50115
-
Lokker #9987 Hajóra fegyvereket hol érdemes vásárolni? Fedes űrállomáson nem nagy a választék. -
Plata #9986 A maradék fleet creditem is elköltöttem,el látogattam a fleet spire-be és megtetszett a ruha.Gyorsan meg is vásároltam. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #9985 Na végre 50-es lett a karim,mivel volt 38k fleet creditje vettem neki pajzsot és armort,remélem jót vettem ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajna kitre még nincs keretem,de az is lesz nemsoká. -
Advancedekre járok, és eddig a sima maco volt, amit ezer éve vettem ki a repuból. Mindent cserélek lassan a guardianon, már csak a pajzs van, de nem győzöm dilivel :) Már megvan hogy mi lesz, csak előtte még befejezem a beamok szintezését. Mostanában inkább elite földiekre szoktam rá :) Még a pajzs kell pl a deltából és kész a szett. Bár jó, de most éppen a Dyson szett tetszik :) Jól hozza a dilit és a dobozokat egyelőre eladom.
Megnézem az aegist, egyszer már mondtad, de akkor még nagyon kicsi voltam, és nem volt rá néhány milkám :) Most már akad. -
Plata #9983 Ha STF-re akarsz járni a küldis pajzs nagyon kevés lesz,esetleg vegyél egy AEGIS-t,vagy Solana.
Tegnap lecseréltem a romulán karim hajóján az AEGIS szettet repus szettre,sokkal szarabb.Pedig ez a régi fajta AEGIS nem is az új. -
Plata #9982 Bakker megjött az első hír évfordulós eventről.
Katt,hát remélem nem valami retkes kobali hajót adnak,azok piszkosul okádékok. -
Plata #9981 Romulan prototype mittudom én milyen pajzs jobb.Colisseum küldi adja.
Jah,reman prototype covariant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.14. 00:32:28 -
Hogy írtad kiszedtem a pajzsot 11-es. 7600 valamennyi. Nem is rossz. Megtartom amig ki nem veszem a flottást. Köszi :) -
Plata #9979 Kiskarival küldizek,kicsit unalmas,ezért ahol lehet kicsit feldobom a küldiket egy kis ökörködéssel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #9978 Bár mikor kiveheted,sőt asszem el is adhatod.Bár ez nem biztos. -
Zero7th #9977 Erről jut eszembe, a paratrinic pajzsot látta már valaki magas szinten?
Lehet, hogy csak hülye vagyok, de mintha azt csak egyszer lehetne kivenni az epizódküldiből, és olyankor jellemzően még alacsony szintű a karakter, szóval a pajzs is. De a szintjén nagyon durva értéke van, majdnem kétszerese, mint egy normál pajzsnak a szintjén.
Mit tudhat abból a XIV szintű?
(Ja, most nézem wikin, Covariant Cap3 lilának számít. Akkor nem is olyan érdekes.)
Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2015.01.13. 16:12:46 -
Plata #9976 Csak 500 zenért lehet,vagy majd ha át variálják a skillezést akkor úgyis mindenkinek resetelik. -
Lokker #9975 respec tokent csak zenért lehet venni vagy megszán a játék későbbi szinteken és ad egy free lehetőséget? -
Plata #9974 Képzeld 38-as karimnak a 30-valahanyas romulán epizód küldiben esett egy lila cannon upgrade token.Űr harcban lelőttem a romulánokat és esett egy kék loot,először meg sem akartam nézni mert kék zöldet nem szoktam felvenni,de kíváncsiságból kinyitottam és egy lila upgrade token volt benne.
Szintén kicsi karimmal harc közben olyat láttam hogy egy fedes játékos assault cruiserrel előre lőtt valami theta radiation féleséget.Szóval nem a hajó után engedte ki,hanem maga elé egy olyan talán 8-10 kilóméteres csíkot köpött.Kinézetre inkább a theta radiationra hasonlított.Lehet valami spéci flottás cucc,de még nem láttam ilyet.
Jah és kiderült hogy a spéci küldis Numiric pajzs egy rakás szar,sztem bugos,ha felteszem olyan mintha nem lenne pajzsom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.13. 15:52:31 -
Raulblanco7 #9973 Sokszor van hogy néha laggol egyet, de olyan szintű amit ír, hogy napokig játszhatatlan, nincs... max percekkel egy nem várt szerver lehalás előtt. -
Plata #9972 A játék kb a romulán kieg óta sokszor vacakol.Sokszor van lag meg hasonlók. -
Lokker #9971 Hát én ezt nem értem. Este 7-8tól számomra játszhatatlan a játék majd olyan éjféltől hajnali egytől tökéletesen fut este 7-8ig. Ha sikerül is belépnem akkor is lagol mint a fene, kb el se jutok arról a helyről ahol kiléptem és percenként jelenik meg a server not responding felirat.
