50116
-
Plata #9543 Megvárod a Risa eventet és megszerzed a táncos öcsit,sztem,de lehet most is megszerezhető,tudja a fene. -
gunji #9542 "Az első részben Uhura táncikált valami hasonló szerkóban"
Jé, arra már nem is emlékeztem :( Csak az eredeti The Final Frontier-beli változatára. Akkor már vénnek számítok?
-
A pálmalevelet még megértem mit keres a játékban. Az első részben Uhura táncikált valami hasonló szerkóban:) Mit kell érte teljesíteni? Vagy ez is előfizetős cucc? -
Plata #9540 Pálmalevél az egy emote,amit risa eventen lehet szerezni.
A ruha meg bug.Drozanán vagy DS9-en ha sokat mászkálsz láthatsz szinte teljesen pucér csaj karikat,nem tudom hogy csinálják,valszeg bug.
-
WTF a skac ezt hogy csinálta vajon? Mondjuk pálmalevele is van amit szintén nem vágok honnan csórta.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.20. 10:30:06 -
Raulblanco7 #9538 ancient ap 360 fokos beam, craftolt omni-directional 360 fokos beam, kcb 360 fokos szintén, elől 5db dbb, ahogy a dps rekordos build is van. -
Plata #9537 A romulán karim például ilyen.
Katt. -
Plata #9536 Figy skillezést tudok mutatni hogy én milyet használok,de a többi függ attól hogy milyen hajót használsz.
-
Plata.
Ha nem nagy kérés lenne tudnál linkelni nekem ide 1 olyan skill kalkulátorral be állitott skillfát?
De ne csak a skilleket hanem hogy hogy kellene ki néznie 1 fullos Tactic hajónak emberekkel skillekkel meg minden.
Hátha másnak is segitség lenne. -
És milyen fegyvereket raksz hátra? Lehet omnikat is venni vagy csinálni? Nekem két omnim van a KCB meg a obeliskes. (azt most használom mert a warpcore meg ez + 10 sebzést ad ha antiprotonnal használom.
Bár én most csak beamokat tettem, de azt hogy csak dualok legyenek elöl még nem próbáltam. Mondjuk nem vagyok olyan fürge mint egy kisérő, de azért nem rossz. Teszek egy próbát ilyen változattal is. Még egy plasmonic leechet kell szereznem, de még nincs 39 milkám.
Meg hétvégén megnézem hogy melyik a jobb ha a szép torpedóm is van (a neutronos, néha bszott nagyokat critel :) vagy ha sima beam van helyette. -
gunji #9533 Ja oké, így már értem, azokat én különbözőnek vettem. -
Raulblanco7 #9532 Tegnap nyitottam is egy saját Sheshart, azt kinyitottam a tac karakteremnek, zöld tac konzolokkal és 10-es zöld kék dual beam bankokkal 16k volt a dps, jó lesz ez majd ha fel lesz szerelve flottás konzolokkal és rendes fegyverzettel. -
Raulblanco7 #9531 tudod, arányok, te kettőért nem hajolsz le, én 100-200k profitos tradeket szarok már le és inkább otthagyom exen ha ilyet látok.
a héten a sheshar dreadnought-okkal üzleteltem, megvettem 490-500 millióért, eladtam 530-550-ért. -
alyr2 #9530 nekem nem onnan vannak siman doff kuldibol! gondolom a lilaknal a superiorra nagy szaualek van aztan visszafele csökken a szinnel. -
Plata #9529 A nagykövetségen egy időben bugosak voltak a romulán boffok,a kékeknek lila statjuk és traitjük volt,nem tudom megvan-e még ez. -
alyr2 #9528 Lilának és kéknek lehet superior sőt nekem van zöld superior romulan operativom is.. -
Plata #9527 Fehér boffnak basic vagy standard traitje van,lilának superior vagy mi a frász. -
gunji #9526 Őőőőő. Jah igen, igaz, kellene valami normális honosítás ezeknek. :/
De az meg hogy függne a raritytől? Nekem ugyanannak a traitnek ugyanolyan statja van egy fehér boffnál és egy lilánál is. -
Plata #9525 DR packos Liberated borg romulan boff is van.Vagy romulán borg?Nem tom,majd holnap megnézem. -
Zero7th #9524 Ja, csak nagyon ritkás. Ezen a hármon kívül mi van még? A vehető liberated borgnak meg a sauriannak van efficient, aztán ennyi, nem?
És ebből az ötből csak a roma olyan, hogy számít a színe, a többinek fix a trait bónusz. Meg a saurianok gondolom olyanok, hogy csak a ritkábbak efficientek.
