50252
-
Plata #9399 Jó de te már veterán vagy winter eventen.Újaknak és néhány réginek is gond a futás.
Mondjuk nekem pont nem,de van akinek igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 16:03:19 -
Plata #9398 Két verseny van,van verseny naponta egyszer a hülye poszterért,és van félóránként verseny egy másik pályán. -
Bocsi ha értetlen vagyok, de a winteres furóversenyről beszélsz?
Ott nem láttam nyulat, se zászlót. Monjuk mindig ki estem pedig még csizmát is vettem.
Voltak ott állatok azokra a gépi ellenfelekre gondolsz?
De a szakadék akkor sem stimmel, szerintem te másra gondolsz. -
Raulblanco7 #9396 Üres insta, ugyan már, amilyen bénák a sto játékosok 99%-a, hétvégén is 2 verseny, 2 győzelem, az egyikben csak 3-an indultunk, a másikban vagy 6-an, de a hatos meccsen is fél célegyenest vertem a másodikra... majd talán a HGF karácsonyi versenyen izgibb lesz a verseny a Shesar Dreadnought-ért. -
gunji #9395 Mindenki kap legalább 2 tag-et, ha sikeresen célba ér (azaz megérinti a zászlót). S annyiszor indul az ember egy nap, ahányszor akar :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.15. 13:42:12 -
Plata #9394 Ha futóversenyre szeretnél menni,akkor a verseny előtt egy percel keress egy üres instát,néha találni 0-1-2 fős instát,ha látsz ilyet menj oda és ott jelentkezz versenyre.Ne rohanj a versenyen,ha túl gyorsan futsz és nincs gyakorlatod ki esel a pályáról és kizárnak,akkor semmi jutalmat nem kapsz.
Ha nincs több versenyző az instában csak te akkor szép komótosan menj végig,ha van versenyző és nem vagy az első akkor sincs veszve minden,nem az nyer aki elsőnek beér,hanem aki elkapja a zászlót.És ha előtted futó elbénázza lehetsz első.
Versenyen kívül is gyakorolhatsz,csak menj el a versenypályára és fusd végi párszor.A versenyen kövesd a nyulat,lesz egy helyen szakadék,ne állj meg ugorj le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:14:56 -
Plata #9393 Indulni kell a futó versenyen,ha benne vagy az első háromba akkor kapsz,ha jól tudom.
Ezt olvasd el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:02:21 -
Van ez a Winter Epohh Tags ez kellene hogy meg tudjak csinálni 1 craftolós feladatot Winteren de nem tudom honnan lehetne szerezni ilyet.
Ha valaki tudná ossza meg velem legyen szives. -
Raulblanco7 #9391 Az a latinum tábla jól néz ki, főkarimnak kivettem annó, megnéztem, de szép, és nagyjából ennyi haszna van, persze nem is vártam többet. -
Plata #9390 A winteren eventen token ami esik azt inkább ne aranyra váltsd hanem spéci winter cuccokra.
Vannak ruhák fegyverek warp és singularity magok,kit modulok.
Itt a teljes lista hogy mit lehet vásárolni.
Na és itt hogy milyen winter tokenek vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 10:50:39 -
Plata #9389 A latinumért vehető díszek szépek ám,de nem a kicsik,a 400 000 latinumos nagyon szép.
A ruhás kérdésre nem tudom a választ,majd megnézem,van két alien karim.
Kipróbáltam fel tudom-e venni fedessel a gyönyörű klinmgon elite sálat,de sajna nem lehet.Pedig tavaly volt ilyen bug,a romulán sálat fedessel fel lehetett venni,romulán karival megvettem acc bankon át adtam fedesnek és kinyitotta.Az idén egyik sem megy.
Nézd meg ezt a linket,van pár kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 10:43:25 -
gunji #9388 Nincs mit, szívesen. Latinumért ilyen belső hajódíszeket (trófeákat) lehet venni, ezek olyanok, mint egy kis aranyozott hajómodell, s polcra lehet tenni.
Más. Ha alien-em a karakterem, akkor off duty-nál hogy tudok felvenni egy sálat? Hiányzik a collar opció :( -
Köszi. -
gunji #9386 Gold-pressed latinumra (azaz aranyozott latinumra)? Nem igazán, az itt nem nagyon ér semmit. Inkább a másik vendornál téli fegyverre, ruhára, stb. -
Plata #9385 Persze,sok xp-t hoznak a doffok,meg dilithiumot is,csináld a winteres doff küldiket,hoznak winter tokent,winter küldit a földi űrdokkban és winter wonderlandon vehetsz fel. -
Igen erre gondoltam. Érdemes vel foglalkozni?
Még valami. Van most ez az event, be lehet cserélni a cuccokat Gold..?? ra sajna a nevét nem tudom. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes e be cserélni vagy gyüjtögessem?
Utoljára szerkesztette: Holy75, 2014.12.14. 20:36:28 -
Plata #9383 De már értem,duty officer küldiknél a plan gombbal kell megtervezni a küldit,ez annyiból áll hogy kiválasztod a legjobb doffokat.A gép általában magától berakja a legjobbakat,kivéve ha bugos. -
Nem tudom feltölteni mert tul nagyra sikeredett.
De a Duty officereknél van a kis térkép alatt.
