50134
-
Plata #8801 Nézd,az amit robokutya összerakott,iszonyatosan borzalmas össze állítás,konzolok fegyverek és hajószett is irtó pocsék.
Nem tudom ez a randa hajó milyen használat közben,de ez egy raider,szeretem a raider-t,persze nem ilyen rondát,hanem a Fleet B'rel-t.Raider hajó flank támadáskor +25% sebzés bónuszt kap,ezért van nekem raideren subspace jumper.
Egy raider beam overloaddal és flank támadással iszonyatosat tud sebezni.Régen mikor még a joined trill tac karim nem Fleet Mogh vagy t6 raptorral ment,az előtt fleet B'rel volt neki.Beam overloaddal cloakból kijőve olyan flank critet nyomtam a fedesekbe hogy általában egy sorozatot sem tudtak kibírni.Nem dual cannon kell egy raiderre,meg hátra beam?Miééééért?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.19. 11:48:33 -
Plata #8800 Bakker,csinálok kis karinak torpedót,92% esély van rá hogy lila legyen.Erre mindkétszer kék. -
gunji #8799 Nézd, tisztelettel, s mindenféle megbántás nélkül, ha már véleményt írsz, akkor ha nem is azt, hogy miért is ez a véleményed, de néhány tanácsot szívesen olvasnánk Tőled, hogy más is tudjon tanulni belőle. Ahogy a múltkori 'challenge accepted' dolognak sem volt abszolúte semmi értelme. -
Plata #8798 Szerintem azt kéne kipróbálni hogy valaki felhívja őket flotta bázisra,ott a transporternél van olyan opció hogy ki lehessen menni az űrbe.Azt kéne megpróbálni. -
Plata #8797 Próbáljátok ki azt hogy valakivel meghívatjátok magatokat hajóhídra vagy flotta bázisra. -
Raulblanco7 #8796 ha tetszik, ha nem, ezt inkább nem kellene reklámozni, mint "álom" sebzéses valami, mert ez borzalmas. egy dps mérés azonnal igazolná is.
lehet nc-zni, meg értetlenkedni, meg de gonosz vagyok-ot írni, de ez tény, ez egy borzalmas összeállítás, senki ne másolja a saját érdekében, mert sebzést szeretne a hajójával.
Ha gondolod rosszkutya, ma este 6 körültől egy dps mérővel be is bizonyíthatom, hogy inkább át kellene kicsit alakítani. -
aucs -
gunji #8794 Sokan panaszkodtak erre a problémára az Akadémián is és a fórumban is (pl itt). Jelenleg sajnos tényleg az a megoldás, hogy az ember új karaktert kezd, ezt meg vagy törlöd vagy egy időre jegeled :(
Ha van lehetőség rá, érdemes lenne még holnapig várni, hátha a szokásos heti leállásnál javítják a hibát. -
gunji #8793 NC -
Zemanov #8792 Már nem emlékszem melyik küldi is volt az pontosan,de youtubeon fennt vannak a küldik vegigjátszásai. -
Raulblanco7 #8791 úh, ha ezt kipróbálnánk egy advanced stf-en, kiderülne hogy az az álom sebzés inkább rémálom. borzalmas. bocs. -
samre #8790 Hali! Valaki nem tud valami megoldást arra az esetre ha az Akadémiát nem tudja elhagyni? (tutorial utáni 1 küldi, nincs lehetőség semmi transzportálásra, se shuttle, se varázscuckorka...) Újrakezdeni nem szeretném. Köszi! -
Plata #8789 Lejárt 5 perc.
Azt kell mondjam krva ronda hajód van.
Vedd már ki azt a hülye solana szettet mk12-ben,mi ez a marhaság hogy a deflector mk8,a pajzs meg a motor mk10?
És mi ez a marha sok ócska repus konzol?
Most nézem ez valami brutálisan undorító de azért raider hajó,akkor inkább dhc meg turret kéne rá nem?Mondjuk még nem próbáltam,bár kinézete alapján nem is fogom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.19. 07:33:29 -
Plata #8788 Kérdés az mekkora az a nagy sebzés?És hogy lőtted,beam overload,vagy csak simán. -
Arra meg kíváncsi lennék mit műveltem hogy ez a karakter olyanokat sebez beammel mint az állom hogy csináltam ?
http://gateway.startrekonline.com/#char%28Nara@robokutya%29/ship-equipment
Elachi Dual Crescent Cannons Mk XI [Acc] [CrtD] [CrtH]
Elachi Dual Crescent Cannons Mk XI [Acc] [CrtH] [Dmg]
Disruptor Beam Array
Disruptor Beam Array Mk XII [Acc] [CrtD]
Console - Tactical - Auto Targeting Module Mk XII [+Can]
Console - Tactical - Disruptor Induction Coil Mk XI
Console - Tactical - Counter-Command Multi-Conduit Energy Relay Mk XII
Console - Tactical - Disruptor Induction Coil Mk XI
Console - Science - Shield Refrequencer Mk XII [+Sens]
Console - Science - Shield Refrequencer Mk XII [+Emit]
Console - Science - Shield Refrequencer Mk XII [+ShHP]
Console - Engineering - Energy Signature Dampener Mk XII [+ResPlaTet]
Console - Engineering - Energy Signature Dampener Mk XII [+Res4b]
Solanae sett.
-
Srácok még mindig nincs olyan lehetőség a játékban hogy játékos statisztika rendszer valami olyasmi mint a https://auth.startrekonline.com/#/characterselect csak játékosokra lebontva ha kíváncsi lennék egy játékos beállításaira ?
-
gunji #8785 It's dead, Jim.
Csak a szokásos, a twitter szerint állítólag már dolgoznak rajta. Ezt a három napot a mirror végéig még kibírhatták volna.
