50117
-
Plata #9424 Szintet?Nem a doffok nem lépnek szintet,mert nincs szintjük,sztem. -
Azok az officerek amikkel kraftolni lehet lépnek szintet? És ha igen akkor hogyan? -
Plata #9422 Mk2 kék,na basszus,nem épp ilyesmiről álmodoztam.
Azt hiszem 1058 lobim van.
Arra gondoltam veszek moonbosh-t,de aztán mégsem vettem ki,mert ha úgysem jön össze elachi dread,akkor fölösleges.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.16. 11:01:32 -
Raulblanco7 #9421 hajót exen kell venni, boxot csak lobbiért vagy szórakozásból szabad nyitni. -
Raulblanco7 #9420 én is ilyet játszottam most, 6-os karival nyitogattam a corrosive plasma fegyvereket, de így csak mk 2-es kékek lesznek, nem gond, csak nem is olyan jó mint egy mk 2-es very rare... nem tudom, hogy a kettes kék vagy a 4-es lila-e a jobb.
érdekelni érdekel, de előbb megnézem, hogy van-e
tegnap megint szivatott a craft, az omni beam és a dhc is csak lila lett. -
Zemanov #9419 Én a múltkor nyitottam 14 Dominion box-ot.esett 2db dhc egyiket sikerült is eladni 2 milláért a másik azóta is exen van,párszor már a posta is visszahozta meg kiszedtem 33 db mining claim-et.az mondjuk jól is jött.a többi meg haszontalan kacat volt.de én hajóra hajtok elsődlegesen. -
Plata #9418 De most csak 50-re volt pénzem. 
Érdekel a sci doff?
És lenne még valami,szerinted megéri kinyitni a fegyveres ládákat egy 4-es karival?Ha csinálok új karit és skipelem a tutorialt 4-es lesz a kari.Vagy hülye ötlet?Arra gondoltam ha kinyitom kis karival fegyó dobozokat és talán jó a statjuk,akkor biztos sokat érnének. -
Raulblanco7 #9417 50 nem olyan sok, hogy amiatt már szomorkodni kell.
ahhoz elég, hogy essen pár értelmes, esett is neki egy doff, de maga a hajó elég szeszélyes.
100 felett nyitsz és nem esik, akkor oké, lehetsz szomorú, abból már elég jó eséllyel eshetett volna
egyébként nem feltétlenül kell sokat nyitni egyszerre, én 20-assával szoktam többnyire, van hogy 3-4x 20-ból semmi, aztán 2x is esett 20-ból 2 hajó.
teljesen random, bár én rengeteg boxot nyitogattam, deltából kb 2000-et mióta bejött a Delta Rising. -
Plata #9416 Nem,nem esett.Nem mindig esik hajó.De igazából nem is a hajó izgat engem ebben. -
Zemanov #9415 Hajó nem is esett?most ez egy kicsit lehangolt holnap akartam nyitni 10 xindi box-ot. -
Plata #9414 Én még sosem próbáltam használni.
Mellesleg nyitottam 50 dobozt,elég szarul sikerült,jött 313 lobi ami nem rossz.Az alsó 3 sor esett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah és esett egy craft doff is,most vettem észre,egy R&D School:R&D Science.
Ami a legjobb cucc az egészben,mert 45 vagy 50 millát ér.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.16. 08:38:39 -
aru #9413 Az elachi rift kit modult ami a bónusz delta küldetésért jár ne rakja be senki kitbe, mert bugos és utána nem tudja majd kivenni belőle. Én beszívtam és így csak 4 modult tudok használni kedvenc kitembe... Dec. 9.-e óta tudja a Cryptic de még nem javították...
http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?p=21271291 -
gunji #9412 Legfelül nincs olyan, hogy 'Category'? Abban kell lennie a 'Hats and Hoods Basic'-nek.
