Bill. gond, vagy nem?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Újratettem a Windows-t, és a probléma megszûnt, köszönöm a segítséget!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

CSOCSO
talan leirta hogy tobb bill el is kiprobalta.. tehat nem a bill ekel van a baj...
Taranov
Azt nem tudom

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😄DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gabesz amd64
Az az igazság hogy venned kéne egy új billentyût és a régit meg jól összedarálni!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Adi
LOL vazzeg.. LOL!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CoolStuff
Valami ellehet konfigurálva a windowsodban vagy telítõdött a cache!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Hentes Bill
azt hittem rólam nyílt topic, ehh 😄

Boldog Karácsonyt!

bazza
kerestem de nem...nincs vírus! Akkor mi lehet a baj???

Taranov
De egyébként hagyjad már ezt a vírust, nincs vírusod, nem vírusos a géped!
Mindenki azt hiszi mindenre, hogy vírus 😊)

Taranov
Vagy az vagy nem az.

bazza
az a baj, hogy beragadnak a gombjaim a játékoknál! pl most jáccok a vice city-vel, ás a csávóka folyton fut, mintha a "w"-t, ás az "a"-t egyfolytába nyomnám...Már átraktam másik gombra is a mozgást, de a szitu ugyan az maratt. Ez a probléma a Worms3D-nél is fellép! És mind a két bill.-emmel kipróbáltam...de nem jó! Mi lehet a gond? Vírus? Mi baja lehet?