Metal Gear Solid végigjátszás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SONY PSX - PS One játékok nagy választékban, kérésre listát küldök(400FT/cd) mail: pocuki@freemail. hu
nahja.. az valoban szep.. bar szerintem a legszebb az a Raven eltavozasa.. o mondja a legjobb szavakat.. es szep a halala.....
viszont a feldolgozasban van par ultrabrutal jelenet.. pl amikor leugranak a fegyveresek snakehez.. mikozben megy lefele a fagyos lifttel.. es akkor tortenik valami a toltenyhuvelyekkel:) hat az oltai:)))) meg mikor wolf elott verexik snake a 3 orrel.. es a terdevel fogja mega fegyvert.. meg mikor leutik es asziszik osszeesik de nem:) hat LOAL:) jo persze sajna van egy ket gagyi resz is.. pl a raketara ugra meg ilyenek.. de azert szerintem brutal a jatek feldolgozva...
viszont a feldolgozasban van par ultrabrutal jelenet.. pl amikor leugranak a fegyveresek snakehez.. mikozben megy lefele a fagyos lifttel.. es akkor tortenik valami a toltenyhuvelyekkel:) hat az oltai:)))) meg mikor wolf elott verexik snake a 3 orrel.. es a terdevel fogja mega fegyvert.. meg mikor leutik es asziszik osszeesik de nem:) hat LOAL:) jo persze sajna van egy ket gagyi resz is.. pl a raketara ugra meg ilyenek.. de azert szerintem brutal a jatek feldolgozva...
Ma is tudnak, és a jövõben is tudni fognak. Csak észre kell venni a gyöngyöt a szemétkupac között...
It\'s not my fault you suck.
Mikor Snyper Wolf meghal,az a rész a legszomorúbb a játékban! Mikor köhög,az a piros felhõ.........................És a zsepi az arcára kerül...
Király game! Megvolt régen az az 576 a végigjátszással,de régen volt! Akkor még tudtak játékot csinálni!!!
Király game! Megvolt régen az az 576 a végigjátszással,de régen volt! Akkor még tudtak játékot csinálni!!!
Bérbe vehet? reklámfelület...
MGS TS-t megprobaltam extreme fokozaton.. mivel a liftel se tudtam feljutni ezert elvetettem a dolgot.. most HARD on nyomom majd vegig.. igy se konnyu....
a normal modot sajna nem igazan sikerult eltalalniuk:(
a normal tul konnyu.. a hard.. hat.. nem kezdok ezzel kezdjek:)
a normal modot sajna nem igazan sikerult eltalalniuk:(
a normal tul konnyu.. a hard.. hat.. nem kezdok ezzel kezdjek:)
Vegig neztem oket es van link de na... nem szamit.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem is!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Attól még nyugodtan bekérdezhetsz oda, hátha tud vki segíteni, szvsz emiatt felesleges új topikot nyitni..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Végignézted öket? Leirásról szó sincs.
Dragasagom...
Van vagy ot Metal Gear topik. Foleg MGS neven.
Van vagy ot Metal Gear topik. Foleg MGS neven.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Köszi. Elég rég kerestem (keresö, topikolvasás stb) de sehol sem találtam. Ha ez fáj valakinek, hogy igy probálom a problémámat megoldani az ..
Mintha ugy emlékeznék valamelyik konzol ujságban volt végigjátszás. esetleg valaki?
Mintha ugy emlékeznék valamelyik konzol ujságban volt végigjátszás. esetleg valaki?
hát én csak angolt tudok itt
U.I: lefogják szedni a fejed amiért ennek külön toicot nyitottál:))
U.I: lefogják szedni a fejed amiért ennek külön toicot nyitottál:))
PSN ID.: Beegabor
Tud valaki leirást a játékrol?