50116
-
alyr2 #9503 avg -
Plata #9502 Fent vagyok a játékban,mi a játékban a neved?
Írd meg mondjuk privátban,teljes neved kell.
Mint például a Holy@Holy75. -
Plata #9501 Passz,semmi probléma,milyen vírusírtód van? -
alyr2 #9500 a virusirtom kilotte a launcher exe es a jatek exet egyarant..most elvileg letoltottem megint a jatekot de kb 3 oraja peccsel es se % se semmi sehol..csak irja hogy peccsel..de nem tortenik semmi mi a penisz van? -
Plata #9499 Igen.Mindjárt fel ugrok játékba. -
Vagy Plata? -
Plata #9497 Igaz override subsystem skillel a fegyver úgyis felmegy maxra. -
Plata #9496 A t6 roma cruiser hajóra felmegy a d'deridex konzol szett,fel is raktam rá,poén a t6 cruiser konzolja és a projected singularity együtt.A cruiser konzolja nagyon sci-s,gw-s scivel egy csapatban tuti nyerő lenne.
Szerintem. -
Plata #9495 Én már tegnap is mondtam neked ne mk12-t gyárts hanem Mk2 és ha jó upgradeld. -
Plata #9494 Pedig ez valami eszetlen hajó,képzelj el egy tankosra skillezett karit,1 darab tac konzollal,mk11 beamekel.És pajzsra van rakva az energia,és elkezd 3-4k-t lődözni meg 11k crit szar beammel.
És néha nem tudom miért valami villámlós effektje lesz a fegyverének.Viszont csöppet sem tankolós az fix.Amikor 30 borg jön rá elég macerás meló egyben tartani aegis szettel.Nagy az aggrója a skillezés miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 10:13:05 -
Raulblanco7 #9493 Tegnap is vettem 2 Sheshar dreadnought-ot, az egyiket 500 millióért, a másikat 490-ért, az 500-ért vett 550-ért el is lett adva, a másikra 530-ért volt érdeklődő, de kölcsönadott a haverjainak ec-t és nem tudta visszakérni míg mentem aludni, kár érte, ilyen értéket nem szeretek tartogatni napokig, mert ha elindul lefelé az ára, akkor csúnya dolgok jöhetnek ki... mondjuk legrosszabb esetben megtartom, tegnap eldöntöttem hogy mindenképp kinyitok egyet a tac karimnak, szóval legrosszabb esetben ez lesz az, megtetszett tegnap a hajó, az alsó rész leválasztása marha jól néz ki, és tényleg baromi ritka hajó lesz. -
Raulblanco7 #9492 Nem próbáltam semmi nem fedes intel hajót, nem is hiszem, hogy fogok próbálni, nem játszom a klingon és romulán karakterekkel, csak rich miningolok velük. -
Raulblanco7 #9491 Jó kérdés, nézd meg mennyit ér egy 12-es lila polaron, szorzók nélkül keress rá. ha megvan, na ez pontosan annyit ér, mint a legolcsóbb fentlévő bármilyen más szorzós 12-es lila... ha tippelni kellene akkor kb 100.000-200.000 ec-t mondanék. -
Ezt dobta az első R&D-s próbálkozásom Hasonló [CrtD] [Dmg] konfig van fent de PvP-st nem találtam mennyit érhet a piacon?
Mielőtt megkérditek miért polaron mert a jeam hadaromon ez a típus van fent.
-
Plata #9489 Raul tudom hogy nem szereted a romulán karikat,de próbáltad már az új romulán t6 cruisert?
Tank engivel próbáltam adv infen,eddig D'Deridex retro hajója volt,mk11 beamekkel és aegis szettel,mert a hajó úgy bírta hogy jobb szett nem is kellett neki.Ez a T6 cruiser nem bírja olyan jól a gyűrődést,de elég jól sebez.Szerintem ez nem is igazán enginek való,inkább valami tac karinak beamekkel. -
Zemanov #9488 Sztem nagyon gagyi.előtte egy 8472 projectből esett biomolecular photon torpedo volt Crtdx2-es szorzóval.magasan veri szvsz. -
Raulblanco7 #9487 természetesen nem, ez 1 - fél évente esik majd ilyen promo alatt, ez lesz a legritkább hajó a játékban. -
GaborST #9486 De ez az elachi hajó elérhető lesz majd lobis verzióba is? -
GaborST #9485 500-600 milla hova gondolsz az az összeg nekem csak álom
az összes vagyonom 60 misi a bankban nagyon kivagyok költekezve
-
Raulblanco7 #9484 nem csak az adja, a zen store-ban vehet r&d pack adja, amíg promo van, vagy az exchangen lévő promotion nevű R&D pack amit még nem nyitottak ki, kb 8-9 millió darabja. zen store-ban vehetsz 1-et 300-ért vagy 4-et 1000-ért, utóbbi nyilván jobban megéri.
de kb 1% az esélyed packonként, hogy esik.
vagy vehetsz egyet 500-600 millió ec között jelenleg. -
Mondjuk engem az azért lenyűgöz hogy advancedre milyen hajókkal képesek jönni. A legutóbbiban egy avenger volt a társam. Ő meg lőtt, de a többiek azt sem tudom hol voltak. :) Na mindegy. Kipróbáltam a corrosive plasmat egész jó. Aztán visszatettem egyelőre a voth antiprotonokat, meg a thoron torpedót. Amíg meg nincsenek meg az embassy meg a vulnerable detector addig jó lesz. Nem valami sok, de azért a 15.000et hozza.
