50162
-
Plata #8186 De tribblin régen meg lehetett venni zenes hajókat.nem mindet de Vesta Ody és Bortas packot ki lehetett próbálni. -
bgabor #8185 Ez nem a World of Tanks. -
aru #8184 59-es szintű utolsó küldetés végénél járok. Egy kör alapú "arénában" vagyok ahol volt egy csetepaté. Az a feladat, hogy "enter command center". 2 ajtó van, az egyik mögöttem amin bejöttem, a másik előttem ahol Hét kilenced ugrál(, mert talán ő is be akar jutni).
Egyik ajtó sem nyillik és Hetes is csak úgy eltűnik. Valaki jár már itt? Mit kell csinálni? Bug?
Kép a helyről -
Plata #8183 A régi ESD-en tudtam hogy hol lehetett,de az újon nem tudom.A régin egy konzol volt a komp árus mellett.De csak Ody-t Vesta-t és Bortast lehetett kipróbálni. -
DarkBlade #8182 Sehol. -
aru #8181 Valaki tudja, hogy triblin hol lehet "megvenni" a zenes hajókat, hogy ki tudjam próbálni?
-
mert ugyanúgy szinthez kötöttek, mint a régi küldetések. 53-on kapod majd a következőt. -
GaborST #8179 kész katasztrófa a kristályos stf is nagy nehezen lenyomjuk a hp -ját 38%-ra ere elkezd nő ni neki folyamatosan
tiszta vicc hogy kb 10 hajó lövi folyamatosan és a lövésektől gyógyul
mert hogy nem a crew leszívástól az tuti mert akkora már jó formán mindenkinek 0 lehetett a létszám -
gunji #8178 Azt lehet tudni, hogy a régi schematic-okat miért alakították át utólag bind on pickupra? Nem tartom tisztességes dolognak. -
GaborST #8177 kérdés 52. szintű vagyok és nem kapok több küldetést miért ? -
GaborST #8176 megvan az itemen kell jobb klikk ha upgarde-tolni akarom -
Plata #8175 Asszem az Elachi szett ad disruptor sebzést. -
gunji #8174 Jah, én egérrel drag'n'drop-olni szoktam őket. De ahogy nézem, a jobb klikkre nekem sem jelenik meg az uprgade lehetőség :( -
GaborST #8173 hiába kattintok jobb klikkel rá a tech upgarde-ra csak info,discar meg a cancel van a kis menübe
-
gunji #8172 Nekem működik az upgrade. -
GaborST #8171 Valaki megmondaná hogy upgardoljak cuccokat, eddig tengette de mióta itt a delta pak nem engedi ez is megváltozott? -
bgabor #8170 Amúgy jól látom hogy phaserrel és plasmával ellentétben Disruptorhoz nincs sebzésnövelő szett, semmi a tactical konzolokon kívül? Milyen gáz már, még tetrionhoz meg polaronhoz is van. -
gunji #8169 A hibaüzenet nálam is mindig megjelenik induláskor. Azt írják rá a fórumban, hogy egy DirectX 11-es featuret próbáltak leprogramozni DirectX 9-ben. Úgy látszik, még nem sikerült teljesen :)
A lag az tényleg borzasztó, előfordult, hogy tíz másodperig ugrált a hajóm. Talán, ha lejjebb megy a DR láz, akkor jobb lesz ;) -
GaborST #8168 volna egy kis gondom ezt írja ki alól a karakter menünél a játék napok óta és elégé szaggat is mi lehet a gond
Pixel shader compilation failure -
gunji #8167 Chaten végül azt tanácsolták, hogy ne próbáljam ki, mert valamilyen trait elveszik tőle. Akkor tárgytalan :) -
gunji #8166 Köszi :) Ezért nem értem, miért kellett nehezíteni, nem viccből megy oda az ember, hanem bnp-ért :/
Mijezaz ingyen retrain dolog? Én nem látok az accomon semmit (illetve csak egyet látok, de azt már régóta tartogatom).
