50116
-
Plata #9583 Ha klingon vagy marauderezz,vedd fel a napi küldetéseket,az 6-7 küldi 2-3k xp fejenként. -
gunji #9582 Doff küldetések indításával vagy patrolozással lehet még xp-t farmolni.
Újrajátszásnál még elfogadható szerintem a Skirmish és a Temporal Ambassador hossza. -
Zero7th #9581 Mondjuk nem ad elég xp-t a következő szinthez, úgyhogy farmolhatok mindenképp. -
Zero7th #9580 Igen, valóban, csak ezer XPvel voltam lemaradva, megy tovább a Dominion-os epizód. -
Plata #9579 Az hogyan lehet?Mindig van küldi a szintedhez,nincs 6 szint kihagyás,valamit félre néztél nem? -
Zero7th #9578 A Spin the Wheel-nél van gyorsabban farmolható küldetés? Beragadtam a sztoriba, 39-es szintű vagyok, és a következő epizód 45-nél kezdődik. Vagy esetleg más módszer xp farmra..? -
Plata #9577 Most így nem tudom mennyibe kerül a doff,de szerintem olyan 30-40 millió. -
Köszönöm! -
Plata #9575 Hát több dolog,15-ös szintű beam craft,és egy xindi beam R&D doff. -
Kis segítség kellene :) Mi kell ahhoz hogy omni beamot tudjak csinálni? Vagy lehet alapból, csak nem találom
Köszönöm :) Nem bizniszre kellene egyelőre, saját felhasználásra :)
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.12.22. 20:26:56 -
gunji #9573 A TT2-t és a HY1-t megcserélném (TT1, HY2-re). A TT2 nem jobb annyival a TT1-nél, hogy egy erősebb sebző skilltől elvegye a helyet. -
gunji #9572 Crashem egy ideje nem volt. Esetleg nézd meg, hogy a legfrissebb videókártya driver van-e fenn. Ha azzal se jó, akkor az eggyel előbbit próbálnám ki. Esetleg egy új DX9 telepítést, vagy lejjebb venni egy kicsit a grafikus beállításokat a játékon belül.
Nekem kékhalálozni szokott, ha az árnyékok be vannak kapcsolva, így anélkül játszok. -
Zero7th #9571 http://skillplanner.stoacademy.com/?build=zero011_0
Így jobb? -
alyr2 #9570 Én a hten telepitettem ujra a jatekot..kb 5 ora alatt..mert nem volt hajlando patchelni..azota kb orankent crashel...szoval valami nagyon el van baszva! -
gunji #9569 Hm, nem tudom, majd kitalálok valami tesztet rá, vagy legközelebb letracerouteolom. De nem mindig (mert pl délután is simán tudtam irtani a tholianokat), s nem csak nálam (a fórumok tele vannak rubberbandinges panaszokkal). -
Raulblanco7 #9568 és nem lehet, hogy nálad a nettel van valami gond, nálad mindig lagg van, én pedig max karakter váltás után 1-2 másodpercig tapasztalok laggot, utána sehol semmit. -
gunji #9567 Hát sajna, megint akkora lagek vannak, mint a ház. Képtelenség futóversenyt nyerni úgy, hogy húsz métereket dobál ide-oda a szerver
-
Plata #9566 Na igen,elég nagy baromság hogy a játék nem érzékeli azt ami az acc bankban van.És a 10 slot semmire sem elég,sajna a 20 sem sokra. -
gunji #9565 Eh, nagy kár. Ha már olyan drága, igazán működhetne rendesen
Köszi :)
-
Plata #9564 Nem,ha az account bankban van a cucc azt nem látja sajna. -
gunji #9563 Nem mondtam, hogy felhúznám (T5-höz elég 35 millió dili
). Csak arra gondoltam, hogy mivel KDF oldalon nincs T5-ös magyar flotta, de ha szeretnénk olyan flottás cuccot, ami csak T5-ben kapható, akkor át kell lépni egy T5-be. A flották meg általában nem szeretik, ha a tagok ki-belépkednek. Erre lehetne egy megoldás egy olyan flotta, ahol ez nem baj. De csak egy ötlet volt. Amúgy meg ingyen van. ;)
Ha elindítasz pl. egy Relocate Colonist... küldetést, ahhoz kell 1 medical supply és 5 provision. A kérdés az, hogy ezt a 6 itemet megtalálja-e az account bankban is? Avagy, ha ezeket az account bankba teszed, s máshol nincs, akkor tudsz-e vásárolni a vendortól mondjuk egy sapkát?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.21. 13:41:07 -
Plata #9562 Új flotta? 