Más. Ground :) Mit javasoltok? Szerintetek melyik a legjobb szett? Mérnök vagyok ugye, vannak a kis tornyaim, meg az aknamező és a többi. Megvan a MACO teljesen meg a teljes undi.
Zemanov :) Az elején még jó a romulán plasma torpedó :) Aztán már lassú lesz. A corrosive teszt miatt tettem vissza hogy meglegyen a singularity harness
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.12.17. 19:58:24 -
GaborST #9482 Ahh az már nagyon nem éri meg annak az árából már megveszem az összes tier 6 hajót!
-
bgabor #9481 Van egy ilyen grafikai bug az STO-ban hogy bizonyos AMD driverekkel ilyen kockás lesz a kép. Ha kikapcsolom az élsimítást, megszűnik. Tud rá valaki más megoldást mint az élsimítás kilövését? Ahogy néztem, ez egy több éve fennálló probléma AMd kártyáknál. -
Plata #9480 Jah le maradt az és. -
Plata #9479 Igen.De kis eséllyel,szóval ha venni nyerni akarsz egyet akkor vegyél vagy 50-et. -
GaborST #9478 Hali! Egy kérdés az elachi hajót csak az 1000 zenes R&D pakk adja? -
Plata #9477 Bakker,csináltam egy rahedli mk2 phaser dhc-t,és mind szar lett,poénból benyomtam egy plasma dhc-t is phasrek közé,erre a plasma crtdx2 rapid lett.
-
alyr2 #9476 Az atlag jatekos ebben a jatekban egy barom , de legalabbis valami mentalis problemakkal kuzd..alig akad ertelmes...egyszoval a jatekos allomany selejtes..sajnos es ez tonkrebassza a jatekelmenyt rettentoen -
Plata #9475 Na találkoztam egy Elachi dreadnoughtal random infen,fedes engi volt a tulaja,ha jól emlékszem Theo24@cmdrcurtis,remélem a többi elachi drenya tulaj nem ennyire retardált állat,nulla sebzése volt és lehet az első infectedje is,annak ellenére hogy engi volt és elachi drenya-ban ült,alig bírta a lövéseket,szinte egyből leütötték a hullját meg pajzsát.Viszont az elachi drenya oldalról kicsit randa. 
Szemből jól néz ki,de oldalról meg hátulról nem az igazi.Én tettem volna rá elachi szettet az biztos. -
Plata #9474 Nekem van sok féle karim,saurian nincs mert ronda.De én minden fajnál láttam sapit,még nauszinál is. -
aru #9473 Persze, hogy ki :D Gondolom senki más nem játszik Saurian fajal, hogy megnézze neki berakja e a listába? Pedig poén lett volna abban a sapiban! :D
Én maradok annál a verziónál, hogy fajfüggő abból kiindulva, hogy Romulánnál bekerül a listába az a napszemüveg ami a Sauriannál nem. (És igen tudom, hogy minden karakternél meg kell venni nem elég egynél...)
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 16:28:45 -
Zemanov #9472 Még annyival csatlakoznék hogy a Romulan plasma torpedó is gagyi. -
Plata #9471 Még egy dolgot kérdeznék,de ne haragudj meg,kibontottad a sapi dobozát?Vagy csak megvetted a sapit? -
aru #9470 Ott sem szerepel... és az Off Duty számomra nyilvánvaló volt.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 14:59:03 -
Kösz, pont ezt akartam kérdezni hogy a corrosive milyen. Akkor nézek az exen este párat. csak plazmafan vagyok :) Bár az új thoron torpedó tetszik de a szetthez visszateszem a romulán torpedót. Ehhh :) majd a kis hordozómon lesz a breenek úgyis polaronbuzik :) -
Plata #9468 Itt a fegyó,kék fegyver és a disruptor konzol hat rá. -
Plata #9467 Mellesleg,mi a picsa folyik winteren,fedes karival 0 küldi klingonnal 5-6. 
Szent isten,6 óra és sulibán.
Vulkáni sci karimnak megkattant a hajója,0 xp kell a következő mastery szinthez,de nem lép szintet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.17. 14:15:28 -
Plata #9466 Nono.Ne szódd le a diszruptor plasma fegyót. 
Istentelenül jó fegyver vót az,magas crittel.Sosem felejtem el mikor kis karival kerratban tele volt a képernyő crit sebzéssel és úgy öltem a borgot meg a klingonokat 30-as karival mint állat.Jó tudom bugos volt a fegyó és mindig critelt,de akkor is szép emlék.
-
Raulblanco7 #9465 plasma disruptor küldiben esik, disruptor sebzése van, és kék színe ellenére nincs szorzó rajta.
romulan plasma dilibe kerül, plasma sebzése van, lilaként van 2 szorzója.
plasma disruptor fos, romulan plasma kevésbé fos, de gagyi.
akkor inkább a corrosive plasma, annak a proc kb azt tudja mint a plasma disruptor együtt, 3 szorzós, és ec-ért vehető baszott olcsón. -
Exen nem is lehet kapni?