Szerk: jah megvan. Karakterenként vagy acconként lehet egyszer változtatni? És meddig lehet felhasználni? :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.16. 21:51:59 -
aru #8165 Király, akkor megyek szintezni. :D -
DarkBlade #8164 Ma hamarabb lett 18:30. :D -
aru #8163 Karbantartás (optimalizálás) van 16-tól 18:30-ig. -
Plata #8162 Gondolom csütörtök és frissítés. -
bgabor #8161 Nem tudja valaki hogy miért nincs szerver? -
aru #8160 Még 200 ezer pont és megvan a 60-as szint. Remélem utána tudok abból is gyüjtögetni, mert szedném ki sorban a repu cuccokat. Tribblin néztem tegnap egészen jók. Sajnos pve-t nem tudtam menni, mert az istenért nem jött össze 4-5 ember... -
DarkBlade #8159 Passz.
Tribblin Kobali groundon adott egyet az egyik kulidért, lehet majd otlesz napi ért reward.
Csak nem akkora görények hogy a lv60 -as kobali elit űr stf -hez kötik. -
aru #8158 Hol lehet szerezni a delta repuhoz power cell-t? Ha jól láttam akkor az új borgos pve neural cpu-t ad. -
bgabor #8157 Az advanced adja. Gondolom az Elite többet is ad majd. -
Plata #8156 STF szarabb lett az biztos,bár gw-s scivel nem vészes.De a jutalom ótvar szar lett. -
gunji #8155 Csak azért kérdeztem, hátha találok valami logikát abban, hogy megnehezítették az előzetes ígéretekkel szemben. -
gunji #8154 Mai
kérdésem: a delta rising indulásával a borg neural procikat továbbra is csak az advanced stf-eken lehet megszerezni?
-
bgabor #8153 Tuti hogy megpiszkálták a sebzéseket. Az egy dolog hogy Conduit Advanceden tizenegy Spehere van lent a végén a Tactical Cube mellett, de hogy öt ilyen Sphere-t lövünk vagy hat percig mire meghalnak, az azért túlzás. -
bgabor #8152 Komoly gondnak látom, hogy a fejlesztők már az STF advanced szintjén is komoly együttműködést és tudást várnak el a játékosoktól. Ami pedig egy random összejött csapatnál nem szokott meglenni. Jönnek itt a kiskölykök STF-re a sok dollárért/euróért megvett csilivili pakkos Scimitarjukkal meg Galaxy Dreadnoughtjukkal, és amúgy semmit se tudnak a játék vagy az adott STF működéséről, és így persze pár perc alatt failed lesz.
Elite fokozaton el lehetne várni az együttműködést meg a profi csapatokat, node advanceden? lol! És az advanced borg STF ad annyi dilit mint régen az alap? Nagyon nem lesz ez így jó! -
bgabor #8151 Az a baj hogy az ingame chat is atomszarul van kivitelezve, és alapértelmezésben minden lényegtelen szart oda ír ki a program. És aki nem állítja át a csetjét (tízből hét), az semmit se tud elolvasni amit a többiek írnak, mert a hülye rendszerüzenetek fél másodperc alatt kiszorítják, azt
amit a többiek írnak.
Nincs mese, fullos ötös csapatokkal kell menni STF-re. -
bgabor #8150 Igen, épp ezért nagyon felértékelődtek a Gravity wellre és tractor beam repulsorra kihegyezett science hajók ott. -
hát ez az midíg át kéne csalni a játékosokat triblire ha azt akarják hogy tesztelés legyen.
-
Az rendben de nem end game a vége és nem akkor kapod a jutalmat ugye hanem a kapu elpusztításáért.
-
DarkBlade #8147 Ez úgy ment át bétán, hogy a kutya se ment a régi stfekre, én próbáltam de más nem jelentkezett.
A lv60 -as stf -re se jött össze soha a csapat.
Embert akkor láttam magamon kívül tribblin, mikor az a csóka tartotta a hajó bemutatókat, na akkor voltak rendesen... de máskor.