50116
-
Raulblanco7 #9303 jaja, másfél óra késéssel elindították a szervert, csak a login szerver szarakodik és nem lehet belépni. -
DarkBlade #9302 Már megy.
De a connecting to the login server.. -nél lehal.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2014.12.11. 19:55:05 -
gunji #9301 Meghosszabbították egy órával a leállást a twitterjük szerint. -
Plata #9300 Jah persze ma van a frissítés napja.
Mivel a napi kihívással még sehogy sem állok mert nagyon sok a siemka warrior,még nem is próbáltam fellépni. -
Raulblanco7 #9299 de -
DarkBlade #9298 Nem kellene már egy órája élnie a szervernek? -
Plata #9297 Ma én is tervezek nyuszizást winteren,mert tényleg jól hozza a markot,de még le kell dupláznom a versenyautóm plusz megcsinálni a napi kihívást.Ami sok vadbarommal elég nehéz.Jah és ma sulibán nap is van,szent szár. 
Bakter,30 karival megcsinálni esti wintert plusz utána még sulibán.Már előre félek.
-
Plata #9296 Nyuszizással egy nap el pöcsölsz 10 percet és megvan a markod.Ugyanezt a markot meg legalább 2 stf-el szerzed meg,amiben egy rakás idiótával is összefuthatsz. -
Plata #9295 Nyuszival mi a fenét kell grindelni?Elmész futsz egyet,beváltod a tokent nyuszira oszt szevasz,utána csak felneveled doff küldivel,és kapsz 200 markot,amilyet akarsz.Ha van mark bónuszod akkor többet.
New romulusi nyuszi 400 mark,de eventes csak 200,mivel sokkal hamarabb kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.11. 18:28:26 -
Zero7th #9294 Nem érzem, hogy eventezni meg nyuszit nevelgetni jobban megéri időben, mind grindolni az STFeket (mondjuk azt most nem tudom, hogy delta márkát lehet-e STFen szerezni, arra még nem álltam rá). Vagy mégis? -
Plata #9293 Menj winter eventre,valamiért bugos és 10-20 percenként is van korcsolyázás,keress üres vagy 1-2 fős instát és ott indulj a versenyen.Ha első vagy 6 token második 3,harmadik nem tudom,talán 2?
Abból csinálj nyuszit,ha felnevelsz 1 nyuszit 200 markot kapsz érte. -
Plata #9292 Szerintem keress egy nagyobb és értelmes magyar flottát,hun cseten próbáld meg,de vigyázz mert van pár apróbb de túrót nem érő flotta. -
aru #9291 Bug Hunt elite vagy Advanced. Most a Q földön a fehér nyuszikért is kaphatsz delta markot. -
Zemanov #9290 Srácok Delta markot meg ezt az Ancient power cellt vagy mit honnan lehet nagy mennyiségben farmolni? -
Raulblanco7 #9289 Értelmes leírás nincs, stowiki van, de az angol.
Ami fontos, hogy FED-es karaktert kezdj, a többi el van hanyagolva, esetleg még Romulán majd később FED szövetséget választva, de semmiképpen ne KDF vagy Romulán KDF szövetséggel.
A másik fontos, hogy ne nyomogasd a skill pontokat.
Illetve ha még nem kezdtél, akkor inkább tactical karaktert kezdj, vagy engineert max, de ne sciencet. -
Sziasztok.
Teljesen uj vagyok a játékban. Nem szeretném már az elején el rontani.
A rutinosabbaktól jól jönne 1-2 tanács. Ha van valami magyar nyelvű leírás szívesen elolvasom.
Előre is köszönöm. -
Plata #9287 Egész a mostani frissítésig pont úgy nézett ki mint a breen torpedó.Most cserélték le a kinézetét.Működése is olyan mint a breen torpedó-é,kilő egy torpedót ami célpont előtt kinyílik és rá dob 4 aknát.Ha nincs a célpontnak pajzsa brutálisat sebez,ha van akkor nem olyan nagyot,ha játékosra lövöd rá pajzs nélkül,tuti azonnal hal. -
Zero7th #9286 Jáj. De benéztem... Csak arra emlékeztem, hogy a wiki a Breenhez hasonlítja, de most nézem, hogy "olyan, mint a Breen, csak tricobalt"... Basszus. Mindenesetre akkor be fog férni a Hargh'Peng...