Liberated borg meg csak egy lehet per hajó, vagy lehet ultra efficient legénységet belőlük? Mondjuk a roma karakteremnek van egy klingon borg boff, azt szeretem, valami +2 energiát ad, asszem mindenre. -
Zero7th #9523 Az nem trait, hanem skill, amiről beszélsz. A trait pl a nauszik pirate traitje, ami ad 1.5% damage bónuszt, vagy a roma 1-1.5-2% crit bónusza, vagy az emberek subsystem repairje. -
gunji #9522 Mármint az eredeti traitje igen. De ez csak akkor fontos, ha olyan boff-t keresünk, akinek nem tanítható traitje van (pl BO3). Ha megváltoztatjuk mind a négy traitjét, akkor mindegy, hogy fehér, vagy lila a boff, erre gondoltam
-
Plata #9521 vannak űr strait-es boffok is. -
Zero7th #9520 Vagy lehet neki olyan skillje, amit nem lehet tanítani sehogy máshogy.
De a ground traitek úgysem érnek semmit, akár lila akár nem.
Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2014.12.18. 21:42:16 -
Plata #9519 Rarity nem mindegy,lilának táposabb a traitje. -
gunji #9518 De, csak akkor. Utána legfeljebb nem a piacon adod el, hanem trade-del (vagy hogy hívják itt).
Arra gondoltam, hogy a külseje miatt teszi ki valaki a boff-ot a piacra, amikor fel is vehetné és meg tudna mindent változtatni rajta (a faján és a nemén kívül). A rarity-je meg 'tök mindegy. -
Zero7th #9517 Nem csak úgy tudod átoperálni, ha fel is veszed a legénységbe? És akkor már nem tudod eladni.
Én most pont ezt csináltam, eddig szarakodtam a nevükkel meg a kinézetükkel... :P -
gunji #9516 A bögyös orion boffok viszont drágák.
Jah, a randákat meg kiteszik olcsón. Ahelyett, hogy egy ruhaboltban _ingyé'_ átoperálnák őket.
-
Plata #9515 Én nem adtam el egyet sem,van olyan klingon karim aminek 2-3 sor lila boff van a táskájában.És nem kell semmit csinálnod,csak egy doff küldi. -
Zero7th #9514 De kettő EC-ért? Én azért nem hajolok le az utcán, ha meglátom, basszus! Komolyan nem értem, nekem ennél összehasonlíthatatlanul drágább a szabadidőm. Nem éri meg a beleölt klikket, meg az ujjbegyem bőrének kopását... :D -
Plata #9513 Bazd,nekem van vagy 50-60 fölös lila klingon boffom. 
Ezért rakják fel ócsón.A bögyös orion boffok viszont drágák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 18:45:54 -
Zero7th #9512 Ááábasszus, köszi! :D
Soha nem jut eszembe az exchange. Egyszerűen nem értem, hogy ki a tökömnek éri meg _KETTŐ_ EC-ért feltenni oda bármit is, és így nem is gondolok rá. De az első küldiből esett szar distruptorból bevásároltam a teljes legénységet. :P -
Plata #9511 Csináld a marauder küldiket dögivel és a wintereket is,ha van időd a winter küldik napi 2k dilit biztos adnak. -
Raulblanco7 #9510 patrol küldetések adnak még jó xp-t, és a doff küldik, folyamatosan fusson a 20db
akkor lesz dilithiumod, amikor mész valami olyat ami ad...
boffot vegyél exchangen, az csak pár ec.
-
Zero7th #9509 Ja, nem kezdem, mert szerverkarbantartás van. -
Zero7th #9508 Nna, elkezdem húzni a nauszi kalózt a B'relhez. Mivel tudok még az epizódokon kívül jól szintezni? És mikor lesz először dilithiumom? Kellenének a boffok, amik ó'ccsó egypálcás szarok a barakkból, de azért csak 260 dili per darab... -
Plata #9507 Háááááát a roma tac hajóval sok gondom nincs,jó kis csónak,de a t6 cruiser a jó öreg didi retróhoz képest papír.Didi retró röhögve bírta a gyűrődést,ez meg visítva.Viszont sebez mint állat,viszont nekem tank cruiser kéne.
Jah és didi retró a didi konzol szettel át ment a tac kockán is,megpróbáltam a t6 cruiserrel is a trükköt,hát koppantam a kockán.Pedig rajta van a didi konzol szett és aktiváltam is.
Mellesleg szar a STO,5 percenként kidob.
Mellesleg asszem csak a roma kariknál dob ki.
Mellesleg asszem meg ártott az áfonya likőr.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 12:59:19 -
alyr2 #9506 Irtad hogy a roma "engi" T6 papirka...a masik se egyszeru eset.. siman onhiteli barmi ha ugy adodik..de sebezni sebez! -
alyr2 #9505 nah 4 ora baszakodas utan elkezdett peccselni.. -
Plata #9504 Avast?Nekem eset van de semmi gondom vele.Avast-om volt régen de az szar volt.