50327
-
Plata #50327 Ez a videó egy nulla,sőt dupla nulla,ok megtudtuk később jön a bundle.Ezenkívül a többi üres rizsa.
Elmegy a CM és később lesz bundle,ezt bejelenti baromi sok süket dumával nyakon öntve.
Az ára nem érdekel ha van benne jó hajó.
Tényleg jó és nem csak egy újabb süket csomag. -
Orbancapitan #50326 és drágább is lesz a bundle ezek szerint -
Orbancapitan #50325 -
Kotomicuki #50324 Köszönöm az iránymutatást! -
Plata #50323 OSCR (DPS) | Infected Space | Elite | 02:48 | @petrraul - 548,482 | @platac - 346,598 | @maaskott01 - 245,384 | @cap#1483 - 133,194 | @poisonface - 109,292 -
Plata #50322 Pajzshílre a legegyszerűbb ha megölöd magad egy temporal spec-es karakterrel.
Olyan hajóval aminek sok pajzsa van,a temporal spec ugye megment téged és zéró hp-ról meg pajzsról vissza rak,na ha mázlid van akkor ezzel meg is van a pajzshíl.
Ha nincs akkor a másik megldás a repus űr képesség ami lerak egy buborékot és híleli a pajzsod.
Hull és pajzshílt is öngyilkossággal szoktam csinálni,ha lehet kristály eventen,mert ugye a kicsike eldurran és te meg halsz.
Kivéve ha idióta MW hajód van mert az ugyan szarik a robanásra. XD
Például MW Intrepid-el a pajzs és hull híl kb bazdmeg kategória.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.12. 08:16:19 -
Kotomicuki #50321 Ezen felbuzdulva én is mentem egy elit infected-et, mert kellett 150k pajzsgyógyítás - amit a mai napig nem tudom, hogy mitől van, vagy mikor számolja és mikor nem, mert teljesen véletlenszerűnek érzem, ha adja is - és egy nehezebb küldetés az endeavor-ba.
Most csak ketten voltunk bicebócák és alig kaptam találatot, mert szinte mindenki elporladt előlem, mire egyáltalán lőtávba érhettem volna. Így nem lett az igazán értékes csomag csak a legkisebb. :)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2026.03.12. 07:50:10 -
Plata #50320 Tegnap elfelejtettem ellenőrizni zen-t.
Voltam elite infecteden,ami bukta lett,a csapat dps-e valahol a 8-10 ezer körül volt. :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.12. 06:06:48 -
gunji #50319 Igen? Ez új hír számomra, köszi az infót. Így meg aztán inkább ne legyen, duplán se.
Inkább Braga ismét, mint ezek :(
#50315: Öt perc várakozás után simán visszatesz a már befejezett patrol instájába :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.03.11. 21:21:35 -
Hat, en a devil heartot szoktam letolni reggelente, bolondbiztos, bar teny, hogy inkabb 6-8 perc (bolondokkal 10-12), mint sem 5, de legalabb ground endeavorra is jo :) -
Kotomicuki #50317 Ja, ami kimaradt a Royal Flush több, mint egy perces "előkészülettel" indul, ami alatt Admiralty-zni szoktam, hogy hasznosan töltsem ki az időm.
Ezt nem számoltam bele a megoldásába!
#50316:
Mert a J.J.-s főszereplő kiakadt a woke túltolására a legutóbbi ST terményekben és ehhez nem akar asszisztálni a továbbiakban.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2026.03.11. 21:13:34 -
gunji #50316 Eh: https://pcforum.hu/hirek/30760/star-trek-year-one-kirk-kapitany-sorozat-paramount
Új Kirk-ös sorozat jöhet, s a cikk szerint új címszereplővel. De miért....??? -
gunji #50315 Én az elsőt szoktam, mert azt rövidebbnek találtam, de most belegondolva lehet, hogy az a nehezebb. De legalább már megszoktam és hamar megvan. 4 menet kb 30-35 perc, beleértve a lootok összeszedését és átküldését egy másik karakternek. -
Plata #50314 Az eventes patrolból kettő van én mindig az alsót csinálom,rohadt rövid,be kell csukni három portált és kész.
Első portálnál két csapat borg csapat jön,másodiknál egy,harmadiknál egy kocka van meg 5-6 csapat.
Egyedül a bugos kocka okozhat gondot.
Ugyanis a drága szeret elfutni a halál faszába. :D
Szóval először őtt lődd,vagy mehetsz utána a vérbe. -
Kotomicuki #50313 Nem ismerem a patrol-okat - a nettó időhúzó részeket meg ki nem állhatom - és most, hogy dili'-t ad, próbálom az ebben gyengébb karaktereimet feltankolni vele, így nem a jobb, de elit szinten még így is semmi karaktereimet használni és ehhez, eddig jó volt a RF, mert volt, hogy tényleg 2-3 perc alatt összehozta azt az 1-2 pro és nem nekem kellett kínlódni rajta, mint "alfa hím".
Ha csak 5, átlagos játékos van bent, akkor sem szokott 5 percnél tovább tartani a RF. Ez nekem még belefér - mint egy hosszabb Infected. -
Plata #50312 Miért nem patrolt csinálod,
Én reggel öt után pár perc alatt elintézem aztán tiplizek is melóba. -
Orbancapitan #50311 jaja ismerős -
Kotomicuki #50310 Játékélményben nagyon kezd a wot-wártündér szintjére leesni ez a játék az utóbbi napokban.