Meg vagy te veszve?
Minimum kell bele vagy 50 milla dili.
Hogy érted hogy doffos küldetéshez? -
gunji #9561 KDF (és a romulánoknál) az elején nem szinthez van kötve a ranglépés, hanem egy adott küldetéshez (múltkor 21-es szinten kaptam az első hajótokent). Lehet, hogy itt is ez állhat a háttérben.
Az ESD-n szoktak hirdetni ilyen célból flottát, ingyenes használattal. De mivel amúgy is kell fc hozzá, s én úgy is szerettem volna egy KDF-flottát alapítani, létrehozhatnánk egyet. :)
Kérdés: akinek van account bankja, az működik rendesen, lehet használni a doff-os küldetésekhez és npc-s vásárlásokhoz is? -
Plata #9560 Hát az érdekes,a commander az 20-as szinttől van asszem.
Hát az hosszú történet. -
Zero7th #9559 Az hogy van, hogy 19-es szintű vagyok csak, de már Commander?
És hogy lehet szétcseszni egy flottát? -
Plata #9558 Nem kell bekerülni T5 flottába,csak egy meghívó kell egy t5 flotta bázisára.
De a magyar flották tényleg el vannak maradva,bár igazán nagy magyar KDF flotta nincs is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Régen volt egy nagyobb,de azt szétcseszte niva,az a f b állat.
És kevesen játszanak klingonnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.21. 11:01:59 -
Zero7th #9557 Hát, az majd cél lesz, de ahhoz be kell kerülnöm egy flottába. És azt mondjátok, hogy a magyar KDF flották szarul állnak. -
Zero7th #9556 Az most már mindegy, meg van véve a B'rel. Ezt már összerakom. :P -
Plata #9555 Ja és ha mégis B'rel-t akarsz,vegyél Fleet B'rel-t. -
Plata #9554 Ha most kezdenék torpedós hajó karit lehet hogy romulán T6 madárból csinálnám,ugyanolyan cloakja van,de T6 hajó,T5 képessége menekülős,több fegyver van rajta,sokkal több hullja és legénysége.
És lesz belőle fleet változat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.21. 07:39:03 -
Plata #9553 Sajnos a borg az álcádra magasról tesz,ha nagyot sebzel látnak téged,akár van álcád akár nincs.A stealth az aux szintedtől függ,magasabb szinten azt hiszem 57-es szinten már lehet rakni stealth specializationra.
Stf-en általában ha lőni kezdek a hajóval elég nagy aggróm lesz,és sokan rám jönnek,de mégis túlélem általában,hogy a hajó bugos-e vagy a játék szar nem tudom,a hajó képes nulla sebződéssel benyelni torpedókat meg lövéseket.
És álcában néha van pajzsa,szerintem a játék van valami defekt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.21. 07:24:10 -
Zero7th #9552 http://skillplanner.stoacademy.com/?build=zero010_0
Ehhezmit szóltok B'rel torpedo boat skilleknek? Nem nagyon optimalizálgattam rajta a skill effects táblázattal, mert úgyis tökfölösleges egy csomó minden, pl energiafegyverek és shield...
De mondjátok, ha valami még kéne... Engine és aux performance esetleg?
Threat controlt feltúrtam, mert arra számítok, hogy a cloak miatt úgysem fognak nagyon megcélozni az ellenségek, és ezt a hajót már _tényleg_ el akarom majd vinni PVPre is...
Szal ha vannak jó tippjeitek még, ne tartsátok magatokban! :) 15-ös szinten járok, van még bőven időm változtatni rajta... -
gunji #9551 Jó is az
-
78 as vagyok és csak azé emlékszem mert rongyosra néztem a sorozatokat sto-ból.
-
risan is volt valami emot nem emlékszem de az is tánc volt.
bár a Nimbus is lehetséges mert ott még nem táncikáltam:)
-
aru #9548 Tehát akkor nem lehet láthatóvá tenni... Kattingatni nincs időm pve közben utána meg már nem érdekel. :D -
Plata #9547 Katt és infó: -
aru #9546 Régen űr pve-nél a játékosok neve mellett szerepelt, hogy tac, engi, vagy sci a karakter. Ez hova lett és hol lehet visszakapcsolni? -
Plata #9545 Na én meg úgy emlékeztem risán jött. -
Raulblanco7 #9544 Mr. Furkó!
Pálmaleveles tánchoz Nimbuson kell teljesíteni 3x a táncikálást.