Szerk: Plata gyorsabb volt :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.15. 21:31:06 -
Plata #9411 De mondtam a játékban is hogy a head résznél a category fül alatt,de nem figyelsz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #9410 Mert olyan randa a karid hogy a sapka elbújt ijedtében. -
Mért nem talizom a sapit amit beaktiváltam magamnak???
-
Erről at R&D ről mondana valaki valamit?
Látom hogy kraftolni lehet tárgyakat, csak mit éri meg, stb.. -
Mind1 ha bele fog férni az időmbe akkor meg csinálom ha meg lehet, attól biztosan jobb mint amim van bár ha van lvl követelménye... vagy rang de mind1 ha ingyen van megcsinálom ha tudom. -
Plata #9406 Úgy érti hogy megéri-e egy erősen ingyenes és erősen nem sok szart érő hajót beszerezni. -
bgabor #9405 Úgyérted megéri e ingyen T6 hordozót szerezni? Igen, meg, erősen. -
gunji #9404 Január 15-ig tart az event (aznap valószínűleg délután négyig, ha lesz karbantartás), így még simán be lehet fejezni, akár úgy is, hogy ha valaki csak most kezdi el: 25 nap kell nyerni napi 40 fotót.
Én olyat találtam ki (illetve lestem el), hogy egyenesben és kisebb kanyarban végig futok, megpróbálva egy ideális íven haladni; nagyobb kanyarban meg - amit már nem tudok bevenni - ugrok egyet (így a karakterem megáll, nem csúszik ki), fordulok és futok is tovább. Tudom, béna vagyok, de második napra már kiválóan ment.
Szerintem megéri kicsit gyakorolni, ha már menni fog, akkor jó szórakozás ez is :) -
Plata #9403 Minden breen eddig szar volt,és az a baj hogy ha stf-en random csapattal találkozol,és van breen vagy risa hajó,akkor kb 90% eséllyel az illető vér hülye.
Mondjuk annak idején gyakorlatilag ugyan ez volt jellemző az atroxokra meg a tal silány hajókra,ezektől még ma is félek.Volt idő mkor random stf-en 4 gyökér atrox is volt.Ezért volt nekem sok karim,ha megláttam egy atroxot leaveltem és kaptam 1 óra büntit,logoltam másik karira és mentem azzal,de ha atroxba ütköztem vagy cruiseres tac-ba akkor leave és másik kari.Nem volt gond mert régen is volt vagy 20 max szintű stf képes karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 17:02:31 -
Raulblanco7 #9402 Maga a hajó egy kalap kaki. viszont ingyen t6 carrier, ami nem rossz, de mondjuk egy Xindi Dread T5U közelébe sem ér.
Megéri kivenni, mert mehet a gyűjteménybe, vagy megéri kivenni, ha egyébként Carriered van, mert a hajó T5 mastery traitje tökéletes a carrieredhez. -
Plata #9401 Ha az elején elkezdted meg lehet,mert 25 nap.
Az más kérdés hogy megéri-e,a breen hajók elég langyik. -
Én még a másikat nem láttam. Pont most sikerült ezt is nagy nehezen megnyerni. Lehet eddig azért nem volt.
Na megyek meg lesem.
A poszterből hogy lehet össze szedni 1000-et ??? Addigra vége z eventnek szerintem.
Megéri kinlódni vele? -
Plata #9399 Jó de te már veterán vagy winter eventen.Újaknak és néhány réginek is gond a futás.
Mondjuk nekem pont nem,de van akinek igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 16:03:19 -
Plata #9398 Két verseny van,van verseny naponta egyszer a hülye poszterért,és van félóránként verseny egy másik pályán. -
Bocsi ha értetlen vagyok, de a winteres furóversenyről beszélsz?
Ott nem láttam nyulat, se zászlót. Monjuk mindig ki estem pedig még csizmát is vettem.
Voltak ott állatok azokra a gépi ellenfelekre gondolsz?
