50148
-
bgabor #8332 No nem eszik olyan forrón a kását, például a mirror hajók is lock boxból jönnek, és azok vannak bőven 100.000 alatt az excangen. Értelemszerűen minél nagyobb értékű, durvább hajó, annál többe kerül. -
gunji #8331 GratZ a Benthanhoz
Mázlista :P
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.26. 20:14:27 -
Vannak hajók amiket 800 kristályért lehet megszerezni a kristályokat viszont dobozokból szerezheted meg, viszont ha mákod van jobb hajó eshet a dobozból mint amit kristályért kapnál.
Bár nekem még sose jött össze 800 mindig elvertem most is így lesz ha bejön a napi 20 kristály:), ugyan úgy mint ezt a nyomorult zen kuporgatást elértem 550zenig és elvertem rucira.
Most viszont már lassan elérem a 2000 zent, még egy kis kitartás és megveszem az egyik t6 os delta hajót. Viszont ezzel azt kockáztatom hogy nem fogom tudni megvenni a delta packot.
Bár azt nem vágom ha játékon belül nem engedi a pack megvételét ha egy hajó is megvan, steamen megengedi e a csomag aktívállását ahhoz az acchoz ahol már van delta hajó?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.26. 20:11:10 -
gunji #8329 Ki lehet valahol kapcsolni a crash report küldését, ha összeomlik a program? Nagyon unom már :S -
Zemanov #8328 Fúhh 60-800 milla.soha nem farmolom össze -
Plata #8327 Kitörölheted eladni nem lehet,vehetsz lobi hajót exchangen,60-800 millió közti áron. -
gunji #8326 Eladni a szintlépéskor kapott hajókat nem lehet, de van egy Discharge gomb a hajóválasztónál. Nem próbáltam még, de elvileg erre való: törli a hajót. Előtte érdemes a még használni kívánt fegyvereket/konzolokat kiszedni belőle, törlésnél meg vigyázni, nehogy egy másik hajót töröljünk. :)
A lock boxos hajókat EC-ért is meg lehet venni az exchange-n, ha így érted a kérdést :)
(Amúgy is érdemes nézegetni a piacot, néha előfordul, hogy valaki rosszul írja be az árat, s olcsóbban teszi ki az eladni kívánt hajót, mint szeretné :) -
Zemanov #8325 Köszi a választ!Még az lenne a kérdésem hogy a szintlépésekért kapott hajókat el lehet adni vagy hogy lehet megszabadulni tőlük továbbá a lock box hajókat csak lobi kristályért lehet kiváltani? -
gunji #8324 A modulokat zenért a C-Storeból, vagy EC-ért az exchangre-ről lehet beszerezni jó drágán.
Másrészt a flottában folynak különböző projektek (Holdings fül), ezekhez lehet hozzájárulni különféle itemekkel, amik szükségesek az adott projekt befejezéséhez, s ezért a hozzájárulásért kapsz viszonzásként fleet creditet. -
Zemanov #8323 A fleetes hajókhoz szükséges fleet creditet és modulokat hogy tudom összeszedni?
-
gunji #8322 Nekem ilyen még nem volt, de azt írja a szöveg, hogy 'a Staging Area feletti hegyekben van egy hágó, oda kell menni, ott találsz egy kompot, abban meg egy biztonsági kamera felvételét kell megnézni'. Huh, ez olyan, mint ha a Mission: Impossible egy epizódja lenne. A felvétel öt másodperc múlva megsemmisül. XD -
Srácok mi a manót kell ennél a küldinél pontosan csinálni?
Kint kószáltam a területen de nem vágom a problémát.
-
Plata #8320 Valószínűleg eddig bugosak voltak és túl sokat adtak,most korrigálták.Tau dewa szektorban is volt egy hely ahol baromi sok xp jött.Nem is lehet most odamenni. -
aru #8319 Mi a francot csináltak a játékkal? Patrolon a nagyobb npc-k 1000 fölötti sp-t adtak eddig most meg... borzasztó! A kocka adott 1000 körül most 500, kazon carrier 1200, most 500. Elmennek a picsába! -
gunji #8318 Nekem elsőre egy óra volt, végigolvasva a szöveget, s csak 4497 dilit kaptam. Érdemes előtte még felvenni az Investigate Office Reportot is, az ad még 1440-t. :) -
elsőre adott 4500 dilit kb viszont olyan durván 15-20 perc.
-
Plata #8316 Hmm,holnap meglesem. -
st-hu34eakm7
3000 dilit ad alapban az admirálistól jobb kéz felé esik egy kapu ott lehet felvenni:)
-
Plata #8314 Nem ismerek 8000 dilis foundry-t.Sőt egyetlen foundry-t sem tudok most.
Jah de egyet ismerek,de az flottás és nem dilit ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 23:51:05 -
halo ez most sto vagy sw fórum:)
Azt mondjátok meg inkább van e olyan fundry amit érdemes ezen a héten nyaggatni a 8000 dili érdekében?
-
Plata #8312 Na még mindig kis off,amíg kerestem neked maciról képet letelt az 5 perc és nem tudom szerkeszteni az előzőt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #8311 Off:Jah nem fogalmaztam pontosan,Treek 2100 cc egy karinak,ha megvetted 700 cc-be kerül unlockolni Legacy-ban.Utána minden karinak ingyenes.