Tegnap meg nem tudtam játszani, este 8 és 10 közt valami tetűlassú volt a STO valamiért, és nem az én netemmel volt a gond... :( -
Plata #9285 Sima transzfrancost szoktak meg breen clustert.Vaadwaur nem túl jó pajzs ellen.Ha nincs pajzs akkor azonnal halnak tőle,de pajzsba nem sebez olyan nagyot.Stf-en vaadwaur igazán akkor jó ha nincs brognak pajzs,olyankor aknánkánt 70k flett sebez,a rekord asszem 140k volt aknánként. -
Plata #9284 Bio neural warhead turretjének sebzése,mostani stf-en.
Damage: 256 698 (311,53 /s)
Hull: 113 042 (137,19 /s)
Shield: 143 657 (174,34 /s)
Max. One-Hit: 4 327 ()
Általában 70-80k sebzése van a torpedónak,de ha flank critel akkor 260k körül sebez borgba. -
Zero7th #9283 Sima transzfázikus, vagy a Breen és Vaadwaur cluster?
Én egyébként azon röhögtem jót, hogy a bio-neural torpedó point defense-e nagyobbat sebez egy-egy lövéssel, mint maga a hajóm... :P
(Kb 10 szint óta elavult, 2-3 markkal kisebb DHCk vannak fenn, a bio-neural meg szinteződött velem együtt, szal érthető, és az én hibám, de akkor is röhej) -
Plata #9282 Inf advanceden 8.8 milla sebzésből 1.3 milla a trait sebzése volt.Omega Kinetic Shearing. -
Raulblanco7 #9281 Az egyik amit a legkevésbé éri meg, gyakorlatilag szinte semmit nem változik, azt hiszem talán csak a skillfára adott bónuszos szorzó erősödik szintenként, illetve az epic szorzót az is megkapja, ami valami dupla proc lesz azokra is. -
Plata #9280 Basszus,húsz percet várok mire behív egy stf,kb,be rak khitora,bemegyek és azt látom hogy failed majd kidob.Hát a jó édes annyját.A semmire kapok félóra cd-t.
-
Plata #9279 Őszintén szólva,passz.Gondolom ha fel upgradeled mk14 epicre akkor brutál. -
Plata #9278 Most jutott eszembe hogy valaki kérdezte a transzfrancos torpedót,jókor mi? 
A pvp torpedóhajókon asszem alap felszerelés.Legalábbis kerratban és fórumokon ezt láttam,kerratban ha összefutsz egy csapat orion csajszival megfigyelheted hogy mindnek van a B'rel-en.Ők még azt hiszem mindig járnak oda,tricobalt nerf előtt rengeteget lehetett őket ott látni,de még most is találkozhatsz velük. -
alyr2 #9277 Singularity coret erdemes upgradelni? mert nalam az elite fleet mk 12 ugyan az mint a 13.. -
Plata #9276 Jah,pedig a klingon maraudert sokkal könnyebb húzni mint a diplomatát.
Közben a zen ára elszabadult,mindenki vásárolja rohadtul.
Mondjuk én nem is akartam venni,ha el is költeném az összes zenem,sztem akkor sem lenne szerencsém a hajóval.Ha valamit nagyon akarok az úgysem jön össze ládából sem.
Jut eszembe ha sok xp kell,nyomj be magadnak 20-30 ezer cxp boostot,és utána nyomasd a doff küldiket.A legújabb karim 30 után sok szintet lépett doffozással.Asszem 2 kardassziai küldit csináltam meg,többi mind skipelve,a breen és borgok is.Nem volt szükségem küldizésre mert a doffok hozták az xp-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.10. 18:12:03 -
Zero7th #9275 Eh, ugyan, tökmindegy, nem ér ennyit az egész. Skippelni is lehetne, ha annyira fájna, de az XP meg kell közben. Szal összeszorított fogakkal elviseltem, és most már túl is vagyok rajta.