Elit Infected-re bedob 1 pro-t a 4 hülyegyerek mellé (magamat is ideértve az alacsony DPS folytán), aki a végső határidőkig kijátszott küldetésben mindössze 4x aktivizálta magát, akkor 1x-1x többet lebontva, mint mi négyen együtt és épp, hogy sikeres lett.
A Royal Flosh-re csak 4-et dob be, köztük a leggyengébb, már 65. szintű karakteremet, akinek még a repu' sincs kész...
De mégis én vagyok a legerősebb, mert én egyedül letakarítok 1-1 mezőt, míg ezek hárman (Zen-es hajókban) egyel nem bírnak és csak az menti meg a seggünket, hogy a végére bevág egy pro-t, aki pillanatok alatt befejezi a küldetést.
Ezekhez képest a régi Kristály egy álom volt..., kár, hogy manapság már nem lehet menni rá az érdeklődés hiányában. -
Plata #50309 Nem,amikor az első történt épp volt ticketem más témában és gondoltam megvárom míg az sikerül,utána meg elfelejtettem,NOP cseten kértem flotta invet és vettem újat.
Másodiknál meg felkaptam a vizet és csúnya szavakkal illettem egyesek rokonait gondolatban,majd tettem be egy elite hangárt.
Majd mikor újra felszívódott simán hajót cseréltem. :D
Azóta bazi nagy izé cruiser van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.10. 18:54:05 -
Orbancapitan #50308 Írtál ticketet? -
Plata #50307 Mai peccs:
General
Fixed a bug on the Marauder Flight Deck Carrier, where it only had one set of hangar bay commands available.
Fixed multiple audio and soundtrack issues related to recently released content.
Known Issue
The following TFOs are not available in the queue list at this time: Battle of Wolf 359, Borg Battle Royale
Csak halkan jegyzem meg hogy a marauder flight deck fos amúgy is bugos nekem,már két elite hangárom tűnt el a picsába róla és nem kaptam vissza.
Ezért is váltottam le,meguntam hogy ha felmentem gorn karival megint csak egy hangár van rajta.
Flottás elite hangár nem ingyenes basszus.
Nem is egyszerű beszerezni. -
Orbancapitan #50306 add el még most amig jobb áron van -
Plata #50305 -
Plata #50304 Na igen,csak nem érdekelt mert én fegyvert akartam nyitni és hajó jött,ezért bevágtam az acc bankba. Azzal a gondolattal hogy majd jó lesz valamire még. -
Orbancapitan #50303 JAJA XD -
Plata #50302 Így még kevesebbet fog érni. :D
El kellett volna adni amíg drága volt. :P -
Orbancapitan #50301 hahaha pedig sab hype-olta a harmony-t h milyen jó meg minden most meg lehúzza xd -
Plata #50300 Oszt mé nem?
Jött egy új videó,de ez nem vót má?
Nincs neki egyedi hídja. :D
Csak a legtrébb és legszánalmasabb starship van neki alapból a videó szerint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.09. 17:13:32 -
Orbancapitan #50299 nem még nem -
Orbancapitan #50297 1 -
Plata #50297 Próbálta már valaki az új verdát?
Nekem még arra sem volt időm hogy ma endeavor küldiket megcsináltam. Hétvégén akartam kipróbálni bankos karival de nemjött össze. -
Orbancapitan #50295 1 -
Plata #50295 Én nemszoktam politizálni sem játékban sem irl.
Bár tény hogy GTA Online-ban néha szóba jön, mert van egy magyar csapat aki heccből egy pártról nevezte el a bűnszervezetét. Bevallom poén mikor kiírja a játék hogy xy rabló banda épp drogot csempészik vagy rabol. Már nagyon sok éve megvannak és poén velük rabolni.
De nem akarok senkit megsérteni ezért nem írtam ide a sárga párt nevét. -
gunji #50294 És ez sajnos az életben máshol is így van. Kár, hogy könnyen össze lehet ugrasztani az embereket. Bevallom, ilyen online játékban én is inkább kerülöm a témát. :( -
Orbancapitan #50293 nem jeri ryan eléggé szélsőséges trump ellenes(republikánus ellenes) lett a paramount nem dolgozik vele már szivesen se a többi stúdió. tudod ha szinész vagy és politizálsz akkor 90% hogy ki esel a kegyekből -
gunji #50292 Közben meglett az eventes hajó. Szóval lehet duplán patrolozni a diliért :D -
Plata #50291 Hát talán megcsinálhatnák Hetes sorozatát,elvileg képregény már készül Hetes kapitány kalandjairól. -
Orbancapitan #50290 csak nem lesz s3 -
Orbancapitan #50289 s2 lesz készen van már -
Nem kar erte, ha igaz a hir.
Nem a woke tartalma miatt, az sosem zavart es annyira nem veszes, hanem azert, mert egyszeruen rossz a sorozat. 2 reszt leszamitva nulla az egesz, azt a koltsegvetest, amit a season 2-re szantak volna, kapja meg egy uj ST sorozat, hatha.