De 2800 cc-t mindenképp megér.Iszonyat jó a dumája,piszkosul aranyos,és eléggé csúnyán oda tud csapni.Híler és tank karakter is.Kapsz hozzá 2 ruha szettet,hogy tudj váltani ha úgy gondolod. -
Plata #8310 Guardian kipróbálva,nagyon jó tank hajó.A trilll engim eddig ody packos hajót használt,ody szettel,lecserélve Guardianra,Guardian szebb mint az Ody és nagyon használható kis járgány. -
Plata #8309 A maci 2100 cc.Én kivettem mind a 16 karimnak.
Jah asszem 1milla creditért is meg lehet venni a macit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 23:13:46 -
gunji #8308 Nincs macim, túl drágának tartottam, s nem tudtam választani, melyik karakteré legyen, a későbbiekben a legacys módszerrel volt betervezve a megvétele. Kíváncsian várom, hogy sikerül-e majd. Pláne így duplán vérzik a szívem, hogy belengették a togrutákat, mint játszható fajt /OFF
Na most már nálam is kiverte a biztosítékot a Cryptic. Dili event alkalmával próbálnék dailyzni (Deferi, Eta Eridani), de a pár nappal ezelőttihez képest is jelentősen nehezebbek a küldetések 50-es szinten. Nem tudom, mit csináltak a mai leállás alatt, de talán nem alapból mk xiv epicre kellett volna belőni az npc-ket. A scim teljesen használhatatlan lett, képtelenség felhúzni.
-
Plata #8307 Szerintem ha Treek a társad bármelyik class megtudja csinálni egyedül kingpint.
H4 azt nem tudom,igazából én jobban szeretek kis karit húzni,jó a karakterek sztorija. -
gunji #8306 A heti kingpin az classfüggően tényleg szólózható, de én a Forged Alliances-re gondoltam, az tuti nem, az H4. Igaz, nem próbáltam, de a másik topikban korábban többször szóba is került. Arról viszont olvastam, hogy lehet, hogy mégis szólózhatóvá teszik. -
Plata #8305 Csak csapatban lehet megcsinálni?Mióta?Nekem még sosem volt gondom,nekem a heti KingPin boss is megy solozva.
-
gunji #8304 Addig még a jövő hét végén két napra újra aktív lesz a Hearts and Minds, utána az Akadémiás részecskegyűjtős event jön és még valami, talán egy Bonus Marks event.
Hát..., az SWTOR az még rosszabb szvsz, hiába jön új kieg, ha a közbeeső történetet nem lehet megcsinálni (csak csapatban, de a halál fog rohanni a sok okoska után, ismerős már nem nagyon maradt a játékban). Januártól amúgy is úgy néz ki, hogy én is befejezek mindent, még steamet is. Nem fogok ezeknek egy fillért se pluszba még fizetni
Amúgy mi volt ma a szerverrel? R&D-t nem nagyon lehetett használni: kiválasztottam, hogy mit szeretnék gyártani, aztán vártam két-három percet, míg a Start Task gomb inaktív volt. S amikor végre elindult egy 5 másodperces craft, akkor se számolt vissza, csak álldogált :(
Tanácsot szeretnék kérni tac raptorhoz, elől 3 dhc + 1 torpedó, hátul 3 turret (későbbiekben egy KCB-vel): szerintetek mire kellene még, esetleg áttenni pontot? Köszönöm. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #8303 Talaxit?Az hajó vagy lobiból vehető faj? -
Nem baj a magyar közösség 80% át úgyis elvesztik majd januártól:)
Nem tudom nem néztem meg de remélem össze fogok tudni farmolni max egy talaxit hogy meglessem mit tud.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.23. 16:52:08 -
Plata #8301 Figyelj,szerintem az idén még lesz lobi event,tavaly novembertől volt asszem december 5-ig.Most dili event lesz,de a dili event és a téli event közt még biztos lesz valami.Érzik ők is hogy szar a DR és az emberek szépen húznak el.WOW és SW ToR is most élesíti az új kiegjeit.WOW nem izgat de Yavin 4 és Revan sztorija igen. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Maelstrom prisont és a Foundry-t is megjártam már Revan kedvéért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 16:51:09 -
Skacok lesz mostanság kristály gyűjtés is mint a múltkor?
Vagy már van is?
-
aru #8299 Kár, hogy most csak 60 lobi lesz.... a régi 1 hetes eventnek jobban örültem volna. 120 kellene a 800-hoz.
Semmiben, egy sima non combat pet amit beválthatsz marktra. -
bgabor #8298 Az evolved sárga elder epohh miben tud többet, jobbat mint a sima? Azt néztem, ugyanúgy 400 markot adnak érte.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.10.22. 21:49:37 -
Okés :) Akkor marad a dreadnought. Vagy az avenger :) Persze addig még eltelik némi idő, hátha jókat mondtok addig a guardianról.
Köszönöm! -
Plata #8296 Az 30-as hajó,gyönyörű hajó érdekes konzollal,de 30-as. -
Szép kis vas :)
CSak egy kérdés megint. Érdemes a galaxy refitet megvenni? A venturét. Vagy gyűjtögessek tovább és vegyem a dreadnoughtot? Az új hajók még nem győztek meg :) Még kb 1000 zen kell. Csak a 8000es finomítás a határ. Szóval mi a véleményetek? -
Ehh siess mert januártól még fizetsz is a játékért hogy játszhass.
HA igaz ÉS hadijuk beváltani az dolgot.
-
gunji #8293 Wáó, jó járgány
Akkor kéz és lábtörést
.
Volt egy ismerősöm, aki sokat mesélt róla, talán egyszer tényleg bele kellett volna lesni. Kár. Most meg már amúgy is felesleges bármi újat kezdenem év végéig