Már ott látszik, hogy játszhatalna lesz mikor a launchernek kb. 15perc kell, hogy betöltsön. -
bgabor #9970 Köszi! -
gunji #9969 Tőle jobbra a GPL-es pultban lehet eladni őket. -
bgabor #9968 A winteres epohhot, amit felneveltem, hol tudom beváltani? Nincs olyan store gombja a nevelő luvnyának, mint a new romulusosnak. -
Plata #9967 None. -
Lokker #9966 Launcherben megnyitom az options fület és ott a patching proxyra és a gameing proxyra "none" van állítva. Azokat kell us-re vagy eu-us kombóra állítani valamilyen formában vagy játékon belül?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.01.10. 22:31:30 -
Plata #9965 Nézd meg lauchert,lehet nálad Eu proxy van beállítva,és az jelenleg beteg.Nagy lag van és egyebek. -
Lokker #9964 Azért fura mert délelőtt és délután tökéletesen ment. Belépésnél most meg kapok egy Login2_Timeout üzenetet. Minden más netes játék (WoT, CS:GO, LoL, stb.) megy gond nélkül stabil 40-50 ping között)
Remélem később jó lesz. Akkor az az ambassador megmarad fun hajónak mert tetszik és persze tac karim van. Mivel tuti hogy minden skillezés rossz és a legénységnél is. Van lehetőség lecserélni a skilleket és a pontokat újra osztani mindenkinél később? -
Plata #9963 Attól függ,az ambassador hílelős enginek való,ha tac kari vagy ne használj cruisert,ha engi vagy nyugodtan,ha sci akkor inkább science vesselt.
Szerintem nálad van a gond.Szerver fut gond nélkül. -
Lokker #9962 Ohh... Megint nem lehet bejutni a szerverre. Pedig már csak 2 szint és meg van a kapitányi rang és jöhetett volna a defiant. :)
A defiant jobb mint az akira? Vagy inkább használjam az ambassadort ami küldetésért járt? Vagy az egész csak felszerelés kérdése? :) -
Köszöntem
-
Plata #9960 1.Flotta bázisba raksz be fleet markot.
2.Fleet markot beteheted bázisba másra nem.
3.Nem asszem olyan 8-10 milla ec darabja exen.
Nézd meg ezt és ezt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.10. 17:54:42 -
Üdv! 3 év kihagyás után tértem vissza és nagyon sok dolog még nem teljesen tiszta. Három dolgot szeretnék kérdezni.
1. Hogyan lehet egyszerűen fleet creditet gyűjteni?
2. A fleet markot mire lehet használni, azon kívül hogy berakom a flottába? (pl át lehet váltani fleet creditre?)
3. Fleet modult csak zen-ért lehet venni? -
Zero7th #9958 Ja, csak lusta voltam. A listát nem bogarásztam végig, a végén azt írják, hogy idővel minden sci hajónak lesz. -
Plata #9957 Melyikre gondolsz?
Mutass egy képet esetleg. -
Plata #9956 Csak sci hajónak,és asszem a T5 zeneseknek meg T6 zeneseknek,pontosabban nem tudom,olvasd el. -
skacok milyen fajba tartoznak ezek az új nyomott képű teknős fejő dofok?
-
Zero7th #9954 Mindenre, vagy csak néhány hajónak ez lesz az extrája? -
Plata #9953 Jönnek a kraftolható másodlagos deflectorok.
katt -
Lokker #9952 Hát, ma már nem lesz játék. Karakterválasztó után "Login2_Timeout"-ot kapok. :( -
GaborST #9951 hát én ma rá értem így húztam a fő karimba vagy 150K XP-t de mára szerintem meguntam még a többi karihoz sem volt már kedvem 
ja és még így se lett meg az 59. szint de már nem sok kell na majd holnap
-
Plata #9950 Az 50-es szintig nem nehéz ,utána még 55-ig laza,utána már cumi. -
Lokker #9949 Azt kell mondjam elég szépen beszippantott a játék. A ground és a space csatákat is élvezem, bár a space-t jobban. :) Most fejeztem be az időbe visszautazós küldetéssorozatot és nagyon tetszett, jó kis küldetések voltak. Bár a vége elég hosszú lett, az üstökös szétlövős.
Ahogy nézem elég gyorsan lehet fejlődni (lvl17). Be fog ez lassulni valamikor vagy a lvl50 viszonylag hamar megvan? -
GaborST #9948 na akkor majd keservesen lehet ráveszem magam