De a szakadék akkor sem stimmel, szerintem te másra gondolsz. -
Raulblanco7 #9396 Üres insta, ugyan már, amilyen bénák a sto játékosok 99%-a, hétvégén is 2 verseny, 2 győzelem, az egyikben csak 3-an indultunk, a másikban vagy 6-an, de a hatos meccsen is fél célegyenest vertem a másodikra... majd talán a HGF karácsonyi versenyen izgibb lesz a verseny a Shesar Dreadnought-ért. -
gunji #9395 Mindenki kap legalább 2 tag-et, ha sikeresen célba ér (azaz megérinti a zászlót). S annyiszor indul az ember egy nap, ahányszor akar :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.15. 13:42:12 -
Plata #9394 Ha futóversenyre szeretnél menni,akkor a verseny előtt egy percel keress egy üres instát,néha találni 0-1-2 fős instát,ha látsz ilyet menj oda és ott jelentkezz versenyre.Ne rohanj a versenyen,ha túl gyorsan futsz és nincs gyakorlatod ki esel a pályáról és kizárnak,akkor semmi jutalmat nem kapsz.
Ha nincs több versenyző az instában csak te akkor szép komótosan menj végig,ha van versenyző és nem vagy az első akkor sincs veszve minden,nem az nyer aki elsőnek beér,hanem aki elkapja a zászlót.És ha előtted futó elbénázza lehetsz első.
Versenyen kívül is gyakorolhatsz,csak menj el a versenypályára és fusd végi párszor.A versenyen kövesd a nyulat,lesz egy helyen szakadék,ne állj meg ugorj le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:14:56 -
Plata #9393 Indulni kell a futó versenyen,ha benne vagy az első háromba akkor kapsz,ha jól tudom.
Ezt olvasd el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:02:21 -
Van ez a Winter Epohh Tags ez kellene hogy meg tudjak csinálni 1 craftolós feladatot Winteren de nem tudom honnan lehetne szerezni ilyet.
Ha valaki tudná ossza meg velem legyen szives. -
Raulblanco7 #9391 Az a latinum tábla jól néz ki, főkarimnak kivettem annó, megnéztem, de szép, és nagyjából ennyi haszna van, persze nem is vártam többet. -
Plata #9390 A winteren eventen token ami esik azt inkább ne aranyra váltsd hanem spéci winter cuccokra.
Vannak ruhák fegyverek warp és singularity magok,kit modulok.
Itt a teljes lista hogy mit lehet vásárolni.
Na és itt hogy milyen winter tokenek vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 10:50:39 -
Plata #9389 A latinumért vehető díszek szépek ám,de nem a kicsik,a 400 000 latinumos nagyon szép.
A ruhás kérdésre nem tudom a választ,majd megnézem,van két alien karim.
Kipróbáltam fel tudom-e venni fedessel a gyönyörű klinmgon elite sálat,de sajna nem lehet.Pedig tavaly volt ilyen bug,a romulán sálat fedessel fel lehetett venni,romulán karival megvettem acc bankon át adtam fedesnek és kinyitotta.Az idén egyik sem megy.
Nézd meg ezt a linket,van pár kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 10:43:25 -
gunji #9388 Nincs mit, szívesen. Latinumért ilyen belső hajódíszeket (trófeákat) lehet venni, ezek olyanok, mint egy kis aranyozott hajómodell, s polcra lehet tenni.
Más. Ha alien-em a karakterem, akkor off duty-nál hogy tudok felvenni egy sálat? Hiányzik a collar opció :( -
Köszi. -
gunji #9386 Gold-pressed latinumra (azaz aranyozott latinumra)? Nem igazán, az itt nem nagyon ér semmit. Inkább a másik vendornál téli fegyverre, ruhára, stb. -
Plata #9385 Persze,sok xp-t hoznak a doffok,meg dilithiumot is,csináld a winteres doff küldiket,hoznak winter tokent,winter küldit a földi űrdokkban és winter wonderlandon vehetsz fel.