50136
-
Mondjuk engem az azért lenyűgöz hogy advancedre milyen hajókkal képesek jönni. A legutóbbiban egy avenger volt a társam. Ő meg lőtt, de a többiek azt sem tudom hol voltak. :) Na mindegy. Kipróbáltam a corrosive plasmat egész jó. Aztán visszatettem egyelőre a voth antiprotonokat, meg a thoron torpedót. Amíg meg nincsenek meg az embassy meg a vulnerable detector addig jó lesz. Nem valami sok, de azért a 15.000et hozza.
Más. Ground :) Mit javasoltok? Szerintetek melyik a legjobb szett? Mérnök vagyok ugye, vannak a kis tornyaim, meg az aknamező és a többi. Megvan a MACO teljesen meg a teljes undi.
Zemanov :) Az elején még jó a romulán plasma torpedó :) Aztán már lassú lesz. A corrosive teszt miatt tettem vissza hogy meglegyen a singularity harness
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.12.17. 19:58:24 -
GaborST #9482 Ahh az már nagyon nem éri meg annak az árából már megveszem az összes tier 6 hajót!
-
bgabor #9481 Van egy ilyen grafikai bug az STO-ban hogy bizonyos AMD driverekkel ilyen kockás lesz a kép. Ha kikapcsolom az élsimítást, megszűnik. Tud rá valaki más megoldást mint az élsimítás kilövését? Ahogy néztem, ez egy több éve fennálló probléma AMd kártyáknál. -
Plata #9480 Jah le maradt az és. -
Plata #9479 Igen.De kis eséllyel,szóval ha venni nyerni akarsz egyet akkor vegyél vagy 50-et. -
GaborST #9478 Hali! Egy kérdés az elachi hajót csak az 1000 zenes R&D pakk adja? -
Plata #9477 Bakker,csináltam egy rahedli mk2 phaser dhc-t,és mind szar lett,poénból benyomtam egy plasma dhc-t is phasrek közé,erre a plasma crtdx2 rapid lett.
-
alyr2 #9476 Az atlag jatekos ebben a jatekban egy barom , de legalabbis valami mentalis problemakkal kuzd..alig akad ertelmes...egyszoval a jatekos allomany selejtes..sajnos es ez tonkrebassza a jatekelmenyt rettentoen -
Plata #9475 Na találkoztam egy Elachi dreadnoughtal random infen,fedes engi volt a tulaja,ha jól emlékszem Theo24@cmdrcurtis,remélem a többi elachi drenya tulaj nem ennyire retardált állat,nulla sebzése volt és lehet az első infectedje is,annak ellenére hogy engi volt és elachi drenya-ban ült,alig bírta a lövéseket,szinte egyből leütötték a hullját meg pajzsát.Viszont az elachi drenya oldalról kicsit randa. 
Szemből jól néz ki,de oldalról meg hátulról nem az igazi.Én tettem volna rá elachi szettet az biztos. -
Plata #9474 Nekem van sok féle karim,saurian nincs mert ronda.De én minden fajnál láttam sapit,még nauszinál is. -
aru #9473 Persze, hogy ki :D Gondolom senki más nem játszik Saurian fajal, hogy megnézze neki berakja e a listába? Pedig poén lett volna abban a sapiban! :D
Én maradok annál a verziónál, hogy fajfüggő abból kiindulva, hogy Romulánnál bekerül a listába az a napszemüveg ami a Sauriannál nem. (És igen tudom, hogy minden karakternél meg kell venni nem elég egynél...)
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 16:28:45 -
Zemanov #9472 Még annyival csatlakoznék hogy a Romulan plasma torpedó is gagyi. -
Plata #9471 Még egy dolgot kérdeznék,de ne haragudj meg,kibontottad a sapi dobozát?Vagy csak megvetted a sapit? -
aru #9470 Ott sem szerepel... és az Off Duty számomra nyilvánvaló volt.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 14:59:03 -
Kösz, pont ezt akartam kérdezni hogy a corrosive milyen. Akkor nézek az exen este párat. csak plazmafan vagyok :) Bár az új thoron torpedó tetszik de a szetthez visszateszem a romulán torpedót. Ehhh :) majd a kis hordozómon lesz a breenek úgyis polaronbuzik :) -
Plata #9468 Itt a fegyó,kék fegyver és a disruptor konzol hat rá. -
Plata #9467 Mellesleg,mi a picsa folyik winteren,fedes karival 0 küldi klingonnal 5-6. 
Szent isten,6 óra és sulibán.
Vulkáni sci karimnak megkattant a hajója,0 xp kell a következő mastery szinthez,de nem lép szintet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.17. 14:15:28 -
Plata #9466 Nono.Ne szódd le a diszruptor plasma fegyót. 
