdemes valami spéci boffot beszerezni, hogy jó rewardot adjon?
  • Plata
    Sulibánon most is esik 5-15 milla közti doff.Research lab scientist (asszem) egész jó áron megy.
  • gunji
    Egen, meg azt hiszem a doffnak is. Cannonban most 10-es szinten vagyok, de így is 90%-ra adja a lilát, azzal nincs is baj. A gyakorlatban ezt azt jelenti, hogy 12 próbálkozásból egyszer lett csak kék. A modifierek viszont gyengék lettek, talán legközelebb.
  • Plata
    Ec nagyon kevés kell hozzá.Alapanyag kell hozzá.Azt meg ad stf.
  • bgabor
    Plusz azért ne felejtsük el az RD szintet. Tudtommal komoly hatása van rá hogy mekkora eséllyel lesz lila a cucc, és hosszú idő felhúzni. De igen, jü ötlet, csak nyilván sok időt és EC-t kell beleölni, mielőtt használható lesz.
  • gunji
    Köszönöm, megnézem ezt is.

A mázlifaktor ott jön a képbe szvsz, hogy egy upgrade mekkora eséllyel ad ultra rare-t, craftnál mennyire ad szemetet, vagy egy r&d packból mi esik.
    De abban teljesen igazad van, hogy nagyobb összeget kell(ene) rászánni, abból tényleg nagyobb valószínűséggel sülhet ki valami jó. Csak ezt 50 millió ec-ből nehéz kivitelezni úgy, hogy ugyanennyi áll eladhatatlan konzolokban és ilyen-olyan bontott r&d packokban.
  • Raulblanco7
    nincs benne semmi mázlifaktor, szimpla exchanges kereskedelem, hasonló az 1 hónapja általam itt is említett advanced reward packoshoz.
    csak kicsit nagyobb tőke kell és nagyobb profittal.

én 320 milliót használtam, aminek a fele oda lehetett volna ha esetleg leesnek az árak.
    nem tették, így 400 plusz lett eddig, csak egyre kevesebb és kevesebb, mert egyre többen csinálják.
    én is elmondtam ts-en azoknak akik fent voltak a flottából, ketten csinálják is.

mindig van valami ami túl sokat ad és érdemes csinálni.
    pl akinek nincs sok pénze, gyártson mk ii-es dhc-kat, ami crtd3, acc3, crtd2 rapid, acc2 rapid mehet is fel az exchangere pár millióért, megveszik. egy ilyen fegyver legyártása kerül kb 10.000 ec-be és 5 percbe x amennyi craft helyed van, én is csinálom most ezt, bár nem eladásra, hanem magamnak akarok exchangen csak nagyon ritkán kapható ilyen fegyvert legyártani, amit aztán majd felupgradelek 14 epic-re.
  • gunji
    Mázlifaktor
  • Raulblanco7
    Sulibán, egyszerűen, írsz fleet chatre hogy szeretnél menni, platac behív a hajó hídjára, ott elindítasz egy doff küldit és ennyi, az majd hoz egy jó doffot ha szerencséd van ami már nem olyan drága mint régen, én annyiért már lusta vagyok minden karakterrel belépegetni.
  • Raulblanco7
    bgabor, nagyon sok módja van, most hétvégén pl 400 millió ec-t kerestem. mindig találni valamit, ha az ember keresi a módját.