#8777: 500-1000 zennel drágábbat várok (de nem szeretnék).
#8776: Hát igen, az EA a rókabőrök újrafelhasználásához nagyon ért, pl. Sims-sorozat. Azért meg külön pipa vagyok rájuk, mert nem küldtek levelet az ingyenes Sims2 akcióról a nyáron, s pár nappal lemaradtam róla
Szerk: oké, köszi, bár most már elindítottam mást :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.18. 22:03:13 -
Már megy -
Pont ez akartam kérdezni.
-
gunji #8782 Szerverrel mi történt már megint? :o -
bgabor #8781 A fleet verziót is az ingyenesekhez számoltam.
Ha nem is bőrlehúzás, de öt különböző hajó ugyanazon modellel, erre mondják hogy ügyes.
Sok meló nem volt ezzel se. -
Plata #8780 Hát ha van olyan karid amivel jó móka az STF-re járás,akkor nem érzed farmnak. -
Zemanov #8779 Az igaz hogy hogy bármid meglehet a játékban csak az ehhez vezető út a végeláthatatlan farm. -
Plata #8778 Sajnos a T6+2hajó+2híd nekem kiesik,mert a két régebbi intrepid már megvan.
De ha a híd jól néz ki akkor a T6+2 híd kell.Ha az új híd nem nagy szám akkor csak T6 hajó,a régi intrepid zenes híd nem nagy szám. -
Raulblanco7 #8777 Intrepid T6 magában 2500 csütörtöktől hétfőig, utána 3000 zen.
Intrepid t6, 2 másik intrepid, 2 híd 4000-5000 zen körül
intrepid t6 és 2 híd 3000 - 3500 zen.
csak tippelek. -
Plata #8776 Bőrlehúzás az amit az EA csinál,ki adja ugyanazt a játékot háromszor is,csak más néven. 
STO a leg játékos barátibb MMO,próbáljátok ki az Sw Tor-t mint F2P.
STO-ban mindened meg lehet ingyen,bármit megszerezhetsz csupán játékkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.18. 13:15:26 -
Raulblanco7 #8775 azt neveznék bőrlehúzásnak, ha fegyvert tartanak a fejedhez és köteleznek, hogy megvedd.
vagy ha nem ülhetsz t6 hajóban ha nem veszel delta rising packot, ez még mindig free és nagyon egyszerű ingame megszerezni bármilyen fizetős tartalmat... ennél kevésbé bőrlehúzós játék nem igazán van. -
Plata #8774 Dreadnought annak aki szereti a Galaxy-t dísznek jó.De ne csak a Galaxy X-et vedd meg,hanem a Galaxy bundle-t.Régen anélkül is elment valamennyire a Galaxy dreadnought,de most már inkább csak a galaxy szettel használható,bár úgy is eléggé elmaradott szegénykém. -
Plata #8773 Ingyenes csak 1 van a 30-as,zenes eddig kettő volt a 30-as gyönyörű Bellerophon és az 50-es Intrepid,mivel mindkét hajó nagyon jó én mindkettőt beszereztem,30-as szinten a Bellerophon nagyon jó,kb olyan mint tac karinak Sao Paolo.tudom hiába magyaráznám hogy miért jó,nehéz elhinni,de benne ülni hihetetlenül jó,a most 30-as szintű romulan tac karim is Sao Paolo-ba ült.Vannak olyan hajók a játékban amikben a játék már egészen más,mert olyan kibaszott jó élmény amit nehéz leírni.Ilyen a Sao Paolo vagy a Bellerophon,Ning'tao vagy Wells.Van még egy két ilyen hajó. -
bgabor #8772 Lesz akkor már háromféle pénzes meg két ingyenes változata az Intrepidnek. Nem ezt szokták bőrlehúzásnak nevezni?
-
gunji #8771 Csak kár, hogy már megvettem a retrofitet, így csak a kisebb packot lesz érdemes beszereznem, meg még utána a refitet, hogy meglegyen a nadion konzol is. Kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni az egyes packok. -
Guardiant fogok venni. Már nézegetem a konzolkiosztásokat (itt is köszi Gunji :) De nem adom fel a dreadnoughtos dolgot sem, szerintem ha itt az idő akkor egy másik karakteremnek az lesz. Kb egy hét múlva lesz meg a szükséges zen. Mert ugye a finomítás... :) -
Plata #8769 Most jut eszembe,ezek pont úgy adják ki az Intrepidet ahogy én szeretem,van rajta ablative generator és nadeon detonator is.
Talán végre a másik régi vágyam is teljesül,és adnak ki egy aknázós hajót.
-
gunji #8768
-
Plata #8767 Végree megjött a Manta.Már vagy két éve igérik. 

Már rakom is félre az árát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.17. 23:03:38 -
Orbancapitan #8766 Platának szerettel
-
ér.
ha taktikai vagy, a másik legjobb variáció a Counter-Command deflektor, Romulan prototype hajtómű és flottás pajzs trió. -
DStein #8764 Köszi :)
Megéri keverni a setteket? Mert ha így teszem fel, ahogy írtad, akkor bukom a shield healt és a tractor beamet is (ami viszont barát a kinetic cutterrel a fegyver setből).
Annyit ér a maco pajzs, hogy ne legyen set bonus?
Utoljára szerkesztette: DStein, 2014.11.17. 19:42:05 -
Plata #8763 Jah,nem figyeltem,Solana addig jó amíg nincs repus,de Maco pajzs+borg deflector és borg hajtómű jobb. -
DStein #8762 Erre gondoltam, a wiki szerint ez az assimilated: Assimilated Borg Technology A fegyveres az ez: Omega Adapted Borg Technology Set.
Aztán lehet, hogy a wiki van elavulva :)