Nem mintha igy érthetőbb lennék.. Ugye?:)
-
Plata #9381 Plan-on?
Nem tudom mire gondolsz,esetleg mutatnál egy képet? -
Ezekről a PLAN-onról mondana valaki valamit?
Mire jó konkrétan? Azt látom hogy add xp-t meg 1 csomó mindent de jó valamire vagy kinek mit érdemes fejleszteni?
-
Plata #9379 Nekem bakker van vagy 50 doff packom,de már az a karim is maxon van zöld kék lila doffal akinél töröltem az összes doffot hogy tudjak újat nyitni.
-
Plata #9378 A fő épületben van egy vendor,nála,vaagy megnyitod a reputation fült és ott az eventnél. -
Ezt a tájélozódást kellne mennél hamarabb megtanulni itt.
Van ez a hóembrees event nem tudom merre van akinél a cuccokat be lehet váltani. -
Raulblanco7 #9376 Folyamatosan fut minden lehetséges projekt... nem csak várni kell, hogy a fleet markon kívüli részt majd valaki feltölti, hanem be kell tenni, pl duty officerek, van hogy 2 napig áll, mert senki nem akar venni 5 duty officert ami még kell bele, kb 100k ec, inkább vártok és panaszkodtok, ahelyett hogy betennétek és jöhetne a következő projekt.
Fleet markot mindenki tud betenni, nekem is van 20k csak a fókarakteremen. -
Plata #9375 Szokott lenni project állandóan,futnak specialok mindig,csak a doff részt lassan töltik fel. -
gunji #9374 Vagy az inventoryba tette, vagy a BOFF candidates közé (U gomb -> Stations fül és jobb oldalt).
Mivel csak négy hely van, most még két dolgot lehet csinálni:
- törölni az egyik olyan boff-t, akit nem használsz (pl. Kolez), vagy
- vagy ha nem szeretnéd elveszteni, akkor átadod valaki másnak megőrzésre, amíg kapsz egy boff-helyet.
Probléma nincs azzal, ha elveszted, később tudsz venni másvalakit, ha szükség lenne még egy taktikai tisztre. 50-es szint felett amúgy is egy flottás romulánt szereznek legtöbben taktikai tisztnek.
Ha a későbbiekben lesz elég dilithiumod, akkor zenért tudsz majd boff-helyet is venni, de a későbbi szinteket azt hiszem kettő helyet még kap az ember ingyen. -
Srácok egy kis segitség kellene. Meglettem lvl 10 megvan az uj hajóm.
Az ujba 2 Enginer kellne nekem 1 van, Vettem eggyet DE nem tudom hova kerül vásárlás után.
A creditet le vonta de nem tudom hova tette. Ha tudtok segitsetek. Köszi. -
bgabor #9372 Átdolgozták a Breen Absolute Zero szettet, négy részes lett, és ez a warp/singularity core a negyedik darabja. -
bgabor #9371 HGF flottában csinálni kéne valamit hogy fleet credithez jobban hozzá lehessen jutni. Most sokszor hetekig nem nyílik rá értelmes alkalom.
Ha más nem, hát a sulprus fleet markos projectet be lehetne tenni midnen vasárnap. Bár ott csak féláron lehet beváltani a fleet markokat, a semminél az is sokkal több. -
Plata #9370 Nem tudom hogy mennyire jó ez a warp,még nem váltottam ki,nem használtam és nem is tervezek használni breent,vagyis addig igen amíg megszerzem a traitjét,utána kuka. -
Zemanov #9369 Inkább felejtős -
Zemanov #9368 A Guardianomon az van.ezt a Breen carrierre szánnám.vagy arra is elite fleet-et tegyek? -
Plata #9367 Elite fleet maggal jobban jársz. -
Zemanov #9366 Ezt winteres hyper cool plasma warpot érdemes kiváltani? -
Plata #9365 Vagy sebzés nélkül benyeli a borg torpedót.Volt már olyan is hogy hy borg plasma torpedót simán benyelte sebződés nélkül. -
Plata #9364 Fleet B'rel-em van és KHG szettje,borg stf-en általában végig cloakban van,mégis sokszor fent van neki a pajzs. -
Zero7th #9363 Milyen bug, milyen pajzson? -
Zero7th #9362 Jaja, a boffok pirate traitjéből jöttem rá, hogy a karakternek is nauszinak kellett volna lennie. Rég játszottam klingonnal, aztán nem volt észben, mikor a jtrill karaktert megcsináltam...
De basszus, most akkor megint előttem a Devidianos epizód...
Mindegy, nem leszek gépközelben egy hétig úgysem. Majd két ünnep között... -
Plata #9361 Meg már bánom hogy upgradeltem a konzoljait mk13-ra,szinte semmi sebzés növekedés de mintha szarabb lenne a hajó.A pajzshoz nem is mertem nyúlni,még a végén lejön róla a bug.
-
Plata #9360 Nekem is csiszolni kéne a nauszi karin,jelenleg valahogy nem találják a torpedók az összhangot.Neutronic torpedó van most az első helyen és valahogy nem akarnak összehangolódni.Viszont a neutronic nagyon jó,de nem akar beolvadni a bandába és különcködik,emiatt nincs rendes összhang.