50164
  • gunji
    Szia :) Vannak külön mail-terminálok (hasonlóan, mint a bank-hoz, vagy az exchange-hez), ESD-n pl. az exchange-nél a hátsó plexifalnál a bankos mellett, egy nagy boríték piktogram jelzi.
  • Just B
    Sziasztok... Hogyan kaphatnám vissza azokat a dolgokat amiket visszapostázz ex-ről ? Van 1 Take item gomb, de az nem aktív ... Ilyenkor mi van ? Egyébként a szeró nálam is dobál ...
  • Raulblanco7
    valami történt, egyszerre sokakat dobott ki, tomi sem tudott visszalépni.
  • Plata
    Mi a tököm,nincs szeró?
  • gunji
    Ááá... esetleg egy jó tankkal. Középről nem lehet bezárni az átjárókat, s ha nyitva vannak, akkor egyre több és egyre erősebb hajó jön át, amik rövid idő alatt szétszednek. Amúgy is, ilyen helyre - ahol nagyon lehet bukni, - csak segíteni mennék be.
  • Plata
    Mirrorra nem kel se build se semmi,bemész be állsz az állomás fölé auto attack,és afk 15 percig.
  • gunji
    Nagyon kiábrándító tud lenni a játék. A mirror indulása óta sz*ptam a buildekkel, hátha esetleg be tudnék/tudtam volna szállni. Több karakterrel, többféle hajóval nézegettem az elvileg szuper skillfákat, de 2-5k fölé nem igazán sikerült menni. De legalább az vigasztal, hogy a többség ilyen.
    Meg az, hogy kevesebb időt kell eltölteni farmolással.
  • gunji
    Meg van még egy olyan felszíni, ahol tholianokra kell lövöldözni, de annak nem tudom a nevét, köszönöm. De akkor olyan romulán nyúlvadászathoz hasonló nincs :(

Más. Elkezdődött az akadémiai event, így megint lehet részecskéket farmolni lila doffért. S aki még nem kapott, ismét lehet kérni jó kis ingyenes lila doffot.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.07. 12:37:42
  • Plata
    Mirror esetleg kristály.
  • RoboKutya78
    Tovább léptem a fenti felíráson rálestem a hitelesítés menüben ott meg volt két rublika ahol valami pénz összeget akartak velem beíratni de nem tudom mennyit kéne beírnom.
    Így inkább várok tizedikéig.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.07. 05:35:59
  • gunji
    Másnak is akadozik, ugrál a játék? Harc közben elég kellemetlen :(
    Megnéztem két DPS-mérőt: a Combat Log Readert és az ACT-ot. Az normális, hogy teljesen különböző értékeket adnak?
    Ismertek egy gyors nukara mark szerzési helyet/módszert?
  • Plata
    Én nem tudom hogy te mire gondolsz,de lehet hogy arra gondolsz amire én gondolok.Bár nem biztos hogy az amire te gondolsz hogy én gondolok az az a dolog amire én gondolok.
  • Fabio Capello
    márhogy sulibuli küldetések alatt arra gondolsz, amire gondolok hogy gondolsz velük kapcsolatban? :D
  • Fabio Capello
    Ha sokáig nem használod a kártyát (akár 1-2 hónap), akkor rá tudnak ugrani. A hitelesítés egyébként annyi, hogy megadod a szokásos adatokat, leemelnek párszáz forintot, amit visszakapsz Steam walletban, és ennyi, de ez a pár nap letiltás nem egy világkatasztrófa.
  • Plata
    Féltem hogy mai patch majd bele piszkáls a sulibán küldikbe,de szerencsére nem.
  • gunji
    Trendy azt mondja a fórumban, hogy már megy a szerver.