Egyébként is klingon, marauder skillem van, nem diplomacy, de még az is olyan alacsony, hogy nem engednek be a Sirius szektorba... :P -
Plata #9274 Ha van diplomata rangod,azt hiszem már 3-as elég,akkor ki tudod kerülni a harcokat néha diplomáciával. -
Zero7th #9273 Eh, a sötét a legkevesebb... Azon kívül is annyit kell rohangálni, hogy az már egészségtelen. Cassidy idegtonikját is már fejből összerakom, de legszívesebben közvetlenül a gyomrába tölteném már neki, üvegpoharastól, hasfalon át... -
Plata #9272 Mindjárt megyek,mert gyorsan lenyomom a doff küldiket,csak asszem venni kéne még több slotot acc bankhoz,mert tegnap megint full tele lett a bankom winter tokennel.Fasság hogy egy slotba max 500 lehet. -
Plata #9271 Én szeretem,ha tudsz,vegyél a karidnak meg boffoknak hirogen fegyvert,azon van egy puskalámpa,nagyon erős,sokkal erősebb mint az a fos zseblámpa,4 boff ha jön veled a hirogen puskákkal szépen bevilágítják a területet. -
gunji #9270 Aki menne Csudaföldre, az állítsa be a karaktereinek, hogy pvp-re csak barát hívhatja, mert egy köcsög spameli a népet pvp invvel. Amúgy is durva lagek vannak ottan, fél óra volt, míg sikerült háromszor végigkorcsolyáznom ma. A küldetést átnevezhetnék Mostly Rubberbanding on Ice-ra.
-
Zero7th #9269 Ja, igen, Night. :P
Hát én az egész Devidianos küldetéssorozattól hülyét kapok. Valahogy úgy alakult, hogy azokat csináltam meg a legtöbbször, és már nagyon unom, plusz amúgy is hosszú és rohangálós küldetések.
Jut eszembe, episode replay mikor volt utoljára? Várható, hogy lesz mostanában? Két karakteremnek is kéne az a pár limitált cucc, ophidian cane, boffok, stb... -
Plata #9268 Na igen 3 simi meg egy t6 roma hajó.Simi még mindig op.De ez a része a játéknak,hogy ennyi dps-em legyen,nem izgat.
Szarok a dps-re nekem szórakozás kell.
-
Plata #9267 Night of the comet nem?Az nagyon fun küldi,én szeretem. -
Zero7th #9266 Én tegnap csináltam a Day of the Comet című hulladék küldetést, és még az üstökös darabkáit is tudtam flankolni. Minden objektumnak van tájolása. -
Raulblanco7 #9265 Nos, prohardverre belinkelték a borg gyenge pontját, ami a nagy dps... Gyenge pont
1 perc 23 másodperces futam, és nem azért mert elbukták :)
124500 dps + 67000, 65000, 21000 az ötödiknek pedig már csak szánalmas 16000.
Azért az a 124.500 dual beam bankokkal nem rossz, pedig ha ránézek a skillfára és a buildre te úristen, ez mondjuk tényleg csak így életképes, hogy 5 ilyen állat pillanatok alatt leszed mindent, mert egyébként életben tarthatatlan.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.12.10. 15:08:54 -
Plata #9264 Erre van a subspace jumper,az még a gömbnek is meg találja a hátát. 
Egyébként meg arra amire nekem raider kell,arra a romulán battle cloak pont szart sem ér,roma battle cloakból kijössz kapsz 40% sebzés bónuszt,ok,de én sosem jövök ki cloakból.
Szóval kenhetem a hajamra a bónuszt.
Kéne egy konzol ami megtalálja a borg gyenge pontját,belősz egyből meghal.
Mint a halál csillagnak a hő kivezető nyílás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.10. 14:52:11