Istentelenül jó fegyver vót az,magas crittel.Sosem felejtem el mikor kis karival kerratban tele volt a képernyő crit sebzéssel és úgy öltem a borgot meg a klingonokat 30-as karival mint állat.Jó tudom bugos volt a fegyó és mindig critelt,de akkor is szép emlék.
-
Raulblanco7 #9465 plasma disruptor küldiben esik, disruptor sebzése van, és kék színe ellenére nincs szorzó rajta.
romulan plasma dilibe kerül, plasma sebzése van, lilaként van 2 szorzója.
plasma disruptor fos, romulan plasma kevésbé fos, de gagyi.
akkor inkább a corrosive plasma, annak a proc kb azt tudja mint a plasma disruptor együtt, 3 szorzós, és ec-ért vehető baszott olcsón. -
Exen nem is lehet kapni? -
Plata #9463 Plasma diszruptor?
Az a hybrid fegyó?Az csak küldiben szerezhető és mk11 kék. -
Elvtársak, mi a különbség a romulán plazma és a plazma- diszruptor között? Mert ahogy nézem ugyan azokat a képességeket tudják, de nem adnék dilit ha ugyan az a kettő :) EC meg bármikor termelhető.
Most nyitottam életemben először 3 delta dobozt. Kellett cucc a fejlesztéshez, meg kiesett egy kazon raider is. Bár az mondjuk olcsó az exen. Nem volt semmi tervem, csak a hecc miatt nyitottam :) -
Plata #9461 Nekem jó. -
Ha lehetséges akkor be lépnék hozzátok. Nekem is el kell mennem majd de este fele leszek. Ha ugy jó. -
Plata #9459 Azt gondoltam,csak szóltam,hogy vigyázz hova lépsz be.
Én már majdnem 3 éve játszom,mégis még mindig sok hülyeséget kérdezek.
Ha gondolod jöhetsz hozzánk is,de nem tudlak most invelni,talán 12 után leszek kicsit vagy majd 5 óra után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.17. 11:36:00 -
Én nem alakitani akarok, hanem egy meglévőbe belépni ahol megvan a kölcsönös tisztelet, és nem nézik le-ki a kezdőket, vagy ha valaki sokat vagy hülyeséget kérdez. -
Plata #9457 Egyébként ha flottát keresel vigyázz,ne a hun cseten keress,mert könnyen be invelnek,csak kérdés hogy jól jársz-e vele.
Sok ütődött kezdett flottát,aminek gyakorlatilag semmije sincs.De minden dilinyós kölyök flottát akar. -
Plata #9456 Csak Off Duty ruhához veheted fel.Szóval válaszd az Of Duty kategóriát. -
aru #9455 Én is kivettem a sapit, de nekem sincs sehol... ott sem ahol mutatod. Szerintem fajfüggő, mert én a Risa napszemüvegekből sem tudtam mindet fölrakni, mert nem látszódtak a szabónál.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 10:23:50 -
Plata #9454 Igen a flotta itt a klán,nagy magyar flotta kevés van,értelmes még kevesebb. -
A Fleet itt a guildot, klánt jelenti? Mert ha igen jó lenne ha valami magyar klánba kerülnék. Nem gyózöm kinyomni a meghivásokat, nem szeretnék idegen nyelvübe kerülni. -
Zemanov #9452 Galor tényleg elég randa.Kíváncsi vagyok ha jövőre bejön Kardasszia milyen hajóik lesznek. -
Plata #9451 Meg kérdeztem Raul-t,ő tudta a választ,a fegyverhez kell egy Galor,de ha van Galorod rá rakhatod másra is. -
Plata #9450 Nem tudom,sosem vágytam spiral disruptorra,de Galorra se mert randa.de tudtommal kell hozzá Galor.De lehet rosszul tudom.
Ezt találtam:The Spiral Wave Disruptor is a type of Ship Weapon available with the Cardassian Galor Class Cruiser.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.16. 21:57:00 -
Zemanov #9449 Nem tudom akkor minek rakják be storeba ha ilyen megkötés van.egy youtubeos videóban láttam már Guardian Cruiseren is. -
Plata #9448 Mert ahhoz kell egy Galor.
Ha van kardassziai galor hajód akkor tudod kivenni,és azthiszem csak arra tudod fel tenni.Más hajóra nem megy.de majd HA jön a kardassziai faj tán változik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.16. 21:29:21 -
Zemanov #9447 Jobban jársz ha kiveszed őket store-ból.nekem kb. 3 heti projectből egy Crtdx2-es esett.
Ja és srácok a dili storeból miért nem tudom kivenni a spiral wave disruptorokat pedig meg van hozzá a szükséges mennyiség? -
Plata #9446 Romulán repus projectből eshet ha mákod van. -
Mármint úgy értem hogy a dili store-on kívül
-
Plata, romulán plazmákat hol lehet venni? Csak a repuból esnek? CD2x eseket szeretnék :)