265
Ide rakd be
-
Mik #185 Fraps 2.0 (ezzel tudsz AVI-kat rögzíteni játékokból) -
laliking #184 mely progival lehetne játékból vid-et felvenni? segítsetek légyszíves kössz :) -
#183 Már nekiestem az Adobe Premiere tanulmányozásának, azért köszi :D -
laliking #182 amit te csinász, sztem a Windows Movie Maker elég lesz :) -
#181 Sziasztok!
Havernak szretnék egy kis meglepetés videót összehozni. 3 aviból szeretnék összevágni 1 filmet, szeretnék főcímet meg halk háttérzenét is berakni alá. Teljesen kezdő vagyok video-edit terén, milyen programot ajánlotok, melyik a legjobb? (az sem baj ha kicsit komplikáltabb)
-
CUCLI #180 töröltem. nem lett az igazi =)
már készül a rev2 =p -
laliking #179 hmm.
Not Found
The requested URL /cordiall.kft/proba.rar was not found on this server.
Apache/1.3.27 Server at members.chello.hu Port 80 -
CUCLI #178 nah. íme első kisfilmem :) -
laliking #177 nem naccám! -
laliking #176 már töltöm :) -
laliking #175 men adtok ki valami demót? Nekem márn naponta legalább 3X eszembe jut hogy mikor jön ki és milyen király lesz! -
ponty1 #174 :D nézzétek meg, én csináltam: Elasto Mania Home Video -
#173 peer to peer a barátod :) -
John Kruger #172 Üdvözlet mindenkinek!
Fontos lenne a számomra az adobe premiere valamely normális verziója, ugyanis van néhány kellemes emlék, amit felszeretnék dolgozni. Már égen-földön kerestem, de különösebben nem bukkantam semmilyen elfogadható anyagra. Hallottam valami magyar tájékoztatóról, aminek szintén örülnék. Ezt a videóvágót tanácsolták nekem, de a lelőhelyét nem árúlták el. Kérnék némi segítséget ezzel kapcsolatban.
Igyekszem honorálni. Monden jót! E-mail: [email protected]
-
laliking #171 na hy all . :)
szeretnék csinálni egy zeneklipet saját videóimból.
Melyik progit ajánljátok hozzá? A videk alol kéne kiszedni a hangot és zenét rakni alá és úgy összevágni. Ha tudtok adhatnátok linket is. előre is köszi :) -
laliking #170 várjuk :D -
#169 Idén már nem valószínű, de a jövő év elején mindenképpen. -
laliking #168 Mikorra lesz kész a second strike? -
Zsoldos #167 marmint max a creditsben :) -
Zsoldos #166 Esetleg feltunt nekik, es ujraforgattak? :) Bakiparadet nem szoktak benthagyni a filmekben. -
#165 Akkor már ketten vagyunk :DD -
#164 Hmm, hát azt tudom, hogy a legkisebb árnytól, árnyalateltéréstől már a progi nem tudja normálisan kikulcsolni a zöldet. Szal vagy kézzel csinálták képkockánként, ami 1000 év, vagy nemtudom:D -
#163 Thxvm.
Akkor asszem még be kell szerezni egy-két lámpát... :D
Ez az árnyék dolog érdekes. Nemrég néztem meg egy filmet (amatőr, független, vagy hogy mondják; 60 MB, érdemes megnézni :)), a végén van egy kis baki bemutató rész. A háttérben látszik, hogy az anyag meg van gyűrűdve, árnyéka van. Na most azt felvétel után egy progival kijavították? Az elég időigényes lett volna...
-
#162 #158 válasz !!!pls!!! -
#161 Besétáltunk egy méterárú boltba és benettonzöld mellett döntöttünk. A felvételekkor egy azonban kiderült.Lámpából sosem elég:D
Volt vagy 6-7 db 1000 W-os fényvetőnk, de még mindig nem volt elég:)
Szóval a megvilágításon van a hangsúly, nem az anyagon.Jó persze, ne legyen fényes anyag. Lényeg, hogy jól meg legyen világítva külön agreen/blue, hogy ne legyenek árnyékok, minél homogénebb legyen. -
#160 Azt hátulról nem lehet megvilágítani :O -
#159 kék falat a szobába:D -
#158 de akkor meg nagyon rosz minöség lesz!ti milyen méretet használtok lehet azzal lesz baj? -
#157 Milyen anyagot használtatok blue/greenboxnak?
Sok féle anyaggal próbálkoztam, de mindig volt valami, ami miatt dobhattam ki a felvételt a francba, mert amúgy szar lett volna a végeredmény... :(
Megköszönném a tanácsot :) -
#156 300-ra nyomd le:D -
#155 és amit felvetem azt 30.000 kb/s lenyomo a codekkel 3000re de igy is 5 mb 10 másodperc :S -
#154 Legutóbb pl indeo video 5.10-es codec-kel csináltam.De bármelyik jó szinte, csak jól kell konfigolni. -
#153 adobe Premiere pro 7.0 + virtual Dub -
#152 Milyen progival csinálod? -
#151 hy!
ti a filmjeiteket milyen kodekkel tömöritetétek?
akkár milyen minöségre állitom mindig rosz minöségü lesz :( -
#150 Filmünk Címe: Zabpehely
Hivatalos oldal: LINK -
#149 Hello!
Itt a mienk alpha verziós előzetese.
KATT -
#148 Az É.R. Pictures honlapja
A 3. filmünk letölthető
Bár ahogy elnézem a képeket itt nem kezdők vannnak -
#147 A premiertől egy fokkal egyszerűbb, de nem lámáknak való: UleadMediaStudio egész sokmindent tud, bár a premierben van egy két többlet funkció is. De ezekhez már utána kell nézni ha ki akarod használni rendesen a funkcióikat, próbálgatással egy jó ideig eredménytelenül lehet kattingatni :9 -
Csoder #146 Egyelőre ezt a pinnacle studióval kreálgatok, majd kipróbálom az adobe-t is, bizti jó lehet, ugyanis a képszerkesztőjét a photoshopot azt használom:)