50117
  • Plata
    Több módon történhet,felhívnak a bázisra és a boltban bevásárolsz,vagy 5 percre belépsz hozzájuk és a kronoszi hajógyárban vásárolsz.
  • Plata
    Jézus ember 20k fleet credit,az semmi,5 perc alatt vígan megvan.Be lép egy flottába szerez 20k fleet creditet és lelép ennyi.Vagy keres egy értelmes flottát.
  • bgabor
    Amúgy a gyakorlatban ez hogy néz ki, hogy meghívnak a hajógyárba? Tudtommal a flotta hajógyára nem egy fizikai léttel bíró dolog, ahová be lehet menni.
  • bgabor
    Másszóval a random flottából kapott invel nem fog sokra menni szegény, mert nem lesz fleet creditje a vásárláshoz.
  • Plata
    Persze.
  • Zero7th
    De fleet creditet csak flotta tagjaként tudok csinálni, nem?
  • Plata
    Nem kell hozzá semmi különösebb dolog,20k fc és 1 fleet ship module és felmész a NoP Publice Service csetre,ott írsz hogy szeretnél invet t5 hajógyárba,és ennyi.Én így vettem elite hangárokat és fleet hajókat.
  • alyr2
    NEkem minden tketemre valaszoltak 1 napon belul!
  • Zero7th
    Na és akkor hogyan szerzek magamnak fleet b'relt? Belépek egy valamilyen klánba, csinálok fleet markot, vagy egy rakás doffot, átváltom fleet creditbe, veszek zen storeban(exen van esetleg?) két fleet miaszart, leszopok valakit, hogy meghívjon a T5-ös flottabázisára, és ott veszek egy hajót?
  • Plata
    Ha régen előfizetős voltál,akkor nem tudom.
  • gallardo
    Szóval akkor baszhatom, hogy visszakapom a régi accountomat
    köszi
  • Plata
    Hát előfizus vagy akkor gondolom 1-2 hónap,ha nem akkor majd ha fagy.
  • gallardo
    Üdv! Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban hogy a support mennyi idő alatt válaszol a ticketre?
  • Plata
    Vegyél hozzá sweeping strike doffot,az ad a rúgáshoz elektromos sebzést.
    Colisseum küldiben nem lehet használni a fegyvereket az arénában.De ezt igen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.05. 17:33:22
  • Zero7th
    Hát nekem sok problémám nem volt a Coliseummal sosem... Ja, mondjuk én easy-n tolom a sima küldetéseket.

Perpill most az a helyzet, hogy esett küldetésből egy sweeping strikes XII lila tac modul, és azzal nagyjából másfélszer nagyobbat rúgok az ellenségbe, mint amekkorát a közelharci fegyverem sebez... :P
  • Plata
    Nono,az újra dolgozott fedes klingon epizód egyes helyszínei nagyon jók,a dzsungel meg a mocsár,hasonlók.Bár nekem az árnyék le van véve low-ra,max-on is elfut de nekem valamiért megfájdul tőle a fejem.
  • Plata
    Raul gyere fel ha tudsz lement a láda ára.
  • Plata
    Bárhol használható,még a Colisseum küldetésben is.Oda például kurva jó,ki is vettem a kis karimnak.
  • Zero7th
    Nem az a gond, hanem a "kétezres évek közepe MMO"-jelleg. Hogy az animációk nincsenek igazán összeegyeztetve a támadásokkal, fekvésből tápászkodás közben 90 fokban lő a fegyver a csövéhez képest. Az animációk is egészen butácskák, főleg hogy ma már minden motion capture, ez meg nem. És csinálni sem jó, a harc nagyon messze van attól, hogy élvezetes legyen.
    Vélemény, és elfogadom, hogy ha neked nincs vele bajod. Én meg megtanultam túltenni magam rajta.
  • Raulblanco7
    Nem tudom nálad milyen szinten vannak a grafikai beállítások, de nálam maxon minden, árnyékokkal a küldetések többsége igen jól néz ki groundon is. Ne az epizód küldikből indulj ki, azok szarok.
  • Zero7th
    Az a zöld pengéjű lirpa meg batleth az használható "kint" is, vagy csak hóember ellen való? Mert a sebzése talán a legnagyobb, amit eddig közelharci fegyvertől láttam, pedig van XII-es lila tsunkatse kardom az egyik karakteremnél...
    Az az egyetlen cucc, ami érdekelt a téli felhozatalból...