Kíváncsi vagyok, sikerül-e összehoznom ma a betervezett két hajót
  • Plata
    Úgy nézem sto nem nagyon indul el ma.
  • RoboKutya78

Jah és még pluszba lecsókolt valami 300 forint körüli összeget a tranzakció után bár ez már lehet hogy az unikredit sara volt.
    Elvileg amióta uj kártyát kaptam már vásároltam steamen akkor nem ugatott feltöltöttem magam 5 euróval

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.06. 17:22:15
  • Plata
    Kösz,az elég sok idő,akkor lehet elugrom egy random FP-re.
  • DarkBlade
    Fél hétig.
  • Plata
    A fene,hazajöttem,mennék fel erre nincs szerver,el is felejtettem hogy csütörtök.Meddig lesz leállás nem tudjátok?
  • Fabio Capello
    ha tudsz pontos szöveget adni, akkor meg tudom mondani, hogy mi a probléma, így nagyon sokminden lehet, a lopott kártyától a nem volt fedezeten keresztül a steam hülyéig :D
  • Raulblanco7
    Ez, szopás, akár mi is ez.
  • RoboKutya78
    Srácok van egy problémám amit nem vágok
    tegnap vásároltam zent a játékon keresztül a steam valet vagy hogy hívjákon át feltöltette a játék a steam pénztárcámat a megfelelő lóvéval majd megejtettem a vásárlást is. Megkaptam a zent minden oké viszont a Steam piacrendszerét kikapcsolta november 10.-éig valami hitelesítési problémával Mi a szöszöm ez?
  • Plata
    Hát,valami ócska talicska,pár ruha.
  • Gundark 1 1
    Ingyé hajó jöhet bármikor :) Én megkedveltem az ambassadort. Azzal csónakázom amíg a maradék 1000 zen meg nem lesz a guardianra. A winter mikor kezdődik? Gondolom Dec elején nem? Ott mik a "nyeremények"?
  • RoboKutya78
    kéne valami csomagos hajó ami jó mindegyik karaktertípusnak ha van ilyen egyáltalán. (gondoltam bedobok 4000 zent.)
    meg bezsebelem mellé a dauntlest már csak kb 300 zen kell
    rucik kb 60-70% már megvan valószínű már nem tudnak ajándékozni engem ebből max csak a hajókat ha esetleg bedobják a nyári ajándék halmot.
  • Plata
    Mit akarsz venni?Szerintem ha lesz akkor winter előtt lesz.Ha lesz.
    Lehet az idén is lesz ingyen hajó meg ruha.Tavaly volt winter előtt.
  • RoboKutya78
    srácok mikor van volt zen akció?
    vakaródzik a pénztárcám:)
  • Gundark 1 1
    Köszi, megkeresem!
  • gunji
    A Promenádon azzal a teremmel szemben, amiben az exchange, bank, mail van.
  • Gundark 1 1
    Ismét csak egy kérdés,aDS9-en hol találom azt a tisztet aki a contrabandos küldetést adja? Van 9 csempészárum fedes létemre,eladnám őket :)
  • DStein
    Megtaláltam, köszönöm :)
  • Plata
    Olvas vissza,valaki 1-2 napja rakott be ide két dps mérőt is.
    8499-es hsz-ben van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.04. 14:54:58
  • DStein
    Hello!

DPS mérésre milyen eszközt használtok? Kíváncsi lennék a minimálisan optimalizált sci hajóm képességeire, gyanítom, hogy a béka segge alatt van a DPS :)
  • Plata
    Mi az hogy,régebben mikor volt biztonsági tiszt a flottában,néha napján felgyújtottam a bázist,utána menekültem.
  • gunji
    Nem, csak egy még csak nem is olyan új bug, amit szokás szerint még nem javítottak. Az egyik hozzászólásban írják, hogy egy küldetéshez oda tudunk ugorni a jobb szélen található órára kattintva. A Surface Tension még ingyenes is volt :)
    Fel lehet gyújtani egy flottabázist?
  • Plata
    Valamit rosszalkodtál az akadémián azért nem enged ki.Flotta bázist ha felgyújtom engem sem enged kilépni se warpolni.Ha warpolok is akkor vissza dob.
    Relog és megoldódik,valószínűleg.
  • gunji
    Ne gyertek az Akadémiára, nem lehet kitranszportálni onnan :(
  • Plata
    Fogadok lefizetted a kristályt hogy ne ficánkoljon.