  • Zero7th
    Nem a küldik minősége rosszabb, hanem kompletten az egész játéké. Irtózat gagyi a földi dolog látvány szintjén, és játékmechanikailag is sokkal gyengébb, mint az űr része.
    Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2015.01.05. 14:37:23
  • Raulblanco7
    január 15-ig tart a winter event
  • Zero7th
    Mert az elején még 1-50 közt húztam a karaktert, és XP kellett, nem mark, aztán meg három hétig nem voltam STO közelben.
    Vége van már egyébként?
  • Raulblanco7
    az első napon minden új cucc drágább, aztán beáll egy viszonylag fix árra és az marad ha nem történik valami változás.
  • Plata
    Én 9-re emlékszem,az első nap néztem hogy kis pénzecskémből mennyire telne,nyissak-e vagy sem,de úgy véltem túl peches vagyok hozzá.
  • Raulblanco7
    nem volt az 9 millió a sheshar event alatt, végig 6,5 - 7,5 körül mozgott a packok ára.
    bgabor, a földi küldik és stf-ek minősége semmivel nem rosszabb, mint a space, csak oda nem mindenhol elég 1-2 értelmes ember hogy opcionálisra megy legyenek csinálva, és aki űrben béna, az földön általában még sokkal bénább, pedig az még nehezebb is.
  • Plata
    Ma este véget ér a buli.Igen az,de utoljára még 9 misi körül vót.
  • gunji
    Köszi :) A 7-8 milliós? Eh :(
  • Plata
    Ez így ebben a formában nem igaz,ha engem megkérsz jó pénzért leviszlek téged oda akár 10-es szinten is.
    Sőt ha jól meg fizetsz meg mutatom hogy lehet más repu markot is farmolni kiskarival.
    Padre értett nagyon dyson groundhoz,ő több tízezer dilit farmolt ki meg több száz markot előre.
  • Plata
    Promo.
  • gunji
    A Sheshar melyik r&d dobozból esik? A sima 'research & development pack'-ból?
  • aru
    30 perc alatt 8500 dili megvan és akkor még a markot és iso-t nem számoltam bele.

Azért nem tünik nehéznek mert csak level 50-en megy a buli, és ezért spec. pontokat sem kapsz ott.
  • Plata
    Miért nem wintereztetek?Winter nyulazással több ezer markot lehet szedni napi 5-6 perc csúszkálással.
  • Zero7th
    Nekem is kéne Dyson mark egy zsákkal, abból van a legkevesebb perpill, alig három napra elég... Én is rá fogok fanyalodni ezekre, mert talán jobb mark/idő hányadossal rendelkeznek, mint egy Undine Assault...
    Az mondjuk tök genyóság, hogy ahhoz, hogy összeszedjem a felszerelést, ami az adott ellenség ellen jó, végig kell szopni ellenük egy rakás meccset felszerelés nélkül... Jó, tudom, szándékosan ilyen, de akkor is genyó dolog. :) Kb arra tuidom így használni, hogy ground küldetésekre nem megyek, amíg nincs groud set, de azoknak meg ugye jellemzően T5ös az utolsó darabjuk...
  • bgabor
    Köszi, meg fogom nézni!
  • Gundark 1 1
    Az Allied Spere. Odavisz a transwarp. Oldalt alul meg megjelenik hogy mit szeretnél. A "sima" space battle ott ha jól emlékszem akkor undine markot ad. Nem rossz egyébként. Nem annyira mozgalmas mint egy elite STF de nem rossz. Ha a spacet választod akkor hasonló móka, területfoglalás, de az undine brigád ellen. De vannak küldetések a gömbön belül űrhajóval is. Ott is dysont ad. Sokáig nem szerettem a gömböt, de egész megszoktam :)
  • bgabor
    Azt se tudom helyileg hol van ez, hol lehet rá nevezni. A földi csata részt erősen hanyagoltam mindig is ebben a játékban, érthető minőségi okokból.
  • Gundark 1 1
    Elég jól lehet vele keresni, de igazából a mark meg az iso-izé miatt megyek mert dilim van. Gondolom játszottál már ilyet, van egy csomó terület és mindegyiket el kell venni tőlük aztán van a végén a 3 hülye tyrannosaurus :) Viszonylag hamar nullázódik, de a második kör már szerényebb eredményt hoz. Gondolom nem véletlenül. De most pl begyűjöttem a tegnapi körrel 8 iso-izét ami kell a dyson cucchoz. De egy ideig tényleg szórakoztató, bár nem nagy kihívás.
  • Plata
    Elég sokat ha valaki nem unja a ground mászkálást.